Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    27-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de week voor Kerstmis...

    De aanloop naar Kerstmis is voorbij, wat zeg ik? Kerstmis is ook al voorbij. Dedju toch wat gaat het toch allemaal snel.

    2011 is nu in aantocht. Klinkt dat voor jullie ook zo science-fiction-achtig? Tweeduuzendenellef .... man man man ..... Ik heb amper de overstap naar het jaar 2000 verwerkt.

    'k heb geen idee welke dag het is vandaag, ik vermoed maandag, maar ik kan er dik naast zijn.   Niet omdat ik veel gedronken heb hoor, oooo neeje, mijne Pancreas (min cyste + vochtzak) laat zulke dingen nog altijd niet toe.   Ik kan zelfs niet veel eten, toch niet in ene keer.    Ik eet nu kleine hoeveelheden met tussenpozen, dat gaat gemakkelijker. :-) 

    Ik voel me prima vergeleken van waar ik kom, maar diep inademen is nog steeds moeilijk en pijnlijk.  Vorige week ben ik, ondanks het barre weer, wel tevoet tot onze meest dichtbij zijnde winkelstraat/souk gewandeld,  hangend aan de arm van mijne zilveren en mijn voeten genesteld in mijn super warme UGG boots die ik vorig jaar in Australië gekocht heb.   Wie had er ooit gedacht dat ons een winter te wachten stond waar ik zulke botten elke dag kon dragen?

    Vorige week waren we ook uitgenodigd op het kerstfeestje van mijn vorige werknemer en het is altijd heerlijk om terug te komen in die oude, vertrouwde omgeving en daar na zoveel jaren nog steeds bekende gezichten terug te zien. Deze keer nam ik wel een niet-uitgenodigde gast mee, kleinzoon 4: onze Tibo. Zijn vader had die ochtend gebeld : babysit probleem – ge kent dat wel hé?

    Tibo heeft zich tijdens het feestje voorbeeldig gedragen en heeft gewacht tot we terug huiswaarts keerden in de auto om spetterend en stinkend zijn pamper te vullen. Eens terug thuis moest hij van kop tot teen gewassen worden en andere kleertjes aan krijgen, want hij hing bijna tot in zijn haar vol str...t,  en stinken Zjérard, amaai mijn voeten. 's Avonds zat de geur nog steeds in mijn reukorgaan.   Die geur zouden ze moeten kunnen distilleren, bottellen en verkopen als oorlogswapen!

    De dag daarop zijn we 'ons deel' van het kerstmenu gaan kopen, maw : ze kalkoen, en ze *trimmings ... ( *al wat bij een kalkoen hoort volgens de Britse traditie ), zo kon ik op Kerstdag dit deel van het menu in mijn grote oven voorbereiden en meenemen naar het huis van zoon 1, waar het Kerstfeest plaatsvond.

    Zoon 1 en zoon 2 hebben gezorgd voor al de rest, met de hulp van hunne padré die tot sous-chèf werd gebombardeerd. Toen schoondochter 1 van haar werk thuiskwam en gedoucht had kon het feest beginnen. Hopelijk ben ik volgend jaar in staat om de honneurs terug waar te nemen bij ons thuis.

    'k heb veel leuke geschenken gekregen, maar mijn kleinkinderen waren het meest gefascineerd door het reuzegroot vergrootglas (mèt licht).

    “Waarom hebt ge dat nodig nana?” vroegen ze allemaal, nadat ze zichzelf van heel dichtbij hadden bekeken, bewonderd en uitgelachen waren.

    Ik antwoordde : “omdat nana nu zowat stekeblind aan het worden is, en bij oude madammekes zoals nana durven er op hun kin sporadisch kleine haartjes groeien. Nana kan die nu niet meer zien in de gewone vergrootspiegel en verwijderen, en dàt gaat nu prima lukken met deze SUPER vergrootspiegel.”

    Ik moet bekennen : toen ik voor de eerste keer in die spiegel keek schrok ik toch wel. Misschien is het niet zo slecht dat moeder natuur ervoor gezorgd heeft dat we bij het ouder worden steeds wat minder goed zien .... een beetje 'flou' in een gewone spiegel is zeker niet zo confronterend, wat zeg ik?  Het is zelfs flatterend :-)



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (7)

    28-12-2010
    hallo Bojako
    Image and video  hosting by TinyPic mooi verhaal maar een vergrootglas durf ik niet in te kijken , ik ga al lopen als ik een gewone spiegel zie ! lieve groet

    28-12-2010 om 21:00 geschreven door johan1944


    hè, hè,
    ik heb toch weer wreed moeten lachen met je relaas!! Dat doet gewoon deugd. En die spiegel??? IK gebruik hem al enkele jaren, een die 7 x vergroot. Mijn vriendinnen zeggen dan: Maar dat moet je niet doen, dan zie je alles!!! Nu ja, inderdaad, maar het is wat het is, en daar zullen we het toch moeten mee stellen, en voor al die verbouwingen, heb ik het geld niet, of belief het niet daaraan uit te geven!
    Heel fijn uiteinde gewenst en een spetterend nieuw begin. Maar we zullen elkaar hier nog wel treffen zeker tegen dan!
    Warme groet.
    Michelly

    28-12-2010 om 18:22 geschreven door Michelly


    Kalkoen
    Ik lees hier dat het jaar voor de kalkoenen slecht geëindigd is, die arme beesten, alhoewel ze zijn lelijk he haha... bij ons was de kerst bij dochter met gourmet, heel gezellig en goed gebabbeld ook, er komt licht in de duisternis... ook bij mij dank zij de vele lieve wensen van vrienden en bekenden, dippeke is over... was wel een serieus beest dit keer... volgende meeting is juist op de dag dat Hibert verjaart... is wel een spelbreker he... ik kan het echt niet maken er vandoor te ritsen op die dag maar laat het niet aan jullie hart komen en drink er eentje voor mij mee... vette smak voor jou en Bob.

    28-12-2010 om 11:00 geschreven door Myette


    ..
    Je hebt gelijk..pure science-fiction..2011,30jaar terug dachten we dan alleen maar aan ruimtereizen,ufo's,en marsmannekes Wat betreft die haartjes,ben ik blij dat ik niet alleen ben,en dat zijn zo'n hardnekkige he ,enne...jij moet absoluut niet klagen met jouw gave blanke huid,mijn gedacht!Flodderkus van ikke!
    IK WIL DE EERSTE ZIJN ;-)))
    nieuwjaar.gif
    Laat het beste uit 2010,
    het slechtste van 2011 worden
    nog lang..nog veel..en nog dikwijls!
    Nievejaarke hottentot
    ons vader heeft nen blottekop
    zeven jaar zonder haar
    'k wens e ne gelukkige nievejaar!

    28-12-2010 om 08:08 geschreven door lipske


    27-12-2010
    en ik kom toch even piepen !
    en je een fijn eind-jaar wensen !

    27-12-2010 om 14:13 geschreven door ani


    *
    Ik las in mijn jonge jaren ooit een SF boek dat zich situeerde in het jaar 2020. Alle doembeelden en voorspellingen daar gelaten, dacht ik bij mezelf dat ik dat toch nooit zou meemaken. 67 jaar leek mij  niet haalbaar volgens mijn toenmalig jong brein. En zie, bij leven en welzijn zullen we daar heel vlug aanbelanden. Want de tijd lijkt wel door onze handen weg te glijden.
    Wat die vergrootspiegel betreft, bangelijk confronterend he? Ik heb zulk moment ook meegemaakt in een spiegel die zevenmaal vergroot. Ik moet nog efkes wachten tot ik hem thuisbezorgt krijg, ondertussen kan ik mezelf nog efkes blijven wijsmaken dat ik al die jaren nog niet veel veranderd ben, hihihi....
    Heb een fijne aanloop naar oud en nieuw. Dikke pakkerd van mij voor jullie.

    27-12-2010 om 12:36 geschreven door Petra/Huismusje


    inderdaad....
    Als ik eraan terugdenk dat we zo'n 50 jaar geleden hier over 2011 zouden geschreven hebben dan had ik zeker gedacht dat het op een andere planeer zou zijn want zo'n getal dat sprak tot de verbeelding en zie.. straks is het zo ver en we hopen allemaal dat het bijlange nog niet gedaan is, zo zie je maar...Hier zal het vieren straks rustig verlopen door die bestralingen van onze vriendin.. Een Bob zal niet nodig zijn, denk ik want T moet uitkijken voor zijn buik en ik voor de gal( die er verdorie niet meer is!!) Die vriendin zal duimen dat 2011 beter nieuws in petto heeft hoewel.. woensdag wordt een stukje huidkanker weggenomen..Het zit dus op meer dan 1 plaats. Met dat in het achterhoofd zijn we hier al content dat we samen mogen "vieren". Ik ben benieuwd naar jouw kalkoen, ik maak die van mij heel speciaal.. Moeten we eens vergelijken hopelijk volgend bijeenkomen als de wegen er goed bij liggen want hier is het een spiegel....Een welgemeende knuffel van ons voor jullie!

    27-12-2010 om 11:16 geschreven door natoken




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    adcboz
    blog.seniorennet.be/adcboz
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!