Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    25-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de tijd vliegt snel ...

    Voilà, de mooie zon verdwijnt stilletjes na een heerlijk lang zonnig en warm Pinkster-weekend, dus vandaag heb ik weer even tijd om mijn blogdagboekje wat bij te werken.

    Vorige week moesten we heel dringend naar onze camping aan zee gaan waar onze 'sleurhut' zich bevindt.  We hadden namelijk van de directie een brief ontvangen dat we volgend jaar moesten verhuizen van plaats en vermits de plaatsen zeer beperkt zijn moesten we er super snel bij zijn.

    Het kwam allemaal bijzonder ongelegen,  Tibo had nog altijd opvang nodig,   Mr. Silver en ik wilden zaterdag ook heel graag naar de begrafenis dienst van mijn ex-patron/vriend gaan, iets wat door al die omstandigheden spijtig genoeg niet is kunnen gebeuren.

    De oplossing voor Tibo was : we nemen hem mee naar zee in de caravan.   Gelukkig was het prachtig weer en hebben we met de buggy lange wandelingen kunnen maken en hij heeft ook de nacht doorgeslapen naast mij.   Hij heeft goed geslapen, maar ik iets minder.   Met zo'n kleine baby naast je doe je bijna geen oog dicht.

    Vandaag is hij terug opgenomen in het ziekenhuis voor verder onderzoek.   Zoon 2 belde me daarnet om te zeggen dat bij het onderzoek vanmorgen met de contrastof ook geen vernauwingen, kronkels of web geconstateerd werd.  Hij moet nu nog enkele dagen in het ziekenhuis blijven ter observatie.  Men gaat hem terug vaste voeding geven en kijken hoe alles verloopt en donderdag wordt er vervolgens een gastroscopie gedaan.  

    Tot vrijdag kunnen zoon 2 of zijn vrouwtje zelf bij hem blijven, maar vrijdag ga ik, indien hij nog in het ziekenhuis is, een hele dag daar op hem passen. 

    't Is allemaal wat nijpen,  want zaterdag trouwt nichtje, het petekind van Mr. Silver in St. Maartens Latem.     Ik zal tussen de dieetsoep en de patatten mijn haar moeten kleuren en mijn nagels lakken vrees ik.   Gelukkig heb ik mijn jurk en schoenen al, nu nog een mooie passende panty en een handtas en ik ben gesteld.   Mr. Silver is vandaag in de koekenstad en ik heb hem net gebeld om de panty alvast te kopen, dat bespaart mij wat tijd.   De handtas zal er eentje worden uit mijn Imelda Marcos verzameling, tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe zal er niet meer inzitten.

    Ik ben zoals iedereen nu inmiddels al weet op dieet, maar het is Mr. Silver die vermagert!   Hij moet straks dringend zijn kostuum passen, want ik vrees dat hij bretellen gaat nodig hebben om zijn broek op te houden nu hij zo vermagerd is.   Ik wou dat ik voor mezelf hetzelfde kon zeggen, maar spijtig genoeg verdwijnen mijn vetrolletjes niet zo snel.

    Enfin, nu maar hopen voor nichtje en haar man dat het volgend weekend net zo'n mooi weer zal zijn als vorig weekend. (vingers en tenen gekruist)

    Zus Engeland stapt vandaag op tram zes, schoondochter 2 verjaart vandaag ook en langs deze weg zend ik hen beiden nog een extra dikke proficiat en drie dikke kussen.

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (11)

    28-05-2010
    jij een paar dagen naar zee ? ik een paar dagen weg !
    tot ziens ?

    28-05-2010 om 19:42 geschreven door ani


    27-05-2010
    *
    Best dat er geen afwijkingen vast gesteld werden bij Tibo, dat is toch al iets.
    Hopelijk laten ze het kleintje slapen om die gastroscopie te doen zodat hij er niets van voelt.
    Bij mij zou dat niet lukken, kan nog geen miniscule pilleke slikken laat staan een camera, kmag er gewoonweg niet aan denken.

    27-05-2010 om 23:55 geschreven door camille


    acheacheache
    Dat arme boeleke toch, eerst was het numero 3 waar m'n hart voor bloedde, nu Tiboke weer... enfin hij zal er ook wel uitgroeien zoals de vorige maar... was PC weer eens enkele dagen kwijt dus ben nu druk bezig de blogs te checken voor wat ik gemist heb intussen, rap een zoen en een knuf

    27-05-2010 om 09:26 geschreven door Myette


    ..
    He bezig bijtje,nog nooit van onthaasten gehoord zeker ,wat betreft de zilveren..zou dat van de 'duvel' zijn...anders ga ik ook wel eens op 'duveldieet' zenne ,
    wat me opvalt is dat er toch wel heel veel verjaardagen zijn in Mei...wanneer legden die vogeltjes een ei dikke kussss!
    thursday.jpg
    Een heel prettige 'lievekesdag'
    Met groetjes uit Deurne van Lipske&Nestje!

    27-05-2010 om 07:39 geschreven door lipske


    26-05-2010
    Zoals steeds
    in turbospeed hé! Ik weet niet hoe je het volhoudt. Niet te doen. En je kleinzoon, dat arm jungske, krijgt ook alweer vanalles te verduren! Ik zou er ook niet van slapen, ofschoon dat natuurlijk geen barst helpt. Maar zo zitten we nu eenmaal in elkaar hé! Wens je succes met je dieet en Tibo voor zijn gezondheid!.
    Liefs.
    Michelly

    26-05-2010 om 23:27 geschreven door Michelly


    tsjoeketsjoeketsjoek!
    en 't is geen boemeltrein waarin ge zit! Maar troost u, ge zijt bijlange niet de enige, hier is het ook weer van dat...seffens moeke gaan oppikken in ziekenhuis(hoop ik, want ze moest vanmorgen nog een onderzoek krijgen, normaal mag ze nadien mee), dan voorraadje bijeenkoken om bij hen in de diepvries te steken en 's avonds kort voorstellinkje spelen in Wilrijk. Hé schattebout, ge vergeet toch niet dat we ook naar de muziekavond van ons oud scholeke zouden gaan hé(ik heb de kaarten), want er was toch nog dat éne gaatje dat moest opgevuld worden . Is dat van in de tuin te werken dat uwe zilveren zo vermagert??? Als uwe rug niet opspeelt kunt ge dat misschien ook eens proberen? En Tiboke : dat komt helemaal goed, ge ziet dat al aankomen hé. Dikke kus

    26-05-2010 om 09:37 geschreven door paz


    Dag Bojako
    Een goede raad! Je nagels lakken tussen de dieetsoep en de patatten??? Dat kan nooit goed gaan, geloof me maar, spark de ervaringsdeskundige.

    Groetjes uit Henegouwen van Loewiesa


    sffbc6.jpg

    26-05-2010 om 08:08 geschreven door Loewiesa


    *
    Ik wou net hetzelfde als Natoken schrijven. Je leeft weer in zesde versnelling, oppassen dat je niet in overdrive gaat. Verder hoop ik dat Tiboke snel weer genezen is, kindjes zouden nooit mogen ziek zijn vind ik.
    En wat je dieet betrefy, je komt er wel, zelf verlies ik nog weinig kilo's maar toch vermager ik nog. Dat resulteert in het feit dat mijn broeken allemaal afzakken. Dus ga ik seffens met dochterlief naar de stad om een nieuwe, k'weet alleen nog niet of ik een zomer of winterbroek zou kopen want het is verrekte koud op dit moment.
    Dikke kusss

    26-05-2010 om 07:22 geschreven door Petra/Huismusje


    25-05-2010
    Vergeet niet te ademen hé, Bojako!!
    Want je ijlt weer door de dagen....Zie maar dat je niet teveel hooi op je vork neemt. Het is niet plezant hé als zo'n baaske in het ziekenhuis ligt, er kan inderdaad best iemand vertrouwd bij zijn!
    Hier vorderen de werken goed, morgen zou de vloer moeten klaar zijn en dan kunnen we opbouwen en kuisen en vensters wassen en gordijnen terug ophangen enz enz. Je ziet zelfs als het weer niet mee zit , zullen we ons wel kunnen bezig houden. Verzorg jezelf maar goed en soms wat ontspannen hé!! Dikke kus!

    25-05-2010 om 23:32 geschreven door Natoken


    ..
    Je bericht leest als het zoemen van een bezige bij. Veel rustpauze zit er voor jullie niet in. Arm ventje die Tibo, al die onderzoeken ondergaan is voor een volwassen mens al niet prettig, en dan zo'n klein bazeke. Hopelijk komt het in orde.
    De zomer moet nog beginnen, er komen zeker nog mooie dagen. Probeer er maar wat van mee te pakken. Lots of fun, op het komende feestje. Kuskes.

    25-05-2010 om 14:15 geschreven door ludovikus


    Weer...
    een goedgevuld program, zie ik, Bo'ke. Hopelijk zijn ze er deze week uit wat Tibo betreft. Voor de trouw vrees ik een beetje als ik de weersvoorspelling lees. Een mens kan maar hopen dat ze er ook nu dik naast zitten...

    25-05-2010 om 13:49 geschreven door Affodil




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    maria1951_gerard
    blog.seniorennet.be/maria19
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!