De Keuken Prinses
Inhoud blog
  • Sangria
  • Suikerwafels
  • Nieuwjaarswafeltjes
  • Geflambeerde scampi's met pikante roomsaus
  • Hertenragout in portosaus
  • Advocaat-ananastaart
  • Stamppot van chinese kool.
  • Chocoladepasta
  • Appelen met peperkoekvulling.
  • Laagjesschotel van kabeljauw ,parmaham en venkel.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Laatste commentaren
  • Lieve groetjes van uit De Klinge (Lana & Pip)
        op Nieuwjaarswafeltjes
  • ppjes en nog wat link naar onze wandelingen (georges)
        op Vleesragout 4pers.
  • Avondgroetjes. Nog even komen bijlezen. (Mandy)
        op Vispakketje met fijne groenten.
  • Prettig eindejaar ! (Mandy)
        op Avocadomousse met ansjovis.
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge ( een dorpje aan de grens ) (Lana & Pip & Eddy)
        op Borrelhapjes: Kaasballetjes
  • Foto
    Foto
    Foto
    De Keuken Prinses
    Alles voor de keuken
    20-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scharrolletjes met Gandaham
    Nodig:                                                                          
                                                                                (4 pers.)
    500 gram scharfilets
    peper en zout
    klein potje rode pesto( of zelfgemaakt)
    100 gram Gandaham
    2 eetlepels olie
    50 gram boter
    keukentouw of coctailprikkertjes

    Bereiding:
    Leg op een plank de repen gandaham  en leg hierop de visfilets.
    Strooi er peper en zout op en spreid er de rode pesto op.
    Maak van iedere reep een rolletje en bind toe met keukentouw of steek vast met een coktailprikkertje.
    Verhit de olie in een pan met de boter en laat hierin de rolletjes goed bruin bakken.

    Dien op met broccoli en frietjes.
                                                   
                                                  Smakelijk!!                                     


    20-04-2006 om 14:28 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalmmousse
    Nodig:
    250 gram rode zalm (uit blik)
    5 eetlepels creme fraiche
    4 eetlepels tomatenketchup
    peper en zout
    1 scheutje cognac
    enkele takjes fijngesneden peterselie

    Bereiding:
    De zalm uit het blik laten uitlekken en alle graten en velletjes verwijderen.
    Maak de zalm in de blender samen met de creme fraiche en de tomatenketchup fijn en voeg er daarna peper en zout bij en het scheutje cognac.
    Leg alles in een schaal en versier met de fijngesneden peterselie.
    Dien op met sneetjes geroosterd brood.  
     
                                        Smakelijk!

    19-04-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekkere broodjes.

    Stokbrood met gandaham en mozarella.
    --------------------------------------------
    Nodig:
    stokbrood
    snippers ganaham
    look
    olijfolie
    tomaat in schijfjes
    mozarella in schijfjes
    peper en zout
    verse basilicum

    Bereiding:
    Snij het stokbrood in de helft en snij dan de 2 helften doormidden.
    Smeer het brood in met olijfolie en wrijf over het brood met het teentje look.
    Schik de snippers gandaham erop en de schijfjes mozarella op het stokbrood.
    Verdeel er de schijfjes tomaat over.Strooi er wat zout en peper op.
    Leg er ook nog de verse basilicum op.
    Leg er nu de deksels op.

    En eet smakelijk!!!!

    Ovenkoek met chorizo en paprika.
    -----------------------------------
    Nodig:
    1 ovenkoek
    dunne plakjes chorizo
    groen en rode paprika in blokjes.
    krulsla
    vinaigrette
    preischeuten.

    Bereiding:
    Snij de ovenkoek doormidden.
    Beleg ze met krulsla die gemengd is met een vinaigrette.
    Schik hierop de plakjes chorizo.
    Strooi op de chorizo de blokjes rode en groene paprika.
    Werk af met de preischeuten.
    Plaats het deksel terug.

    En eet smakelijk!!!!

    12-04-2006 om 11:56 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalkoen op de wijze van de jager

    Nodig:
    250 gram kalkoenfilets
    3eetlepels boter
    2uien
    2 teentjes knoflook
    250 gram champignons
    1 rode paprika
    1 gele paprika
    1 blikje tomatenpuree
    1 laulierblad
    3 eetlepels rode wijnazijn
    1 1/2 dl ontvette bouillon
    eventueel 1 koffielepel maizena
    peper en zout

    Bereiding:
    Wrijf de kalkoenfilets in met peper en zout.
    Bruin het vlees langs alle kanten en neem even uit de pan.
    Fruit de gesnipperde ui samen met de fijngehakte knoflook.
    Voeg er ook de in plakjes gesneden champignons bij en de fijngesneden paprikas en laat even sudderen.
    De rest van de ingredienten toevoegenen ook terug de kalkoen en laat terug 1/2 uur lichtjes sudderen.
    Indien de saus te vochtig is kan men ze desnoods binden met het maizenapoeder. 


    Opdienen met gekookte aardappelen of gekookte rijst. 

    08-04-2006 om 18:07 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    31-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rijst met pruimen.
    Nodig:
    200 gram pruimen
    100 gram rijst(long grain)
    1 liter volle melk
    100 gram bloemsuiker
    2 vanillestokjes
    100 gram boter

    Bereiding:
    De pruimen wassen en in twee snijden en er de pit uit halen.
    Leg ze op de bodem van een vuurvaste schotel.
    Bedk met de rijst en leg er de blokes boter op.
    Breng de melk met de vanillestokjes aan de kook en voeg er de suiker aan toe.
    Giet nu de kokende melk over de rijst en de pruimen.
    Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 150 graden.
    Laat het geheel 1 uur koken.
    Bedek vervolgens de schotel met aluminiumfolie en laat doorkoken tot alle melk opgenomen is.
    Dien het gerecht koud op.

    31-03-2006 om 22:57 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabeljauw met champignons.
    Nodig :
    1 kg kabeljauw
    sap van 1/2 citroen
    250 gram verse champignons
    1 ui
    2 koffielepels boter
    peper en zout
    2 plakken grookt spek
    1 glas witte wijn

    Bereiding:
    De kabeljauw wassen en bedruppen met met citroensap.
    Maak de champignons schoon en hak ze fijn.
    Bak ze in de boter samen met een fijngehakte ui.
    Bestrooi de kabeljauw met peper en zout en leg in een vuurvaste schotel.
    Leg het spek erover en leg vast met prikkertjes.
    Voeg er de witte wijn aan toe en laat 40 minuten in de oven op 180 graden stoven.
    De vis uit de oven halen en de gestoofde champignons errond strooien.Dien op in de vuurvaste schotel en geef er een lekkere aardappelpuree bij .
                                             Smakelijk.



    31-03-2006 om 22:37 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slanke appel-preisla.
    Nodig:
    2appelen
    sap van 1/2 citroen
    2 preien


    Sausje:
    4 eetlepels magere yoghurt
    1 eetlepel honing

    Bereiding:
    Schil de appelen en verwijder het klokhuis en rasp fijn.
    Besprenkel de appelen met citroensap.
    Snijd de preien in dunne ringen.
    Meng de prei en de appelen goed door elkaar.
    Bereid de saus met de yoghurt en de honing en overgiet hier mee het appel-prei mengsel.


    20-03-2006 om 21:22 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ratatouille met stokbrood.
    Nodig:
    1 rode paprika
    1 gele paprika
    2 courgettes
    2 uien
    2 tomaten
    4eetlepels olijfolie
    zout en chilipoeder

    2eetlepels suiker
    2 eetlepels appelazijn
    60 gram pijnboompitten
    bieslook


    1 stokbrood
    1 teentje knoflook

    Bereiding:
    Maak de paprikas courgettes uien en tomaten schoon,snij ze in blokjes en bak 15 minuten gaar in de olijfolie.
    De groenten op smaak brengen met het zout en de chilipoeder.
    Bestrooi de groenten met de suiker en de azijn en bak enkele minuten verder.
    Voeg de fijnghehakte bieslook en de pijnboompitten aan toe en neem de pan van het vuur.
    Snij het stokbrood in sneetjes en rooster ze onder de grill.
    Snij het knoflookteentje doormidden en smeer er het stokbrood mee in.
    Dien het stokbrood samen op met de ratatouille.

    19-03-2006 om 20:52 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karnemelktaart .........Heel eenvoudig en lekker!!!!!
    Nodig:
    3 eieren
    1 tas zelfrijzende bloem
    90 gram margarine
    1 tas suiker =150 gram
    1 tas karnemelk 11/2 dl.
    3 appelen

    Bereiding:
    De vetstof zacht roeren.
    De eieren en de suiker samen kloppen en mengen met de vetstof.
    Karnemelk toevoegen en mengen.
    Appelen in stukjes en toevoegen.
    Vet de vorm in en lichtjes inbloemen.
    Bak goudgeel in de oven op 175 graden,een 60 tal minuten.


                                                    Smakelijk!!...

    19-03-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomatensoep met bloemkool
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    600 gram bloemkool
    4 dl tomatensap
    5 dl kippenbouillon
    peper en zout
    100 gram champignons
    1 klp. basilicum (gedroogd)
    1 klp. fijngehakte peterselie

    Bereiding:
    De bloemkool wassen en verdelen in kleine roosjes.
    Doe de bloemkool in de pan met de tomatensap en de kippenbouillon en peper en zout.
    De champignons in fijne plakjes toevoegen en de gedroogde basilicum.
    Aan de kook brengen met het deksel op de pan en 15 minuten zachtjes laten koken tot de bloemkool beetgaar is.
    Bestrooi met de fijngehakte peterselie.


                                       Serveer met sneetjes stokbrood.

    10-03-2006 om 21:03 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijke viskoekjes
    Nodig:
    resten gaar visvlees
    resten gare aardappelen
    eierdooier
    peper en zout en muskaatnoot
    gestoofde ui
    eiwit
    paneermeel
    boter
    fijngehakte peterselie

    Breiding:
    Doe het eiwit samen met iets water in een diep bord.
    Doe in een ander diep bord paneermeel.
    Doe de boter in een pan .
    Meng alle ingredienten samen en vorm er kleine platte rondjes van.
    Wentel goed door het eiwitmengsel.
    Laatst door het paneermeel.
    Bak ze nu bruin voorzichtig langs weerszijden.
    Serveer warm bij sneetjes stokbrood.

    24-02-2006 om 12:43 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varkensfricassee
    Nodig:                                                                      (4 pers.)
    800 gram mager varkensvlees
    4 eetlepels olie
    sap van 2 citroenen
    2 eetlepels bloem
    1 rode en een groene  paprika
    2 uien
    2 teentjes knoflook
    mespuntje gemberpoeder
    peper en zout
    1 komkommer
    fijngehakte peterselie

    Bereiding:
    Het vlees in kleine blokjes snijden en bakken in de hete olie samen met de gestoofde uien.
    Bestrooien met de bloem en het citroensap toevoegen.
    Verwijder het zaad uit de paprikas en snijd ze in reepjes.
    Doe de paprikas  met de knoflook en het gemberpoeder en peper en zout bij het vlees.
    Laat 45 minuten gaar stoven op een zacht vuur.
    Schep de fricassee op een voorverwarmde schotel en versier met schijfjes komkommer.
    Bestrooi met de fijngehakte peterselie.

    23-02-2006 om 12:42 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Choco ( in de microgolf)
    Nodig: voor 1 grote pot choco
    200 gram chocolade
    200 gram vetstof (boter of plantaardige)
    2 eieren

    Werkwijze:
    Breek de chocolade in stukjes en snijd de vetstof in blokjes.
    Plaats dit samen in de microgolf gedurende 2 à 3 minuten(opgelet:niet op volle kracht wel op 3/4.
    Klop het eiwit van de 2 eieren stijf.
    De gesmolten chocolade en de vetstof goed omroerenen de eierdooiers toevoegen.
    Tenslotte het stijfgeklopt eiwit toevoegen en goed omroeren.
    Doe de choco over in een grote hoge pot en sluit af en laat opstijven in de frigo.

    Enkele tips:
    Als je fondantchocolade verkiest mag je er wat suiker aan tovoegen.
    Wat minder vetstof mag ook (150 gram in plaats van 200 gram.

    21-02-2006 om 13:29 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Risotto met spinazie
    Nodig:
    2 zakjes rijst voor 2 pers.
    4 tassen water
    tijm,laulier
    300 gram verse spinazie of uit diepvries
    2 teentjes look
    4 eetlepels spekblokjes
    10 sneetjes chorizo
    2 dl. room
    peper en zout

    Bereiding:

    De zakjes rijst opzetten met het water en de tijm en de laulier en laten gaar koken.
    De gehakte knoflook samen met het spek en de chorizo en de spinazie stoven.
    Voeg de gare rijst toe en laat nog even opkoken.
    Neem van het vuur en voeg er de room toe.
    Roer alles goed dooreen en dien op. 



                                                               Smakelijk!



      

     

    17-02-2006 om 13:07 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabeljauwschotel
    Nodig:
    4 moten kabeljauw(elk 150 gram)
    3 grote uien
    1 gele en 1 rode paprika
    4 tomaten
    6aardappelen
    50 gram boter
    2 plakken gerookt spek
    peper en zout
    4 eetlepels fijngehakte peterselie

    Bereiding:Verwijder de zaadlijstjes en pitjes uit de paprikas en snijd in smalle reepjes.
    Snijd de uien in ringen en het spek in blokjes.
    Snijd de geschilde aardappelen in schijven.
    De tomaten ontvellen en in vieren snijden.
    Vet een vuurvaste schotel in.
    Leg eerst de blokjes spek op de bodem.
    Leg er nu de groenten op.
    Bedek met de moten kabeljauw.
    Kruid met peper en zout.
    Giet er water bij tot alles juist onder staat.
    Dek de schotel af met aluminiumfolie.
    Laat alles gaar worden in een oven op 180 graden een 45 tal minuten.
    Haal uit de oven en bestrooi met de fijngehakte peterselie.


     

    12-02-2006 om 22:55 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courgettes met parmezaan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    4 kleine courgettes
    1 stuk parmezaan(100 gram)
    4 eetlepels olijfolie
    2 eetlepels verse basilicum
    citroensap
    peper en zout
    50 gram boter

    Bereiding:
    De courgettes in schijfjes sniden en gaar stoven (ze moeten wel nog wat knapperig zijn)
    De parmezaan in krullen schaven.
    De courgettes over een schotel verdelen.
    Overgiet de courgettes met een mengsel van citroensap,olie,peper en zout.
    Bestrooi met de parmezaan krullen en de blaadjes verse basilicum.
    Serveer lauwwarm.

                Kan geserveerd worden als voorgerecht.

    12-02-2006 om 22:27 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rijstsalade met kip en banaan
    Nodig:
    200 gram rijst
    1 tablet kippenbouillon
    300 gram kipfilet
    1klp. currypoeder
    1klp. paprikapoeder
    3 eetlepels olijf olie
    150 gram prei
    1 appel
    2 bananen
    50 gram rozijnen
    2str. witloof
    2 eetlepels geschaafde amandelen
    1/2 citroen


    Voor de dressing:
    1 dl. sinaasappelsap
    4 eetlepels zonnebloemolie
    2 eetlepels sherry
    peper en zout
    1 klp. honig en suiker

    Bereiding:
    Kook de rijst samen met de kippenbouillon.
    Snij de kipfilet in kleine blokjes en bestrooi met paprikapoeder en currypoeder en bak ze 10 minuten in 2 eetlps olijfolie.
    Snij de prei in ringetjes en bak zemee met de kipblokjes en zet dit mengsel even opzij.
    De appel schillen en in partjes verdelen en de banaan pellen en in schijfjes snijden.(besprenkelen met citroensap)
    Bak de banaan en de appel en de rozijnen in de rest van de olie.
    Schep nu het kip-prei mengselen de vruchten door de gare rijst.
    Meng de ingredienten voor de dressing samen.
    Leg een paar gewassen witlofblaadjes in stervorm op een schotel.
    Schep de salade erop en overgiet met de dressing.
    Garneer met de geschaafde geroosterde amandelen.
                                               Smakelijk.

    12-02-2006 om 10:07 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broodpudding
    Nodig:
    4 eieren
    100 gram fijne suiker
    1/2 koffielepel kaneel
    1/2 liter melk
    1 snufje zout
    200 gram oud wit brood
    150 gram rozijnen

    Bereiding:
    Klop de eieren met de suiker en de kaneel.
    Doe er de melk bij en het snufje zout.
    Ontkorst het brood en maak het fijn.
    Meng het brood en de rozijnen door het mengsel.
    Laat het mengsel enkele minuten rusten en doe alles in een beboterde en met paneermeel bestrooide pudding vorm.
    Kook de pudding 2 uur in een warmwaterbad.

    Warm opdienen.

    ( In plaats van rozijnen kan men er ook andere gedroogde vruchten in doen.)

    10-02-2006 om 20:56 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witloofsoep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    500 gram witloof
    3 aardappelen
    2 liter kippebouillon
    80 cl. room
    peper en zout
    2 eetlepels poedersuiker
    4 eetlepels fijngehakte peterselie.


    Bereiding:
    Het witloof schoonmaken en grof snijden.
    De aardappelen schillen en in stukken snijden.
    Doe alles in een kookpot en voeg er de kippebouillon bij.
    Voeg er de peper,zout en poedersuiker bij.
    Gedurende 1 uur zachtjes laten koken en mixen.
    Voeg er van het vuur de room toe en goed roeren.
    Dien op met fijngehakte peterselie.

    08-02-2006 om 15:23 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pannenkoeken
    Nodig:
    1 liter melk
    8eieren
    150 gram gesmolten boter
    1/2 kg bloem
    2 pakjes vanillesuiker


    Bereiding:
    De gesmolten boter in de melk doen en mix er de gehele eieren bij.
    Voeg er nu de gezeefde bloem bij en nogmaals goed kloppen tot een glad deeg.
    Voeg er ook nog de vanillesuiker bij.

    Laat de pan goed heet worden en doe er nu en dan een beetje boter in.
    Bak de pannenkoeken goudgeel.
       

                                              SMAKELIJK!
    Dien op met bruine suiker!

    07-02-2006 om 12:48 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (2)


    Archief per week
  • 07/06-13/06 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Een interessant adres?


    Foto

    Nieuws VRT NWS
  • Zowat 800.000 pakjes geblokkeerd in sorteercentra: minister Matz wil vakbonden van bpost maandag ontmoeten
  • Franse douane ontdekt 9 dinosaurustanden in vrachtwagen
  • Treinramp in Buizingen 15 jaar geleden met plechtige ceremonie herdacht: "Ramp had immense impact op nabestaanden"
  • Burenruzie loopt uit de hand in Stekene: man levensgevaarlijk gewond na steekpartij
  • Vrachtwagen rijdt tegen brug over R4 in Drongen, brug hele week afgesloten voor auto's
  • Slachtafval met roze verf op gevonden aan Kastanjebos in Veltem-Beisem, politie raadt hondenbaasjes aan voorzichtig te zijn
  • Beroepsvereniging menopauzeconsulenten is bezorgd over "coaches" zonder opleiding
  • Alfons Declerck (107) uit Oostende is voortaan oudste man van België
  • Achtervolging in Hasselt eindigt in zware crash: 3 auto's betrokken, 1 gewonde
  • Zelenski: "Geen beslissingen zonder Oekraïne en Europa" en "Moment voor oprichting Europees leger"

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!