Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    28-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.honden en paardenstront...

     

     

     

     

     

    De eerste dag van onze vakantie aan zee kregen we nog héél mooi weer, het prachtig weer dat wij (de boeren niet :-() al goed gewoon waren en waarvan we wensten dat er geen einde aan kwam tot minstens eind september.

    Het einde kwam echter de tweede dag van onze vakantie.  Frisjes, stevige wind, af en toe een regendruppel, maar kom...nog te doen.  We konden nog een flinke strandwandeling maken tot in Nieuwpoort.

    De derde dag idem dito, zelfs nog wat beter.  Zou het terug zomer worden?

    Vierde dag : brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........  koud maar droog.   Maar een goede Belg is meer gewoon.  Over het topje een truitje, daarover een fleece, daarover een windjak.  Inplaats van sandalen terug sokken en schoenen en hup....terug op stap, maar een ietsiepietsie kortere wandeling.

    Molly vindt alles hier zalig.   Door de pannen op het strand pletsen met het vrouwtje, aan een lange leiband alle kanten op- en aflopen door het zand.  Heerlijk gewoon.   Vervolgens thuis lekker bekomen en slapen aan de voeten van het vrouwtje.

    Op dit strand mag Molly enkel nog aan de leiband op twee ‘gedoogzones' eentje links en eentje rechts.   Stom wanneer je ziet dat paarden wel op het strand mogen.  Waarom mogen mensen met paarden wel op het strand en mensen met honden niet?   Zou het kunnen omdat mensen met paarden welstellender zijn en daarom meer invloed hebben op het gemeentebestuur, of is een eventuele boete gewoon peanuts voor hen?

    Hier in Oostduinkerke mag je met een hond niet meer op het strand (buiten de ‘gedoogzones') na eind maart.   In Nieuwpoort,  enkele stappen naar rechts,  mag je tot midden juni met je hond op het strand.   Begrijpe wie het kan. 

    Natuurlijk is dit een gevolg van mensen die het vuil van hun honden in het verleden niet opgeraapt hebben.   Wij zijn goede burgers, ouders en grootouders en wij hebben ook niet graag dat onze kleinkinderen tussen de drollen moeten spelen.   Alles wordt netjes opgeraapt en in een vuilbak gedeponeerd - vuilbakken die je op de ‘gedoogstranden' niet vindt trouwens.   Daar loop je dan als hondenbaasje met een zakje stront dat je niet kwijgeraakt.    

    Maar de paarden .... Moeten die stoppen en hun hoop in een plastic zakje steken?   Huh... wat denk je?    Paardenstront is goed voor het milieu!     Voor een zak goede paardenstront moet je waarschijnlijk geld betalen.

    Jaloers op de paardenmensen?   Wie ikke?  

    Natuurlijk!   Wat dacht je dan? :-)

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (13)

    03-06-2011
    Ollie is back in town
    Alle goed gewenst en geniet ervan met de wind in de zeilen. En mocht de lust om iets te lezen je overvallen Olimpiade_ollie is back in town.

    03-06-2011 om 21:38 geschreven door Ollie


    02-06-2011
    ..
    Met een paard in de hand...wandelt men langs gans het strand..arme woefkes tegenwoordig...hebben het altijd gedaan je krijgt wel een zonovergoten weekend he Bijouke,geniet ervan...al zullen we je hier missen!
    friends-1.gif
    nog een fijne feestdag,een mooie vrijdag,
    en alvast een heel prettig weekend
    vanwege Nestje&Lipske

    02-06-2011 om 16:41 geschreven door Lipske


    raadsel opgelost!
    Want vandaag weten we waarom hondjes niet op het strand mogen, daar waar de paarden wèl mogen lopen : het is om die arme hondjes te beschermen : zo zullen ze niet ziek worden van het paardendrollen eten... Gauw beterschap Mollyke! x

    02-06-2011 om 10:08 geschreven door paz


    Genieten en genieten en nog eens genieten
    We hadden ook een tripje naar zee gepland deze week maar door omstandigheden viel dat in duigen. Misschien volgende week als het weer verder goed blijft. Als je oortjes morgen fluiten ( allé wat meer dan normaal, foei Natoken flauwe grap!) dan weet je waaraan het ligt hé, Je moet het ergens bij een vogel zoals een Ekster zoeken!!?? Dikke kus en knuffel en gil de buurt daar maar niet overhoop, het haalt toch niet  veel uit maar het neemt wel een stuk frustratie weg!!( je weet wel waar het over gaat!)Het is vandaag Hemelvaartsdag ( je leest het op mijn blog mocht je het vergeten zijn haha) maar ik heb veel zin om daar een paar mensen mee naar hierboven te schieten!! Doei.... smak

    02-06-2011 om 08:00 geschreven door natoken


    31-05-2011
    het weer
    Het weer wordt weer beter... men heeft het beloofd dus... moed houden en zonnecreme nog niet weggooien... Oostduinkerke is zaaaaaaaaalig... wij gingen er elk jaar heen voor een hele maand toen de kinderen nog kinderen waren.. stevige knuffel voor jou en bobbeke... ooo en vergeet Molly niet... we zullen je missen vrijdag.

    31-05-2011 om 21:06 geschreven door Myette


    Niet de hoop
    opgeven, want het betere weer komt er weer aan, dus geniet maar van het zeetje! En laat die drollen, of ze nu van paarden of honden zijn, je vakantie maar niet bederven, maar je hebt wel een punt in hetgeen je zegt. Geen honden op het strand, dan ook geen paarden, want die drollen zijn véééél groter! En ook nog heel gevaarlijk want paardenuitwerpselen, die in een open wond komen, daaraan kun je sterven.
     Dat is ons tenminste steeds voorgehouden en een jonge renner, die tijdens een kermiskoers in mijn dorp gevallen was, benen opgeschuurd en daarin paardendrek gekregen had, is eraan gestorven, want niet ontsmet en doorgereden.
     Warme en droge knuffel.
    Michelly

    31-05-2011 om 18:35 geschreven door Michelly


    ja jeetje
    Zo'n hoop paardenstront ruik en zie je van een mijl afstand en die hondendrollen liggen soms verstopt! Dus dat is nog al logisch, toch?

    Groetjes van mij
    Loewiesa

    31-05-2011 om 16:46 geschreven door Loewiesa


    allé
    'k ziet zo voor me ( smile ) maar meisje , een proper strandje , toch beter hé !
    en oostduinkerke is een deel van Koksyde ( en daar betaal je geen K I ) maar wel parkeermeters en zo (smile ) Nieuwpoort tot heden meer sociaal ( ook meer voor sociaal mindere ) maar vanaf pasen 2012 zal ook daar moeten betaald worden voor parkeren
    maar 't ging over paarden en hondjes geloof ik , 't ja , 't lijkt me moeilijk om van op een paard steeds achterom te kijken of hij ..... hahaha
    't voornaamste is dat je geniet van je hondje , de zee en .. je zilveren !

    31-05-2011 om 08:31 geschreven door ani


    30-05-2011
    Honden
    plassen in het zand en kindjes maken daarmee zandkastelen.
    Drollen worden niet door iedereen opgeraapt maar eerder begraven in een putteke, die later terug opgeschept worden door de zandkasteelbouwers.
    Heu....jaja ik weet het, vissen plassen en p..... ook in het zeewater en dat wordt ook nog altijd toegelaten.Wink

    30-05-2011 om 13:59 geschreven door camille


    29-05-2011
    ..
    Als iedereen zo zorgzaam was als lij, dan was het waarschijnlijk nooit zo ver gekomen om honden niet op het strand toe te laten. Spijtig lieve schat dat het weeral voorbij is. Maar er komen nog mooie dagen om er nog eens op uit te trekken. Ja en wat je reactie op mijn blogje betreft. Nicholas heeft één jaar Multimedia gevolgd en is dan overgeschakeld naar "Event en Projectmanagement." Hij zit nu volop in zijn blok en zijn "omaarje" wil niet dat ik hem lastig val. (Maar zeg het niet voort).Mijn PC tovenaar was inderdaad overgeplaatst naar de Abdijstraat tot hij een aanbod kreeg dat hij absoluut niet kon laten gaan. Kuskes.
    PS: ik wacht er nog op hoor.

    29-05-2011 om 23:57 geschreven door ludovikus


    Ach Bo,
    wanneer Molly nu maar hard genoeg groeit, zien ze haar misschien straks voor een paard aan en mag je lekker het hele jaar met haar op het strand. Zonder zelfs drollen te rapen! Hahahaha!

    29-05-2011 om 18:43 geschreven door thea


    28-05-2011
    hallo Bojako
    Image and video  hosting by TinyPic het zijn allebei lieve dieren en mensenvrienden maar 'le kaka est du kaka' en moet dus opgeruimd worden , eerlijk is eerlijk ! lieve groeten en geniet nog wat van het zeetje !

    28-05-2011 om 20:28 geschreven door johan1944


    Ik zie ze allebei graag maar heb geen van beiden..
    Maar als je het mij vraagt, ik zou toch liever zo'n hondendrol opkuisen dan een paardenstront. Dat laatste is nochtans ideaal voor de tuin maar ja ... geen alternatief zeker? Het is hier ook frisjes en morgen is het schoolfeest bij de twee van de dochter... Dat wordt rillen ipv zonnen. Wij plannen ook een zee bezoekje van zodra het weer terug goed is. Ik kijk er al naar uit, zalig dat wandelen langs het strand!! Geniet maar zoveel je kan en ik duim voor zon ( dan schijnt ze hier ook haha) . Het zou enkel 's nachts mogen regenen ,niet? Een dikke kus en knuffel voor jullie van ons!

    28-05-2011 om 19:02 geschreven door natoken




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tfront
    blog.seniorennet.be/tfront
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!