De Keuken Prinses
Inhoud blog
  • Sangria
  • Suikerwafels
  • Nieuwjaarswafeltjes
  • Geflambeerde scampi's met pikante roomsaus
  • Hertenragout in portosaus
  • Advocaat-ananastaart
  • Stamppot van chinese kool.
  • Chocoladepasta
  • Appelen met peperkoekvulling.
  • Laagjesschotel van kabeljauw ,parmaham en venkel.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Laatste commentaren
  • Lieve groetjes van uit De Klinge (Lana & Pip)
        op Nieuwjaarswafeltjes
  • ppjes en nog wat link naar onze wandelingen (georges)
        op Vleesragout 4pers.
  • Avondgroetjes. Nog even komen bijlezen. (Mandy)
        op Vispakketje met fijne groenten.
  • Prettig eindejaar ! (Mandy)
        op Avocadomousse met ansjovis.
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge ( een dorpje aan de grens ) (Lana & Pip & Eddy)
        op Borrelhapjes: Kaasballetjes
  • Foto
    Foto
    Foto
    De Keuken Prinses
    Alles voor de keuken
    23-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eendeborstfilet met roze pepersaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    (4 pers.)

    nodig:
    4 eendeborstfilets
    100 gram boter
    Peper en zout
    Paprikapoeder
    Veenbessenjam
    Roze peperkorrels

    Bereiding:
    De filets invrijven met peper en zout en overtollig vet wegsnijden.
    Laten bruin bakken in de hete boter.
    De filets uit de pan halen.
    1 dl heet water met paprikapoeder in de pan met boter gieten en een beetje veenbessenjam.
    Doe er 2à3 eetlepels roze peperkorrels bij en breng op smaak met klontjes koude boter.
    De filets in schuine plakjes snijden  en op een bord schikken en oversausen.
    Dien op met gespoten puree en gestoofd witloof.

                                                             SMAKELIJK!!!!!!

    23-12-2005 om 22:35 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaat-ananasbavarois
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    18 gram gelatine
    6 eierdooiers
    75 gram suiker
    300gram advocaat en 3 eetlepels cognac
    3,5 dl. room
    250 gram ananas(blik)
    1 eetlepel olie
    1 mérinques en 1 tas aardbeien of frambozensaus.

    Werkwijze:
    Week de gelatine in koud water.
    Klop eierdooiers samen met de suiker samen tot ruban.
    Meng de advocaat met de cognac.
    Laat de ananas uitlekken en snijd in stukjes en verwarm 1,5 dl. sap en los hier de uitgeknepen gelatine in op.
    Voeg het bij het advocaatmengsel en roer er ook de opgeklopte room onder.
    Meng de ananas onder de lichtjes opgesteven bavarois en giet in een ingeoliede vorm.
    Laat 1 nacht opstijven in de frigo.
    Stort s'anderendaags uit opeen schotel.
    Verkruimel de mérinques op de bavarois en giet rondom een beetje aardbeien of frambozensaus.

    heeeerlijk!!

    23-12-2005 om 21:56 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flantaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    1/2liter lauwe melk
    1 tas kristalsuiker
    1 tas zelfrijzende bloem
    3 pakjes vanillesuiker
    4 eierdooiers
    de 4 eiwitten tot sneeuw kloppen

    bereiding:
    Alles in volgorde mengen,de stijfgeslagen eiwitten op het laatst eronder spatelen.

    In de vorm gieten en 25 à 30 minuten bakken  op 225 graden.

    smakelijk!

    23-12-2005 om 21:32 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Messinaroom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Benodigdheden:
    10 gram gelatine-15 à20 boudoir of madeirakoekjes-2 eieren- 100 gram suiker-250 gr. magere platte kaas-1 blikje1/4l. ananas of verse aardbeien.

    Werkwijze:
    Gelatine weken in koud water.
    Koeken verkruimelen ,niet te fijn,op bodem van een glazen dienkom.
    Dooier en suiker schuimig kloppen.
    Ondertussen sap van de ananas verwarmen(niet laten koken).
    Uitgeknepen gelatine in het ananassap doen en laten afkoelen.
    Platte kaas mengen met de geklopte eierdooiers.
    De in stukjes gesneden ananas bij het afgekoelde ananassap voegen.
     De eiwitten stijfkloppen en voorzichtig onder de massa spatelen.
    Dit op de koekjes gieten,laten opstijven en laten afkoelen in de frigo.
    Opdienen met een madeirakoekje.

    22-12-2005 om 18:08 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.feesten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Prettige Feestdagen

    22-12-2005 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardappelrotsjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Benodigdheden:
    1 kg. aardappelen-3 eetlepels aardappelbloem-2eieren-20 gram vetstof-peper en zout.

    Werkwijze:
    De aarappelen schillen,wassen,gaarkoken en steek ze door.(passe-vite)
    Voeg de aardappelbloem,eieren en de vetstof toe.
    Breng op smaak met peper en zout
    Schep er met een lepel balletjes van en laat bakken in heet frituurvet(190 graden).

    Men kan aan de puree ook nog geroosterde sesamzaadjes aan toevoegen indien men dit graag heeft.



    Is lekker bij allerhande vleesschotels en verschillende groentjes erbij.
    smakelijk!

    21-12-2005 om 19:10 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijke appeltaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ingredienten: 2 eieren-2 grote appelen-1 pakje vanillesuiker-6 eetlepelskristalsuiker- 7 eetlepels zelfrijzende bloem- 3 eetlepels olie-5 eetlepels melk

    Werkwijze:
    De eieren mixen.
    De appelen apart houden.
    Al de rest samen mengen met de gemixte eieren.
    De appelen in schijfjes snijden.
    Eerst een beetje deeg in een bakvorm gieten .
    De appelschijfjes erop schikken(eventueel wat citroensap en een beetje calvdos en kaneel naar eigen smaak toevoegen).
    De rest van de deeg erover gieten.
     Ongeveer 20 minuten bakken op 180 graden.

    Maak intussen een sausje van 1 ei-3 eetlepels suiker-4 eellepels gesmolten boter(niet te warm).
    Na 20 minuten de taart uit de oven halen en het sausje erover gieten.

    Nu nog 15 min. in de oven laten op 180 graden ,wel in het oog houden!!

    Suggestie:    De taart mag altijd lichtjes opgewarmd worden voor het opdienen en is ook lekker met een bolletje vanilleijs erbij.

    Smakelijk!

    19-12-2005 om 19:51 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heel eenvoudig maar............ Lekker!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sabayon: voor 4 personen.

    Nodig: 6 eierdooiers-6 eetlepels fijne kristalsuiker-1/2 klein glaasje cointrau  of grand-marnier.
    250 gram frambozen of aardbeien-4 bolletjes vanilleijs-4 madeirakoekjes.
    Bereiding:

    De eierdooiers en suiker opkloppen tot een schuimige massa(au bain marie).
    De likeur er aan toevoegen.



    Opdienen in een glas op voet,eerst een schep vanilleijs erin doen,daarop vruchten(frambozen of aardbeien)
    Giet het sabayonmengsel erover en versier met een madeirakoekje!


    smakelijk!!

    19-12-2005 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde tomaten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    4 grote tomaten-250 gram cottagecheese-4augurken-80 gram tuinkers
    Bereiding:
    Was de tomaten en snijd er het kapje af en hol de tomaten voorzichtig uit.
    De goedgewassen en fijn gehakte tuinkers aan de cottagecheese toevoegen.
    Snijd de augurk in blokjes en voeg ook toe.
    Alles goed mengen.
    Vul de tomaten op met dit mengsel en zet er het kapje terug op.


    Opdienen bij een varkens gebraad en gekookte aardappelen.

    smakelijk.


    (cottagekaas = vlokjeskaas)
    Dit recept is voor 4 personen en is een bijgerecht. 

    18-12-2005 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scampi's met bacon.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:40 gram witte bonen(mag uit blikje)
               2 tomaten
               peper en zout
               2 eetlepels balsamicoazijn
               4 eetlepels olijfolie
               paartakjes verse basilicum
               100 gram bacon
               600 gram scampi's


    bereiding:

    Meng de bonen met de fijngesneden tomaten en breng op smaak met peper en zout.
    Overgiet met balsamico en olijfolieen bestrooi met fijngesnipperde basilicum.
    Bak de baconreepjes bruin,voeg de scampi's toe en bak ze een paar minuten.
    Doe dit bij de groenten en kruid met zout,meng goed en dien op .
    Smakelijk.

    dit is voor 4 personen.

    16-12-2005 om 18:05 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groentenslaatje met kaas.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ingredienten:
    1krop sla
    1 komkommer
    1rode en een gele paprika
    1blikje witte bonen
    2 takjes selder
    1 appel
    radijsjes
    peterselie
    1 dikke plak emmenthalerkaas
    1/2 liter yoghurt
    beetje mayonaise


    Bereiding:
    Sla schoonmaken en drogen.
    Komkommer wassen en in kleine blokjes snijden.
    Paprika's wassen drogen opensnijden en de zaadjes verwijderen en in kleine stukjes snijden.
    Blikje bonen openen en afgieten.
    Selder schoonmaken en de blaadjes afsnijden en enkele stengels in kleine blokjes snijden.
    appel schillen en klokhuis verwijderen en in kleine stukjes snijden.
    Kaas in kleine blokjes snijden.
    De radijsjes in stukjes snijden.
    Alle groenten mengen en dan de mayonaise en yoghurt erbij doen.

    smakelijk!!

    15-12-2005 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pompoen-vruchtencake
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Benodigdheden:
    125 gram boter
    125 gram bruine canijsuiker
    2 eieren
    250 gram zelfrijzende bloem
    125 gram pompoen fijngeraspt
    sap van 1 citroen
    100 gram rozijnen
    100 gram gedroogde abrikozen
    60 gram walnoten in stukjes

    Bereiding:
    Verwarm de oven op 180 graden en vet een bakblik in van 11 cm op 25 cm. in met boter.
    Roer boter en suiker glad en klop de eieren erdoor.
    Schep de bloem pompoen en citroensap erin.
    Roer daarna voorzichtig de vruchten en noten erdoor.
    Giet het mengsel in het bakblik en bak 40 tot 45 minuten.
    haal de cake uit de oven en laat hem 5 minuten staan.Ontvorm en laat afkoelen op een rooster.
    U kunt de cake glaceren met citroen glazuur.
    Roer daarvoor bloemsuiker door citroensap.
    Smakelijk!!

    14-12-2005 om 19:42 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courgettesoep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ingedienten:
    500 gram courgettes
    3 uien
    Klontje vetstof
    11/2 liter water
    50 gram kervel of peterselie
    1 tomaat
    Enkele takjes selder of lava
    1 bouillonblokje
    Peper en zout
    1/2 dl.melk of room
    ***************************************************************
    Bereiding:

    Uien pellen en grof snijden,courgettes wassen en snijden.
    Vetstof laten smelten en uien toevoegenen lichtjes laten kleuren,courgettes bijdoen en laten stoven.
    Water bijdoen,de selder,peper en zout en de soep laten gaar worden.
    Ondertussen de tomaat ontpitten en in kleine blokjes snijden.Peterselie of kervel wassen,drogen en fijnhakken.
    De soep mixen,bouillonblokje erbij doen ,de tomatenblokjes en de gehakte kervel of peterselie.
    Juist voor het opdienen van het vuur de room of de melk toevoegen.

    Warm opdienen.
     
    Smakelijk.
    .

    12-12-2005 om 22:16 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koriandercake
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Benodigdheden:
    2,5 eetlepels gemalen koriander
    150 gr. boter
    150 gr. suiker
    3 eieren
    150 gr.zelfrijzend bakmeel

    Bereiding:
    Roer de boter met de suiker,klop de eieren erdoor en blijf 10 à 15 minuten verder kloppen.
    Meng het bakmeel met de korianderen schep door het beslag.
    Doe het deeg in een ingevette bakvorm en bak in de oven op 160 graden 1 1/4 uur.
    smakelijk!! 

    12-12-2005 om 17:30 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ardeense soep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ingredienten:
    3 wortelen
    2 uien
    1 wit van prei
    doosje tomatenpuree


    Voor de bouillon:
    Stuk gerookt spek (200 gr.)
    1 sjalot
    kruidnagel
    thijm
    laulier
    cayennepeper
    1,5l. water


    Voor de afwerking:
    Geutje madeirawijn
    Beetje ketchup
    1 dl. room
    Fijngesneden peterselie.



    Bindmiddel: 80 gr. griesmeel
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

    Bereiding:

    Bouillon bereiden: vlees + sjalot +kruidnagel +thijm +laulier +cayennepeper opzetten en 1 uur laten koken in 1,5 l. water..
    Groenten reinigen,wassen,grof snijden.
    Ajuin stoven + wortelen + prei + 1 l. water toevoegen.
    Gaar laten worden en mixen.
    Haal het vlees uit de bouillon.
    Gemixte groenten bij de bouillon voegen ,griesmeel voorzichtig instrooientomatenpuree toevoegen en alles laten doorkoken.
    Van het vuur nemen en beetje ketchup+ scheutje madeirawijn + room toevoegen.
    Het spek fijnsnijden en er bij doen + fijngesneden peterselie.

    Warm opdienen en smakelijk!!!!

    11-12-2005 om 20:31 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocoladetruffels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Benodigdheden:
    6 repen fondanchocolade
    40 gr. boter
    75 gr. bloemsuiker
    11/2 eetlepel melk en een scheutje rhum of koffie
    Amandelschilfers

    Bereiding:

    De chocolade breken in een kom met de vloeistof erbij en laten smelten" au bain marie".
    Haal uit het warmwaterbad en voeg klontje voor klontje de boter erbij.
    Lepel voor lepel de gezeefde bloemsuiker erbij
    voegen.
    De massa op een plank doen en laten opstijven.
    Vorm er na het opstijven blokjes van.
    Wentel de truffels in de amandelschilfers.

    Koel bewaren.

    10-12-2005 om 18:33 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aperitiefhapjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Enkele hapjes om te serveren bij de aperitief.


    Koud hapje:

    4 lepels mayonaise
    3 lepels dragonazijn
    Enkele takjes bieslook fijnsnipperen
    Dille fijn snijden
    Peterselie fijnsnipperen
    Peper en zout
    200 gram gerookte zalm


    Alles samen mengen en 1 uur in de frigo plaatsen.

    Schikken op een lepel en opdienen.   hmmmmm!!!!

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------Warm hapje:

    Scampi's pellen en kort bakken en van het vuur nemen en flamberen met een klein glaasje cognac.
    Blussen met een klein glaasje witte wijn.
    Peper en zout toevoegen en een lepel of 6 soyaroom toevoegen en fijngesneden peterselie.

    Op lepelhapje schikken en opdienen.

    Dit receptje is voor zo'n een 40 tal scampi's.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

    Warm hapje:

    250 gr.champignons borstelen en fijnsnijden en bakken  en 1 pakje boursin toevoegen of andere kruidenkaas en goed roeren.

    In seveerlepel doen en overstrooien met fijngesneden peterselie.

    09-12-2005 om 17:40 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekkere kokoskoekjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Nodig:
    250 gr.kristalsuiker
    2pakjes  vanillesuiker
    250 gr.geraspte kokos
    1 mespuntje zout
    4 eiwitten


    Eiwitten en zout in een pot doen en opkloppen.
    Voeg tijdens het kloppen de suiker en de vanillesuiker erbij.
    Voeg er nu de geraspte kokos bij en roer goed door, niet meer mixen.
    De oven vrwarmen op 160 graden.
    Leg een vel bakpapier op de ovenplaat en leg er kleine hoopjes deeg op.
    Goed voor een 30 tal koekjes.
    Laat 15 à 20 minuten bakken tot een goudgeel korstje.
    Smakelijk! 

    07-12-2005 om 18:16 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    05-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalfsbrood
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nodig:
    500 gr.mager kalfsvlees.
    150 gr.mager varkensvlees.
    2sjalotten
    1 snede bruin brood.
    2eetlepels melk.
    1 eiwit
    bloem
    kruiden naar smaak (thijm,peper,zout,rozemarijn.)
    2 eetlepels olie.

    Maal het kalfs en varkensvlees en de sjalotten.
    Week het brood in het beetje warme melk.
    Meng het brood met het vlees en doe er het eiwit en de kruiden door,goed dooreen kneden.
    Vorm er een broodje van en rol door de bloem.
    Vet de vorm met de olie en leg er het brood in.
    Dek af met alufole.
    Zet alles in de voorverwarmde oven op 200 graden en laat gaar worden.(40 minuten per 1/2 kg.)
    De alufolie verwijderen tegen het einde van de baktijd zodat het bovenste kan bruinen.


    Dien op met aardappelpuree en bloemkool.


    Lekker!!!!!

    05-12-2005 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goulashsoep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Goulashsoep

    Ingrediënten:

    500 gram mager rundvlees in blokjes
    1 knoest of mergpijpje
    125 gram gerookt spek
    2 theelepel tijm
    1 theelepel oregano
    1 theelepel rozemarijn
    1 theelepel basilicum
    1 theelepel majoraan, (marjolein)
    1 theelepel kummel
    1 laurierblad
    3 kruidnagels
    2 bouillonblokjes
    olijfolie
    1 grote ui (in ringen)
    1 rode paprika in reepjes
    3 blikken gepelde tomaten
    1 eetlepel scherpe mosterd
    sambal naar smaak
    1 blikje tomatenpuree
    crème fraiche

    Bereiding:
    Bovenstaande ingrediënten in een pan doen met 3 liter water en 2 1/2 uur laten koken.
    In een andere pan in wat olijfolie de ui met de paprika en knoflook glazig bakken.
    De blikken tomaten met vocht en al toevoegen en de mosterd en sambal erbij.
    Dit zachtjes laten pruttelen zo'n 10 minuten.
    Als het vlees gaar is de knoest verwijderen en het tomatenprut je bij het vlees doen.
    Aan de kook brengen en de tomatenpuree toevoegen.
    Afmaken met de crème fraiche.

    04-12-2005 om 19:36 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)


    Archief per week
  • 07/06-13/06 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Een interessant adres?


    Foto

    Nieuws VRT NWS
  • Robots lopen (met vallen en opstaan) halve marathon mee in China, maar de mens blijkt voorlopig nog het snelst
  • "Zijn grootste wens, buiten zijn vrijheid, is met zijn vrouw kunnen spreken": VS-senator vertelt over gesprek met Salvadoraan die ten onrechte werd gedeporteerd
  • Dodelijk verkeersongeval in Moerbeke, passagier van rolstoeltaxi overleden
  • Buurtbewoners mogen weer naar huis na hevige brand in koeienstal in Alveringem, rook bevat geen asbest meer
  • Amerikaanse hooggerechtshof blokkeert deportatie van Venezolaanse migranten onder 18e-eeuwse oorlogswet
  • Baron Guy Ullens overleden, weduwnaar van vermoorde barones "Mimi"
  • Brandgevaar op vrachtschip in Zeebrugge definitief geweken: "De ventilatie is succesvol verlopen"
  • Recordaantal studenten doet vakantiejob in woonzorgcentrum: "Je krijgt veel dankbaarheid van bewoners"
  • Grootvader die met wagen in Brugse Ringvaart belandde, is overleden
  • VRT NWS spreekt met 2 spionnen van het Belgische leger: “Vrienden weten totaal niet wat ik doe”

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!