dit is een zeer gemakelijk recept dit heb je nodig, voor acht stuks.
11O gr zachte boter, 1OOgr fijne suiker, 2 grote eieren of 3 kleine, 1OOgr zelfrijzende bloem 5Ogr chocolade druppels of stukjes chocolade.
de zachte boter samen met de suiker goed mixen, voeg de eieren toe, mix dit minstens 5 min, voeg de bloem toe en mix goed door. voeg nu de chocolade druppels toe,en roer er door.
vul de vormpjes tot 1cm van de boord.
bak in voorverwarmde oven op 18O° gedurende 20-25min, tot ze mooi goedbruin zijn.
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 62 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.