Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    22-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reactie op reactie van Cyberfox 18.7.2006










    Wat ze zeggen over vrouwen blijkt in mijn geval waar te zijn, ik kan dus nooit een kort en bondig antwoord geven. Mannen kunnen blijkbaar in een paar zinnen een hele uitleg doen en ik heb er een heel blad voor nodig.

    Toch vond ik het nodig om een langer antwoord te geven op de reactie van Cyberfox en tevens is het ook wat meer uitleg aan Huismusje die gelukkig nog altijd mijn vriendin is, ondanks het feit dat we het niet op alle punten eens zijn. Zoals Chia zei: dat is pas échte vriendschap, bedankt Musje.

    Ik heb de tijd genomen om je reactie op je blog eens aandachtig te lezen Cyberfox.

    Ik stel me wel heel wat vragen bij de juridische waarde van de oprichting van een Onafhankelijk Bloggerscomité zoals door u voorgesteld.

    De redenen waarom zet ik even hierna:

    Uiteindelijk krijgen we ons Blogspace gratis met veel hulp qua lay-out en raad die we ook gratis krijgen op het forum ofwel van andere mede-bloggers en het enige dat van ons in ruil wordt gevraagd is dat we ons houden aan enkele regels.

    Ik besef natuurlijk dat Seniorennet geld verdient via sponsors, het zouden slechte zakenmensen zijn indien ze dit niet deden. Maar wij kunnen onze hobby volledig gratis uitoefenen.

    Het is inderdaad waar dat de eigenaars van Seniorennet een beetje naar eigen goeddunken blogs keuren en/of verwijderen.

    Of we dit prettig vinden is een andere zaak, maar of de oprichting van een bloggerscomité iets zal oplossen betwijfel ik sterk.

    We hebben in het verleden toch al opgemerkt dat indien we niet akkoord waren met een beslissing van Seniorennet, ( bv. toen er gedreigd werd met de verwijdering van beide blogs van Huismusje Seniorennet is kunnen overtuigd worden om ze niet te verwijderen.)

    Bijna onze hele categorie ging toen in blogstaking en dat leverde resultaat op. Een blogcomité was toen niet nodig. Trouwe lezers van de blogs van Huismusje stonden allemaal vierkant achter haar en schreven niets meer tot een rechtvaardige oplossing gevonden werd.

    Huismusje heeft een toegeving moeten doe en Seniorennet deed dan een tegenzet van hun kant:

    Een diplomatische oplossing – niet altijd rechtvaardig, maar soms is het nodig dat er van beide partijen toegevingen zijn.

    Iets afdwingen via een bloggerscomité bij Seniorennet zal volgens mij onmogelijk blijken tenzij het bepaalde blog in strijd is met de goede zeden, bv. pedofilie of iets dergelijks, maar reeds twee keer hebben ze zelf een blog verwijderd omdat er blijkbaar veel klachten zijn binnengekomen – klachten die waarschijnlijk goed gefundeerd waren volgens hun eigen huis reglement.

    Zelf heb ik al in verschillende comités gezeten en wat ik geleerd heb is dat het bijna onmogelijk is om voor iedereen goed te doen. Wat de ene persoon aanvaardbaar vindt, is voor de andere dan weer totaal onaanvaardbaar, dit heb je heel goed kunnen opmerken bij de twee verwijderde blogs. Voor sommigen was het ‘humor’ voor anderen, onder meer mezelf, was het ‘pesten’.

    Krijg dat maar opgelost in een comité….

    Ik heb u en uw blog pas heel laat leren kennen en ik veronderstel dat er in het verleden tussen u en seniorennet ook onenigheid is geweest.

    Spijtig genoeg kan ik u daar mijn visie niet over geven omdat ik uw blog toen niet kende en het geschil niet gevolgd heb.

    Een comité oprichten is dan ook weer zo’n vreselijk officiële bedoening vind ik.

    Natuurlijk zou ik ook graag steun hebben van mijn blogvrienden indien ik vond dat ik onrechtvaardig werd behandeld, maar als er één ding is dat ik geleerd heb in mijn leven Fox, dan is het dat je veel meer vliegen vangt met siroop dan met azijn.

    Het voorgaande klinkt misschien wat ironisch, maar het is nu eenmaal een feit dat je met vriendelijkheid en beleefdheid toch heel veel kunt bekomen in het leven. Als je jezelf daarentegen heel offensief en defensief opstelt bots je meestal tegen een onverzettelijke muur.

    Uit reacties stel ik ook vast dat de meeste bezoekers van mijn blogje vrij tevreden zijn met het reilen en zeilen van Seniorennet.

    Ik maak in elk geval regelmatig een back-up van mijn blog. Moest ik ooit om welke reden dan ook met mijn klikken en klakken bij Seniorennet buitenvliegen, of stel je gewoon voor dat Seniorennet besluit te stoppen of hun zaak te verkopen; dan heb ik al mijn gegevens nog en vind ik waarschijnlijk een andere plaats om verder te kunnen bloggen. Ik heb inmiddels al zoveel geleerd dat ik bijna een eigen website zou kunnen maken ( zeg ik met een grote dosis nederigheid en mijn vingers en tenen gekruist ) want ik hoop dat ik dit niet zal moeten doen.

    Voor de meesten onder ons, zeker toch in onze categorie ‘Dagboek en bedenkingen’ is het bloggen gewoon een heel plezante hobby en we zijn inmiddels al een hechte vriendengroep geworden. Misschien is het in andere categorieën niet zo, maar dan moeten ze zich maar bij ons in de leer komen.

    Zeveraars, kankeraars, ruziemakers en flauwe plezanten bezoeken we gewoon niet en dan hebben we er ook geen last van.

    Hiermee wil ik niet zeggen dat de blogs in onze categorie die ik niet of weinig bezoek niet goed zijn, maar ik moet ook de tijd vinden om ze allemaal gelezen te krijgen en dat wordt soms heel moeilijk want ik heb een natuurlijke behoefte aan zelf schrijven zoals je kan opmerken, weer een probleem voor je voorstel van een bloggerscomité, hoe ga je in hemelsnaam al die blogs gelezen en beoordeeld krijgen, dan ben je dag en nacht bezig en dan is het helemaal geen hobby meer.

    In het leven krijg je heel dikwijls terug wat je zelf uitstraalt, als je omringd wordt door lieve, vriendelijke, plezante mensen dan ligt dit voor een groot deel aan jezelf. Meestal krijg je terug wat je zelf uitstraalt.

    Ik probeer deze stelling in mijn leven toe te passen en in ik prijs me gelukkig met de liefde en vriendschap die ik terugkrijg van mijn familie- en vriendenkring.

    Tot daar mijn reactie op uw reactie Cyberfox, vrij lang maar recht uit mijn hart.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    25-07-2006
    eens wat komen bijlezen
    ga er niets aan toevoegen buiten goed geschreven en groot gelijk.Laat ieder zijn ding doen, meer moet het niet zijn warme groetjes Ria disney4.jpgwelkom op mijn web!!

    25-07-2006 om 22:48 geschreven door miekemous(ria2)


    In de vlucht.....
    wegens tijdsgebrek vlug lieve groetjes komen doen, en een dikke smak er bovenop.

    25-07-2006 om 00:38 geschreven door huismusje/troubadoerke


    22-07-2006
    Daar ben ik weer
    en het is echt lang geleden! Heb alles bijgelezen en ik zeg het nog maar weer eens: jij bent een echte schat en daarbij dan ook nog een "wijze" schat" en ik sta volledig achter hetgeen jij zegt. Ik heb nog nooit problemen gehad met mijn blog en ik voel me hier happy en vooral dankbaar dat ik dat allemaal gratis aangeboden krijg! Als ik niet meer akkoord kan gaan met de gevoerde politiek, dan vertrek ik gewoon en ga ik niet de hele boel eerst op stelten zetten. Wens je nog een heerlijke vakantie! Michelly

    22-07-2006 om 23:21 geschreven door Michelly


    bravo!
    hoe doèt ge het, mateke! heel goed gezegd, ik meng me niet gauw in zo'n netelige kwesties, maar wil je nu toch laten weten dat ik je volledig kan bijtreden.kus

    22-07-2006 om 21:55 geschreven door paz


    Kleine toevoeging
    Bij het herlezen van het artikel "Blogassistent' van 13 october 2005 op 'blognieuws' kom ik daar volgende flagrante leugen tegen die door SN werd geschreven:
    nl

    [quote] Deze persoon heeft bovendien ook sinds gisteren valse berichten aan het plaatsen geweest op een reeks gastenboeken van SeniorenNet bloggers met mededelingen dat men je blog zou verwijderen en dit soms zelfs in naam van SeniorenNet of in de naam de webmaster van SeniorenNet heeft geplaatst. SeniorenNet heeft hier niets met te maken en uw blog blijft dus volledig bereikbaar. Dit is waarschijnlijk een laatste frustratie van deze persoon die op deze manier enkel bevestigd dat deze persoon geblokkeerd moest worden en zijn extra kansen allemaal verspeeld heeft. [/quote] Ik benadruk hier met klem dat ik NOOIT om het even wie een E-mail heb gestuurd met bovenstaande dreiging. Ik heb toen niet greageerd omdat ikk gewoon niet in de mogelijkheid was dit te doen: SN had me immers geblokkeerd en ik zag niet direct hoe hieraan te verhelpen. Groetjes

    Cyberfox

    22-07-2006 om 17:54 geschreven door Cyberfox


    Reacti op reactie op reactie op reactieop...
    Dear Bojako, Ik kan het natuurlijk niet helemaal eens zijn met uw stelling. Maar ik geef wel toe dat uw beoordeling en tactiek veel SN-vriendelijker is dan die van mij en misschien wel vruchtbaarder ook, maar het gaat wat in tegen mijn minder aanhankelijke inborst. Dat ligt een beetje aan mijn aard maar ook aan mijn verleden met SN. Maar daar wil ik het nu niet meer over hebben, dat is verleden tijd. Waar ik wel de nadruk wil op leggen is echter dat uw vriendelijke aanpak steunt op de bereidheid van beide partijen om water bij de wijn te doen en geen directe bereidheid tot discussie van de kant van SN inhoudt.
    En daar wringt voor mij het schoentje, we zijn te onderworpen volgens mij. Ik vind dat de blogger ook inspraak moet hebben als het gaat om het afdwingen en verdedigen van zijn rechten en dat hij daartoe een poot in huis moet hebben bij SN langs waar hij die inspraak kan richten met bijstand van andere gelijkgestemdee bloggers. Dit lijkt al een beetje op wat jullie 'clubje' heeft gepresteerd om musje overeind te houden wanneer SN dreigde. Niet elke blogger heeft een 'clubje' zoals dat van 'Bojako', wat volgens mij een unicum is op dit blogplateau. Iedere blogger heeft dat niet, een stel hechte vrienden die voor mekaar in de bres springen en door dik en dun steunen. Dat had ik destijds als blogassistent NIET, behalve dat toen enkele bekende vooraanstaande blogfiguren zoals uw Musje en BlueLuna hun nek toen voor mij hebben uitgestoken. En geloof maar dat dit toen HEEL VEEL RISKANTER was dan nu en dat ik toen de moed van deze twee dames heb leren bewonderen en waarderen. Soit, het heeft niet mogen helpen, ik ben met klikken en klakken aan de deur gevlogen, een restant ervan kan je nog lezen op 'blognieuws' voor wie er wat meer wil over vernemen. Seniorenraad/SeniorennetRaad
    Zodus, dear Bojako, we zijn het niet eens en ik wil daar geen verdere discussie over en zeker en vast geen het minste probleem. No problem at all!
    Genegen groetjes verder...

    Cyberfox en fox voor de vrienden

    fox aan wijn in wilde tuin op 1 juli jl


    song "DeVosEnHetKonijn"

    groetjesGEEN PORNO OF TROLLS OP SN!




    Ognovenko (Mouseover)...




    Unter den Lindenbaum (Mouseover)...

    22-07-2006 om 17:37 geschreven door Cyberfox


    Wijs!
    Wat ben je toch ongelofelijk wijs, Bojako! ... Je kan inderdaad niet voor iedereen goed doen en over smaken en kleuren valt niet te twisten. Je hoeft het ook niet altijd met elkaar eens te zijn, dat kan ook niet, maar respect voor elkaar is idd heel belangrijk. En met vriendelijkheid en luisterbereidheid houd je de communicatiekanalen open... Wat dat betreft leer ik nog dagelijks bij! Prettig weekend!
    Lieve

    22-07-2006 om 16:17 geschreven door Lieve


    ..
    En dat allemaal op je laptop in de nabijheid van een hotspot. Je moet maar goesting hebben. Ik laat kankerblogs gewoon links liggen. Niet de moeite om op te reageren. Negeren is soms beter dan becommentariëren. Laat vallen BoJackyO.blotekont1ll.gifDoe zoals button, das wat ik erover denk.

    22-07-2006 om 15:08 geschreven door Ludovikus


    prima
    Hoi Bojako, wat heb je dat toch weer mooi verwoord en ik ga helemaal met je mee hierin. Bedankt dat jij het zo goed en duidelijk hebt neergeschreven. Enne ... ik kan pas half augustus naar die caravan, die dicht bij het Grevelingenmeer staat. Hoop dus dat het dan ook nog fijn weer wordt. Hier is het momenteel iets koeler vanwege een klein buitje dat gevallen is. Groetjes Thea .





    22-07-2006 om 14:40 geschreven door thea


    Bravo

    Hier zet ik dus ook MIJN handtekening, in dit geval dus mijn buttonneke, onder hoor.
    Dat je, ondanks het zeer warme weer, nog zo goed uit je woorden komen...
    mijn complimenten ;) Het regent hier, maar het droogt op voor je het ziet liggen ;(
    Prettig weekend Bojakootje, liefs toegewenst ...

    22-07-2006 om 13:49 geschreven door Chia




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    robvandaal45
    blog.seniorennet.be/robvand
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!