Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    12-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.schrijver in spé en hondenperikelen ...

    Ik merk tot mijn ontzetting dat mijn dagboek meer een weekboek aan het worden is.  Hoe wil ik later,  wanneer ik oud en versleten ben ( hier wordt niet gelachen aub !!! ) nog iets kunnen terugvinden?

    Ik weet het, ik weet het… ik ben oud en ook versleten.  :-(

    Met gemeende spijt deelde mijn specialiste me eergisteren mee dat er volgens haar nog weinig, of liever ..niets meer te doen is aan alle restproblemen van mijn Pancreas operatie.  Ik zal ermee moeten leren leven vrees ik.

    Het slecht weer fleurt me ook niet op, maar ik ben ervan overtuigd dat niemand zich goed voelt bij zo’n pokkeweer. 

    Nochtans hebben zoon 2 en zijn gezin toch genoten van een lang Paasweekend in de al even natte Ardennen.

    Zoon 1 en zijn gezin hebben het de eerste week van hun Paasvakantie nog getroffen met het weer.   Bij hen bleef het tenminste droog.

    Op Paasmaandag werden we bij hen uitgenodigd voor een brunch.   Mooi -door de kleinzonen gekleurde tikkeneikes- voor ontbijt met verse pistoleekes en koffiekoeken en een chocolade eitje als dessert.  Wat kan een mens nog meer willen?

    Kleinzoon 2, weldra 9 jaar oud,  toonde ons met gepaste fierheid en in primeur zijn eerste zelfgeschreven boek en zijn eerste zelfgetekende stripboek.    Tom Lanoye eat your heart out! :-)

    Gisteren was kleinzoon 1 bij ons en hij leert me dan weer werken met onze I-Pad.   Wie het hem ooit geleerd heeft, dàt vraag ik me af!   Ik denk dat die generatie kinderen op een of andere manier genetisch gemanipuleerd is …misschien zijn ze geboren met een ingeplante microchip.

    Na de middag trok Mr. Silver ons beiden mee naar een tuinbouwcentrum.   Hij wou per sé een fruitboom, nog liefst een perenboom en dan nog liefst Dobbele Fluppen, of om de peer bij zijn meer elitaire naam te noemen : Beurré de Mérode, Double Philippe, jawadde zeg !!

    Vraag me niet waarom hij deze soort peren wil, ik vraag me zo’n zaken al lang niet meer af. :-)   We kochten dan ook maar een Olijfboompje (omdat ik dat mooi vind) en plantjes voor de bloembakken voor het raam en wat kruiden.

    Daarna trokken we richting hondenwei om Molly wat energie te laten kwijtspelen.   Een felle regenbui joeg ons snel terug naar huis.

    Molly was blijkbaar niet genoeg energie kwijtgespeeld, want toen ik ’s avonds terug thuis kwam ontdekte ik dat ze een flink stuk uit de onlangs nieuw geplamuurde keukenmuur gekrabd had.

    Was ze eenzaam en hoorde ze de buren en wilde ze bij hen zijn?   Enkel Joost zal het weten en wij kennen Joost spijtig genoeg niet.

    Een hond is net hetzelfde als een heel klein kind.   Ze hebben een kort geheugen en moeten naar hun voeten krijgen terwijl ze stout zijn en geen uren nadien, want dan weten ze niet meer waarom we boos zijn.   Hoewel … ze keek vanmorgen toch héél schuldig toen Mr. Silver zich bukte om de schade op te nemen.  Zou ze het wel nog weten denk je?

    Enfin, moest Mr. Silver zich ooit vervelen:  er staat weer iets nieuw op zijn TO DO lijst.

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (11)

    20-04-2012
    hier ben ik weer
    na een moeilijke periode weer eens komen kijken hoe 't met 't hondje zit
    geef mij maar een poes !

    20-04-2012 om 12:28 geschreven door ani


    19-04-2012
    aiai

    Mijn roze wolk deed het nitte

    rozewolk.jpg
    regen en wind
    maar we blijven welgezind
    frisse knuffel van Nestje&Lipske

    19-04-2012 om 16:35 geschreven door lipske


    hallo
    dobbelfluppen is goed,maar toch liever een durondeau,lekker zurig enne Molly..bah ,je zilveren klust toch graag he nog eventjes geduld en alles valt wel in zijn plooi met hem..toch?<center><a href="http://blog.seniorennet.be/lipske">img src="http://i489.photobucket.com/albums/rr252/lipske/rozewolk.jpg"></a></center>
    <center>regen en wind<br>maar we blijven welgezind<br>frisse knuffel van Nestje&Lipske</center>

    19-04-2012 om 16:34 geschreven door lipske


    17-04-2012
    Ho Bo
    Ik weet niks van dubbele fluppen, maar zo'n olijfboompje, kan dat wel tegen ons klimaat?
    De kindjes van tegenwoordig lijken inderdaad met een ingebouwde chip geboren te worden. Het zijn mutanten, komt vast door wat we eten en inademenen en door het opwarmen van de aarde.

    Laat ik maar stoppen,

    Henegouwse groetjes van mij

    17-04-2012 om 18:12 geschreven door Loewiesa


    15-04-2012
    mormor toch
    Wat een ellende toch met die Molly... en het is zo'n schattig beest... wij hadden zoiets met de Poekie... die krabte de kurk tegen de muren kapot... nu doet ze het niet meer... ooit stoppen ze ermee maar intussen zit je wel met de gebakken peren en dat zijn geen fluppen... dobbele fluppen zijn wel lekker als ze van goeie afkomst zijn... bedankt voor het bezoek op de golf... het was heel gezellig en ik heb 't manneke ook niet horen klagen dus... kus voor jullie

    15-04-2012 om 17:19 geschreven door Myette


    14-04-2012
    ..
    Gemakkelijk gezegd, je moet er van nu af aan maar met leren leven. Hopelijk helpt de medicatie het draaglijk houden. Amaai schat, wat heb jij talentrijke kleinkinderen. Reeds een schrijver in spe en een andere waar je met je vragen over de I Pad terecht kan. Nu mankeer je eigenlijk nog een hondenfluisteraar. Wat misschien kan helpen is een speeltje waar je hondensnoepjes in kan stoppen die er moeilijk uitgaan. Dat geef je als je weggaat en de meeste honden blijven daar uren zoet mee. Zou in de goede dierenzaken te vinden zijn. Maar ik heb al begrepen dat Molly niet is als de meeste honden, het zou dus al iets heel stevig moeten zijn. In plaats van Molly zou ik haar toch een andere naam geven. Wat denk je van "Terminator". Weet ons Bopke dat de "dubbelfluppe" boompjes hoogstammen zijn. Dus van begin laag houden.
    Kuskes.

    14-04-2012 om 16:41 geschreven door Ludovikus


    13-04-2012
    oneliner

    Nou Bojako, ik denk dat Mr. Silver een goede keuze gemaakt heeft bij de aanschaf van dat perenboompje. 'Dobbel fluppen recht van den boom' zijn ongeëvenaard. Bewaren niet lang, maar ingelegd zijn ze ook heel lekker...

    Denk je dat Joost gaat weten waarom Molly zulke toeren uithaalde? Je kent Joost niet ? Ik wel ! En ik ben haast zeker dat hij je ook niets verder kan helpen. 'k Heb er sterke twijfels over..

    'k Wens je beterschap met je ongemakken...

    Groetjes,

    Doeiiiiiiiiiiii!!

    Folion

    (Best lange tekst voor een oneliner...)

    13-04-2012 om 21:35 geschreven door folion


    Dag druk bezette nana..
    Hier is het nog steeds windstil, geen vakantiegangertjes en dat is heel ongewoon.. Ik hoop dat jouw Zilveren daar meer geluk heeft met zijn perenboompje dan wij want op onze grond willen peren niet groeien. Appels daarentegen.....Dat eerste boekje moet je koesteren en dan zo over 15 jaar eens bovenhalen. Zolang trekken we het nog wel zeker? !! En jullie " hondje"... ja dat beestje zit niet graag alleen hé, wie wel!! Maar ik ben zeker dat jij daar wel een oplossing voor vindt. En die nasleep van jouw ingreep...Wat hebben ze dan verkeerd gedaan, zou ik mij afvragen? Maar ja dat is een vraag die wel onbeantwoord zal blijven. We zien het hier bij Suzy, al de complicaties zijn het gevolg van die fout vorige zomer!!...Wil dat nu zeggen dat jij aan de pillen moet blijven? Ook niet gezond voor de maag!! Doeme toch! Oma, je mag niet vloeken, dus bij deze... mijn mond afgekuist!! Liefs, knuffel en ik hoor je wel!

    vis.gif

    13-04-2012 om 12:32 geschreven door Natoken


    *
    Er moet hier nog een stukje behang van een muur waar ik moeilijk bij kan. Zou Molly....? Maar zoals je zelf al zegt, eens die kinderkuren achter de rug wordt ze vanzelf een voorbeeldige hond.
    Als het je een troost kan zijn, ik ben ook nog maar eens doorverwezen naar een andere dokter voor mijn heup en ondertussen blijf ik maar pijnlijk manken. Gaan wij naar de verkeerde dokters, of wat!?
    Proficiat aan de kleine Tom Lanoy!
    Dikke kus x 2

    13-04-2012 om 02:46 geschreven door Huismusje/Petra


    12-04-2012
    hallo Bojako
    honden en kleine kinderen zijn toch zo lief maar soms zou men ze met plezier de nek omwringen

    12-04-2012 om 16:18 geschreven door johan1944


    hoi Bo
    wat jammer nou dat die restproblemen blijvend zijn.
    Helaas lukt het zelf de medici niet meer om ons terug jong te maken he.
    En die Molly ...
    Ik ben blij dat ik Sunny heb en geen Molly, want ja ik heb geen mr. Silver om de boel weer op te knappen.

    12-04-2012 om 13:25 geschreven door thea




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    reinskoffieplace
    blog.seniorennet.be/reinsko
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!