Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    08-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mamma mia.....













    We zijn weer een weekendje aan zee geweest en hebben de zon één dagje maar mogen zien en dan is Laura (zo noem ik de zon) zich stiekem snel weer gaan verstoppen verdorie.

    Zondag ochtend werden we weeral wakker met het getokkel van regen op de caravan. Gelukkig is het niet ver van Cadzand naar Antwerpen, dus koffie gedronken en terug naar huis. Hier in Antwerpen had het de hele dag niet geregend, zo zie je maar, en dat op een uurke rijden.

    Het mag stilaan gedaan zijn met dat aan en uit gedoe van ons Laura.

    Elke keer ik een topje aandoe (kwestie van al een kleurtje te krijgen) is’t weer naar de knoppen en kan ik de volgende dag mijn fleece er weer over doen. Misschien verschiet ze wel bij het zien van zoveel Rubensiaans vlees dat ze zich snel verschuilt achter de wolken.

    Maar vanmorgen is ze weer present zie ik, goed zo.

    De fel bewegende blauwe regen aan de voorkant van ons huis zie ik wel heel hard over en weer zwiepen, dus ik veronderstel dat er een stijf briesje staat. Het zal topje + fleece worden denk ik.

    Zoon 1 en zijn familie staat er beter voor, die zijn vertrokken naar Kreta voor hun jaarlijkse vakantie. Ventje is hen op het ongoddellijk vroeg uur van vier in de morgend naar Zaventem gaan brengen.

    De kleinzoontjes gaan voor de eerste keer vliegen en waren gisteren niet kalm te krijgen. Ik ga mijn twee schattebollekes missen, dat voel ik nu al.

    Schoonma belde vanuit Gran Canaria dus die zit ook lekker in de zon.

    Als het niet was voor onze Flor (onze stokouwe stinkywinky dog – remember) dan nam ik morgen met ventje ook een last minute ticket naar de zon.

    Maar enfin ik mag niet klagen. Neef 1 heeft me gevraagd om hem deze week twee dagen in Londen gezelschap te willen houden. Hij reist zoveel dat hij er zelfs graag zijn taterende tante bijneemt voor wat afwisseling. Ik kan dan eens lekker shoppen en de engelse goodies mee terugbrengen die ik hier niet vind. Zunde dat mijn zus helemaal aan de andere kant van Engeland woont anders konden we samen afspreken, ik heb haar al een hele tijd niet meer gezien.

    Ik moet wel eerst mijn pasfoto’s laten hermaken. Er was bericht gekomen dat ik mijn spiksplinternieuwe identiteitskaart mocht komen halen, voorzien van een recente pasfoto.

    Verleden week ben ik dan naar de fotograaf geweest, maar pas nadat ik een uur in de badkamer mijn gezicht bijgeplamuurd had. Normaal schmink ik me niet buiten een beetje lippenstift, maar ik dacht voor de foto: alles erop en eraan. Ik had net op ‘Oprah’ gezien hoe het moest. Eerst een goede laag fond de teint, dan concealer op alles dat niet mag gezien worden, dan blush, eyeliner, oogschaduw, mascara, enfin ...the complete works. Ik kwam naar beneden en vroeg aan ventje of het niet teveel was. Diplomaat zoals altijd zei hij van niet, maar ik weet dat hij niet houdt van teveel plamuur. “’t is maar voor de foto” zei ik “modellen doen dat ook, dat komt beter uit en daarom heb ik ook een rode trui aangedaan, dat rood reflecteert dan naar boven en geeft een mooie gloed aan je gezicht”. Ik leer ook veel bij op het blog van Madammeke.

    “Zeg shoe”, zei mijn ventje dan heel droog, “maar ge weet toch dat uw pasfoto wit-zwart is?!” Ik schoot als een raket naar mijn handtas en jawel, daar stond ik op de foto, mooi wit-zwart. “Verdoeme, verdoeme, verdoeme....” maar omdat er zoveel tijd ingekropen was liet ik al de smurrie er maar op en gingen we naar de fotograaf.

    Daarna naar de dienst bevolking en ik gaf mijn foto af. De man bekeek mij, bekeek de foto, nam een mica papierke, legde het erop en zei: “uwe kop is te klein”. Wablief? “Ja sorry hoor, maar uw hoofd moet passen tussen dees twee ovaaltjes”. Ik legde hem uit dat ik naar een beroepsfotograaf geweest was, die tussen haakjes ook maar met een digitaal camera op twee minuten tijd een foto neemt, en dat die toch wel zou moeten de correcte afmeting kennen voor een pasfoto.

    Bon, niks aan te doen, seffens kan ik terug naar de winkel en nu zal het er op aan komen deze foto’s gratis getrokken te krijgen anders heb ik 9 euro weggesmeten. Vandaag zal het dan wel zonder schmink zijn!

    Ik ben trouwens ook vergeten te vertellen dat ik verleden week naar ‘Mama Mia’ ben gaan kijken. Machtige vertoning!.... Ik lees dat ze bijkomende vertoningen gaan geven. Indien je nog kan en je houdt zoals ik van Abba muziek, dan moet je zeker gaan kijken!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (8)

    09-05-2006
    Ha, leuk verhaal en dan nog waar gebeurt ook
    Hallo, als ik heel eerlijk ben, denk ik dat u helemaal geen plamuur nodig hebt en er zo ook top uitziet hoor. Leuk uw blog, graag kom ik nog vaak aanwaaien en geniet een stukje mee. De zon is er weer volop, dus genieten maar en geen plamuur meer, di blijft geheid vast plakken door de zonnebrand. lieve groeten karin 254on.gif

    09-05-2006 om 22:37 geschreven door Karin van der Straaten


    08-05-2006
    Laura
    Hopelijk blijft Laura deze keer wat langer en kun je echt een topje aan om bij te bruinen voor je naar Engeland gaat. Wat ging je daar nou ook alweer voor lekkers kopen? Fijne dager in elk geval, groetjes en tot ziens, Thea.



    .



    08-05-2006 om 21:17 geschreven door thea


    Daar zeg je me wat!
    Weet je nog Bojako dat ik enkele weken terug ook over mijn nieuwe papoort heb geschreven, en de nodige pasfoto's? Wel, ik ben ondertussen nog steeds niet naar de bevolking geweest om ze te gaan afleveren.
    De uitnodiging staat hier nog steeds te blinken op de kast, kwestie van ze niet uit het zicht te verliezen,hahaha.
    Het zijn zo van die dingen die ik wreed tegen mijn goesting doe, en dan maar uitstel tot de laatste minuut.
    Ik hoop maar dat mijn koppeke wel tussen de ovalen past, want anders zou uitstel wel eens afstel kunnen worden, ik ken mezelf.
    Komt bij dat mijn pasfoto's in NL zijn genomen.
    Die waren daar maar 6
    Na dit te lezen heb ik al helemaal geen goesting meer om te gaan.
    Alleen het feit dat de nieuwe pas veel kleiner is dan de ouwe kan mij nog bekoren.
    Liefs

    08-05-2006 om 15:26 geschreven door huismusje/troubadoerke


    ..
    Niet wanhopen Bojako, het zonnetje is ook vol en rond. Maar goed dat ik dat weet van het te kleine hoofd. Misschien mijn adem lang inhouden bij de fotograaf, dan wordt mijn hoofd groter en heb ik een mooie rode kleur.

    08-05-2006 om 12:08 geschreven door Ludovikus


    PRETTIGE WEEK VANWEGE VIFKE EN KWISPEL,
    Goede voormiddag Bojako ik lees hier dat je in Engeland gaat shoppen dat je die echte goede engelse dingen hier niet vind,wel mis hier is wel een winkel ik zeg erbij die maken geen reclame die bestaat hier al jaren en is zelfs wat achter een muur verstopt.mijn man was vroeger vertegenwoordiger en was wel curieus waar al die auto' naar toe reden en ja echt waar een volledig Engelse winkel met dagverse produckten de dag dat mijn man dat verteld heeft aan onze engelse buurvrouw hij kon sowieso al niks misdoen in haar ogen maar van die dag af is hij een god in haar ogen alles vind ze er en ja met kerst auto's vol gaat ze daar halen is niet zo ver van het Leuvense maar als het je intreseert zal ik de juiste way vragen aan mijn ventje ik denk dat het te Everberg is,en ik ben heel serieus hoor mijn buurvrouw gaat daar tweemaal wekelijks en doen ook inkopen voor vrienden uit Frankrijk van haar die ze dan opstuurd.Laat maat iets weten he je pasfoto ja algoed dat je de test op mijn blogje gedaan hebt ik had gelijk he nieuwe foto nodig haha.Vif

    08-05-2006 om 11:32 geschreven door vifke


    Pas foto

    Ik heb hetzelfde meegemaakt toen ik foto's liet maken voor mijn paspoort.
    Ook mijn hoofd was te klein.
    Ook ik moest terug naar de fotograaf.
    Het was hun fout, dus moest ik voor die nieuwe natuurlijk niet betalen.

    Lieve groetjes uit een WEER zonovergoten Zuid-Oost Nederland!!!

    08-05-2006 om 11:16 geschreven door Chia


    Pasfoto
    Voor zo een zelfportret ga ik altijd naar de ongeruste papa. Die heeft zo een bord met en cowboy opgeschilderd en met een ovaal in waar ge je hoofd moet doorteken. Je hoofd past dan automatisch tussen die twee ovalen. Hij doet het trouwens voor niets, gratis. Maar ja wij zitten hier nu in de Bosques Petrificados in Patagonië in Argentinië. Het zal niet passen om te komen zeker? 't Kan anders nog wel van pas komen. Maar misschien kunt ge in de plaats daarvan een schoonkleedje gaan passen. Iets dat bij u past en dan met uw pasgemaakte pasfoto voor je paspoort naar die met zijn ongepaste commentaar op de grootte van uw hoofd. Hij zal wel passen zeker.

    08-05-2006 om 11:12 geschreven door ronald


    ..
    Sta je zo op je pasfoto ,Bijouke?'k moet zeggen ,echt knap,een echte Bijou ,bij wijze van spreken ,maar ze gaan nooit geloven dat je een Belg bent!haha!dikke *smak* (en die pasfoto's snap ik ook niet ,)moeten toch weten hoe ze dat moeten doen ,he!Of was die zo van zijn melk bij het zien van zoveel schoonheid?...

    08-05-2006 om 10:54 geschreven door hotlips




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    bbe_group
    blog.seniorennet.be/bbe_gro
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!