Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    22-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I-Pad's, notebooks ..vervolg

     

     

     

     

     

    Eerst en vooral wil ik jullie geruststellen over de gezondheidstoestand van Mr. Silver. Zijn verkoudheid heeft hij mooi aan mij doorgegeven en het bezoek aan de oogarts hebben we ook achter de rug.

    U vraagt zich misschien af waarom ik het wit van het zilveren oog zo grondig had bestudeerd, wel ik zal het u vertellen. Hij was die dag hout aan't zagen voor de kachel en had een stofje of een splintertje in zijn oog gekregen. Op zoek naar dat bewuste stofje/splintertje merkte ik de twee mini vocht cystjes op. We kregen vrij snel een afspraak bij de oogarts en die stelde ons onmiddellijk gerust. Zes jaar geleden is het netvlies van dat oog gelost en werd dit hersteld en die twee kleine mini cystjes zijn littekens van zijn toenmalig oogoperatie. Oef!

    Mr. Silver kreeg wel naar zijn voeten van de oogarts, want normaal gezien had hij elke twee jaar op controle moeten komen. Tch tch tch ....

    De dag daarna kwamen onze twee oudste kleinzonen een namiddag bij ons doorbrengen en de daarop volgende dag was zo mogelijk nog drukker.

    Maar vrijdag stond Mr. Silver erop dat ik eindelijk mijn verjaardagsgeschenk zou kopen.

    Twijfel, twijfel, twijfel .... onze oude, trouwe, tweedehands laptop doet nog zo z'n best, was het dan ècht nodig en verantwoord om een nieuwe te kopen?

    Ik ben ook vreselijk in de ban van de beruchte I-Pad, maar ik weet eigenlijk niet goed wat ik ermee moet aanvangen.

    Pfft...ik stond voor een uiterst moeilijke keuze.

    Vriendin H. had me laten weten dat zij dolgelukkig was met de aanschaf van haar I-Pad en het ding zelfs ‘s avonds mee naar bed nam. Huh ... het kan blijkbaar nog meer dan ik dacht! :-)

    Maar enfin, onder zachte zilveren dwang vertrokken we naar de supergrote keten van dergelijk media materiaal.

    Er was die dag bijna geen volk in de bewuste winkel, met als gevolg dat we onmiddellijk aangeklampt werden door een stralende jonge verkoper.

    « Wat zoeken jullie? » vroeg hij met een charmante, blitse, Colgate glimlach, waarop ik antwoordde : « euh .. Ik twijfel tussen de aanschaf van een I-Pad en een mini notebook, zo eentje dat ge in uw handtas kunt steken. »

    Op vrij korte tijd wist hij me te overtuigen dat de I-Pad maar een mode-hebbe-speeldingetje is voor grote mensen en dat ik veel meer zou hebben aan een compacte notebook, waarna hij ons zonder veel moeite via de allernieuwste touch-screen notebook (double face) richting laatste snufje superplatte notebook leidde..

    Tshak, tshak, tshak .... zijn vingers bewogen over de toetsen en het ding manoeuvreerde tegen warp snelheid, helemaal anders dan onze ouwe trouwe laptop. Terwijl die naar een website zoekt kan ik een paar sokken breien.

    Compleet overweldigd door zijn verkooptechniek èn de glinstering in de ogen van Mr. Silver stond ik even later buiten; ik was de fiere eigenares van een nieuwe supersnelle, superplatte, niet al te grote notebook. Wit van buiten en metallic van binnen. Chique!

    (Ik overweeg nu om voor de verjaardag van Mr. Silver dan de I-Pad te kopen)  - maar hou het stil hé! :-)

    Maarrr.... er is slechts één min-puntje: wanneer je een nieuwe computer koopt, dan moet het ding volledig geïnstalleerd worden en daar zie ik ongelooflijk tegen op.

    Mr. Silver kan ‘bijna' alles, behalve koken èn een PC installeren. Die zware taken vallen altijd op mijn frêle schouders.

    De volgende dag was vaderdag en na de middag hadden we beloofd om te babysitten op de drie kindjes van zoon 2, niet bepaald het geschikte moment om rustig een PC te installeren nietwaar?

    De volgende ochtend stond ik op en Mr. Silver had zijn deel van het werk gedaan : de notebook stond afwachtend klaar op de tafel, de batterij stak erin, het was aangesloten aan de elektriciteit en de handleiding lag netjes ernaast. Een duidelijker hint kon ik me niet voorstellen.

    Gelukkig had ik nog net drie DVD's om de originele herstel media te maken en dan begon het echte werk. Tegen ‘s avonds zag ik bijna sterretjes.

    Onze oude laptop werkt op XP, mijn computer boven op Vista en deze nieuwe is Windows 7 Premium.

    Er is maar één ding fout gelopen. Ik ben op één of ander manier Internet Explorer kwijtgeraakt. Gelukkig had ik Mozilla al gedownload zodat ik verder kon.

    Gisteren had ik me voorgenomen om mijn dagboek blogje bij te werken, maar het was weer een te drukke dag. De kindjes van zoon 2 moesten na school opgevangen worden, want mama en papa moesten naar vergaderingen.

    Maar vandaag schijnt weer de zon, eindelijk een rustige dag. Mr. Silver is met zijn maatjes op trot en daarna gaat hij de fris gekuiste overgordijnen bij zijn moeder terug ophangen. Naast mij lonkt nu mijn nieuwe zilveren notebook, maar ik typ deze tekst toch nog snel op mijn oude vertrouwde PC, want anders komt het er weer niet van.

    Door alle drukte heb ik de voorbije dagen amper naar het nieuws gekeken en nu lees ik dat wij in een oorlog verwikkeld zijn met Lybië.

    Wablief? Hoe zijn wij daarbij betrokken geraakt?

    Wij hebben bovendien nog altijd geen regering, hoe kunnen wij dan oorlog voeren?

    Ik zal hierover uitleg moeten krijgen van een deskundige vrees ik. :-(

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (7)

    26-03-2011
    *
    Amaai zeg, chique verjaarscadeau dat je gekregen hebt zene! Zo'n notbook is toch een ietsje handiger om mee te zeulen dan een laptop. Persoonlijk zou ik gekozen hebben voor I Pad. Zoonlief heeft er eentje en dat is toch ook een leuk ding met heel veel mogelijkheden.  Maar daar heb jij al de goede oplossing voor gevonden he, hahaha....
    Heb een fijn weekend! Kus van Mus x 2

    26-03-2011 om 17:28 geschreven door Huismusje/Petra


    Hoi Bo
    Ik ben nu te moe om te lezen, maar wil je wel even een heel goed weekend toewensen.

    26-03-2011 om 15:18 geschreven door thea


    Ik ga gewoon even de blogs af om een prettig weekend te wensen
    Dus beland ik ook hier. Is jouw "zilveren" al terug begonnen in de groententuin?  Hier een waterzonnetje, maar beter dat dan regen, dus we genieten! Knufff

    26-03-2011 om 11:38 geschreven door natoken


    24-03-2011
    tja , ik weet het verschil niet !

    en hier ben ik dan terug ..en Op bezoek !
    stom hé , maar ik weet echt het verschil niet tussen ipad en ... al die andere dingen !


    Image and video hosting by TinyPic

    24-03-2011 om 19:23 geschreven door ani


    23-03-2011
    hallo Bojako
    Image and video  hosting by TinyPic proficiat met uw nieuwe aanwinst ! ik snap niets van die zaken en probeer er zonder te kunnen,maar ieder diertje zijn pleziertje ! groetjes en nog een gezellige avond

    23-03-2011 om 19:41 geschreven door johan1944


    22-03-2011
    Ik ken niet echt
    het verschil tussen een notebook en een PC. Is er eigenlijk een wezenlijk verschil of komt het allebei op hetzelfde neer?
    Maar jij bent in elk geval blij met je aankoop en het alternatief komt dus ook nog op de verjaardag van manlief. Toch gemakkelijk allemaal hé!
    Warme groet van Michelly

    22-03-2011 om 23:11 geschreven door Michelly


    Oef!
    Even binnengekomen om koffie te halen en die op het terras uit te drinken, want is zaaaaalig buiten. Daarbij ook eens naar de pc gekomen en jouw logje ontdekt!

    Omdat ik je nergens zag verschijnen , hoorde of las, vreesde ik al dat er iets misgelopen was met Mr Silver of de kleinkinderen. Ik durfde niet te bellen of te mailen want ik weet dat we het hier wel zullen lezen! Maar alles is oké !! Prima! Dat hebbedingetje van jou, steek dat maar goed weg als de kleinkinderen komen. De zoon heeft ook zo'n ding  en inderdaad het is het speeltje van de 4 kindjes geworden ! Ze maken er zelfs ruzie om en papa .. die heeft het sporadisch ook eens in handen!! haha

    Jij moet toch behoorlijk van de wereldbol verdwenen geweest zijn als je die toestand in Libië niet gehoord had. De media is er vol van! Ik heb het kort voor jou opgezocht:

    De Kamerleden in de gezamenlijke commissie Buitenlandse Zaken en Defensie zijn akkoord om deel te nemen aan een internationale militaire interventie in Libië. Ze vragen zich wel af hoe het verder moet op langere termijn, wanneer de bescherming van de Libische bevolking een feit is.
    De beslissing van de ontslagnemende regering om een NAVO-interventie in Libië te steunen, kon op de goedkeuring van een grote meerderheid rekenen. Omdat de regering in lopende zaken zit, zal het parlement ook in de volgende stappen betrokken blijven.
    In Griekenland staan momenteel een zestal F-16's die kunnen worden ingezet voor een eventuele NAVO-operatie in Libië. Minister van Defensie Pieter De Crem (CD&V) beloofde wel dat er zeker geen Belgische grondtroepen naar Libië worden gestuurd.
    Toekomst? De VN-veiligheidsraad keurde afgelopen nacht een resolutie goed die een vliegverbod instelt boven Libië en "alle maatregelen noodzakelijk maakt" om de burgerbevolking in Libië te beschermen. De nieuwe VN-resolutie werd vrijdag op zowat alle banken van de Kamer met gejuich onthaald. Toch klonken vanuit verschillende fracties meteen vragen over de verdere toekomst.
    "Nemen we genoegen met een wapenstilstand of is het objectief dat het regime Kadhafi moet verdwijnen?", wierp sp.a-Kamerlid Dirk Van der Maelen op.
     "Dat is militair een wereld van verschil."
     Groen!-collega Wouter De Vriendt vroeg alvast de internationale militaire interventie "zoveel mogelijk te beperken in de tijd". Een bezettingsmacht is voor hem absoluut uit den boze, maar ook "economische kolonisering" moet vermeden worden.
    "Onderschat dit niet, we go to war", vulde N-VA-defensiespecialist Theo Francken aan, wijzend op de gevaren "voor de Libische burgers, maar ook voor onze soldaten". Overgenomen uit de krant!

    Voilà mijn padvinderstaak zit er op.
    Groetjes en dikke kus voor jullie!

    22-03-2011 om 14:41 geschreven door natoken




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    zonnekesblogje
    blog.seniorennet.be/zonneke
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!