De Keuken Prinses
Inhoud blog
  • Sangria
  • Suikerwafels
  • Nieuwjaarswafeltjes
  • Geflambeerde scampi's met pikante roomsaus
  • Hertenragout in portosaus
  • Advocaat-ananastaart
  • Stamppot van chinese kool.
  • Chocoladepasta
  • Appelen met peperkoekvulling.
  • Laagjesschotel van kabeljauw ,parmaham en venkel.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Laatste commentaren
  • Lieve groetjes van uit De Klinge (Lana & Pip)
        op Nieuwjaarswafeltjes
  • ppjes en nog wat link naar onze wandelingen (georges)
        op Vleesragout 4pers.
  • Avondgroetjes. Nog even komen bijlezen. (Mandy)
        op Vispakketje met fijne groenten.
  • Prettig eindejaar ! (Mandy)
        op Avocadomousse met ansjovis.
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge ( een dorpje aan de grens ) (Lana & Pip & Eddy)
        op Borrelhapjes: Kaasballetjes
  • Foto
    Foto
    Foto
    De Keuken Prinses
    Alles voor de keuken
    29-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wortel-tomatensoep.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    350 gram gekookte wortelen
    350 gram verse tomaten
    5 dl.kippebouillon
    1 koffielepel gedroogde basilicum
    2 teentjes geperste knoflook
    peper en zout
    2eetlepels platte kaas
    4 eetlepels fijngehakte peterselie

    Bereiding:
    Doe de gekookte wortelen en de ontvelde tomatenen de kippebouillon knoflook en basilcumpeper en zout in een kom.
    Mix alles tot een gladde massa.
    Breng aan de kook.
    Laat alles 5 minuten lichtjes koken.
    Neem van het vuur en meng er de platte kaas door.
    Serveer met fijngehakte peterselie.

    29-01-2006 om 18:01 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wortelsalade.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    300 gram wortelen
    1 appel
    1 sinaasappel
    2 eetlepels rozijnen
    4 dadels met de pit eruit in kleine stukjes gesneden

    Voor de saus:
    150 gram magere yoghurt
    1/2 koffielepel paprikapoeder
    peper en zout
    2 eetlepels gehakte peterselie

    Bereiding:
    Was de wortelen en rasp ze fijn.
    Schil de appel en de sinaasappel en snij in kleine blokjes en meng door de wortels.
    Strooi er de rozijnen en de dadels erover.
    Klop een smeuige saus van de yoghurt peper en zout,paprikapoeder en de peperselie.
    Giet de saus over de salade en laat 1/2 uur trekken in de koelkast.
                                        SMAKELIJK!!.

    .

    29-01-2006 om 15:08 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koolrabi in een yoghurt sausje.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    2 koolrabi's
    4 wortels
    2lepels azijn
    1 lepel olie
    peper en zout
    enkele takjes dille
    enkele koolrabiblaadjes.




    voor het sausje:
    1/4 liter yoghurt
    sap van 1/2 citroen
    1 koffielepel suiker
    2 kleine zacht zure appels

    Bereiding:
    Maak de koolrabi's schoon en snij in flinterdunne reepjes.
    Was de wortelen en schaaf in dunne schijfjes.
    Vermeng de groenten met de azijn , olie en peper en zout.
    laat de salade 1/2 uur in de koelkast trekken.
    Maak van de yoghurt,het citroensap,de suiker en de geraspte appel een saus en schep die over de salade.
    Bestrooi met gehakte dille en enkele koolrabiblaadjes.

    29-01-2006 om 14:53 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eierdrankje (voor de koude dagen.)
    Nodig:3eierdooiers-50 gram suiker-2 dl. melk of room-2 dl. rum--nootmuskaat.

    Bereiding:
    Roer de eierdooiers met de suiker en giet er al roerende kokende melk of room bij.
    Voeg er de rum bij.
    verdeel over 4 tassen en rasp er wat nootmuskaat over.


    Dit drankje zou uitstekend werken tegen heesheid.

    28-01-2006 om 16:53 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GESTOOFDE APPELS MET KANEEL EN VANILLEPUDDING
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    4 appels
    20 gram boter
    1 koffielepel kaneelpoeder
    1 eetlepel honing
    4 dl vanillepudding
    Bereiding:
    Appels schillen en in partjes snijden en de vanillepudding maken.




    Verhit de boter in de pan,roer er het kaneelpoeder en de honing door.
    Leg er de gesneden appelpartjes in en stoof ze een 5 tal minuten.
    Verdeel de appels over 4 schaaltjes en doe over ieder schaaltje 1 dl. vanillepudding.


                                Eenvoudig.....maar héél lekker.

    27-01-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AARDAPPELEN OPGEVULD MET GROENTEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    4 grote aardappelen
    wit van de prei
    1 tak selderij
    1 wortel 
    1 courgette
    1gele paprika
    20 gram vetstof 
    2 teentjes knoflook
    peper en zout
    gehakte peterselie

    Bereiding:
    De aardappelen wassen en in aluminiumfolie wikkelen en gaar bakken in de oven in ongeveer 1 uur.
    Prei ,selderij,wortel,courgette en de paprika schoonmaken.
    Snij ze in fijne julienne en blancheer 2minuten in kokend water.
    Laat de groenten uitlekken en laten schrikken onder koud water.
    Stoof de groenten in de vetstof samen met de geperste knoflookteentjes.
    Voeg peper en zout bij naar smaak.
    Snijd in de lengte een hoedje van de aardappelen en hol ze uit.
    Vul ze op met de groenten.
    Versier met fijngehakte peterselie.

    27-01-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemarineerde Indische gehaktballetjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    500 gram rundergehakt
    2 uien
    peper en zout
    olie
    voor de marinade:
    5 eetlepels soyasaus
    gemberpoeder
    knoflook (3 teentjes)

    Voorbereiding:
    maak de marinade van de soyasaus-gemberpoeder en knoflook.

    Bereiding:
    Kruid het gehakt met peper en zout.
    Snij de uien fijn en meng door het gehakt.
    Laat het gehakt 1 uur in de marinade staan  en draai nu en dan om.
    Maak er balletjes van en bak in de pan met hete olie.

    Serveer met rijst of met pasta.

    24-01-2006 om 13:05 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peertjes gestoomd in een kruidenthee.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    1 liter water
    1handvol lindebladeren
    20 blaadjes gedroogde munt
    geraspte schil van een onbespoten sinaasappel
    4 peren (doyenné of conference)
    100 gram suiker
    100 gram gedroogde abrikozen
    sap van 1 citroen.

    Bereiding:
    Water koken met de kruiden en de specerijen en 30 minuten laten trekken.
    Het kruidwater filteren en in een hogedrukpan gieten.
    Schil  de peren en leg ze in het stoommandje van de hogedrukpan samen met de gedroogde abrikozen.
    Plaats het stoommandje boven het kruidwater.
    Laat 4 minuten koken onder druk.
    Laat de stoom ontsnappen en haal de peren en abrikozen uit en leg in een diep serveerbord.
    Het kruidwater laten inkoken tot de helft van de vloeistof overblijft.
    Het citroensap en de suiker toevoegen.
    Giet de vloeistof over de vruchten en laat afkoelen.
    Goed koud serveren.
                                          lekker !!!!

    21-01-2006 om 14:26 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provencale aardappeltjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen (voor 6 pers.)

    Nodig:
    1 kg. aardappelen
    3 teentjes knoflook
    6 gedroogde tomaatjes in olijfolie
    1 groen chilipepertje
    enkele blaadjes basilicum
    olijfolie
    peper en zout

    Bereiding:
    Aardappelen schillen en wassen en gaar koken en laten afkoelen.
    In kleine stukjes snijden, het pepertje van de zaden ontdoen en ook in kleine stukjes snijden en de basilicum in reepjes scheuren.
    De olijfolie verhitten en het pepertje er aan toevoegen en ook de aardappeltjes en laten bruinbakken.
    Pan van het vuur nemen en de gedroogde tomaatjes,geperste knoflook en de reepjes basilicum toevoegen en kruiden met peper en zout.

    Serveren met gestoomde vis.

                                               Smakelijk!!

    18-01-2006 om 19:08 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardappelpuree met rauwe prei.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Benodigdheden:
    11/2 kg aardappelen
    200 gram gerookt spek in dobbelsteentjes gesneden
    3 preien
    2 dl melk
    azijn
    peper en zout

    Bereiding:
    Kook de aardappelen goed gaar en maak er een puree van met de melk.
    Was de prei en snij heel fijn,en leg deze op de puree en laat op een laag vuurtje staan.
    Laat intussen het spek uitbakken .
    Voeg het uitgebakken spek en spekvet bij de prei en meng alles heel goed.
    Breng op smaak met peper,zout en azijn.


                              Lekker met sneetjes varkensgebraad.
                                            SMAKELIJK.
    (4 pers.)

    16-01-2006 om 21:40 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tagliatellisalade met basilicum
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    300 gram tagliatelli-4 eetlepels olijfolie-150 gram basilicum-300 gram gekookte en gepelde garnalen-
    1 eetlepel azijn-1 teentje knoflook-3 tomaten-4 eetlepels room-peper en zout.

    Bereiding:
    Kook de pasta (a la dente)=beetgaar.
    Laat uitlekken en besprenkel met 1 eetlepel olijfolie.(tegen het plakken)
    Was de basilicum en droog ze en breek in stukjes.
    Neem een grote slakom en meng er de pasta de garnalen en de basilicum goed dooreen.
    Maak een sausje met de azijn peper en zout en voeg er druppelsgewijs de olijfolie aan toe.
    Pel het knoflookteentje en pers het en voeg ook toe aan het sausje.
    Pel de tomaten en ontpit ze en snij ze in blokjes en voeg ook bij het sausje.
    Breng de saus op smaak met peper en zout en doe er de room door.
    De saus over de pasta gieten en goed mengen.
                                                      

                                                        SMAKELIJK!!
    (4 pers.)

    15-01-2006 om 19:15 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Benodigdheden:
    8 eierdooiers
    200 gram fijne griessuiker
    1/2 vanillestokje
    1/2 liter brandewijn

    Bereiding:
    De eierdooiers samen kloppen met de suiker en de zaadjes van het vanillestokje.
    Kloppen tot de massa dik en schuimig is.
    De brandewijn erbij kloppen (au bain marie) tot de massa goed gebonden is.
    Advocaat is goed wanneer hij lobbig is.


            Bewaren in goed gesloten flessen met een brede  hals.

                                         proost!!
    (in frigo bewaren)

    15-01-2006 om 15:16 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratin van vis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    500gram gekookte magere vis ( baars,kabeljauw )
    2 eieren
    100 gr geraspte kaas
    25 gram bloem
    50 cl. halfvolle melk
    Muskaatnoot
    Peper en zout

    Bereiding:
    De oven voorverwarmen op 180 graden.

    Doe alle ingredienten in een kom (behalve de geraspte kaas)
    Alles mixen met de staafmixer.
    Het mengsel verdelen over 4 ovenschaaltjes.
    Strooi er de geraspte kaas over heen en plaats 30 minuten in de oven.
    Haal de gratins uit de oven en serveer ze op een bedje van sla.
    Serveer er nog lekkere frietjes bij!
                                                  Smakelijk!!

    (4 pers.)

    14-01-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nagerecht: Bavarois van groene appeltjes met calvados.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    3 blaadjes gelatine(3 gram per blad)
    3 granny smith appels(groene zure appels)
    1 ei
     1eierdooier
    50 gram griessuiker
    1/8 liter room
    1 eetlepel bloemsuiker

    voor de siroop:
    20 gram griessuiker
    1 eetlepel citroensap
    1 geutje cavaldos
    1/2 dl. water

    Bereiding:
    Week de gelatine in koud water.
    Maal of mix het geschilde vruchtvlees van de appels in de keukenrobot.
    Klop de eierdooier,het ei en de suiker samen op.
    Roer 175 gram appelpulp onder het eiermengsel.
    Kook wat water ,neem de pot van het vuur en doe er de uitgeknepen gelatine onder.
    Roer dit mengsel onder het eier en appelmengsel,zet dit gedurende 15 minuten in de koelkast.
    Klop de room samenmet de bloemsuiker stijf.
    Spatel de room onder het appel-eiermengsel.
    Schep de bavarois in schaaltjes en laat terug opstijven in de koelkast.
    Schil een appel verwijder het klokhuis en snij in schijfjes.
    Kook een siroop van water,suiker en calvados en citroensap en laat hierin de appelschijfjes blancheren.
    Laat ze in de siroop afkoelen, leg daarna de afgekoelde en uitgelekte schijfjes op de bavarois.


    Men kan er ook nog amandelschilfers opstrooien.


    (8 pers.)

    11-01-2006 om 18:15 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoriabaarsfilet in een papillot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    600 gram victoriabaarsfilets

    Voor het sausje:
    4 ansjovisfilets
    1 eetlepel wijnazijn
    sap van 1/2 citroen
    1 ui
    4 koffielepels olie
    peterselie
    4 laulierblaadjes


    aluminiumfolie voor de papillotten
     Bereiding:
    De oven voorverwarmen op 200 graden.
    Was de visfilets en dep ze met keukenpapier droog.
    Hak de gepelde ui.
    De ansjovisfilets in stukjes snijden en besprenkel met de azijn en het citroensap.
    Voeg de ui de gehakte peterselie en de olie en peper en zout bij de ansjovisfilets.
    Leg de visfilets op de aluminiumfolie repen Verdeel het sausje over de 4 pakketjes en leg op ieder vis een laurierblad.
    De papillotten goed afsluiten.
    Leg in het midden van de oven en laat 15 minuten bakken.
    Afwerken met een kwartje citroen.
    Dien onmiddelijk op.

    Is lekker met een frisse sla erbij en aardappelpuree.
                                        Smakelijk.

    09-01-2006 om 20:37 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cake met honig en rozijnen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    125 gram boter-100 gram fijne suiker-3 hele eieren-2 eetlepels honig-250 gram bloem-1/2 zakje gistpoeder-125 gram in rhum geweekte rozijnen.

    Bereiding:
    Roer de boter tot room met de suiker.
    Doe er een voor een de eieren bij en de honig.
    De gezeefde bloem,de gist en de uitgelekte rozijnen erbij doen.
    Het deeg in een beboterde en met bloem bestoven ronde vorm doen.
    Gedurende 40 à 45 minuten op 175 graden laten bakken in de oven.
    Uit de oven nemen en onmiddelijk storten en laten koud worden.
    Verdeel in sneetjes en dien op bij de koffie.

                                          Smakelijk.

    08-01-2006 om 16:32 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dessert:Dadelkoek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ( 4 pers)

    Nodig:
    250 gram dadels-boter.
    Voor het deeg:
    2 tassen bloem-2 eieren-1 eetlepel suiker-geraspte schil van 1 sinaasappel of citroen-2 tassen melk.

    Bereiding:
    Beboter een vuurvaste ovenschaal en schik er de ontpitte dadels in.
    Meng alle benodigdheden voor het deeg goed samen.
    Overgiet er de dadels mee.
    Gedurende 35 minuten in de oven op 175 graden plaatsen en bakken.

    Dien warm op en smakelijk!!

    08-01-2006 om 16:01 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Everzwijnstoverij met bruin bier.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig: voor 4 pers.

    600 gram everzwijn van de schouder of de bil
    1 liter bruin bier (zoet)
    4 uien
    4 eetlepels mosterd
    4eetlepels bloem
    1 grote klont boter
    1 bouillonblokje
    1 liter water
    thym en laulier

    1snede wit brood


    Werkwijze:
    Het vlees kruiden met peper en zout en met een grote klont boter bruin bakken in de kom.
    Overstooi het met de bloem.
    overgiet nu de stoverij met het water en het bier.
    Voeg het bouillonblokje toe en de thym en de laulier en de 4 gesneden uien.

    Smeer het brood in met de mosterd en leg op de stoverij.
    Laat lichtjes verder stoven tot het goed gaar is.


    30-12-2005 om 16:23 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dessert van ricotta met brandy
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    160 gram ricotta
    100gram suiker
    1 dl room
    800 gram fruit van het seizoen
    kaneel(naar smaak)
    1 glaasje brandy


    bereiding:
    De ricotta mengen met de suiker en beetje bij beetje de room toevoegen.
    Zet in de koelkast.
    Het fruit wassen en in stukjes snijden,bestrooi met 4 eetlepels suiker,de kaneel en het glaasje brandy.
    Het fruit ook laten rusten in de koelkast.

    Voor het opdienen het roommengel verdelen over 4 borden en ook het fruit erover verdelen en dien onmiddelijk op!

    (4 pers.)

    30-12-2005 om 15:51 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clafoutis van kersen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Benodigdheden:
    150 gram bloem
    2 eieren
    25 gram suiker
    snufje zout
    1/4 liter halfvolle melk
    2 eetlepels au-de-vie-van kersen
    1 pot van 1 liter kersen(uitlekgewicht450 gram)
    poedersuiker

    Bereiding:
    De bloem zeven in een kom.
    De eieren,suiker en een snufje zout toevoegen met een beetje van de melk en tot een dik en glad beslag kloppen,het deeg verder al roerend verdunnen met de melk.
    Een grote ovenschaal of taartvorm invetten en het deeg erin doen.
    De uitgelekte kersen op het beslag gieten.
    De schotel 40 minuten in een oven op 180 graden zetten tot het goudbruin wordt.
    Haal uit de oven en bestrooi met poedersuiker.
    In punten snijden en warm opdienen.
                                              



                                                   SMAKELIJK

    30-12-2005 om 14:44 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)


    Archief per week
  • 07/06-13/06 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Een interessant adres?


    Foto

    Nieuws VRT NWS
  • Straten veranderen in rivieren na hevige regenval op Italiaanse eiland Sicilië
  • "Herman was een pionier en een sterfotograaf": Humo-fotograaf Herman Selleslags (86) is overleden
  • Lokale partijen doorbreken het cordon, Vlaams Belang in coalitie in Ranst: "We delen visie over hoe de gemeente bestuurd moet worden"
  • 12 asielzoekers die door Italië naar Albanië waren gebracht, zijn na beslissing van rechter aangekomen in Italië
  • Veel volk op afscheid acteur en comedian Brik Van Dyck in Antwerpen
  • Klachten bij Raad Voor Verkiezingsbetwistingen over stembusgang in Hasselt en Geraardsbergen
  • Belgische onderzoeksschip Belgica ligt al maanden in de haven van Zeebrugge door conflict met uitbater
  • Reeks Palestijnse vlaggen wappert tijdlang op dak van stationsgebouw Brussel-Centraal
  • Oesterbanken waren vroeger ook in de Noordzee een 'hotspot', tot de Engelsen ze in 1870 wegvisten
  • Zwembad Temse ontruimd wegens petroleumgeur

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!