De Keuken Prinses
Inhoud blog
  • Sangria
  • Suikerwafels
  • Nieuwjaarswafeltjes
  • Geflambeerde scampi's met pikante roomsaus
  • Hertenragout in portosaus
  • Advocaat-ananastaart
  • Stamppot van chinese kool.
  • Chocoladepasta
  • Appelen met peperkoekvulling.
  • Laagjesschotel van kabeljauw ,parmaham en venkel.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Laatste commentaren
  • Lieve groetjes van uit De Klinge (Lana & Pip)
        op Nieuwjaarswafeltjes
  • ppjes en nog wat link naar onze wandelingen (georges)
        op Vleesragout 4pers.
  • Avondgroetjes. Nog even komen bijlezen. (Mandy)
        op Vispakketje met fijne groenten.
  • Prettig eindejaar ! (Mandy)
        op Avocadomousse met ansjovis.
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge ( een dorpje aan de grens ) (Lana & Pip & Eddy)
        op Borrelhapjes: Kaasballetjes
  • Foto
    Foto
    Foto
    De Keuken Prinses
    Alles voor de keuken
    21-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Choco ( in de microgolf)
    Nodig: voor 1 grote pot choco
    200 gram chocolade
    200 gram vetstof (boter of plantaardige)
    2 eieren

    Werkwijze:
    Breek de chocolade in stukjes en snijd de vetstof in blokjes.
    Plaats dit samen in de microgolf gedurende 2 à 3 minuten(opgelet:niet op volle kracht wel op 3/4.
    Klop het eiwit van de 2 eieren stijf.
    De gesmolten chocolade en de vetstof goed omroerenen de eierdooiers toevoegen.
    Tenslotte het stijfgeklopt eiwit toevoegen en goed omroeren.
    Doe de choco over in een grote hoge pot en sluit af en laat opstijven in de frigo.

    Enkele tips:
    Als je fondantchocolade verkiest mag je er wat suiker aan tovoegen.
    Wat minder vetstof mag ook (150 gram in plaats van 200 gram.

    21-02-2006 om 13:29 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Risotto met spinazie
    Nodig:
    2 zakjes rijst voor 2 pers.
    4 tassen water
    tijm,laulier
    300 gram verse spinazie of uit diepvries
    2 teentjes look
    4 eetlepels spekblokjes
    10 sneetjes chorizo
    2 dl. room
    peper en zout

    Bereiding:

    De zakjes rijst opzetten met het water en de tijm en de laulier en laten gaar koken.
    De gehakte knoflook samen met het spek en de chorizo en de spinazie stoven.
    Voeg de gare rijst toe en laat nog even opkoken.
    Neem van het vuur en voeg er de room toe.
    Roer alles goed dooreen en dien op. 



                                                               Smakelijk!



      

     

    17-02-2006 om 13:07 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabeljauwschotel
    Nodig:
    4 moten kabeljauw(elk 150 gram)
    3 grote uien
    1 gele en 1 rode paprika
    4 tomaten
    6aardappelen
    50 gram boter
    2 plakken gerookt spek
    peper en zout
    4 eetlepels fijngehakte peterselie

    Bereiding:Verwijder de zaadlijstjes en pitjes uit de paprikas en snijd in smalle reepjes.
    Snijd de uien in ringen en het spek in blokjes.
    Snijd de geschilde aardappelen in schijven.
    De tomaten ontvellen en in vieren snijden.
    Vet een vuurvaste schotel in.
    Leg eerst de blokjes spek op de bodem.
    Leg er nu de groenten op.
    Bedek met de moten kabeljauw.
    Kruid met peper en zout.
    Giet er water bij tot alles juist onder staat.
    Dek de schotel af met aluminiumfolie.
    Laat alles gaar worden in een oven op 180 graden een 45 tal minuten.
    Haal uit de oven en bestrooi met de fijngehakte peterselie.


     

    12-02-2006 om 22:55 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courgettes met parmezaan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    4 kleine courgettes
    1 stuk parmezaan(100 gram)
    4 eetlepels olijfolie
    2 eetlepels verse basilicum
    citroensap
    peper en zout
    50 gram boter

    Bereiding:
    De courgettes in schijfjes sniden en gaar stoven (ze moeten wel nog wat knapperig zijn)
    De parmezaan in krullen schaven.
    De courgettes over een schotel verdelen.
    Overgiet de courgettes met een mengsel van citroensap,olie,peper en zout.
    Bestrooi met de parmezaan krullen en de blaadjes verse basilicum.
    Serveer lauwwarm.

                Kan geserveerd worden als voorgerecht.

    12-02-2006 om 22:27 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rijstsalade met kip en banaan
    Nodig:
    200 gram rijst
    1 tablet kippenbouillon
    300 gram kipfilet
    1klp. currypoeder
    1klp. paprikapoeder
    3 eetlepels olijf olie
    150 gram prei
    1 appel
    2 bananen
    50 gram rozijnen
    2str. witloof
    2 eetlepels geschaafde amandelen
    1/2 citroen


    Voor de dressing:
    1 dl. sinaasappelsap
    4 eetlepels zonnebloemolie
    2 eetlepels sherry
    peper en zout
    1 klp. honig en suiker

    Bereiding:
    Kook de rijst samen met de kippenbouillon.
    Snij de kipfilet in kleine blokjes en bestrooi met paprikapoeder en currypoeder en bak ze 10 minuten in 2 eetlps olijfolie.
    Snij de prei in ringetjes en bak zemee met de kipblokjes en zet dit mengsel even opzij.
    De appel schillen en in partjes verdelen en de banaan pellen en in schijfjes snijden.(besprenkelen met citroensap)
    Bak de banaan en de appel en de rozijnen in de rest van de olie.
    Schep nu het kip-prei mengselen de vruchten door de gare rijst.
    Meng de ingredienten voor de dressing samen.
    Leg een paar gewassen witlofblaadjes in stervorm op een schotel.
    Schep de salade erop en overgiet met de dressing.
    Garneer met de geschaafde geroosterde amandelen.
                                               Smakelijk.

    12-02-2006 om 10:07 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broodpudding
    Nodig:
    4 eieren
    100 gram fijne suiker
    1/2 koffielepel kaneel
    1/2 liter melk
    1 snufje zout
    200 gram oud wit brood
    150 gram rozijnen

    Bereiding:
    Klop de eieren met de suiker en de kaneel.
    Doe er de melk bij en het snufje zout.
    Ontkorst het brood en maak het fijn.
    Meng het brood en de rozijnen door het mengsel.
    Laat het mengsel enkele minuten rusten en doe alles in een beboterde en met paneermeel bestrooide pudding vorm.
    Kook de pudding 2 uur in een warmwaterbad.

    Warm opdienen.

    ( In plaats van rozijnen kan men er ook andere gedroogde vruchten in doen.)

    10-02-2006 om 20:56 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witloofsoep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    500 gram witloof
    3 aardappelen
    2 liter kippebouillon
    80 cl. room
    peper en zout
    2 eetlepels poedersuiker
    4 eetlepels fijngehakte peterselie.


    Bereiding:
    Het witloof schoonmaken en grof snijden.
    De aardappelen schillen en in stukken snijden.
    Doe alles in een kookpot en voeg er de kippebouillon bij.
    Voeg er de peper,zout en poedersuiker bij.
    Gedurende 1 uur zachtjes laten koken en mixen.
    Voeg er van het vuur de room toe en goed roeren.
    Dien op met fijngehakte peterselie.

    08-02-2006 om 15:23 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pannenkoeken
    Nodig:
    1 liter melk
    8eieren
    150 gram gesmolten boter
    1/2 kg bloem
    2 pakjes vanillesuiker


    Bereiding:
    De gesmolten boter in de melk doen en mix er de gehele eieren bij.
    Voeg er nu de gezeefde bloem bij en nogmaals goed kloppen tot een glad deeg.
    Voeg er ook nog de vanillesuiker bij.

    Laat de pan goed heet worden en doe er nu en dan een beetje boter in.
    Bak de pannenkoeken goudgeel.
       

                                              SMAKELIJK!
    Dien op met bruine suiker!

    07-02-2006 om 12:48 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (2)
    06-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Wafels .
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    1/2 kg bloem
    25 gram verse gist
    2 eierdooiers
    2 tassen melk
    100 gram verse boter
    100 gram fijne suiker
    2 eiwitten tot sneeuw geklopt
    1 tas lauw water
    1 snufje zout



    Bereiding:
    De eierdooiers met de bloem mengen en het snufje zout toevoegen.
    De suiker en de gist oplossen in het lauwe water en toevoegen.
    De lauwe melk en gesmolten boter toevoegen.
    Alles goed mengen en op het laatst de stijfgeklopte eiwitten eronder spatelen.
    Laat op een warme plaats 1 uur rusten(maak dat de pot groot genoeg is om te kunnen laten rijzen.)
    Wafelijzer goed warm laten worden en goed invetten.
    Bak de wafels en smakelijk.
     

    (Dit zijn zachte wafels)

    06-02-2006 om 21:41 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaasje met pompelmoes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    stukken zachte kaas (bvb brie,camenbert)
    2pompelmoezen
    1 eierdooier
    1 dl room
    citroenjenever
    peper en zout

    Bereiding:
    De pompelmoezen schillen en de witte vliesjes verwijderen.
    Verdeel ze in partjes en schik ze in vuurvaste (4) schoteltjes.
    Snij de witte korst van de kaas en verdeel in stukken.
    Leg ze in het midden van de pompelmoespartjes.
    Klop de eierdooiers met de room,peper en zouten de citroenjenever.
    Giet dit beslag over de kaas en pompelmoespartjes.
    Zet de vuurvaste schoteltjes in de oven op 200 graden en laat 10 minuten gratineren.
                                                   Smakelijk!

    06-02-2006 om 17:27 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekkere milkshake vanille

    Nodig:  2   personen.

                                                                  
    2 dl. melk
    2 bollen vanilleroomijs
    1 pakje vanillesuiker
    1 eetlepel poedersuiker
      



    Bereiding

    Alles mengen in een beker en mixen met de staafmixer.
    Heel koud opdienen.

    06-02-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (178 Stemmen)
    » Reageer (1)
    03-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soep van radijsloof
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    vers loof en de steeltjes van 3 bosjes radijzen
    4 uien
    2 liter water
    peper en zout

    Bereiding:
    Het radijsloof wassen en snijden.
    De uien grofsnijden.
    Giet het water over de groenten.
    Doe er 4 magere bouillonblokjes bij en breng aan de kook.
    Laat gedurende 30 imuutjes zachtjes koken.
    Mix de soep en breng op smaak met peper en zout.

    03-02-2006 om 15:49 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.boterroomsaus met kappertjes
    Nodig:                                 
    125 gram boter               
    1/2 liter room
    zout
    4 eetlepels kappertjes

    Smelt de boter .
    Roer van het vuur de room erdoor.
    Maak de saus af met zout,de 4 eetlepels kappertjes.

    Men kan deze saus serveren bij gekookte vis en bij tongfilets. 

    02-02-2006 om 20:17 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    01-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peterselie-rijstsoep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen nodig:
    1 bosje pijpajuin of 2 grote uien
    1 bundel peterselie
    1 tas rijst
    1,5liter vlees of kruidenbouillon
    3 eetlepels olijfolie

    Bereiding:
    Stoof de gesneden ui of pijpajuin in de olijfolie.
    Voeg de bouillon en de rijst toe en breng aan de kook .
    Verminder het vuur en laat zachtjes koken tot de rijst gaar is.
    Neem van het vuur en voeg er de fijngesneden peterselie aan toe.
    Laat 10 minuten trekken.
    Je kan de soep nog verrijken met vleesballetjes of stukjes gebakken kip.
             
                                  Dien op met stokbrood!   Smakelijk.

    01-02-2006 om 12:47 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    31-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinaasappelsoep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    50 gram boter
    2 uien
    350 gram wortelen
    1 liter kipbouillon
    2 sinaasappelen
    peper en zout
    gerookte zalm
    50 gram bieslook
    4 eetlepels room

    Bereiding:
    Snij de uien en de wortelen in schijfjes en stoof in de boter.
    Voeg de kipbouillon bij en  laat 15 minuten koken.
    Mix de soep en voeg het sap van  de 2 sinaasappelen erbij.
    Breng op smaak met peper en zout.
    Op het laatst de zalm en de bieslook erbij voegen en de room.(van het vuur).
    Men kan er desgewenst ook nog de geraspte schil (onbespoten) van een sinaasappel toevoegen.
                                             SMAKELIJK!!

    31-01-2006 om 18:15 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kip met camenbert
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    1 braadkip
    1 stuk camenbert(250 gram)
    50 gram boter
    peper en zout

    Bereiding:
    Verdeel de kip in stukken.
    Boter smelten in de pan en stukken kip langs weerszijden laten bruinen
    Kruiden met peper en zout.
    Leg boven op de stukken kip het stuk camenbert en laat sudderen tot ze gaar is.

    Opdienen met aardappelpuree en en frisse salade!

    31-01-2006 om 12:49 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoofpotje van lamsragout.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:(4personen)
    800 gram lamsragout
    50 gram boter
    peper en zout
    doos tomatenblokjes (of verse tomaten)
    enkele blaadjes basilicum
    1ajuin
    1 teentje look

    Bereiding:
    Smelt de boter in de pan en bruin er de lamsragout in.
    Doe er de ajuin bij en peper en zout.
    Doe er ook de verse tomaten of tomatenblokjes uit een doos erbij en ook het geperste teentje knoflook.
    Laat alles gedurende 1 uur lichtjes sudderen.
    Doe er op het laatst de verse blaadjes basilicum bij.

    Serveer met gekookte aardappelen of met rijst.
                                           
                                                  SMAKELIJK

    30-01-2006 om 18:36 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wortel-tomatensoep.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    350 gram gekookte wortelen
    350 gram verse tomaten
    5 dl.kippebouillon
    1 koffielepel gedroogde basilicum
    2 teentjes geperste knoflook
    peper en zout
    2eetlepels platte kaas
    4 eetlepels fijngehakte peterselie

    Bereiding:
    Doe de gekookte wortelen en de ontvelde tomatenen de kippebouillon knoflook en basilcumpeper en zout in een kom.
    Mix alles tot een gladde massa.
    Breng aan de kook.
    Laat alles 5 minuten lichtjes koken.
    Neem van het vuur en meng er de platte kaas door.
    Serveer met fijngehakte peterselie.

    29-01-2006 om 18:01 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wortelsalade.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    300 gram wortelen
    1 appel
    1 sinaasappel
    2 eetlepels rozijnen
    4 dadels met de pit eruit in kleine stukjes gesneden

    Voor de saus:
    150 gram magere yoghurt
    1/2 koffielepel paprikapoeder
    peper en zout
    2 eetlepels gehakte peterselie

    Bereiding:
    Was de wortelen en rasp ze fijn.
    Schil de appel en de sinaasappel en snij in kleine blokjes en meng door de wortels.
    Strooi er de rozijnen en de dadels erover.
    Klop een smeuige saus van de yoghurt peper en zout,paprikapoeder en de peperselie.
    Giet de saus over de salade en laat 1/2 uur trekken in de koelkast.
                                        SMAKELIJK!!.

    .

    29-01-2006 om 15:08 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koolrabi in een yoghurt sausje.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    2 koolrabi's
    4 wortels
    2lepels azijn
    1 lepel olie
    peper en zout
    enkele takjes dille
    enkele koolrabiblaadjes.




    voor het sausje:
    1/4 liter yoghurt
    sap van 1/2 citroen
    1 koffielepel suiker
    2 kleine zacht zure appels

    Bereiding:
    Maak de koolrabi's schoon en snij in flinterdunne reepjes.
    Was de wortelen en schaaf in dunne schijfjes.
    Vermeng de groenten met de azijn , olie en peper en zout.
    laat de salade 1/2 uur in de koelkast trekken.
    Maak van de yoghurt,het citroensap,de suiker en de geraspte appel een saus en schep die over de salade.
    Bestrooi met gehakte dille en enkele koolrabiblaadjes.

    29-01-2006 om 14:53 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)


    Archief per week
  • 07/06-13/06 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Een interessant adres?


    Foto

    Nieuws VRT NWS
  • Grootschalige WODCA-controles op overdreven snelheid en alcohol- en druggebruik in provincie Antwerpen vannacht
  • Straten veranderen in rivieren na hevige regenval op Italiaanse eiland Sicilië
  • "Herman was een pionier en een sterfotograaf": Humo-fotograaf Herman Selleslags (86) is overleden
  • Lokale partijen doorbreken het cordon, Vlaams Belang in coalitie in Ranst: "We delen visie over hoe de gemeente bestuurd moet worden"
  • 12 asielzoekers die door Italië naar Albanië waren gebracht, zijn na beslissing van rechter aangekomen in Italië
  • Veel volk op afscheid acteur en comedian Brik Van Dyck in Antwerpen
  • Klachten bij Raad Voor Verkiezingsbetwistingen over stembusgang in Hasselt en Geraardsbergen
  • Belgische onderzoeksschip Belgica ligt al maanden in de haven van Zeebrugge door conflict met uitbater
  • Reeks Palestijnse vlaggen wappert tijdlang op dak van stationsgebouw Brussel-Centraal
  • Oesterbanken waren vroeger ook in de Noordzee een 'hotspot', tot de Engelsen ze in 1870 wegvisten

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!