Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    20-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sunday sunday .... en nog altijd slecht weer!

    Snel even mijn dagboek wat bijwerken. 
    Ik heb nog een uurtje en dan moeten we bij schoonma zijn.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />


    Donderdag hebben we schoondochter 2 en de kleintjes op bezoek gehad,  want zij zijn nu voor veertien dagen naar zee vertrokken.   Ik hoop voor hen dat het wat beter weer wordt.   Zoon 2 blijft thuis,  want het huis moet bewoonbaar zijn tegen half augustus.

    We zijn nu even volledig kinder- en kleinkinderloos tot onze oudsten volgende week terugkomen van Kroatië.


    Tijd dus om even bepaalde zaken op orde te stellen waaronder mijn budgetbeheer. 

    Ik had het beter niet gedaan want ik krijg het ervan aan mijnen tikker.

    Ik heb onmiddellijk voor de dag daarop een afspraak gemaakt bij de bank. 
    Ik moet ervoor zorgen dat we onze nog resterende spaarcentjes een andere bestemming geven zodat we niet even arm zullen sterven als we geboren werden.

    Ik vraag me af wie er vandaag nog rond komt met een gewoon pensioentje.  Die mogen het aan mij eens komen uitleggen.

    Nog even en we moeten terug werk zoeken!   Ik zie het al voor me : allemaal oude besjes aan de kassa van de supermarkt!


    Henrietta liet al een weekje niet meer van zich horen en ik voelde me gisteren helemaal ‘in form’.

    Ventje ging de hele dag verder Bob de bouwer spelen bij zoon 2 en ik besloot om mee te gaan en me ook daar eens nuttig te maken.

    Oud behang van de muren steken is één van de taken die me al dikwijls in het leven is toegewezen en ik vind het een vrij ontspannende job.  Je kan je hersenen volledig op nul zetten terwijl je lekker de lagen papier van de muur weekt en steekt.

    Om half acht gisterenavond besloten ventje en zoon om te stoppen.  De leidingen die ze die dag wilden leggen waren gelegd.  Zoon bleef nog even om wat kleine werkjes te doen die hij alleen kon en wijle weg.


    Ventje had me al drie nachten na elkaar om het uur wakker gesnurkt en ik zei dat ik na zo’n zware dag eens een volledige nacht wou doorslapen en in ons logeerbed zou slapen.

    “Niks van” antwoordde mijne alfa man:  “Ik zal daar slapen,  want ons bed is beter en die ben je gewoon”.

    Ik zorgde ervoor dat alle tussenduren gesloten waren,  en om zelfs het geluid van de wind en de regen uit te sluiten sloot ik het venster.   Het was in de kamer heerlijk stil en donker en het duurde niet lang of ik lag lekker in de armen van Morpheus.

    Plots schoot ik wakker – ik keek naar mijn reuzewekker en schrok : 01.30 – “dat kan niet zijn verdomme!”, dacht ik “dit moet mijn avond onafgebroken nachtrust zijn”.  
    Ik luisterde,  maar hoorde vanuit de aanpalende kamer helemaal geen gesnurk, dus dat kon me niet gewekt hebben.

    Met een zucht wou ik me omdraaien om terug in te slapen en toen wist ik meteen waarom ik wakker was.   Herniaretta had terug toegeslagen!   Ik kon amper bewegen.

    Toen ik eindelijk terug naar adem kon happen trok ik me voorzichtig recht en viste met moeite een pijnstiller uit mijn nachtkastje.


    Ventje vroeg vanmorgen of ik nu eens lekker had kunnen doorslapen.   Toen hij me schuifelend zag voortbewegen zei hij : “oh nee, ge hebt precies terug prijs, da’s van al dat rekken en strekken gisteren zeker?”

    Ik ben dan vanmorgen maar terug aan een kuur ontstekingsremmers begonnen en ik had zo graag volgende week nog willen gaan verder werken.

    Ach…we shall see said the blind man!


    Enfin, het wordt nu tijd om naar schoonma te schuifelen.   Ventje zal me wel willen helpen om mijn schoenen aan te trekken zeker! ? 

    Bukken lukt me nog niet.   Da’s voor straks wanneer de pillen beginnen te werken.

     

    Diepe zucht ….:wink:

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (11)

    21-07-2008
    ja, ja
    volledige tekst weg en alleen de titel staat er! Wil je alleen maar aanraden een beetje voor jezelf te zorgen en daar ook aan te denken voor het te laat is. Warme groet van

    21-07-2008 om 14:16 geschreven door Michelly


    Lieve deugd nog aan toe,
     

    21-07-2008 om 14:13 geschreven door Michelly


    handige harry's (bis)
    (Vervolgje op mijn vorige reactie:) Als mijn kinderen mijn "aangeboden hulp" kategoriek afwijzen, voegen ze daar soms aan toe: "stuur ons ma liever!"

    21-07-2008 om 10:55 geschreven door kommaneuker


    Groetjes uit Knokke-Heist
    beauty



    Groetjes van,

    Mia & Wilbert

    Het wordt zeker een mooie week!!!

    21-07-2008 om 10:46 geschreven door wilbert


    handige harry's
    Soms vraag ik me af of ik nu al dan niet jaloers moet zijn op al die handige huismannen (en -vrouwen!) die kunnen behangen (om het jaren later weer af te trekken...) of allerlei andere klusjes opknappen. Computeroma (zelf een zeer handige Harryana) vindt dat ik jaloers zou moeten zijn. Niet dus: dan zou ik geen tijd meer hebben om andere dingen te doen die ik wél leuk vind. Anders gezegd: ik ben eigenlijk dolgelukkig met mijn twee linkerhanden.... (computeroma gaat me deze zin weer behoorlijk kwalijk nemen natuurlijk). Als ik het eens waag  - bij wijze van grap! - mijn "technische hulp" aan te bieden bij een van mijn kinderen, krijg ik steevast als antwoord: "alstublieft Pa, blijf overal af!!!"

    21-07-2008 om 10:12 geschreven door kommaneuker


    Humor op den 21ste juli ..Mag da??




    Haha Bo, zo slecht zo het toch ni zijn hé, we zouden nogal plezier maken ...Allemaal aan de kassa in den Bazaar in Antwerpen!! Of bestaat dien ook ni meer ? Verder nog veel plezier met je verstand op 0 ..Liefs Madammeke x

    21-07-2008 om 01:34 geschreven door Madammeke


    20-07-2008
    ellende
    Wat een ellende die rug... zit hier ook al een beetje krakkemikkig te wezen... dat rotweer ook... 'n mens zou nog onder de schimmel komen van al dat nat... hihi veel plezier met schoonmama..

    20-07-2008 om 23:07 geschreven door Myette


    Goeienavond lieve Bojako
    Een lieve vriendin maakte mij attent op jouw blog, dus ik kom es efkes kijken....Nou ze heeft niks teveel gezegd...ik heb me kostelijk vermaakt met jouw verhaaltjes...Vooral hoe kuis je op een leuke manier een w.c. hihihi...ik zie onze Tom al in de pot zitten...foei wat zou hij "pisnijdig" worden...Tja en dan is er nog stront aan den knikker, pardon aan Seppe dus...ook dat komt me bekend voor hahaha...
    Maar je moet wel een beetje op jezelf passen met je zere ruggetje hè? Lekker stoer staan klussen...ventje op de logeerkamer (de schat) en jij wakker worden van de pijn.Beetje dom hè? Nou ik kom vast nog wel es buurten...vond het erg gezellig ..liefs en een kusje op je zere rug...knuffie van Rozemarijn.rozemarijn3qn6.jpg

    20-07-2008 om 19:18 geschreven door Roze


    ..
    Lijkt wel of we alle drie in het zelfde bedje ziek zijn. Met hier en daar een lichte kleine nuance. Voor mijn budget heb ik nu ook al pijnstillers. Heb gisteren Lea het leven effe een ietsie pietsie lichter willen maken en met een opneemvod over de stenen vloer geweest, geutje carolin in het lauwe water, de emmer in de mand van mijn gaanhulpstootkarretje gezet. Onder de kasten lag het gevaar op de loer, wil zeggen dat je daar niet onder kan zonder bukken. T'was dat beetje vooroverbuigen dat er al te veel aan was. Als je het dan nog een tiental keren moet doen, dan weet je  het wel.  T'zal dan weeral de voor de zoveelste keer de laatste keer geweest zijn, tot de volgende keer. De jongste broer van Lea ligt ernstig ziek in het hospitaal. Plots ingestort op de parking van een warenhuis en met ambu naar het hospitaal. Toestand heel, heel kritiek. Nieren compleet uitgevallen en nog van alles dat niet goed is. Wordt in coma gehouden. Weinig goede vooruitzichten. Dus Lea is nu constant met haar schoonzus bezig en rijdt constant aan en af naar de kliniek. Dus Ludov'ke probeert het hier wat op te vangen. Dikke kussen en spaar je zelf een beetje nu het kleine geweld niet daar is.

    20-07-2008 om 17:15 geschreven door Ludovikus


    jamaar...
    Bojako toch, je leert het ook nooit hé, van zodra het beter is lap " de vlam in de pan" Je zal toch even die rug volledig moeten laten genezen. Een goeie die hetzegt hé Maar nu dat je 2 weken kleinkinderloos bent, laat je maar eens goed verwennen en profiteer ervan!! Heb hier ook slecht geslapen maar dat kwam omdat vannacht opeens mij pceeke niet meer wilde opstarten Ik had gans de dag foto's en dia's ingeschand voor mijn reisverslag en ze nog niet overgezet op de uitwendige schijf dus PANIEK. Mijn ventje heeft dat ding hier opengegooid ,eens overal op geduwd , stof uitgeblazen allé voor zover er stof inzat en ik maar duimen... en je ziet het, voorlopig alles weer ok. Maar nu save ik om de haverklap   ik hoop dat je van je namiddag genoten hebt.  Nog een heel voorzichtige knuffel

    20-07-2008 om 15:07 geschreven door natoken


    Stom stom stom!
    Die fout maak ik ook keer op keer. Wanneer ik me goed voel begin ik aan van alles dat ik anders niet kan doen. Ik ga dan door tot aan het gaatje. Om vervolgens de volgende dag niet meer te kunnen stappen zonder een karrevracht pillen te moeten slikken. Telkens weer vraag ik me af of het gevoel van voldoening van die werkdag opweegt tegen de pijn die ik er moet voor lijden nadien. Blijkbaar wel want anders zou ik niet in herhaling vallen. En dat is bij jou net zo.
    Geniet vandaag maar van een rustig bezoekje aan, en het gezellige gekeuvel met, schoonmama.  Een voorzichtige knuffel van moi.

    20-07-2008 om 14:54 geschreven door huismusje




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    eerda
    blog.seniorennet.be/eerda
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!