Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    27-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ja kamperen is de mooiste sport .... lalalalalalalala.....








    Puf puf....al mijnen elastiek spant nu en staat op springen, en dat wil al wat zeggen hé ladies?!
    Ik moet super dringend op een dieet van afgekookte aardappelen en groenten en water...bjeuch!
    Eergisteren vierden we nog de verjaardag van mijn lieve vriendin, die een Cordon Bleu is, en gisteren werden wij, de moeders, met een klein beetje vertraging in de bloemetjes gezet bij zoon 2 en schoondochter.

    De zon scheen en we konden eindelijk buiten zitten in de tuin voor een heel lekkere BBQ met bijpassende drank.
    We wonen niet ver van zoon 2, maar toch iets verder dan wandelafstand.
    De lieve schat komt ons, en zijn schoonouders,  ophalen en terug brengen zodat we ook een lekker glaasje kunnen drinken zonder ons zorgen te maken.

    Kleindochtertje babbelt nu honderduit, ze heeft waarschijnlijk een aartje naar haar nana ( ik zal het zelf maar zeggen zeker? )
    ‘Seppe de roekeloze’ donderde al vrij snel van de drie kleine trapjes naar de tuin met zijn loopfietsje en ik hoorde zoon vanuit de keuken à la Sam Gooris roepen: “ ajai...ajai....ajai...” terwijl hij in vliegende vaart naar zijn gillende zoon suizde.
    Schoondochter bleef heel kalm en suste dan weer haar ventje terwijl ze beiden de schade opnamen.
    De brug van zijn neusje bloedde als gevolg van zijn salto en ik denk dat hij vandaag wel een blauw ket zal hebben, straks zal ik even telefoneren om wat meer info.
    Heel e
    rg was het niet, want vijf minuten later klom hij lachend de glijbaan weer op.

    De zon scheen wel, maar warm was het niet, vrij vroeg moest ik op zoek naar een truitje en het dessert hebben we dan maar binnen opgegeten omdat onze tanden begonnen te klapperen.

    Ventje is nog steeds stiekem bezig met de voorbereiding van ons nakende caravan vakantie.
    Maar eerst moeten we nog naar een trouwfeest en dan de volgende dag schoonma wegbrengen naar haar vakantiebestemming.

    Toch kwam hij gisteren weer op zijn sokken af : “ euh ... shoeke .. die handdoeken en washandjes die op de kast liggen, niet wegleggen hé, want die zijn voor de caravan! “ en vervolgens “euh... dat blauw vouwtafeltje, wilt ge dat meenemen op reis of niet?”

    Nu heb ik een stil vermoeden dat hij ook op zoek is naar zo’n TV stick voor de laptop.
    Hij vroeg me eergisteren om het stukje van Ludovicus uit te printen over die TV - stick en daarnet is hij vertrokken om “een boodschap” te doen.
    Ik ben benieuwd of mijn vermoedens weer juist zijn.
    Ik hou jullie op de hoogte!
    Zelf ben ik inmiddels tegen wil en dank al een ervaren reiziger:
    Tussen al mijn andere lijsten in de computer staat mijn lijst : ‘benodigdheden caravan’ – ik moet dit maar afdrukken, alles in de juiste zakken steken en dan zijn we vertrokken.

    'Avontuurlijke' Bojako (sic) is zich al met heel veel moeite mentaal aan’t voorbereiden op de reis.
    Ik heb nog dringend behoefte aan pep-talk, dus lieve vrienden.... overtuig me nog eens wat er zo leuk is aan kamperen, want ik heb het er toch moeilijk mee!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    29-08-2007
    kamperen......zalig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Je kan beter redenen opnoemen niet te gaan kamperen,dan ben je eerder klaar lol!!!!Joh....V R I J H E I D!!!!!!wat denk je daarvan??????Tenminste als je je gsm uit laat staan dan grijns!!!!Anders kunnen ze je nog om elk wissenwasje storen!!!Je bent zo vrij als n vogeltje in de lucht joh!!!en n caravan.....met hoogswaarschijnlijk de nieuwste snufjes!!!!!!Als je nu in n klein trekkerstentje zou moeten is dat heeeeeel wat anders.Wij hebben jaren n camper gehad(heette overigens de vrijheid lol)en daarna jaren n sleurhut.Beviel mij fantaaaaaaaastisch hoor!!!!!!Jij bepaalt ZELF waar je wilt staan,hoelang je wilt blijven,frisse lucht snuiven leuke dorpen bekijken manlief gewoon op pad sturen voor brood s morgens en er pas uitkomen wanneer je de koffie ruikt hihihihihihi!!!Lieve Bojako,maak je niet teveel zorgen over dat kamperen want je zult zien.....t is gewoon genieten met de grote G!!!!
    Ik wens jullie heel veel plezier,mooi weer,zon,lekker eten en wijntje op zijn tijd en laat me maar eens weten of t tobben daarover nu echt nodig was!!!!!!!En laat t kaartlezen gewoon aan manlief over,dat scheelde MIJ de nodige ruzies lol!!!!!Alhoewel je tegenwoordig van die enige tomtom s hebt dus.......relax and Njoy!!!!!
    Doegies,Elou!!!en dan bijvoorbeeld zo n uitzicht vanuit je sleurhut?????
    http://img251.imageshack.us/img251/1681/ballonbostenamedhe11d60vc7.jpg


    29-08-2007 om 13:22 geschreven door elou


    28-08-2007
    ))
    Met de caravan is toch wel wat anders dan kamperen hé Bojako! Ik zou dat best willen. Kamperen is in een tent met je neus op je knieën het eten klaar maken op wankele vuurtjes en in een slaapzak liggen op de harde vloer! Dat doe ik mezelf niet aan maar in een mooie caravan!!!! Ik zou het wel weten, maar mijn ventje ziet dat niet zitten! Rijdt absoluut niet graag auto en als je dat niet doet, kom je nergens natuurlijk. Dus wij gaan steeds met het vliegtuig of de bus op reis en steeds op hotel. Heeft zijn voordelen maar ook zijn nadelen. Als het tegenvalt zit je vast en je moet steeds opgetut gaan eten, zin of geen zin. Dus geniet er maar van met volle teugen en leef als god(in) in Frankrijk! Knuf

    28-08-2007 om 19:58 geschreven door Michelly


    caravan!!
    hallo bajoka geniet maar van je caravan,zelf hebben we jaren er een gehad in de ardennen en dat valt reuze mee hoor,je moet er zeker geen schrik van hebben ,ik ben wel benieuwd naar je wedervaren, groetje noyo

    28-08-2007 om 18:30 geschreven door noyo


    Kamperen...
    We zijn er pas in 1994 aan begonnen. Met een iglotentje naar de Picos in Spanje, na eerst een paar "oefensessies" in eigen tuin en land. Je leert al doende. Dat het géén voordeel is als je dicht bij de toiletgebouwen staat, want iedereen passeert daar al struikelend en vloekend 's nachts... Dat het écht de moeite loont even te checken of de slaapzakken niet met het hoofdeinde bergaf liggen... Dat een linde géén geschikte boom is om onder te kamperen, want die trekt de mieren aan... Dat je je afval en je voorraad best in verschillend gekleurde zakken aan een tak hangt...

    Maar al met al kan ik er maar één ding over zeggen: hadden we het maar vroeger ontdekt! We hebben heel het binnenland van Spanje afgeschuimd met dat bolhoedje. Als het weer omsloeg, pakten we in in minder dan 10 minuten en waren we weer op weg naar de zon. En als ik eens geen zin had om te koken of te moe was van een lange wandeling, konden we nog altijd gaan eten. Alleen waren de blauwe eksters dan slechtgezind, want die kwamen nogal eens de laatste sliert spaghetti uit de kookpot jatten...

    Ik mis het nog altijd, maar met onze 2 gabbers (vooral Floor) zie ik het niet echt zitten op een camping. Anders...

    28-08-2007 om 08:38 geschreven door affodil


    lipske is je er weer aan het doorsleuren
    Dag bojako,kamperen heb ik nog niet gedaan,kan je geen voordelen van opsommen,noch nadelen.WEl twee weken doorgebracht in een caravan hier aan de kust,kleiner dan dat beest dat jullie gaan meesleuren.Toch gezellig,knus tegen elkaar,wel oppassen als uwe zilveren in slaap valt en met zijn voeten uw hoofd gaat verkennen.Je doet pecies of je in Afrika gaat kamperen,bojako toch,het is maar Frankrijk hoor,wonen toch enkele beshaafde mensen,heb ik van horen vertellen.Denk eens aan de lekkere wijn samen met een stokbrood in je handen op een leuk terrasja,je lijn is voor later zorg,je kent daar toch niemand,zullen trouwens wel meer Rubensfiguren rondlopen,zijn ginder ook levensgenieters.En inderdaad uwe zilveren gedraagt zich verdacht,verlos hem uit zijn lijden en spreek hem er eens over aan,je bent toch de klos,beter ineens doorbijten.Groeten en knuffels P.B.

    28-08-2007 om 06:54 geschreven door peeters robert


    27-08-2007
    *
    Zelf hou ik helemaal niet van kamperen, heb het ook nooit gedaan. Maar omdat ik weet dat jij er reuze naar uitkijkt, heb ik wat pluspunten voor je verzameld.
    1. Je kan lekker genieten van de omgeving omdat je met je sleurhut toch geen hoge snelheden kan halen om racende vrachtwagens voorbij te steken.
    2.   Je hoeft niet te stoppen wanneer je zin krijgt in een kopje koffie, je kunt hem lekker zelf zetten zoals jij hem lekker vind.
    3.   Je hoeft je niet op te dirken voor het diner, je kunt in je pyjama aan tafel als je wilt.
    4.   Je hoeft je ook niet af te vragen wat er in de schafpot zit, je kookt hem immers zelf.
    5.   Je kunt lekker je bed zelf opdekken, wanneer jij dat wenst en hoe jij dat wenst, lakens strak, of net niet.
    6.   Je zit lekker dicht knus bij elkaar tv te kijken of naar muziek te luisteren.
    7. Als ik nog meer redenen vind, dan laat ik je die weten nog voor je vertrekt.
      Liefs van mus

    27-08-2007 om 19:52 geschreven door huismusje


    ..
    Beste Jacky, hoe ik aan  mijn Jugoslavische familie gekomen ben k&n je terug vinden in mijn archief,  het eerste hoofdstuk in de week van 9/01-15/01/2006, dat van de 15de en de vervolgen de week 16/01-22/01/2006, op datum van 17 en 18/01, veel leesplezier.

    27-08-2007 om 17:29 geschreven door Ludovikus


    ..
    Maar schatje toch, met de caravan reizen is toch een luxe, dat is kamperen voor de meer gevorderden. Daar in't zuiden niet naar je lijntje kijken, ga er maar tegen aan als je terug bent. K'wil gerust wisselen. Hou je goed beiden.

    27-08-2007 om 17:14 geschreven door Ludovikus


    bwaaaaah
    Kamperen, nog nooit gedaan, trekt me niet aan!!! Van mij dus geen peptalk hoor!!! Maar als het dan tóch moet hierbij een cadeautje... uitprinten en boven die "twijfelaar" hangen... wedden dat bobbeke blug terug naar huis wil!!! guyDreaminSketch.jpg
    Sexy & Romantic glitter graphics from S e x i l u v . c o m

    27-08-2007 om 15:32 geschreven door Myette


    ...
    Hoe kamperen..waar kamperen,wie kamperen...de vacantie is voorbij zenne!En...je weet toch wel dat het nu de tijd van de spinnen is ,kruipen overal in en binnen,zwijg ik nog van ander ongedierte,zou jij je zilveren niet beter "CROCODIL DANDEE" noemen?Wil nu ni zeggen dat je krokodillen gaat tegenkomen ,maar met die klimaatsverandering...je weet maar nooit! Als dat al geen overtuigende argumenten zijn om niet te gaan! Dan spreek ik nog niet over de blogbijeenkomst! ..en de moessons die op komst zijn en....en....

    27-08-2007 om 15:06 geschreven door hotlips




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    marie_luce
    blog.seniorennet.be/marie_l
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!