Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    08-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.to blog or not to blog ...
    Ai ... ik merk dat het weeral een tijdje geleden is dat ik m'n dagboek bijschreef ... foeikes toch en er gebeurt nochtans vrij veel, misschien iets teveel om tijd te maken om te schrijven.

    We zijn ondermeer enkele dagen op hotel aan zee geweest en op bezoek bij vrienden die aan zee logeerden.   Ondanks het slechte weer toen hadden wij weer geluk, want de dagen dat we aan zee waren scheen het zonnetje, weliswaar niet zo warm als vandaag, maar kom :  een kinderhand is snel gevuld.

    Verder was er het verjaardagsfeestje van kleinzoon 3 dat we ook buiten hebben kunnen vieren.  De kinderen konden al hun energie kwijt in de tuin en zoon 2 en zijn schoonbroer hadden voor een lekkere maaltijd gezorgd.
    Alle kinderen bleken een uitstekend rapport te hebben en dan moeten de grootouders wel eens in de portemonnee duiken voor een kleine beloning. 
    Schwiegermutti was ook van de partij.   Wanneer we weggaan halen we haar thuis op met de auto en zetten ze altijd braaf terug af aan de voordeur.
    Ik voelde me die dag echt niet zo goed, misselijk en buikkrampen en om negen uur 's avonds stelde ik voor om naar huis te gaan, voor mij was het wel geweest en voor de kindjes ook...en ik was bovendien BOB en die beslist.
    Schwiegermutti was zich best aan het amuzeren en had absoluut nog geen zin om naar huis te gaan, ik kreeg een boze blik en ze zei:  "mor Shaakie, ik haabe just nief sigaret oepgestooke, is nog goe weer, ik wil nog blaaive, ik amuzeir maai".
    Met een diepe zucht antwoordde ik heel beleefd maar kordaat (dat heb ik van mijn schoonzus geleerd) : "goed ma, van mij moet ge niet naar huis, maar dan zult ge wel de bus moeten nemen, want deze taxi gaat nu vertrekken!"    Dik tegen haar zin is ze dan toch maar pruttelend in de auto gestapt.  :-)

    De dag daarop was ik echt helemaal van de kaart en moest ik zelfs naar de dokter.  Waarschijnlijk heb ik tijdens ons kort reisje aan zee op restaurant toch iets gegeten waar lactose in zat.   't Ja op restaurant kan je moeilijk vragen om alles met soja klaar te maken hé.

    Dinsdag moest ik willens nillens naar het ziekenhuis, want ik had al een jaar vroeger een afspraak gemaakt voor een facetinfiltratie in mijn rug.  Nu maar wachten tot het begint te werken, want dat kan een week tot veertien dagen duren.
    Vol goede moed onderging ik de pijnlijke behandeling, maar een jonge man die in de stoel naast me lag op de kamer zei dat hij het nooit meer zou laten doen tenzij ze hem in slaap deden.
    Al goed dat mannen geen kinderen moeten baren :-)

    De dag daarop weer in bed doorgebracht ondanks het mooie weer, maar vrijdag voelde ik me toch in staat om naar onze maandelijkse blogmeeting te gaan.  
    We waren maar met vier, want Ludovicus en Lea zijn met vakantie aan zee en gelukkig hebben ze dit jaar prachtig weer.   Blogvriendin Paz was de dag ervoor met spoed opgenomen in het ziekenhuis en moest dringend geopereerd worden aan een hernia.   Onze andere blogvriendin van het eerste uur Myette was dan weer naar de reumatoloog.  
    Ons groepje begint uiteen te vallen en dan bedoel ik dat heel letterlijk ... er is niemand meer die niets mankeert, we lijden allemaal hoe langer hoe meer aan allerlei kwaaltjes.
    Dat is oud worden zeker? 

    Soit ... gisteren heb ik toch mijn uiterste best gedaan en ben ik met wandelstok tot aan de hondenwei gewandeld en terug, wat op zich al een hele prestatie is.    Ik vind wel dat ik mijn wandelstok een beetje moet 'pimpen' ... iemand een idee hoe ik dat best zou doen?
    Knalroze met bloemenstickertjes misschien ...   :-)

    Al de kleinkindjes zijn op kamp en de mama's en papa's profiteren van die gelegenheid om even tot rust te komen.
    Daarnet een telefoontje gehad van zoon 1 en zijn vrouwtje, zij zijn een paar dagen op hotel in de Ardennen.

    Ons nieuw ottooke is 'ontblutst' en ziet er weer spic en span uit!  

    Voilà zie, dat staat er weer allemaal op en kan afgeprint worden voor mijn dagboek.

    Geniet allemaal van het mooi weer, ik ga dat ook doen!

    Toedeloekes ;-)


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (9)

    17-07-2013
    "
    Vandaag een moeilijke dag dus ben ik er al heel vroeg bij. De tuin heeft al water gehad en hierbinnen de planten ook al dan maar hier op de blog wat tijd passeren voor we aan iets anders denken! Bij jou is het precies eerder "not to blog" haha!! Maar ik vermoed dat je geniet van het mooie weer tenzij je natuurlijk de handen vol hebt met kleinkinderen daar. Hier valt het dit jaar enorm mee.. al zal ik niet luid roepen want soms gebeuren er dingen die je ganse planning overhoop gooien vandaar. Een dikke kus lieve Bojako en tot de volgende!

    17-07-2013 om 07:26 geschreven door Natoken


    15-07-2013
    "
    Ik zei het al bij Mus.. nog geen tijd gehad om op het andere medium te komen wegens van alles en nog wat hier. En de ganse week blijft het druk met woensdag dan nog eens een moeilijke dag met afscheid van I.... Intussen probeer ik mij klaar te stomen voor mijn eerste examen zaterdag en IK MOET slagen anders mag ik eind augustus mijn ander examen in Brussel niet afleggen!! Nu ik doe het mezelf aan dus geen medelijden!! Geniet maar van de zon dat proberen we hier ook te doen en hopelijk blijft het nog een lange tijd zo mooi! Kus en knuffel

    15-07-2013 om 18:08 geschreven door Natoken


    13-07-2013
    *
    Spierwit kun je je stok beter niet schilderen want dan nemen ze je ongevraagd bij de arm, brengen je naar de overkant van de straat (waar je helemaal niet moet zijn), en moet je hen nog vriendelijk bedanken ook. Laughing
    Wim verzamelde loopstokken en hij had er eentje waar je een klein flesje boose in kon verstoppen. Nu weet ik niet of ze die ook hebben waar een Duvel of Trippel inpast, maar in afwachting van misschien een idee?
    Dikke kus x2 en tot de volgende....

    13-07-2013 om 12:38 geschreven door Huismusje


    12-07-2013
    Ho Bo
    Lichtgevende fluoverf, weet ik het? Lastig en naar al die kwalen van iedereen; Ik klop het af , tot nu toe. Ook al heb ik ook wel es pijn in mijn rug. 
    Tot blogs, tot face tot de volgende
    lieve groet
    moi

    12-07-2013 om 20:44 geschreven door Loewiesa


    11-07-2013
    ...
    Het meeste wist ik ook al van vrijdag,wat betreft je wandelstok...knalroze..je weet waar het voor staat he anders zul je het wel weten als je een bende vrouwen achter je aan krijgt,wat denk je van geel met zwarte bollekes,zou Nestje gelukkig maken misschien..je weet wel "den baarchoem" nee,hou het maar bij bloemekes,dat past bij jou!,dikke flodderkus van ikke!
    tipsvantantelips_zpsfb793549.gif
    Daar is de zomer..
    waar is de zon
    Knuffel van Nestje & Lipske
    dikke poot van Hoshi

    11-07-2013 om 08:13 geschreven door lipske


    10-07-2013
    Inhalen
    Tja ik moet weer een heleboel inhalen na even buiten strijd te zijn geweest... die infiltratie is dat zo pijnlijk? Zoon heeft er een gehad en die vond het goed meevallen... zal ook afhangen van wie het doet zeker... hoop dat het resultaat OK zal zijn... die wandelstok oppimpen... een goed idee hier van door de kleinkinderen te laten doen... wordt zeker een verrassing... en ja het is erg met ons groepje hier... een bende wrakken... maar zolang we nog kunnen lachen is het niet hopeloos... ik hoop er volgende keer bij te zijn... dikke knuffel!

    10-07-2013 om 15:45 geschreven door Myette


    09-07-2013
    "
    Het meeste had je vrijdag al verteld maar ik "moet" nu wel reageren na mijn klaagzang dat jullie zo weinig op de blog komen haha. Ik heb nog steeds geen account gemaakt op dat ander medium,nog geen tijd gehad en vandaag zit ook weer bomvol! Een ter info... het gaat heel slecht met de meter van onze kleinzoon. Gisterenavond laat nog een paniektelefoontje van de dochter gehad en mogen troosten. Maar als de dokters het opgeven wat moet je dan denken? Het wordt weer een rare vakantie voor dochter en co...Er wordt hen geen adempauze gegund en natuurlijk komt nu heel de lijdensweg van Suzy weer boven want nu duurt dat ook al gans het jaar....Een doper op dat mooi zomerweer! Maar kom, genieten jullie daar maar. Dikke kus en knuffel. Ach ja.. iklas dat jullei auto terug blutsvrij is. Een accidentje gehad?

    09-07-2013 om 09:50 geschreven door Natoken


    08-07-2013
    antwoord
    hallo
    laat de kleinkinderen de wandelstok pimpen en je zult versteld staan van het resultaat (hopelijk wel in goede zin)
    groetjes

    08-07-2013 om 21:43 geschreven door ann de feyter


    dat is weer een ECHTE update !!

    smile , en bedankt voor de lieve woorden bojaco !

    Image and video hosting by TinyPic

    08-07-2013 om 14:37 geschreven door ani




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    cattleannie
    blog.seniorennet.be/cattlea
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!