Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    20-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ontbijt in bed....









    Ik besef plots dat het al een tijdje geleden is dat ik hier nog een serieuze bedenking neerzette. Seffens gaat iedereen denken dat ik nog enkel aan de maat van pampers en papflessen denk. Neenee....ons Bajoko leest ook nog af en toe de krant en een boek, sinds ik blog wel een flink stuk minder, maar ik doe mijn best om bij te blijven.

    Deze morgen nog, tot laat in de nacht had ik zitten chatten met ons Musje, heel gezellig trouwens, maar twee late nachten na elkaar was iets teveel van het goede.

    Bovendien hadden we gisteren een lange boswandeling gemaakt met goede vrienden en ’s avonds nog lekker gegeten en gedronken.

    Enfin ik dwaal weer af....

    Ik werd dus wakker gekucht door ventje en keek naar onze reuzegrote wekker (nodig, want anders zie ik niets) oei ’t was al na tien uur.

    Ventje vond het blijkbaar ook laat genoeg en op zijn gewone taktvolle manier maakt hij dit duidelijk door aan mijn bed te staan met een ontbijt, een lekker kopje koffie en de krant.

    “Moet ik de TV ook opzetten shoeke?” vroeg hij. Omdat ik mijn bril nog niet ophad kon ik niet zien of hij dit nu sarcastisch bedoelde of niet.

    Nee...ik overdrijf, mijn ventje heeft geen sarcastisch haar op hoofd staan en vooraleer mijn blogvrienden allemaal tegelijk roepen: “hij is kaal zeker” moet ik dat ontkennen. Ventje heeft nog steeds een prachtige volle haardos.

    Enfin, zo eens ontbijt op bed en de krant erbij, is een prettige afwisseling. Buiten tikte de regen tegen het raam en dat maakte het nog meer “cosy”. Dit is pas echt ‘cocoonen’. Ge ziet dat ik bij ben met de huidige terminologie.

    Martha Stewart stond op Vitaya pikante mosselsoep te maken, ik las met één oog de krant, de andere op de mosselsoep, terwijl ik tegelijkertijd probeerde mijn cracottjes met light kaas op te eten.

    Die cractottjes zijn een beproeving...er moet wat gewicht af voor mijn rug. Mijn F-cup moet dringend teruggedrongen worden naar minstens een E cup.

    Terwijl ik als een konijn zat te knabbelen, droomde ik van een gepocheerd eitje op toost en daarna een sneetje geroosterd brood met goei boter en marmelade. Mmmmm.... nog even verder dromen.

    En dan....ik schrok....wat zag mijn lodderig oog in de krant? Onze Frut maakte weer melding van dé oplossing voor dyslexie. Een “prisma bril” en poef....abracadabra....het mirakel tegen dyslexie steekt voor de zoveelste keer zijn kopke op.

    In 1989 was er al sprake van de prisma bril, de gekleurde bril, de motorische oog-oefeningen...gelukkig stond er een uitleg bij van een deskundige van de VUB bij het artikel waarin die uitlegt dat de mensen die eindelijk leren lezen met zo’n bril uiteindelijk geen dyslexie zouden hebben maar een waarschijnlijk een oogafwijking.

    Na jaren leken-onderzoek (van mezelf) en als ervaringsdeskundige (mijn zoon) neem het van mij aan dat een prisma of gekleurde bril niet zal helpen bij een echte vorm van dyslexie! Steek er uw geld niet in.

    Indien ge twijfelt of er iets mis is met de ogen van uw kind of kleinkind laat ze dan onderzoeken door een goede oogarts. Wanneer die zegt dat alles OK is met de ogen, vergeet dan aub de prisma en andere brillen en ga naar een goede deskundige of neem contact op met een de dyslexie vereniging Sprankel voor Vlaanderen of Balans voor Nederland. De links staan op mijn blog.

    Zij zullen u de raad geven hoe je het probleem best aanpakt.

    Indien je als vereniging of school een deskundige zoekt, neem dan contact op met de UA en vraag naar de dienst van Dr. Peter van Vugt. Als er één man in België/Nederland iets meer weet over dyslexie dan deze man dan mag je mij zijn naam doorzenden. Dr. Peter van Vugt behaalde zijn doctoraat in deze materie.

    Nu snel deze bedenking op mijn blog zetten want de rest van de week staat stikvol afspraken. Vandaag was er een dagje met niks, nada, noppes....dat gebeurt niet snel.

    Of vandaag nog rustig zal blijven is ook altijd een vraagteken....maar het is inmiddels toch al middag geworden en buiten één telefoontje is het voorlopig nog even rustig.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (9)

    21-11-2006
    roze bril
    Ach Boke... kijk jij maar verder door een roze bril... je stukjes zijn leuk... ontspannend (voor ons tenminste) en laat de zware problemen maar aan anderen over (doe ik ook)... en wat het ventje aangaat... die is nog niet van de slechtste als ik het zo hoor... ik heb nog nooit ontbijt op bed gehad... hoogstens een kop koffie en dan nog bij heel speciale gelegenheden... kus van Myette

    21-11-2006 om 21:32 geschreven door Myette


    voor de tweede keer
    Dag bojako,een prettige dag gewenst bij deze,dit is de tweede maal dat ik een berichtje intik,bij het versturen viel internet toch wel uit.Proficiat dat je de mensen verwittigd dat ze niet onnodig geld uitgeven dat ze beter kunnen besteden.Er lopen altijd naieve mensen rond waar velen van profiteren.Dyslexe betekend woorblindheid als ik het goed voorheb,groot woord vindt ik,je zou kunnen denken dat je niet kan lezen,er bestaan wel verschilende vormen van dyslexie,ook weet ik dat je veel moet oefenen,lezen en schrijven,dat je er goed in bent bewijst uw blog.Als je eens tijd heb,ontvang ik graag een mailtje,met wat problemen jij kampt,hoeft niet als je niet wil,begrijp ik wel maar voor mij is het wat achtergrondinformatie.Voor de rest geniet ik van uw stukjes,je schrijft goed met de nodige dosis humor.Onbijt op bed,wie doet het nog na zoveel jaren,je had het verdiend,maar uw ventje heeft daar iets goed gedaan,doe hem straks de groeten.Uw blog is natuurlijk belangrijk,maar er zijn nog meerdere dingen waar je plezier aan hebt,onvergetelijke momenten zoals uw tijd doorbrengen met uw kleinkinderen,een wandeling,een pintje drinken,vrienden ontmoeten,dat moet voorgaan vindt ik.Zo op te maken van uw stukjes overheerst de liefde in uw huis,volhouden zo,dat vindt je tegenwoordig niet veel meer.Betreft gisteren de vraag van hotlips(ook een lieve vindt ik )dat was engels waar ik niet veel van begreep,hoop vandaag op een beetje uitleg in het nederlands,ook uw antwoord was voor mij te ingewikkeld,kortom ik heb er geen bal van gesnapt.Zo tot straks bij hotlips dan maar.Knuffels voor u en de kleinkinderen,niet aan uw ventje(brengen de mensen op rare gedachten) doe hem maar de groeten,hij lijkt me een brave.DAG pietje-bob

    21-11-2006 om 08:03 geschreven door peeters robert


    Jaja
    Ik ging ook mijn gedacht over jouw artikeltje doorgeven, maar wat zie ik, nida 1952, (zoveel jonger en ook al van mijn gedacht) heeft dat uitstekend in mijn plaats gedaan. Want ik moet haar volmondig bijtreden. Goeie nacht Jackietje Cyberfox

    21-11-2006 om 00:12 geschreven door Cyberfox


    20-11-2006
    ***
    ahwel Bojaco, ik moet u echt bewonderen...en het is niet om met u het zotteke te houden hoor, jij vind dat je nu eindelijk eens iets anders moet schrijven als van papflessen, al je teksten die ik tot nu toe gelezen heb zijn redelijk lang, heel vlot geschreven met een lach(meestal) of ook eens serieus in die "gewone" teksten kruipt toch ook veel tijd in, dan de bezoekjes nog in gastenboeken, je kleinkindjes tussendoor, je huishouden runnen, chatten, en daarbij nog boeken lezen, ge moet het maar nadoen, echt waar, ik schrijf voor het moment niet meer, omdat ik gewoon doodop ben , en niet rond geraak met mijn huishouden, de doktr is geweest is ben echt oververmoeid en moet het kalmer aan doen, ook weer geen grap, ik ben steeds secretaresse geweest en had het toen minder druk als nu , ofwel is het de ouderdom en de hersentjes die niet meer zo goed meekunnen, salukes, Nicole

    20-11-2006 om 23:01 geschreven door nida1952


    Brillen van de toekomst
    Doorkijkbril, als je dat leest dan komen er andere gedachten in je op. Nee geen doorkijkbril om bij dames en heren door hun kleding te kijken maar een chirurgische doorkijkbril! Wat is dat nu weer? Onlangs las ik in een dagblad dat hersenchirurgen binnen afzienbare tijd met een doorkijkbril dwars door brein van de patient kan kijken. Het turen via scopes en beeldschermen in de operatiekamer, waarvoor de operateur soms, te midden van aanwezige andere apparatuur, een ingewikkelde lichaamshouding moet aannemen, behoort technisch tot het verleden. De doorkijkbril voor de hersenen is ontwikkeld door een Nederlandse advies en ingenieursburo. Met deze nieuwe vinding van bedenker Theo v.d.V. is het mogelijk een virtueel model van de hersenen, gemaakt met behulp van een M(agnetische) R(esonante) I(magging) of te wel MRI scan, te laten versmelten met het werkelijke beeld van de hersenen dat de chirurg tijdens het opereren ziet. Theo v.d.V. spreekt zelf van een neuro-navigatiebril. De bril zal de chirurg kunnen helpen bij het verrichten van complexe ingrepen in de hersenen

    20-11-2006 om 19:57 geschreven door venus


    ..
    Toch plezant dat je niet meer uit gaan werken moet, en dan nog bediend worden aan bed. Some have all the luck. (Maar al dat werk dat nog ligt te wachten) Och, blijf nog maar wat liggen met sjoeke aan je zij.

    20-11-2006 om 17:03 geschreven door Ludovikus


    ..
    Goed zenne,zal ik op mijn eigen wel een kroegentocht doen om ons ergens heel gezellig neer te kunnen vleien ,en dan kom je niet! Nee hoor Bijouke ,begrijp het goed genoeg ,en het mag trouwens geen verplichting zijn ook niet. Weet trouwens zelf nog niet of ik wel kan komen ,Suske is nu naar Middelheim voor onderzoek,en dan hou ik altijd mijn hart vst ,want gewoonlijk moet hij dan wel binnen voor dit of dat,dus is het bij mij ook afwachten ,maarja ,dan liever nu dan met de feestdagen natuurlijk!By the way,het is nu echt wel cocoonweer ,zenne!Nog een gezellige avond,en een dikke smak!

    20-11-2006 om 16:43 geschreven door hotlips


    Brilletje
    Het zou ook wel al te mooi zijn om door het dragen van een brilletje van dyslexie af te kunnen komen. Maar ja, de handel verzint wat om aan geld te komen. En dat is niet altijd ten gunste van onze beurs. Hopelijk zijn er geen mensen die er zo maar in trappen. In elk geval is men nu nog eens extra gewaarschuwd door jouw. Groetjes en een rustige dag verder, Thea.


    20-11-2006 om 15:17 geschreven door thea


    *
    Volgens mij is er maar één ultieme oplossing voor alle zicht-en -onzichtbare handicaps, en dat is gen-onderzoek.
    Evenzo voor ziektes.
    Zoek, vind en vervang de 'slechte' gen, door een goede.
    Ondertussen zal het behelpen zijn met de middelen die de wetenschap ons biedt, of ermee leren leven in vele gevallen.
    De babbel was heeeel leuk, maar het werd inderdaad heeel laat (vroeg?)
    En ik zit hier met lodderogen, want onrustige nacht, en ik moest vroeg op om een noodzakelijk telefoontje te plegen, je weet wel he......
    En o ramp, ze kunnen vandaag niet, dus ik ben een gedwongen huismus nu, en dat geeft een heel ander gevoel.
    Dikke smak

    20-11-2006 om 14:31 geschreven door huismusje/troubadoerke




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    jan1948
    blog.seniorennet.be/jan1948
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!