De Keuken Prinses
Inhoud blog
  • Sangria
  • Suikerwafels
  • Nieuwjaarswafeltjes
  • Geflambeerde scampi's met pikante roomsaus
  • Hertenragout in portosaus
  • Advocaat-ananastaart
  • Stamppot van chinese kool.
  • Chocoladepasta
  • Appelen met peperkoekvulling.
  • Laagjesschotel van kabeljauw ,parmaham en venkel.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Laatste commentaren
  • Lieve groetjes van uit De Klinge (Lana & Pip)
        op Nieuwjaarswafeltjes
  • ppjes en nog wat link naar onze wandelingen (georges)
        op Vleesragout 4pers.
  • Avondgroetjes. Nog even komen bijlezen. (Mandy)
        op Vispakketje met fijne groenten.
  • Prettig eindejaar ! (Mandy)
        op Avocadomousse met ansjovis.
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge ( een dorpje aan de grens ) (Lana & Pip & Eddy)
        op Borrelhapjes: Kaasballetjes
  • Foto
    Foto
    Foto
    De Keuken Prinses
    Alles voor de keuken
    30-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Everzwijnstoverij met bruin bier.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig: voor 4 pers.

    600 gram everzwijn van de schouder of de bil
    1 liter bruin bier (zoet)
    4 uien
    4 eetlepels mosterd
    4eetlepels bloem
    1 grote klont boter
    1 bouillonblokje
    1 liter water
    thym en laulier

    1snede wit brood


    Werkwijze:
    Het vlees kruiden met peper en zout en met een grote klont boter bruin bakken in de kom.
    Overstooi het met de bloem.
    overgiet nu de stoverij met het water en het bier.
    Voeg het bouillonblokje toe en de thym en de laulier en de 4 gesneden uien.

    Smeer het brood in met de mosterd en leg op de stoverij.
    Laat lichtjes verder stoven tot het goed gaar is.


    30-12-2005 om 16:23 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dessert van ricotta met brandy
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    160 gram ricotta
    100gram suiker
    1 dl room
    800 gram fruit van het seizoen
    kaneel(naar smaak)
    1 glaasje brandy


    bereiding:
    De ricotta mengen met de suiker en beetje bij beetje de room toevoegen.
    Zet in de koelkast.
    Het fruit wassen en in stukjes snijden,bestrooi met 4 eetlepels suiker,de kaneel en het glaasje brandy.
    Het fruit ook laten rusten in de koelkast.

    Voor het opdienen het roommengel verdelen over 4 borden en ook het fruit erover verdelen en dien onmiddelijk op!

    (4 pers.)

    30-12-2005 om 15:51 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clafoutis van kersen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Benodigdheden:
    150 gram bloem
    2 eieren
    25 gram suiker
    snufje zout
    1/4 liter halfvolle melk
    2 eetlepels au-de-vie-van kersen
    1 pot van 1 liter kersen(uitlekgewicht450 gram)
    poedersuiker

    Bereiding:
    De bloem zeven in een kom.
    De eieren,suiker en een snufje zout toevoegen met een beetje van de melk en tot een dik en glad beslag kloppen,het deeg verder al roerend verdunnen met de melk.
    Een grote ovenschaal of taartvorm invetten en het deeg erin doen.
    De uitgelekte kersen op het beslag gieten.
    De schotel 40 minuten in een oven op 180 graden zetten tot het goudbruin wordt.
    Haal uit de oven en bestrooi met poedersuiker.
    In punten snijden en warm opdienen.
                                              



                                                   SMAKELIJK

    30-12-2005 om 14:44 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Druivencoktail
    Nodig :
    200 gram blauwe druiven en 200 gr.witte druiven
    200 gram watermeloen
    1 appel
    poedersuiker

    Sausje:
    Sap van een citroen en een glaasje kirsh.
    bereiding:
    Doe de rijpe en gewassen druiven in een groot glas.
    Ontdoe de watermeloen van de pitjes en haal er met een aardappelsteker kleine bolletjes uit en voeg bij de druiven
    Schil de appel en doe in kleine blokjes en voeg dit ook bij het fruit
    Bestrooi alles rijkelijk met poeder suiker.
    Verdeel het sausje over de glazen .
    Laat goed koelen in de koelkast.

    Dien op in mooie glazen fruitcoupes= heel fris!!
    (4 pers.)

    26-12-2005 om 10:52 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fazant met groene kool
    Klik op de afbeelding om de link te volgen nodig:
    1 groene kool
    3 wortelen
    1 prei
    4 sjalotjes
    3eetlepels olie
    100 gram dunne plakjes mager spek
    peper en zout
    1 grote fazant
    1teentje knoflook
    1 kruidentuiltje

    Bereiding:
    Maak alle groenten schoon.
    Snijd de kool in 4 stukken en verijder het harde deel van de stronk en was goed.
    Snijd de wortelen en de prei in dunne plakjes en snijd de sjalotjes in ringen.
    Verwarm een grote bakpan en doe er de olie in en doe er de fijngesneden groenten bij en laat op een zacht vuur licht kleuren.
    Snijd het spek in stukjes en doe het bij de zachte groenten.
    Wrijf nu alles door een fijne zeef.
    Kook de kool nu gedurende 5 minuten in ruim water.
    Neem de braadpan en leg de helft van de kool op de bodem.
    Verdeel hierover een deel van de uitgelekte groenten en strooi er peper en zout over.
    Plaats de fazant op dit bed van groenten en dek hem af met de rest van de kool en de groenten.
    Voeg het geperst knoflookteentje er aan toe en het kruidentuiltje.
    Peper en zout toevoegen en overgieten met water.
    Zet de afgedekte pan op een laag vuur gedurende 1 uur en 15 minuten.
    Laat zachtjes stoven.


    Dien op met lekkere aardappelpuree!!

                                                   smakelijk.
         
    (4 personen)

    24-12-2005 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eendeborstfilet met roze pepersaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    (4 pers.)

    nodig:
    4 eendeborstfilets
    100 gram boter
    Peper en zout
    Paprikapoeder
    Veenbessenjam
    Roze peperkorrels

    Bereiding:
    De filets invrijven met peper en zout en overtollig vet wegsnijden.
    Laten bruin bakken in de hete boter.
    De filets uit de pan halen.
    1 dl heet water met paprikapoeder in de pan met boter gieten en een beetje veenbessenjam.
    Doe er 2à3 eetlepels roze peperkorrels bij en breng op smaak met klontjes koude boter.
    De filets in schuine plakjes snijden  en op een bord schikken en oversausen.
    Dien op met gespoten puree en gestoofd witloof.

                                                             SMAKELIJK!!!!!!

    23-12-2005 om 22:35 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaat-ananasbavarois
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    18 gram gelatine
    6 eierdooiers
    75 gram suiker
    300gram advocaat en 3 eetlepels cognac
    3,5 dl. room
    250 gram ananas(blik)
    1 eetlepel olie
    1 mérinques en 1 tas aardbeien of frambozensaus.

    Werkwijze:
    Week de gelatine in koud water.
    Klop eierdooiers samen met de suiker samen tot ruban.
    Meng de advocaat met de cognac.
    Laat de ananas uitlekken en snijd in stukjes en verwarm 1,5 dl. sap en los hier de uitgeknepen gelatine in op.
    Voeg het bij het advocaatmengsel en roer er ook de opgeklopte room onder.
    Meng de ananas onder de lichtjes opgesteven bavarois en giet in een ingeoliede vorm.
    Laat 1 nacht opstijven in de frigo.
    Stort s'anderendaags uit opeen schotel.
    Verkruimel de mérinques op de bavarois en giet rondom een beetje aardbeien of frambozensaus.

    heeeerlijk!!

    23-12-2005 om 21:56 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flantaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    1/2liter lauwe melk
    1 tas kristalsuiker
    1 tas zelfrijzende bloem
    3 pakjes vanillesuiker
    4 eierdooiers
    de 4 eiwitten tot sneeuw kloppen

    bereiding:
    Alles in volgorde mengen,de stijfgeslagen eiwitten op het laatst eronder spatelen.

    In de vorm gieten en 25 à 30 minuten bakken  op 225 graden.

    smakelijk!

    23-12-2005 om 21:32 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Messinaroom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Benodigdheden:
    10 gram gelatine-15 à20 boudoir of madeirakoekjes-2 eieren- 100 gram suiker-250 gr. magere platte kaas-1 blikje1/4l. ananas of verse aardbeien.

    Werkwijze:
    Gelatine weken in koud water.
    Koeken verkruimelen ,niet te fijn,op bodem van een glazen dienkom.
    Dooier en suiker schuimig kloppen.
    Ondertussen sap van de ananas verwarmen(niet laten koken).
    Uitgeknepen gelatine in het ananassap doen en laten afkoelen.
    Platte kaas mengen met de geklopte eierdooiers.
    De in stukjes gesneden ananas bij het afgekoelde ananassap voegen.
     De eiwitten stijfkloppen en voorzichtig onder de massa spatelen.
    Dit op de koekjes gieten,laten opstijven en laten afkoelen in de frigo.
    Opdienen met een madeirakoekje.

    22-12-2005 om 18:08 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.feesten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Prettige Feestdagen

    22-12-2005 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardappelrotsjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Benodigdheden:
    1 kg. aardappelen-3 eetlepels aardappelbloem-2eieren-20 gram vetstof-peper en zout.

    Werkwijze:
    De aarappelen schillen,wassen,gaarkoken en steek ze door.(passe-vite)
    Voeg de aardappelbloem,eieren en de vetstof toe.
    Breng op smaak met peper en zout
    Schep er met een lepel balletjes van en laat bakken in heet frituurvet(190 graden).

    Men kan aan de puree ook nog geroosterde sesamzaadjes aan toevoegen indien men dit graag heeft.



    Is lekker bij allerhande vleesschotels en verschillende groentjes erbij.
    smakelijk!

    21-12-2005 om 19:10 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijke appeltaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ingredienten: 2 eieren-2 grote appelen-1 pakje vanillesuiker-6 eetlepelskristalsuiker- 7 eetlepels zelfrijzende bloem- 3 eetlepels olie-5 eetlepels melk

    Werkwijze:
    De eieren mixen.
    De appelen apart houden.
    Al de rest samen mengen met de gemixte eieren.
    De appelen in schijfjes snijden.
    Eerst een beetje deeg in een bakvorm gieten .
    De appelschijfjes erop schikken(eventueel wat citroensap en een beetje calvdos en kaneel naar eigen smaak toevoegen).
    De rest van de deeg erover gieten.
     Ongeveer 20 minuten bakken op 180 graden.

    Maak intussen een sausje van 1 ei-3 eetlepels suiker-4 eellepels gesmolten boter(niet te warm).
    Na 20 minuten de taart uit de oven halen en het sausje erover gieten.

    Nu nog 15 min. in de oven laten op 180 graden ,wel in het oog houden!!

    Suggestie:    De taart mag altijd lichtjes opgewarmd worden voor het opdienen en is ook lekker met een bolletje vanilleijs erbij.

    Smakelijk!

    19-12-2005 om 19:51 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heel eenvoudig maar............ Lekker!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sabayon: voor 4 personen.

    Nodig: 6 eierdooiers-6 eetlepels fijne kristalsuiker-1/2 klein glaasje cointrau  of grand-marnier.
    250 gram frambozen of aardbeien-4 bolletjes vanilleijs-4 madeirakoekjes.
    Bereiding:

    De eierdooiers en suiker opkloppen tot een schuimige massa(au bain marie).
    De likeur er aan toevoegen.



    Opdienen in een glas op voet,eerst een schep vanilleijs erin doen,daarop vruchten(frambozen of aardbeien)
    Giet het sabayonmengsel erover en versier met een madeirakoekje!


    smakelijk!!

    19-12-2005 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde tomaten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    4 grote tomaten-250 gram cottagecheese-4augurken-80 gram tuinkers
    Bereiding:
    Was de tomaten en snijd er het kapje af en hol de tomaten voorzichtig uit.
    De goedgewassen en fijn gehakte tuinkers aan de cottagecheese toevoegen.
    Snijd de augurk in blokjes en voeg ook toe.
    Alles goed mengen.
    Vul de tomaten op met dit mengsel en zet er het kapje terug op.


    Opdienen bij een varkens gebraad en gekookte aardappelen.

    smakelijk.


    (cottagekaas = vlokjeskaas)
    Dit recept is voor 4 personen en is een bijgerecht. 

    18-12-2005 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scampi's met bacon.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:40 gram witte bonen(mag uit blikje)
               2 tomaten
               peper en zout
               2 eetlepels balsamicoazijn
               4 eetlepels olijfolie
               paartakjes verse basilicum
               100 gram bacon
               600 gram scampi's


    bereiding:

    Meng de bonen met de fijngesneden tomaten en breng op smaak met peper en zout.
    Overgiet met balsamico en olijfolieen bestrooi met fijngesnipperde basilicum.
    Bak de baconreepjes bruin,voeg de scampi's toe en bak ze een paar minuten.
    Doe dit bij de groenten en kruid met zout,meng goed en dien op .
    Smakelijk.

    dit is voor 4 personen.

    16-12-2005 om 18:05 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groentenslaatje met kaas.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ingredienten:
    1krop sla
    1 komkommer
    1rode en een gele paprika
    1blikje witte bonen
    2 takjes selder
    1 appel
    radijsjes
    peterselie
    1 dikke plak emmenthalerkaas
    1/2 liter yoghurt
    beetje mayonaise


    Bereiding:
    Sla schoonmaken en drogen.
    Komkommer wassen en in kleine blokjes snijden.
    Paprika's wassen drogen opensnijden en de zaadjes verwijderen en in kleine stukjes snijden.
    Blikje bonen openen en afgieten.
    Selder schoonmaken en de blaadjes afsnijden en enkele stengels in kleine blokjes snijden.
    appel schillen en klokhuis verwijderen en in kleine stukjes snijden.
    Kaas in kleine blokjes snijden.
    De radijsjes in stukjes snijden.
    Alle groenten mengen en dan de mayonaise en yoghurt erbij doen.

    smakelijk!!

    15-12-2005 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pompoen-vruchtencake
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Benodigdheden:
    125 gram boter
    125 gram bruine canijsuiker
    2 eieren
    250 gram zelfrijzende bloem
    125 gram pompoen fijngeraspt
    sap van 1 citroen
    100 gram rozijnen
    100 gram gedroogde abrikozen
    60 gram walnoten in stukjes

    Bereiding:
    Verwarm de oven op 180 graden en vet een bakblik in van 11 cm op 25 cm. in met boter.
    Roer boter en suiker glad en klop de eieren erdoor.
    Schep de bloem pompoen en citroensap erin.
    Roer daarna voorzichtig de vruchten en noten erdoor.
    Giet het mengsel in het bakblik en bak 40 tot 45 minuten.
    haal de cake uit de oven en laat hem 5 minuten staan.Ontvorm en laat afkoelen op een rooster.
    U kunt de cake glaceren met citroen glazuur.
    Roer daarvoor bloemsuiker door citroensap.
    Smakelijk!!

    14-12-2005 om 19:42 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courgettesoep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ingedienten:
    500 gram courgettes
    3 uien
    Klontje vetstof
    11/2 liter water
    50 gram kervel of peterselie
    1 tomaat
    Enkele takjes selder of lava
    1 bouillonblokje
    Peper en zout
    1/2 dl.melk of room
    ***************************************************************
    Bereiding:

    Uien pellen en grof snijden,courgettes wassen en snijden.
    Vetstof laten smelten en uien toevoegenen lichtjes laten kleuren,courgettes bijdoen en laten stoven.
    Water bijdoen,de selder,peper en zout en de soep laten gaar worden.
    Ondertussen de tomaat ontpitten en in kleine blokjes snijden.Peterselie of kervel wassen,drogen en fijnhakken.
    De soep mixen,bouillonblokje erbij doen ,de tomatenblokjes en de gehakte kervel of peterselie.
    Juist voor het opdienen van het vuur de room of de melk toevoegen.

    Warm opdienen.
     
    Smakelijk.
    .

    12-12-2005 om 22:16 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koriandercake
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Benodigdheden:
    2,5 eetlepels gemalen koriander
    150 gr. boter
    150 gr. suiker
    3 eieren
    150 gr.zelfrijzend bakmeel

    Bereiding:
    Roer de boter met de suiker,klop de eieren erdoor en blijf 10 à 15 minuten verder kloppen.
    Meng het bakmeel met de korianderen schep door het beslag.
    Doe het deeg in een ingevette bakvorm en bak in de oven op 160 graden 1 1/4 uur.
    smakelijk!! 

    12-12-2005 om 17:30 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ardeense soep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ingredienten:
    3 wortelen
    2 uien
    1 wit van prei
    doosje tomatenpuree


    Voor de bouillon:
    Stuk gerookt spek (200 gr.)
    1 sjalot
    kruidnagel
    thijm
    laulier
    cayennepeper
    1,5l. water


    Voor de afwerking:
    Geutje madeirawijn
    Beetje ketchup
    1 dl. room
    Fijngesneden peterselie.



    Bindmiddel: 80 gr. griesmeel
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

    Bereiding:

    Bouillon bereiden: vlees + sjalot +kruidnagel +thijm +laulier +cayennepeper opzetten en 1 uur laten koken in 1,5 l. water..
    Groenten reinigen,wassen,grof snijden.
    Ajuin stoven + wortelen + prei + 1 l. water toevoegen.
    Gaar laten worden en mixen.
    Haal het vlees uit de bouillon.
    Gemixte groenten bij de bouillon voegen ,griesmeel voorzichtig instrooientomatenpuree toevoegen en alles laten doorkoken.
    Van het vuur nemen en beetje ketchup+ scheutje madeirawijn + room toevoegen.
    Het spek fijnsnijden en er bij doen + fijngesneden peterselie.

    Warm opdienen en smakelijk!!!!

    11-12-2005 om 20:31 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)


    Archief per week
  • 07/06-13/06 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Een interessant adres?


    Foto

    Nieuws VRT NWS
  • Grootschalige WODCA-controles op overdreven snelheid en alcohol- en druggebruik in provincie Antwerpen vannacht
  • Straten veranderen in rivieren na hevige regenval op Italiaanse eiland Sicilië
  • "Herman was een pionier en een sterfotograaf": Humo-fotograaf Herman Selleslags (86) is overleden
  • Lokale partijen doorbreken het cordon, Vlaams Belang in coalitie in Ranst: "We delen visie over hoe de gemeente bestuurd moet worden"
  • 12 asielzoekers die door Italië naar Albanië waren gebracht, zijn na beslissing van rechter aangekomen in Italië
  • Veel volk op afscheid acteur en comedian Brik Van Dyck in Antwerpen
  • Klachten bij Raad Voor Verkiezingsbetwistingen over stembusgang in Hasselt en Geraardsbergen
  • Belgische onderzoeksschip Belgica ligt al maanden in de haven van Zeebrugge door conflict met uitbater
  • Reeks Palestijnse vlaggen wappert tijdlang op dak van stationsgebouw Brussel-Centraal
  • Oesterbanken waren vroeger ook in de Noordzee een 'hotspot', tot de Engelsen ze in 1870 wegvisten

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!