Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    15-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dank aan mijn lieve blogvrienden....














    Bedankt lieve, bezorgde blogvrienden, jullie reakties geven me altijd weer een serieuze opkikker.  xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Gisteren zijn we dan bij zoon 2 thuis gaan oppassen op de kindjes.   Kleindochter was finaal uitgesch...t..n en terug lekker levendig zoals het hoort.   Seppe daarentegen is helemaal nog niet zoals het hoort.   Hij is stil, eet niet goed, braakt veel en begint nu ook weer te hoesten.  Zoon 2 en schoondochter zijn heel ongerust want het nichtje van Seppe, slechts één week jonger, ligt nu ook in het ziekenhuis met het RSV virus, de ziekenhuizen liggen overvol.  Seppe was de week ervoor bij zijn nichtje geweest.

    Gisterenavond zijn de kinderen dan  met Seppe naar het ziekenhuis geweest en is er een slijmstaaltje genomen om te zien of hij ook met het virus besmet is.   Dit RSV-virus schijnt vrij gevaarlijk te zijn voor jonge babies en oudere mensen.   We houden onze vingers dus gekruist dat het een gewone verkoudheid zal zijn.

    Deze ochtend is ventje kleindochter gaan halen en heeft haar naar de kribbe gedaan zodat zoon thuis bij Seppe kon blijven.  Ik mocht eens uitslapen want tussen de soep en de pattatten hebben we gisteren nog de kerstboom versierd en de voortuin.

    Als ik hier vandaag snel even mijn blogronde doe dan zie ik dat er bij mijn goede vrienden nog veel ergere dingen zijn dan bij ons.

    De man van Hotlips gaat vandaag onder het mes en om haar te steunen zet ik boven dit stukje vandaag de kaars die ook op haar blog brandt.   We hopen,  samen met u Lipske,  dat alles vandaag goed gaat met je ventje.

    Gelukkig gaat het met Annick, de dochter van Ludovicus en Lea al wat beter, dus dat is goed nieuws.

    De zoon van Thea ligt nog steeds in het ziekenhuis en ik hoop dat het met hem ook gunstig evolueert.  Een mailtje volgt lieve Thea zodra ik een ogenblik tijd krijg, ik volg alles op je blog en blijf dus op de hoogte!  Mijn hart gaat ook naar jullie uit.

    Ria, beter bekent als Miekemuis, herstelt van een duimoperatie en haar wens ik ook een snelle genezing toe.

    De twee blauwe ogen van Huismusje zal ik morgen zelf inspecteren en jullie daarvan binnenkort verslag uitbrengen.
     

    Ik wou wel nog even iets schrijven ter verdediging van de andere grootouders van mijn kleinkinderen.  

    Misschien denken jullie dat ventje en ik steeds de volle lading krijgen, maar dat is enkel wegens omstandigheden.   Ik zou niet graag ruilen met de andere grootouders.

    De vader van schoondochter 1 is volledig invalide en alle werk wordt door haar moeder gedaan.   Zij tracht zoveel mogelijk al haar kleinkinderen toch nog zoveel mogelijk op te vangen, ze heeft er inmiddels zeven.   Zoals jullie konden lezen moesten ventje en ik maar telefoneren en we mochten onmiddellijk de twee oudste kleinzonen brengen eergisteren.

    De moeder van schoondochter 2 steekt normaal gezien ook flink de handen uit de mouwen als het op kinderoppas aankomt, maar zij heeft nu een gescheurde schouder pees en moet aanstaande dinsdag onder het mes.   Ze mag helemaal niets meer heffen.   Onmogelijk dus om op babies en kleuters op te passen, want die moeten nog steeds verschoond worden.  Haar man werkt nog voltijds.

    Mijn kinderen en schoonkinderen stellen wat we voor hen doen zeer op prijs en vinden het helemaal niet vanzelfsprekend.   Moest dit wel zo zijn dan zou ik me er niet goed bij voelen.

    De andere grootmoeders vinden het vreselijk dat ze zelf niet meer kunnen helpen en doen wat ze enigzins kunnen om te helpen.

    Ik heb zelf als kind nooit de liefde van grootouders gekend.   De ouders van mijn vader waren al lang dood, vader was een nakomertje,  en de ouders van mijn moeder woonden te ver weg.

    Mijn moeder heeft zelf voltijds gewerkt met een huishouden van vier schoolgaande kinderen, vergeleken met wat zij ooit deed is wat ik doe dus gewoon peanuts.

    Omdat zij werkte kon ze ook moeilijk op onze kinderen passen, ze was slechts één dag op de week thuis, maar zelfs dan nog probeerde ze me af en toe te helpen.

    Schoonma was huisvrouw, maar die maakte het vanaf het begin heel duidelijk: zij had zelf haar kinderen moeten opvoeden, ik moest dit ook maar kunnen, zij vond dat ze recht had op haar privé leven.

    Begin jaren zeventig waren er nog bijna geen kribbes en zeker geen onthaalmoeders.  

    Ik had ook graag blijven werken, maar ben toen, omdat het niet anders ging,  zes jaar thuisgebleven.

    Maar toch, jullie reakties deden toch een belletje rinkelen en ik realiseer me dat ik moet oppassen en ervoor moet zorgen dat ik ook nog in roulatie blijf,  want anders zijn de kinderen er de dupe van. 

    Ik nam daarnet even mijn dagboek van vroeger en sloeg het open op: 18 februari 1976 en las wat ik die dag had geschreven:

    Denk aan dit als je zelf ooit grootmoeder wordt:  (Dit waren dus raadgevingen aan mezelf voor de toekomst!)

    • De eerste maand geeft een nieuwe mama haar kind niet graag uit handen, ze doet het graag zelf en wordt graag geprezen!
    • Zeg NIET hoe jij het vroeger deed, geef enkel raad indien erom gevraagd wordt.
    • We vinden het niet leuk om steeds te vragen om te babysitten, het wordt dus heel erg op prijs gesteld als jullie dit zelf af en toe eens aanbieden.
    • Onthou later dat je niet aanbiedt om je kleinkind voltijds bij te houden, enkel wanneer ze ziek zijn of wanneer hulp echt nodig is.
    • Wanneer een mama lange tijd thuis binnen moet blijven met zieke kindjes, bied dan aan om te komen oppassen zodat ze eens kan gaan winkelen of eens naar de kapper kan gaan want na negen weken binnenzitten begin je gek te worden.
    • Een nieuwe mama is altijd ongerust wanneer haar kindje bij haar weg is, telefoneer veel en stel haar regelmatig  gerust.
    • Indien de kindjes lastig of stout zijn geweest, hou dit dan voor jezelf, ze hoeven dit allemaal niet te horen.
    • Overdrijf niet en beperk het babysitten enigzins want anders wordt het iets vanzelfsprekend en wordt het niet meer op prijs gesteld.
    • Denk ook aan je eigen leven, je hebt het verdiend!

     

    En nu moet ik heel snel dit stukje op mijn blog zetten en maken dat ik klaarsta, want ventje staat al te trappelen om de stand op de Rommelmarkt te gaan opzetten!

    Morgen en overmorgen zijn we voor de verandering ‘voddenverkopers’ de ultieme droom van mijn teerbeminde.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (7)

    16-12-2006
    groot/moederliefde
    Wat de liefde toch allemaal niet aankan nietwaar! Hopelijk zijn de kindjes vlug terug op de been want na regen... Heel veel liefs
    naaminzalmkleur6hb.gif

    cooltext30455839dq0.jpg

    16-12-2006 om 18:41 geschreven door sien


    prettig weekend
    rodewind.gif hoop dat alles in orde komt met het kleintje, ik steek mijn beste duim dan ook in de lucht voor de goede afloop,goede verkoop aan het ventje jammer dat ik zo ver woon kwam anders eens zien, voor de hobby zijn dat de beste markten groetjes ria.

    16-12-2006 om 11:10 geschreven door miekemuis


    15-12-2006
    De beste manier ,
    om het RSV virus op te doen is de kleine in het ziekenhuis steken. Dus houdt hem indien mogelijk nog wat thuis. En als er nog wat overschiet van het kraam daar heb ik het volgende op gevonden. Ik ga met de kleinzoon naar de kelder en zo stillekens aan verhuist alles vanuit onze kelder en zolder naar de woning van de zoon. Inderdaad opgeruimd staat heel netjes.

    15-12-2006 om 22:18 geschreven door Ollie


    Hoi Bojako
    Kan me voorstellen hoor dat je het nu even te druk hebt om te mailen. Mijn mailbox blijft gewoon openstaan en ziet je berichtje vanzelf komen.
    Heel veel sterkte met je kleinzoon en hoop met je mee dat het inderdaad een gewone verkoudheid is.
    Enne ... Ventje goede zaken morgen he met de verkoop!
    Groetjes Thea.

    15-12-2006 om 17:12 geschreven door thea


    ..
    Onze zolder staat ook nog overvol. We wachten nog een jaartje of twee voor we ons kraam opzetten. Axelle heeft maar juist de zolder ontdekt en denkt dat het de grot van Ali Baba is. Om te openen roept ze niet "open o Sesam" maar heel luid OPAAAAAAAA!. Laat ons verder hopen dat alles bij ieder op zijn pootjs terecht komt.

    15-12-2006 om 17:00 geschreven door Ludovikus


    nana
    wijze woorden van de toenmalige jonge mama! en ik vind dat je het als grootmoeder fantastisch doet, schattebout. (toch nog altijd veel meer dan de gemiddelde grootouder hoor) 't is dat je altijd kijkt naar degenen die het moeilijker hebben en daaruit de kracht put om er zelf tegenaan te gaan. heb na ons telefoontje van deze week nog eens naar je babysitverslag gekeken en verstond toen al wat meer, 't was hoedanook een ingewikkelde stresstoestand. nog iets anders : ik kan heel vaak niet op je blog (reacties) krijg dan een foutmelding en wordt eraf gesmeten, vandaar dat ik niet altijd schrijf. soms gebeurt dat ook bij huismusje, maar ik ondervind het nergens anders. zou het kunnen omdat er meerderen tegelijk proberen te reageren? een succesrijke verkoop toegewenst op de rommelmarkt en dikke kus!

    15-12-2006 om 15:47 geschreven door paz


    *
    Hahaha, ik wist dat ik respons zou krijgen!
    Maar één ding was je vergeten op te schrijven in 1976, namelijk.....Als je grootmoeder ben, loop dan jezelf niet voorbij.
    Maak af en toe de ultieme droom van je teerbeminde waar, en ga op de rommelmarkt staan verkopen.
    Tot morgen.....Kus van de mus die geen blauwe ogen meer heeft, maar wel ferme opgezwollen.

    15-12-2006 om 13:19 geschreven door huismusje/troubadoerke




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    moekeontour2
    blog.seniorennet.be/moekeon
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!