Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    11-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bij de tandarts... deel 2








    Gisteren was het lang Paasweekend eindelijk gedaan en kon ik ’s morgens als eerste werk naar de tandarts bellen. Ik heb zelfs mijn ontluikend grasveld niet bekeken.

    Ik vroeg om een afspraak, diezelfde dag nog.

    Kan niet, was het antwoord, alles zat vol, donderdag ten vroegste.

    Als er één ding is dat je assertief maakt dan is het wel vlammende tandpijn dus ik liet me niet afschepen en zei dat het diezelfde dag nog moest zijn, eender hoe, al moest ik ’s nachts om elf uur nog geholpen worden.

    Na veel gemompel en gefluister zei de dame aan de telefoon dat de tandarts die mij enkele weken geleden behandeld had er niet was maar ik mocht komen als ik een andere tandarts wou.

    Huh, alsof ik de achterkleinzoon van dokter Mengele nog in mijn mond zou toelaten.

    Ik mocht onmiddellijk komen. Ik heb me nog nooit zo snel gewassen en aangekleed.

    Een uur later lag ik weer met wijdopengesperde mond op de martelstoel.

    Een jonge dame boog zich over mijn mond heen en deed een heel verwarde uitleg. Ik probeer me nog altijd te herinneren wat ze juist gezegd heeft.

    Ze sprak alsof ze verbaal hyperkynetisch was. Haar zinnen hadden geen begin en geen einde. Het leek alsof ze gewoon hardop haar gedachten sporadisch formuleerde, maar het kan natuurlijk ook aan mij gelegen hebben, ik had zoveel pijnstillers genomen de vorige dagen, misschien functioneerden mijn oren en mijn hersenen niet meer goed.

    Enfin, ’t kwam erop neer dat ze de tand ging ontzenuwen. De opluchting die ik voelde toen de spuit begon te werken was niet te beschrijven, eindelijk even pijnvrij.

    Tijdens de behandeling babbelde ze nog steeds druk verward verder.

    Alhoewel ik suf was van de drugs zag ik toch dat de tandarts assistente haar bevelen ook niet altijd goed begreep, ik was niet alleen, ze leed aan een vorm van orale dysorthografie.

    Met mijn ogen toe liet ik ze boren, schrapen, porren en mompelen.

    Ik was gelukkig, ik had geen pijn.

    Een half uur later zei ze dat het voorlopig voor haar gedaan was. Dit was maar een halve wortelkanaal behandeling. De verdere behandeling moest op een andere dag gebeuren.

    Ik zette me recht in de stoel en ze keek me vanachter haar plastic masker met een bezorgd gezicht aan en zei: “ge hebt wel een vreselijk moeilijke wijsheidstand, ik weet niet of ik het aankan”.

    Ik geloofde mijn oren niet en vroeg om meer uitleg. “Uw tandwortels zijn niet gewoon” mompelde ze terwijl we naar haar bureel liepen. “Misschien neem ik best even een plaatje”.

    Nu ben ik zelf maar tot mijn zestien naar school geweest, maar ik zou het logischer vinden indien men eerst een plaatje neemt en dan aan een wortelkanaal begint te prutsen en niet omgekeerd.

    Ik trippelde met voze mond achter haar aan terug naar de zetel voor het plaatje.

    De technologie staat niet stil, ook dit gebeurt tegenwoordig digitaal en even later stonden we beiden mijn 'rare'tandwortels te bewonderen op de computer.

    “Ziede zelf, zeg nu zelf, raar hé...ik zie er maar twee, gij ook en ze zijn krom en ik zie het kanaaltje niet en dat zoudt ge duidelijk moeten zien, misschien hebt ge maar twee, da’s mogelijk...” Ik had geen flauw idee waar ze het over had.

    Nog steeds verward hardop denkend zette ze zich weer neer aan het bureel en toen zei ze: “ik denk dat ik u ga moeten doorverwijzen naar een specialist want mij lijkt het te moeilijk om er nog verder aan te werken.”

    Zunde dat ge geen foto van mijn gezicht kon zien op dat ogenblik, ik geloofde mijn oren niet.

    Nadat ze me zei dat die bepaalde specialist wel ongelooflijk duur was (400 euro ongeveer) vroeg ik of ik dan gegarandeerd van de pijn zou af zijn en of mijn tand dan gered zou zijn.

    Ze schudde meewarig haar hoofd heen en weer. Er was ook geen garantie dat die hoge prijs een goed resultaat zou afleveren. Het kon zijn dat hij het ook niet kon.

    Nu volledig suf en helemaal in de war vroeg ik of er dan slechts één alternatief was, de tand trekken?

    Ze schudde van ja en als ik wou zou ze het onmiddelijk doen, ik moest maar telefoneren indien de pijn niet te harden was.

    Toen heeft ze nog een verdere verwarde uitleg gegeven over een afspraak. Ik begreep ze weer niet en liet ze maar data op een kaartje schrijven. Thuis heb ik het proberen te ontcijferen samen met mijn ventje. Hij vroeg waarom ze rechts naast de datum een clown gezichtje had getekend – echt waar !!!

    Deze morgend werd ik wakker en ja .... vlijmscherpe pijnscheuten schoten weer door mijn hoofd.

    Nu zit ik hier te piekeren of ik nog een poging waag bij die specialist die niets kan garanderen of seffens mijn telefoon opneem en Mevrouw Hyperspraak vraag om dat martelding uit mijn mond te verwijderen.

    Weet ge nog wat het ergste is? Die tand deed absoluut geen pijn toen ik naar hen toeging. Die had met dat klein stukje eraf wellicht nog jaren pijnloos zijn best gedaan.

    Moest ik kunnen ik gaf mezelf een flinke stamp tegen mijn achterwerk, ik zou er Jean Marie Pfaff niet voor nodig hebben.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    12-04-2007
    tandpijn
    Dag Bojako! Ocharme lieverd, zon afgrijselijke pijn lijden en dan een schaamteloze kommaneuker hoera horen roepen. Enfin, je hebt wel begrepen dat mijn euforische stemming niks te maken had met jouw lijden bij de tandarts, maar alles met mijn geslaagde poging om jouw button-adviezen in de praktijk te brengen. Ik was door dat succes zo verdoofd (sic) dat ik er niet eens toe kwam om eerst eens over je calvarietocht te lezen. Ik hoop dat het leed nu verleden tijd is; je kunt er in elk geval met humor over schrijven en das een goed teken. Het toeval wil dat ik amper een paar weken geleden ook een tandartservaring had, gelukkig veel minder pijnlijk maar wel even duur (400 euro, waarvan wel 350 t.l.v. het ziekenfonds); maar kom, ik kreeg waar voor mn geld: ik mocht twee keer een hele middag onafgebroken met mijn bek open onbeweeglijk in de stoel zitten; het enige leuke was, dat de tandarts een charmante dame was À propos, je schrijft me dat je ventje na zijn vijfde Duvel een Caoutchou plant begint op te vrijen; dat hij maar goed oplet en zich niet van plant vergist: stel je voor dat hij per ongeluk een cactus kiest (das misschien nog pijnlijker dan een tandarts)

    12-04-2007 om 21:46 geschreven door kommaneuker


    eruit
    laat hem eruit halen zonder dralen... ha ik rijm er al van... maar laat het in de kliniek doen daar ben je tenminste zeker... ik ga al van in de middeleeuwen naar een tandarts(e) in het Middelheim... man en kinderen ook... ben er heel tevreden over... trouwens je zult dat ding niet missen want je bent slim genoeg... beetje minder kan geen kwaad... kus... Myette

    12-04-2007 om 19:35 geschreven door Myette


    ..
    ik zou niet te lang twijfelen om die tand te laten trekken, maar zou maar voorzichtig zijn om het bij die mevrouw die zo goed ter taal was te laten doen. Je weet nooit hoe het staat met de wortels van zo'n wijsheidstand is altijd delicaat. Weet dit van mijn dochters , die uiteindelijk maar naar ziekenhuis zijn gegaan om op een veilige manier ze laten te verwijderen, wat dan ook gelukt is, liefs, Nicole

    12-04-2007 om 15:39 geschreven door nida


    11-04-2007
    ik
    sluit me aan bij de meerderheid
    weg met die tand........
    en koop voor de rest van centen een paar
    rode schoentjes,
    daar zal je veel meer plezier aan beleven




    11-04-2007 om 17:58 geschreven door Bomma


    ..
    ga hier ook niet heel de uitleg doen ,maar zou doen wat Musje zegt: Eruit met die tand! 400 geven om niks ,ben je ... Kus van Lipske

    11-04-2007 om 17:01 geschreven door hotlips


    ..
    Erg pijnlijk, heel erg. Maar je bent niet de enige, das ook geen troost, k'weet het. Met ons Lea hetzelfde gehad. Bij de tandarts, zelfde verhaal als bij jou. Zelfde dag nog naar de tandchirurg spoed van de onhoudbare pijn. Tand in stukken uitgesneden en tandvlees genaaid. Volgende dag 13 uur in vliegtuig naar Mexico. Op twaalduizend meter hoogte wilde ze perse uit het vliegtuig stappen van de pijn maar er was geen trapladdertje voorhanden. Gelukkig!!! Zou ne knuffel helpen?????

    11-04-2007 om 16:32 geschreven door Ludovikus


    test code
    jajajajaja!!! Toch gelukt geloof ik...

    11-04-2007 om 16:21 geschreven door kommaneuker


    test broncode
    Dank dat je als "proefkonijn wil fungeren. Daar gaat-ie (ik ga plakken...) (ik zie nog niks gebeuren, maar ik probeer het straks opnieuw...)

    11-04-2007 om 16:19 geschreven door kommaneuker


    *
    Ik ben blij, nee niet omdat jij tandpijn lijdt, maar omdat mijn eigenste onwaarschijnlijk ongelofelijk tandpijnverhaal hier wordt bevestigd.
    Het geklungel van mijn tandarts, het niet kunnen of willen ontzenuwen van de kies, de kromme wortels waardoor hij die kies niet durft trekken wegens het gevaar dat hij afbreekt, het telkens opnieuw weer wegsturen met dezelfde onhoudbare pijnen.
    De vele pijnstillers, steeds zwaardere middelen tot je er letterlijk kotsziek van wordt omdat je maag en je darmen opspelen.
    En steeds blijft die tandpijn, dag en nacht terugkomen.
    Kies voor de harde middelen bojako, laat die tand trekken, hij is toch niet meer te redden, geloof mij maar, en je hebt hem niet echt nodig, je gaat hem niet eens missen.
    Hopelijk moet hij niet chirurgisch verwijderdt worden, hoewel dit helemaal niet pijnlijk is, maar als je zoals ik een maand lang op een gaatje in een agenda moet wachten, dan ben je van je pijn nog niet meteen vanaf.
    Mijn huisdokter liet mij als vijgen na pasen weten dat ik naar de spoedafdeling van het Middelheimziekenhuis had moeten gaan, dat ze mij daar meteen hadden geholpen bij acute pijn.
    Een tandextractie kostte mij 60 bij de chirurg, maar ik ben een 'WIG', maar 400 vind ik schromelijk overdreven hoor.
    Ga naar die spoedafdeling lieverd, en laat die tand verwijderen.
    Dikke kusssss op je niet pijnlijke wang.

    11-04-2007 om 16:09 geschreven door huismusje/troubadoerke


    tja....
    tandartsen....n noodzakelijk kwaad soms.Soms zijn ze om te zoenen wanneer ze je van je pijn kunnen afhelpen.Ikd eed dat eens bij n kaakchirug.je had zijn snoet moeten zien.Had ie waarschijnlijk zijn hele carriere nog neit meegemaakt lol. Wanneer je er eenmaal bent en de verdoving begint zijn werk te doen is t alleen irritant he Bojako...daar overgeleverd aan zo n man of vrouw maar te wachten tot t gedaan is. Ik heb ook weleens gezegd...k baar liever n kind dan naar de tandarts te gaan. Daar krijg je tenminste iets voor terug he. Enfin...ik hoop dat je leed snel geleden zal zijn en dat ze niet met t verwijderen van je verstandskies ook je verstand mee naar buiten zullen sjorren.Sterkte in ieder geval. Zet n leuk muziekje op je harses terwijl ze aan de gang gaan.Werkelijk t helpt!!!! Lieve groetjes,Elou!!!!


    11-04-2007 om 13:29 geschreven door elou




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    fonne
    blog.seniorennet.be/fonne
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!