Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    21-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.we doorkruisen België nog steeds ...

    Zaterdag was het feest in de Ardennen, dit ter ere van het vormsel van mijn petekindje - en vandaag zitten we weer voor enkele dagen in ons sleurhutje aan zee.

    Zaterdag in de regen en vandaag terug in de regen, het wil maar geen zomer worden.

    Hoewel... Frankske van het weerbericht voorspelde daarnet met een brede smile ongelooflijk goed weer,  maar toch zit ik hier in de caravan te klappertanden en mijn teentjes zijn bevrozen.   Buiten is de lucht nog steeds grijs tot donkergrijs en regelmatig tokkelen de regendruppels op ons metalen dakje.

    Ik zit te rillen en te klappertanden, nu zou je denken: doe dan iets warmer aan en bedek je tenen met dikke sokken, maar mijn ventje is weg met de auto en mijn valiesje ligt nog in de koffer, tch tch tch.

    Even een korte rewind : vorige keer toen we naar zee kwamen hadden we platten tube onderweg en was Mr.Silver naar Oostende geweest om vier nieuwe banden te kopen.   Sindsdien beweerde hij dat hij een "zjimmie" voelde bij het rijden.  

    Vraag me niet wat hij daarmee bedoelde, dat is mannen geheimtaal.   Nu we terug aan zee zijn is hij vanmorgen vroeg terug naar de bandencentrale geweest om die 'zjimmie' te laten nakijken.

    Daarnet stond hij hier terug met een zo mogelijk nog bedrukter gezicht.   De 'zjimmie' was weg, maar nu was er een ander geluid wat hem nog meer ongerust maakte.   Ik vroeg om het geluid even te beschrijven, maar daar vond hij deze keer geen 'technisch' woord voor.

    't ja ... ons Bieke wordt al een serieus dagje ouder en er mogen niet te veel kosten aan komen of we moeten overwegen of het geen tijd wordt om te investeren in een nieuw bakje.   Spijtig, want ons Bieke, een prachtige donkergroene Subaru,  heeft ons al heel veel zorgeloos rijplezier bezorgd en het moet gezegd worden, ze ziet er nog formidabel goed uit voor haar gezegende leeftijd.   Hopelijk krijgen ze in de bandencentrale dat nieuw vreemd geluid eruit zodat mijne zilveren niet langer moet piekeren.

    Vorige week hebben we nog enkele keren Tibo opgevangen.   Sinds het onderzoek met de scoop is wonder boven wonder het euvel verholpen.   Zijn eten blijft er nu in.   Misschien hebben ze toch een kleine vernauwing of webje weggekregen dat niet zichtbaar was bij de vorige onderzoeken.    Hij was korte tijd terug naar de kribbe geweest en wat denkt ge?  

    Natuurlijk : weer een virus overgenomen van een ander kindje.    Maar laten we het optimistisch bekijken:  indien hij ze nu allemaal krijgt, dan is hij weerbaar genoeg in de kleuterschool.

    Herniaretta daarentegen heeft de twee voorbije dagen weer serieus van haar peretten gegeven.   Zelfs mijn Contramal druppels kregen de pijn amper weg.   Ik ben echt benieuwd of de facetinfiltratie in juli zal helpen.  Langs de ene kant kijk ik er naar uit, maar anderzijds krijg ik het ook wel een beetje benauwd als ik er aan denk.  We zullen maar duimen en hopen dat die dokters weten wat ze doen hé.

    Aaaah... dat is beter zie :  ik heb daarnet even in de kasten zitten rommelen en ik heb nog een sjaal en een oud paar sokken gevonden.  

    Lang leve de goede Belgische zomers!    Overmorgen klagen en zagen we waarschijnlijk weer dat we het te warm hebben.  :-)

     

    Update wat later op de dag :


    Gelukkig is Mr.Silver onmiddellijk terug naar de bandencentrale gegaan.   Bleek dat bij de rechtervoorband alle schroeven los stonden !!!!   Zelfs de monteur was van zijn melk toen hij het constateerde.

    Wat het weer betreft : we voelen een merkbare opwarming qua temperatuur buiten en hier en daar is er al een beetje blauwe lucht te zien!   Joepie de poepie. 

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (16)

    02-07-2010
    "zsjimmie"...
    ... is den auto die den daver op het lijf heeft, Bo'ke. Als de wielen niet goed in lijn staan (uitgelijnd zijn) dan begint de hele santenboetiek te trillen bij het rijden. De opvolger vind ik veel zorgwekkender. Heb ooit op de snelweg (ik geloof dat het in Frankrijk was) eens gezien dat er één wiel vanonder een auto solo vertrok, maar als dat met alle 4 gebeurt wil ik er niet bij zijn!

    Goed dat Tibo'ke zijn eten nu binnen blijft. Hij zal nu misschien wat meer weerstand opbouwen. en ik ben heel curieus hoe het met Herniaretta gaat aflopen.

    Geniet intussen maar van het warme weer. Of is 't nu weer teveel. Enfin, ge hebt daar genoeg water bij de hand om uw voeten in af te  koelen, he...

    02-07-2010 om 10:42 geschreven door Affodil


    26-06-2010
    ..
    Auto's, we weten er alles van, van de kosten betreft natuurlijk.
    We willen zolang mogelijk blijven rijden met ons bakske, en redeneren dan als volgt:"Ja, maar voor de prijs van die reparatie hebben nog geen nieuwe auto, en zo gaan we verder tot de laatste druppel de emmer doet overlopen.
    Hoop dat de goede wending bij Tibo'ke blijft aanhouden. Nog wat geduld en dan duimen dat Tony Van Havenbergh weer eens een wonder doet in de strijd tegen Henrietta. Profiteer van het goede weer.
    Kuskes.
    Kuskes

    26-06-2010 om 12:03 geschreven door ludovikus


    25-06-2010
    !!!
    Ik ben verleden weekend, ttz vrijdag, zaterdag, zondag en maandag aan zee geweest en we hadden geen slechter weekend kunnen kiezen. We waaiden zowat weg op de dijk! Maar niet getreurd, we bleven wandelen en lachen. Toen we naar huis moesten, kwam de zon erdoor! Zo gaat dat dan.
    Wens je heel veel zon, maar daar zal het niet aan mankeren heb ik begrepen.
    Warme groet!
    Michelly

    25-06-2010 om 23:31 geschreven door Michelly


    maar nu is't goed hé aan 't zeetje !

    bedankt voor de bezoekjes en een zonnig weekend gewenst !

    steeds welkom

    25-06-2010 om 19:43 geschreven door ani


    24-06-2010
    *
    Straks kan je bij regenweer op koffievisite bij Lewieke, ge gaat hem wel ergens vinden in die 67 km lange kust.
    Nu alles ok is met Tibo en als de facetinfiltratie zijn werk naar behoren doet, kan je er weer tegenaan vliegen.
    Ik krijg zo de indruk dat die maandelijkse vergadering een plezante bedoening is.
    Jammer dat ik nu net langs de andere kant van 't land woon, anders kreeg je er mij gratis bij.
    Het is onverantwoord om een mens de baan op te sturen met een auto waarvan de bouten niet aangespannen werden. In compensatie zou men je een band gratis cadeau moeten doen.

    24-06-2010 om 10:06 geschreven door camille


    Goeie morgen...
    Bij zo'n weer ben ik geen langslaper en om alle hitte voor te zijn ben ik maar op vroege bloggenronde vertrokken. Ik weet niet of jullie nog aan 't zeetje zitten maar vandaag beloven ze weer dat het " bakken en braden" wordt dus... Ben jij er volgende week bij Bojako of verkies je zoals Ludovikus de zee boven ons gezelschap ( snik)...? Verder niets meer te " zeveren" dus ga ik er vandoor.. Geniet daar maar. Groetjes van ons beiden voor jullie.

    24-06-2010 om 07:16 geschreven door Natoken


    23-06-2010
    gezegend die oren van jouw Zilveren...
    Stel je eens voor.. Hoe is het mogelijk, je zou verdorie alles moeten dubbel checken de dag van vandaag.
     Hier is het momenteel bijna bakken geblazen. Normaal zaten we vandaag ook aan zee om van de zeelucht te genieten want onze vrienden hadden ons opgebeld om te gaan maar onze Spaanse vrienden vertrekken zaterdag en komen vandaag nog eens langs dus... bleven we hier maar braden. Ik lees bij de blogvrienden dat iedereen dezelfde vraag heeft: Ben je er volgende week bij? Ik wil natuurlijk niet onder doen (haha) vandaar... ben je er volgende week ook?
    Verder niets langs deze weg, daarbij ik was te lang in de zon en lijd aan " brain cooking" momenteel dus inspiratieloos.
    Een warme knuffel - letterlijk en figuurlijk- voor jullie daar en see you!

    23-06-2010 om 14:07 geschreven door Natoken


    Amaai
    Zeg nu niet dat we met zijn allen moeten gaan zitten bibberen en trillen om op te warmen... goedkoop misschien wel maar aangenaam is anders en al dat "kiekenvlees" is echt niet om aan te zien... ik vraag me vaak af waarvoor ze mannen hebben uitgevonden maar soms zijn ze wel eens nuttig he al was het maar om verdachte geluiden te detecteren... allee aan de oren van jouw manneke mankeert nog niets... ben je paraat volgende week of??? dikke knuf alvast.

    23-06-2010 om 09:52 geschreven door Myette


    22-06-2010
    Een bibberverhaal

     

    Bojako bibberde aan onze kust van de kou

    het stuur van hun oude wagen

    bibberde ook, 't gaf onbehagen

    het liefst vergeten ze al dat gebibber gauw




    Zonnige groetjes, Uilenspiegel

    22-06-2010 om 11:01 geschreven door Uilenspiegel


    en als bij mij de zon schijnt
    dan ook in nieuwpoort ! en geen wind , 'k zou zeggen FIETSEN maar ! niet wachten tot de middag , de wind komt dan meestal opzetten doei

    22-06-2010 om 09:13 geschreven door ani


    ...

    Halleluja..verheug u o mensenzielen ,tegen het einde van de week voorspellen ze 30° ...en dan maar zuchten en kreunen zeg ,jij bent toch ook niet schuppes op onze eerstvolgende he Och ,ik gun het je zenne!

    summer.gif
    Daar is de zomer,daar is de zon
    Lipske en Nestje zitten al op 't balkon!;-))

    22-06-2010 om 07:21 geschreven door Lipske


    21-06-2010
    hoi Bo
    Ja die autoproblemen ... dat is wat, maar dat wiel dat niet goed vastgezet is, dat is toch wel schrikken. Je zou hem maar verliezen onderweg.
    Je moet er niet aan denken.
    Ikzelf ben net weer met een vestje aan naar buiten geweest en het was lekker! Wordt dus echt langzaamaan weer beter.

    21-06-2010 om 16:44 geschreven door thea


    hallo Bojako
    alweer een heel verhaal maar zoals gewoonlijk zal het op het einde weer goed komen ! en die rug......tegen wie zegt ge het......! in alle geval de moed niet laten zakken en laat u maar verwennen door het nakende zonnetje ! groetjes

    21-06-2010 om 15:49 geschreven door johan1944


    *
    Eerlijk gezegd zit ik toch veel liever thuis in de regen dan in de regen op vakantie. Maar zoals je al zelf gehoord hebt, Hoera, er komt beter weer aan. Dus dat wordt genieten, dwz als Mr Silver je niet afbeult met zijn fietstochtjes.
    Nu qat die facet-infiltratie betreft kan ik je geruststellen. Ik heb ze gehad voor mijn kaduke heup omdat men van de veronderstelling uitging dat de pijn vanuit mijn eveneens kaduke rug voort kwam. Ondertussen weten we dat dit niet zo is maar....sinds die infiltratie heb ik nog nauwelijks echt rugklachten. Enkel bij abnormale en/of veelvuldige beweginen speelt de pijn nog eens op. Evenwel heb ik geen Hernia maar wel tussenschijven die afbrokkelen wegens vergevorderde Arthrose, maar pijn blijft pijn he, en die is verminderd.
    Dikke kussss vanuit een zonnig maar te koud Antwerpen.

    21-06-2010 om 15:04 geschreven door Petra/Huismusje


    Hoi Bojako
    Vandaag is de zomer begonnen, en ik heb de verwarming terug aangestoken. Er komt hier nu iets door dat op een zonnetje lijkt.
    Wat een vervelend mens toch die Herniaretta. Hopelijk vind met en oplossing. Die "sjimmie" lijkt mij zorgwekkend!!!  een "schrale troost" misschien wat betreft de virusjes die je kleinkind in de crèche oploopt, hier met de kleindochter hetzelfde, de hele winter een snotneus en zooo
    Nog een fijn vervolg
    Lieve groetjes van Loewiesa
    Image and video hosting by TinyPic

    21-06-2010 om 14:42 geschreven door Loewiesa


    Daar ben je....

    Ik was mij al aan het afvragen of je de "blogpijp" aan Maarten gegeven had, maar je dagen blijven maar goed gevuld, lees ik. Ja zeg  waarom lopen jullie weg? Het is hier 20 graden, er zitten wel een paar witte wolken maar het is hoofdzakelijk zonnig.. Nu begrijp ik waarom ons vrienden van aan 't Zèètje niet opbellen.. We hadden afgesproken dat zij ons 's morgens opbellen als het daar goed is en dan snorren we er naartoe. T heeft geen zin om die afstand af te leggen om dan in de regen of de wind te gaan zitten en eerlijk.. ik ook niet dus... Maar inderdaad Frankske belooft beterschap!!
    Ik hoop dat jullie Bieke het nog volhoudt want een nieuw Bieke is een flinke BIE uit het budget, hebben vorig jaar ervaren na die Perte Total waar we geen schuld aan hadden...et je, gisteren hoorde ik op TV op één of ander wetenschappelijk kanaal dat rillen en bibberen juist goed is om warm te krijgen, extra spieractiviteit, produceert extra warmte dus... goedkope energie!! 't Zal wel waar zeker als een geleerde prof dat zegt!
    Ik wens jullie nog veel zon en vergeet ons niet hé.. Lieve groetjes en kiss

    21-06-2010 om 14:37 geschreven door Natoken




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    patty_en_freddy
    blog.seniorennet.be/patty_e
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!