Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    18-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.en toen was het gedaan......









    Halleluja....eindelijk is één van de meest frustrerende, vermoeiende weken van mijn leven achter de rug.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Gisterenavond toen we van de rommelmarkt thuiskwamen heb ik nog net iets uit de diepvries kunnen opwarmen en opeten en dan ben ik als een blok in’t slaap gevallen.

    Vanmorgen moest ik weer vroeg op want Seppe is er vandaag.   Hij heeft net zijn papje binnen, is verschoond en ligt nu babyzacht te snurken in zijn bedje hiernaast in de kamer.

    Ik heb aan ventje gezegd dat ik een hele dag niet uit mijn pyama kom en niets, maar dan ook niets ga doen.   Niemand mag er vandaag door de voordeur,  tenzij in uiterste nood en straks, wanneer Seppe terug naar huis gaat, ga ik een uurlang weken in een luxueus badje met een lekker tasje koffie en mijn boek verder uitlezen.

    Seppe is godzijdank aan de beterhand en zijn nichtje is uit het ziekenhuis ontslagen.  Ze hadden allebei het RSV virus.  Kleindochter is terug naar de kribbe.

    Ik wil hier ook even mijn goede, lieve vriend Milo bedanken voor het doorzenden van de informatie over het RSV virus.   Zoonlief zei me vanmorgen dat hij en zijn vrouwtje er heel veel aan hadden gehad!

    Verder wil ik de groetjes doen aan mijn lieve blogvrienden die ik zaterdag ontmoet heb toen we samen naar de voorstelling van Shirley Valentine zijn gaan kijken,  met mijn vriendin Paz in de hoofdrol.  (Het blog van Paz vind je links bij mijn favorieten)

    Zij zullen beamen dat Paz een onvergetelijke voorstelling heeft neergezet.  Onovertrefbaar en zo professioneel dat ze meermaals de grote schouwburg hier in Antwerpen zou kunnen volkrijgen.  Er zijn geen superlatieven voor hetgeen zij zaterdag gepresteerd heeft.  Ik kan niet begrijpen dat het Dion theater de voorstelling in de kleine bovenzaal liet doorgaan.  Ik begrijp ook nog niet waarom er slechts twee voorstellingen voorzien zijn.

    Misschien kan iemand van het Dion theater het verklaren.

    Ik vond het ook prachtig dat ik daar blogvriendin Lieve heb ontmoet, ze was helemaal van Gent naar Antwerpen gekomen om Paz te zien.   Ze was net zoals ik me haar had voorgesteld.  De naam Lieve werd voor haar persoonlijk ontworpen vind ik!   Een lieve, charmante, vriendelijke lady.   Ik hoop dat ik haar nog dikwijls mag ontmoeten.

    Wie heeft er ooit geschreven dat het internet zou leiden tot vervreemding?  Wel, die had het helemaal mis, geloof me vrij. 

    En nu: “de apotheose”....de Rommelmarkt van mijn teerbeminde.

    Weken zat ik hier thuis tot aan mijn kniekes tussen dozen mooi, proper afgewassen, blinkende rommel.   Vrijdag late namiddag was het zo ver en mochten we het rommelstalletje gaan klaarzetten.

    Zonder probleem vonden we ons plaatsje en ik begon de dozen te openen.  Ik was niet voorbereid op hetgeen dat volgde.   Een massa volk kwam afgelopen (de rommelmarkt was dus nog niet open!) en begon in onze dozen te snollen.   Van alle kanten werd er geroepen: “heb je juwelen? Heb je boeken?  Heb je dit...heb je dat....” ik dacht bij mezelf,  ‘als het zo voortgaat dan heb ik niets meer over om morgen en overmorgen te verkopen!’.   Ik ben natuurlijk een leek,  want de professionele rommelmarkt verkopers kochten mijn rommel voor een peulschil en de volgende dagen lagen die zaken op hun stalletjes aan driedubbele prijs te koop.

    Ventje,  broer 1 en schoondochter  waren in hun element.  

    Mijn verborgen gen van ‘marktkramer’ stak toch ook zijn hoofdje op.  

    Mijn grootmoeder en tantes van moederskant,  hebben altijd op de markt gestaan in Blankenberge en zij hebben ook altijd kruidenierswinkels gehad.   Toen ik tiener was,  ben ik ooit daar twee maanden een vakantiejob gaan doen en ik moet toegeven dat ik verkopen wel heel leuk vind.

    Ik was net flink op dreef, met op mijn hoofd een diadeem met twee flitsende kerstmannetjes, toen  Huismusje voorbijkwam met haar Knuffel (een schat van een vent Musje, draag er zorg voor!), voor ik  goed en wel onder onze tafel kon duiken, had ze me al gefotografeerd, ik had het moeten weten!

    En ja Musje...mijn kristallen vaas is mooi terug mee naar huis gekomen, ik kon er echt niet van scheiden.

    Ventje heeft woord gehouden en we zijn zonder rommel terug naar huis gekomen, hij had me dat plechtig beloofd.

    Broer 1 daarentegen is met al onze overschot terug vertrokken naar de Ardennen en hij heeft zo de smaak te pakken dat hij al een volgende rommelmarkt gaat vastleggen (ik zei het u al – het zit in onze genen).   Ventje, die me ook beloofd had dat ik dit nooit meer zou moeten doen,  heeft broer 1 wel beloofd dat hij de volgende keer gaat meehelpen (!) – :  ‘da’s niet hetzelfde hé shoeke?’.... ieder zijn hobby,  denk ik dan maar!

    Ik sta nu wel hopeloos achter met mijn favoriete blogs lezen, ik ga dit stukje er dan maar snel opzetten zodat jullie weten dat ik het weekeinde overleefd heb, en dan ga ik snel lezen hoe het met iedereen is vooraleer Seppe wakker wordt!

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (9)

    21-12-2006
    Oef!!!
    Dat moet een hééél diepe zucht van opluchting zijn, dat alles ten goede gekeerd is. Als zo'n kleine mupjes ziek zijn, dan voelt een mens zich zo hopeloos ontoereikend. Je wil ze helpen, en je kan niet. Bekom nu maar eens lekker van die zware week en dat "weken" in het bad heb je dik en dubbel verdiend. En in plaats van koffie mag dat ook een glaasje wijn zijn hoor!

    21-12-2006 om 19:03 geschreven door Michelly


    19-12-2006
    kerstdagen
    het wordt daar een echte vredige en tevreden kerstmis, stel ik met veel genoegen vast : de kindjes beter, de rommel voor altijd weg en de belofte dat ge dit niet meer opnieuw moet meemaken... hoewel : aan de deugd die ge eraan beleefd hebt, zie ik het nog gebeuren dat ge zelf om nog eens een rommelverkoop gaat vragen over enige tijd! 100.000 keer bedankt voor al de superlatieven, schattebout...ik weet echt niet meer wat zeggen, maar ben vooral heel blij dat jullie ervan genoten hebben. hele dikke zoen.

    19-12-2006 om 13:49 geschreven door paz


    een fijne pyamadag!
    Ben benieuwd naar die foto! Fijne feestdagen en een superblogjaar!!!! liefs
    naaminzalmkleur6hb.gif

    cooltext30455839dq0.jpg

    19-12-2006 om 12:40 geschreven door sien


    even komen bijlezen
    Hallo bojako,goed dat het met uw kleinkinderen beter is,ben er blij om,hoop dat je nu wat kunt bijkomen van de emoties.Het is een beetje geleden,maar met hotlips heb ik veel ingezeten en op uw blog was het ook maar stilletjes,dus heb ik gewoon voor een tijdje laten rusten,ik dacht ik wacht nog wel even tot bojako wat bij gekomen is,en bij hotlips zag ik dat alles wat in zijn plooi gevallen is,dus bij deze dikke knuffels en groetjes pietje-bob

    19-12-2006 om 12:23 geschreven door peeters robert


    *
    Dat de kindjes het beter stellen is heel goed nieuws.
    Ik heb de foto's doorgezonden zoals gevraagd.
    Laat je me even weten of je ze gehad hebt?
    Kus van mus

    19-12-2006 om 01:36 geschreven door huismusje/troubadoerke


    Dolblij met mijn stoute schoenen
    Ja hé, het was ook voor mij een onvergetelijke theater-avond, die eerder professioneel dan wel amateuristisch aandeed. Een schitterende Shirley Valentijn heeft Paz neergezet! Alleen spijtig van de krappe stoeltjes, ik hoop dat ik de rij voor mij niet gederangeerd heb met mijn gewriemel! Ik heb ook enkele toffe blogggenoten ontmoet......... waaw.......... ik hoop dat het niet bij deze éne keer blijft!
    Enne, blij te horen dat Seppeke het beter stelt en dat de rommelmarkt een succes was! En is je blauwe vaas terecht?

    19-12-2006 om 01:29 geschreven door Lieve


    18-12-2006
    veel gemist
    En dat geldt dan speciaal voor mij. Wat had ik dat graag gezien ten eerste dat optreden van Paz en natuurlijk die rommelmarkt waar jij alles aan het verkopen was. Toch niet per ongeluk een prijskaartje aan ventje gehangen?
    Goed dat de kleintjes weer opknappen en dadelijk lekker genieten van je bad, (toch niet in de tuin zeker!) Groetjes Thea

    18-12-2006 om 13:08 geschreven door thea


    ***
    moet toch een leuke dag geweest zijn, weer iets dat in je genen zit ?, ik zou wel graag ooit die foto zien die Musje van je nam met je diadeem met kerstmannetjes, dat zal zeker de moeite zijn. Blij dat de kindjes weer terug in hun veilig nestje zijn, liefs, Nicole

    18-12-2006 om 12:40 geschreven door nida1952


    ..
    Goed nieuws dan en zo hier en daar passen de stukjes weer in elkaar. Dat die kleine schatten weer thuis zijn is het voornaamste, das al een kerstgeschenk op zichzelve. Blijf nu maar een dagje rustig genieten van Seppe en wie weet van wie nog komt aankloppen. Hou je taai.

    18-12-2006 om 12:12 geschreven door Ludovikus




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    poupehan
    blog.seniorennet.be/poupeha
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!