Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    02-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de zoektocht naar 8 oktober toe.....










    Net zoals Titipoes weet ik begot niet op wie ik moet stemmen volgende zondag.  Ik ben het volmondig eens met al wat zij schrijft, als je wil weten met wat ik het eens ben, dan moet je bij haar maar eens gaan lezen.

    xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />


    Met bewondering heb ik ooit het boek en de film over Pastoor Daens gelezen en gezien. 
    Een mens, priester, politieker naar mijn hart, in de film toch.   Misschien lag het ook aan de formidabele acteerkunst van Jan Decleir.   Priester Daens was iemand die zich inzette voor de onderdrukten en van niemand bang was. 

    Ik dacht bij mijn eigen zichzelve, als er nu één man is die me wat over politiek kan leren dan is het  Daens wel, dus ik begon daarnet een korte zoektocht  via Google.

    Ik heb hoogstens een kwartiertje gelezen en er natuurlijk geen ellenlange studie van gemaakt, het was niet de bedoeling dat ik een thesis ging schrijven, ik ben gewoon even kort  - met stijgende verbazing - van het één woord naar het ander gesprongen,  en ik zet het gelezene voor u op een rijtje.
     

    ... Bron:
    http://users.pandora.be/VNJ-Mere/adolf_daens.htm


    In 1893 stelde Adolf Daens het programma op van de nieuw op te richten Christene Volkspartij. Hij zocht naar samenwerking met de conservatieve Katholieke Partij, die op dat ogenblik het bewind in handen had, maar dit bleek onmogelijk, vooral door de halsstarrigheid van haar voorzitter Charles Woeste. De Christene Volkspartij nam aan de verkiezingen van oktober 1894 deel, met Adolf Daens als eerste kandidaat op de lijst. Wegens 'vergissingen' werd hij niet verkozen, maar de Kamer gelastte een nieuwe verkiezing voor het arrondissement Aalst, waardoor hij op 9 december 1894 kamerlid werd (tot 1898).

    ....

    Reeds jaren lijdend aan een hartkwaal, overleed Daens op 14 juni 1907, na zich te hebben onderworpen aan de beschikkingen van zijn bisschop. De Christene Volkspartij zette de strijd voort tot aan de Eerste Wereldoorlog. Nadien versmolt ze met 'Het Vlaamsche Front'.

    °°°°°°°°

    dat “VLAAMSCHE FRONT” intrigeerde me,  dus ik tikte het woord in Google  en kreeg de volgende site:

    Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Frontpartij

    Frontpartij is de officieuze benaming, voor de in 1919 gestichte, Vlaams-nationalistische partij Het Vlaamsche Front. Deze partij ontstond enerzijds uit de Vlaamse Frontbeweging en anderzijds uit activisten uit de Eerste Wereldoorlog. Zij kan beschouwd worden als de eerste echte Vlaams-nationalistische partij in Vlaanderen en ijverde onder andere voor amnestie van de activisten. Hoewel het Vlaams-nationalisme even oud is als België, zouden de eerste flaminganten tot 1919 onderdak zoeken bij bestaande partijen. Vooral in de Katholieke Partij waren zij sterk vertegenwoordigd. In 1937 zou de Frontpartij overgaan in het Vlaams Nationaal Verbond. Deze overgang werd o.a. tot stand gebracht door de tussenkomst van de Groot-Nederlandse historicus Pieter Geyl, die een vereniging wou van alle vlaams-nationalistische partijen. Geyl was echter blind voor de nationaal-socialistische banden die het VNV op dat moment vertoonde. Herman Vos, boegbeeld van de Frontpartij stapte bij die beslissing over naar de BWP.

     °°°°

    Oef, wablieft er u, voor een Britse even een schok....de Christelijke volkspartij was ooit versmolten met ‘Het Vlaamsche Front’ een  Vlaamse Frontbeweging, Vlaams-nationalisme, allemaal woorden waar ik meer over wou weten, ik zocht verder op Google en ik kreeg de volgende uitleg:

     

    Vlaams-nationalisme is een nationalistische stroming die een onafhankelijk Vlaanderen beoogt.

    °°°°

    Efkes wat dieper graven om goed te begrijpen wat nationalistisch is ( ik ben maar tot mijn zestien jaar naar school geweest) en ik lees:

    Nationalisme is een vorm van groepsbewustzijn die zich uit in een sterke voorkeur voor eigen volk en land - "Blut und Boden" - en kan zich uiten in miskenning van andere naties (xenofobie) en een streven naar machtsuitbreiding ten koste van andere groepen en benadrukt dat mensen zich met elkaar verbonden voelen door godsdienst, cultuur, taal, landsgrenzen of gemeenschappelijke voorouders. Het komt zowel voor bij democratische staten, als bij dictaturen en andere autoritaire staten.

    Het verschijnsel nationalisme kwam op met de opkomst van de natie (afgeleid van nasci, natum = geboren worden). Vaak wordt dit ook gebruikt door een kleinere groep om zelfstandigheid te vragen en zich af te scheiden van een grotere natie.

    Er bestaan grofweg drie vormen van nationalisme. Het staatsnationalisme, het volksnationalisme en het politiek nationalisme

     Na de Eerste Wereldoorlog verscheen de Frontpartij op het Belgische politieke toneel en vormde de eerste Vlaams-Nationalistische fractie in het parlement. Na het uiteengroeien van deze partij, onder andere om ideologische redenen, nam een deel zijn toevlucht tot het Verbond van Dietse Nationaal Solidaristen van Joris van Severen. Anderen zochten hun heil in het Vlaams Nationaal Verbond van Staf de Clercq. De collaboratie tijdens de Tweede Wereldoorlog en de daaropvolgende repressie zetten het Vlaams-Nationalisme voor jaren buitenspel.

    Pogingen, zoals de Vlaamse Concentratie en de Christelijke Vlaamse Volksunie, om met een nieuwe partijpolitieke formatie van wal te steken hadden weinig succes. De in 1954 opgerichte Volksunie had meer bijval en werd een factor waarmee rekening diende gehouden te worden in de Belgische politiek. Ze groeide uit van een zweeppartij tot een beleidspartij.

    De rechtse en radicaal anti-Belgische vleugel van de formatie scheurde zich af na de goedkeuring van het Egmontpact. Twee partijtjes, de VNP en de VVP, respectievelijk onder leiding van Karel Dillen en Lode Claes, vormden de basis van wat later het Vlaams Blok zou worden.

    De populariteit van de Volksunie bleef in dalende lijn en kon zich niet meer herstellen. In 1992 stapte een deel van de mandatarissen onder leiding van voorziter Jaak Gabriels over naar de VLD. In 2001, na hoogoplaaidende spanningen viel de partij uit elkaar. De Nationalistische vleugel onder leiding van Geert Bourgeois richtte de Nieuw-Vlaamse Alliantie op.

    °°°°°

    Wablief..... ik ben tien minuten op het internet en ik leg een verband tussen Daens, het ontstaan van de Christelijke Volkspartij en  het ontstaan van het Vlaams belang  .... honderd jaar later moet ik dus tot de vaststelling komen dat het Vlaams Belang er niet zou geweest zijn zonder Priester Daens en de Christelijke Volkspartij.

    Ik geef het op, ik zie het niet meer zitten, ik ga proberen te stemmen op een partij waarvan ik hoop dat ze niet enkel en alleen uit eigenbelang handelen, een partij waar er mensen zijn die willen  luisteren naar wat hun kiezers zeggen en vragen en niet enkel zichzelf mooie woorden willen horen uiten en daarvoor een dikke pree binnenrijven.

    Ik moet en wil ook absoluut stemmen,  uit respect voor alle vrouwen voor mij,  die heel hard gestreden hebben om ons dat stemrecht te geven.

    Maar om te eindigen met de woorden van Titipoes:

    Wij hebben te weinig echt grote morele leiders. Het zijn conflict vermijders, ijdeltuiten die steekvlammen oplaten omdat ze weten dat juist die goed liggen.

    Spijtig hé?



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (14)

    04-10-2006
    taboe
    Het blijft toch steeds een Taboe wat er achter dat gordijntje in dat hokje gebeurt! Stiekem in dat hokje voor die verfoeilijke partij stemmen niemand ziet het en er opelijk voor uit komen doen er gelukkig nog niet veel, al zieik ze soms op festiviteiten rondlopen met hun geel met zwart t schirtje en echt ik vind het zo in en in triest !Een veroordeelde partij! Ik blijf steevast mijn rood gedachtengoed verdedigen niet vanuit mijn opvoeding maar vanuit mijn buik!!!! liefs
    naaminzalmkleur6hb.gif

    cooltext30455839dq0.jpg

    04-10-2006 om 10:53 geschreven door sien


    03-10-2006
    foutje
    voldoende, moet natuurlijk onvoldoende zijn.

    03-10-2006 om 09:03 geschreven door kamiel


    Bojako
    In één item over zoveel verschillende onderwerpen schrijven, kan gewoon niet. Over ieder item dat je vernoemt, een kort stukje schrijven, is ook voldoende, maar het was je bedoeling niet er een thesis over te schrijven,tot daar die korte reactie.

    03-10-2006 om 08:45 geschreven door Kamiel


    Vlaams nationalisme niet vereenzelvigen met VB a.u.b.
    Als er een partij is waar ik niet ga op stemmen is het VB. ook niet als proteststem . Maar men mag het Vlaams Nationalisme toch niet vereenzelvigen met dit V.B. Het is dank zij de Vlaams Nationalisme dat Vlaanderen zich heeft kunnen ontplooien ( onder andere een Vlaamse Univesiteit in Gent ) in een volledig verfranst België met als grootste verdedigers van deze verfransing de gastarbeiders uit Saksen- Coburg. Nu heb ik niets tegen de Franse cultuur maar ik wil mijn Vlaamse identiteit toch niet prijsgeven ( ik spreek dus Vlaams - geen Nederlands ). Het VB echter maakt misbruik van deze gerechtvaardigde bewaring van identiteit om op te jutten tot xenophobie en racisme. Langs de andere zijde vindt ik het ook niet gepermitteerd dat men tegenwoordig geen enkel (zelfs terecht) verwijt meer mag maken aaan bepaalde allochtonen zonder het etiket racist opgeplakt te krijgen. Multicultureel allemaal goed en wel maar ik heb geen boodschap aan de sharia als houvast om onze maatschappij te dirigeren. Maar uiteindelijk ben ik er ook nog niet uit op wie men nu moet stemmen. In elk geval zal het op een vrouw zijn uit een boek dat ik recent gelezen heb ( waarom vrouwen nooit baas worden) blijkt nogmaals dat vrouwen een minder conflictuele en meer langdurige visie hebben op de feiten. Alleen hebben de vrouwen die zich in mijn gemeente aandienen zo een antipathiek snoeten en zo weinig curriculum dat ik nog niet kan kiezen. Vreselijk !!!

    03-10-2006 om 02:47 geschreven door ghostwriter


    02-10-2006
    tja
    ik had liever gehad dat het kiesrecht was maar geen kiesplicht, ik heb ook film en boek van Daems gezien en gelezen maar zo'n idealisten maken ze niet meer , ik woon in een dorpje en kies dan maar voor iemand die ik sympathiek vind of het nu rood, blauw , groen of nog ander kleur is kan me geen moer schelen want er veranderd toch niks ... fijne avond nog, Nicole Ah ja plaatje over film was nogal verwarrend maar jij hebt het bewijs geleverd dat je wel goed leest , anders had je het niet opgemerkt .

    02-10-2006 om 21:37 geschreven door nida1952


    verkiezing
    Kiesplicht kan door de meeste onder ons gemist worden als kiespijn. Maar dura lex cet lex. Dus gaan we zondag aanstaande als goede Belg kiezen. Kiezen voor wie? Dorpspolitiek is helemal anders dan op nationaal vlak. Dus iemand die je kent, of iemand waarvoor je een boontje hebt, voila die krijgt de stem...Voor de provincie zal er wel iemand in je gemeente zijn die op de lijst staat...dus geen partij, niks, niente, niemendal...in onze gemeente is het goed vertoefen, dus onveranderd stemmen zeker...

    02-10-2006 om 21:21 geschreven door Pedro


    Stemplicht
    Dat het vlaams nationalisme al eerder bestond wist ik onderhand al wel... en als onze zogenaamde "leiders" met wat meer inzicht en verstand zouden te werk gaan zou dat nationalisme niet zo'n hoge toppen gaan scheren... wie wind zaait zal storm oogsten is niet zomaar een gezegde... met al dat weet ik ook nog niet voor wie ik moet stemmen want heb met geen enkele politieker of partij echt voeling... als jij er eentje kunt opduikelen voor mij tegn 8 oktober weet hert me te zeggen he. Kus van Myette

    02-10-2006 om 20:05 geschreven door Myette


    politici
    Ach ja, Ooit waren er gedreven mensen, mensen met een ideaal.
    In NL zie ik er nog maar twee: Jan Marinissen (sosialistiese partij) en dhr. Rouvoet (christenunie)
    Hmm, laat ik het zo zeggen, dat zijn de enigen waarbij ik niet het gevoel heb dat ze me proberen om me te besodemieteren.
    Ik heb gheen hoge pet op van politici.
    Op een enkeling na zijn het incompetente half-criminelen (want liegen mag niet) die alleen maar bezig zijn met proberen hun naam in de geschiedenisboekjes te krijgen.
    Oh ja, en daarvoor nog een salaris op te strijken ook.
    Onze volksvertegenwoordigers vertegenwoordigen mij al lang niet meer.
    Groetjes en liefs,
    Caerwyn

    02-10-2006 om 17:49 geschreven door caerwyn


    politici
    Ach ja, Ooit waren er gedreven mensen, mensen met een ideaal.
    In NL zie ik er nog maar twee: Jan Marinissen (sosialistiese partij) en dhr. Rouvoet (christenunie)
    Hmm, laat ik het zo zeggen, dat zijn de enigen waarbij ik niet het gevoel heb dat ze me proberen om me te besodemieteren.
    Ik heb gheen hoge pet op van politici.
    Op een enkeling na zijn het incompetente half-criminelen (want liegen mag niet) die alleen maar bezig zijn met proberen hun naam in de geschiedenisboekjes te krijgen.
    Oh ja, en daarvoor nog een salaris op te strijken ook.
    Onze volksvertegenwoordigers vertegenwoordigen mij al lang niet meer.
    Groetjes en liefs,
    Caerwyn

    02-10-2006 om 17:38 geschreven door caerwyn


    Kiezen
    Als er iets is waar ik graag zou voor gaan kiezen, dan is het om de kiesplicht af te schaffen.
    Ik weet het, vrouwen hebben geijverd om stemrecht te krijgen, en van dat recht heeft men dan op z'n Belgisch meteen een plicht gemaakt.
    Politiek, ik snap er niets meer van, en ik denk met met, het merendeel van de bevolking, al zullen de meeste er niet voor uitkomen.
    Allemaal één pot nat is, dus veel beloven en weinig geven.
    En voor wie, of wat je ook kiest,enkel de verkozene wordt er beter van.
    Daems ja, hij was nog een mens met idealen, maar die vind je nu bij geen enkele politieker nog terug.
    Eigen gewin eerst is een slogan die ze allemaal hanteren.

    Ik heb nog steeds geen kiesbrief, en denk er sterk aan om het zo maar te laten.

    02-10-2006 om 15:39 geschreven door huismusje/troubadoerke


    My dearest soulmate
    Bedankt vor de steun. Ook ik krijg reacties, maar via privé-mails. Het is blijkbaar bon ton in dit fantastische Vlaanderen een racistische partij te ondersteunen, wee je gebeente als je er openlijk tegen bent. Dan word je verketterd, gepest als de duivel. Aliassen te kust en te keur worden er gebruikt, van Redder van Vlaanderen tot Ploertendoder. Het kan verkeren op dit net. Zo'n idioten houden een Titipoes niet tegen. Wat ik even kwijt wou, Lieve heeft gelijk, je moet Daens in zijn tijdskader bekijken. Bovendien zit je met VNJ Mere op en ietwat "vooringenomen en eenzijdig belichte site". Weet dat paster Donsj in Aalst door de katholieken onder leiding van Woeste (copain van Leopold in Laken) werkelijk verketterd werd. Diende de mis buiten het kerkgebouw op te dragen, dat weet ik van mijn grootmoeder. Boontje ( de schrijver van de geschiedenis van Daens) is vaak bij mijn grootmoeder langs geweest. Ook zij heeft als 12 jarige met haar voetjes de ganse dag in het lauwe weekwater aan de machines in de garenfabrieken gestaan. Tot zij mijn grootvader leerde kennen. Zoon van een gegoede familie middenstanders. Ook hij had een hart voor de miserabele toestanden van de Aalsterse arbeiders en nog meer nog voor mijn mooie grootmoeder.Ik koester de brieven en nota's van mijn grootvader geschreven in die tijd. Vandaar, Jackie, mijn heftigheid, ja, het speelt mij vaak de parten, ook op mijn blog. En jij, lieverd, moet stoppen met steeds te verwijzen naar jouw studieniveau. Innerlijke goedheid en levenswijsheid, dat, Jackie, studeer je niet op school. Je hebt het of je hebt het niet. Jouw woorden bewijzen het, keer op keer, je openheid, je warmte, je humor en spiritualiteit, het zit in elk van jouw genen, je bulkt ervan. Vandaar dat ik zo dolgraag bij jou langs kom en...ik niet alleen. Liefs Titipoes.

    02-10-2006 om 14:50 geschreven door titipoes


    zondag
    Wat ben ik nu blij dat ik niet in Belgie woon en dus zondag lekker naar ons stekkie kan gaan inplaats van te stemmen. Natuurlijk krijg ik dat probleem later nog wel bij ons, maar daar is het in elk geval niet op zondag stemmen. Succes met het maken van een juiste keuze. Groetjes Thea.

    02-10-2006 om 14:17 geschreven door thea


    ...
    Alles moet natuurlijk afgewogen worden tegen zijn tijdskader. Daens kwam indertijd op voor onrecht, met name o.a. kinderarbeid. Aangezien arbeiders toen geen stemrecht hadden, was er niemand om hen in het parlement te vertegenwoordigen en dus ook niemand die voor hun belangen opkwam...
    De volksunie ging o.a. in tegen de verfransing van Vlaanderen.

    En nu? Ik heb nog 5 dagen en een half om na te denken alvorens een politieke stem uit te brengen. De partijen zijn niet meer zo kleurvast, dus is de keuze niet zo evident... En zoals velen, ben ik héél zeker op wie ik NIET zal stemmen... Dat is toch al wat...

    02-10-2006 om 13:40 geschreven door Lieve


    zoektocht.
    ik heb met verbazing gelezen hoe dat alles tot stand kwam en was ook heel verwonderd! groetjes noyo

    02-10-2006 om 13:26 geschreven door noyo




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    hetpinegeltje
    blog.seniorennet.be/hetpine
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!