De Keuken Prinses
Inhoud blog
  • Sangria
  • Suikerwafels
  • Nieuwjaarswafeltjes
  • Geflambeerde scampi's met pikante roomsaus
  • Hertenragout in portosaus
  • Advocaat-ananastaart
  • Stamppot van chinese kool.
  • Chocoladepasta
  • Appelen met peperkoekvulling.
  • Laagjesschotel van kabeljauw ,parmaham en venkel.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Laatste commentaren
  • Lieve groetjes van uit De Klinge (Lana & Pip)
        op Nieuwjaarswafeltjes
  • ppjes en nog wat link naar onze wandelingen (georges)
        op Vleesragout 4pers.
  • Avondgroetjes. Nog even komen bijlezen. (Mandy)
        op Vispakketje met fijne groenten.
  • Prettig eindejaar ! (Mandy)
        op Avocadomousse met ansjovis.
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge ( een dorpje aan de grens ) (Lana & Pip & Eddy)
        op Borrelhapjes: Kaasballetjes
  • Foto
    Foto
    Foto
    De Keuken Prinses
    Alles voor de keuken
    26-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor een lekker en gezond ontbijt: Heerlijke vruchtenmuesli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:             ( 2   pers.)
    250 gram zoete zachte vuchten(zoals:bananen,perziken,abrikozen,aardbeien.)
    10 eetlepels appelsap
    1 eetlepel citroensap
    8 eetlepels zure room
    6 eetlepels graanvlokken
     

    Bereiding:
    Druk de vruchten door een zeef.
    Voeg appel en citroensap toe.
    Doe de zure room erbij en giet het mengsel over de vlokken.
    Roer alles door elkaar en laat even intrekken.

    26-05-2006 om 18:51 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koekjes van bruine bonen

    Nodig:
    1/2 ui
    1/4 paprika
    paprikapoeder(snufje)
    150 gram gare bruine bonen(= 50 gram rauw ongeweekt gewogen)
    2eetlepels boter
    tarwemeel

    Bereiding:
    Het uitje fijnsnijden ,de paprika wassen en fijnsnijden.
    De ui en de paprika stoven in de boter+ het parikapoeder.
    De afgekoelde bonen fijnmaken.
    Het ui en paprikamengel door de bonen mengen.
    Koekjes maken van dit mengsel en door het tarwemeel wentelen.
    De koekjes snel aan beide zijden bruin bakken in de pan in boter.


    Kan dienen als een vleesvervanger.


    Heerlijk met ijsbersla erbij en volkorenbrood.


    26-05-2006 om 15:57 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kip met kerry en champignons (4 pers.)
    Nodig:
    500 gram kippenborst
    4 blaadjes verse salie
    1 eetlepel citroensap
    1 ui
    2 tomaten
    1 appel
    1 groene paprika
    200 gram champignons
    1/8 l. kippenbouillon
    2 eelepels kerrypoeder
    Zout en peper
    4 eetlepels slagroom
    Bereiding:
    Maak de kippenborst schoon en dep ze droog en snij in repen van 1 cm. dikte.
    De blaadjes salie in fijne reepjes snijden.
    De ui fijnhakken.
    De tomaten en de appel in fijne blokjes snijden.
    De paprika in reepjes snijden.
    Borstel de champignons schoon.
    Vul de kom met 1 l. water en de kippenboillon.
    Laat koken en voeg er de kip,citroensap,salie en de kerry aan toe en roer goed.Voeg er ook de ui,tomaten,appel,paprika en de champignons aan toe.
    Laat alles garen en giet daarna het vocht eraf.(vocht kan men houden voor een soepje te maken)
    Neem van het vuur en roer er de slagroom door.




                                                    Opdienen met gekookte rijst.


    .

    26-05-2006 om 15:24 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijke kruidenboter
    Nodig:
    250 gram boter
    2eetlepels fijngehakte bieslook
    2eetlepels fijgehakte peterselie.
    sap van een citroen
    peper en zout

    Bereiding:
    Laat de boter op kamertemperatuur komen.
    Voeg er de fijngehakte kruiden bij.
    Doe er het citroensap en peper en zout bij.
    Meng alles goed en rol op in aluminiumfolie.
    Laat terug opstijven in de koelkast.
    Voor het gebruik snij in fijne schijfjes(zoals bvb op vlees,aardappel in de pel enzv.)



    23-05-2006 om 13:10 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijgen in port(4 pers.)
    Nodig:
    200gram vijgen
    2 dl. rode port
    4 bolletjes ijs
    4 toefjes slagroom


    Bereiding:

    Doe de gedroogde vijgen in een kom.
    Schenk er de port over en laat dit minstens 24 uur afgedekt staan.

    Verdeel de vijgen over 4 schaaltjes en schep op ieder schaaltje een bol ijs.
    Doe er tenslotte nog een toefje slagroom boven op(uit spuitbus of zelf vers kloppen)

    Heeerlijk!!!  


                                                   Eet smakelijk!

    23-05-2006 om 12:53 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tortilla
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:(4 pers.)
    200 gram aardappelen
    1 wortel
    1 courgette(klein)
    1 ui
    3eetlepels olijfolie
    4 eieren
    peper en zout
    1 bosje bieslook

    Bereiding:
    Schil de aardappelen,boen de wortel schoon en de courgette en was de groenten.
    Snijd in plakjes en dep ze droog.
    Snij de ui fijn.
    Neem de pan en verhit daarin de olie.
    Stoof hierin de ui en de aardappelplakjes en de groenten en kruid met peper en zout.
    Schep de groenten nu en dan om en laat ze 10 minuten stoven.
    Klop de 4 eieren los en giet ze over de groenten.
    Laat dit mengsel op een laag vuur bakken tot het volledig is gestold tot een omelet.
    Snij de bieslook fijn.
     De tortilla als een taart in 4 stukken verdelen en op voorverwarmde borden schikken.
    Bestrooien met bieslook.
    Geef er nog een lekkere tomatensalade bij.


                                                   EET SMAKELIJK!!

    21-05-2006 om 22:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Curry van groenten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:(4 pers.)
    100 gram bloemkool
    100 gram broccoli
    100 gram sperziebonen
    150 gram wortelen
    225 gram aarappelen
    2 uien
    3 dl. bouillon
    3 eetlepels zonnebloemolie
    1 klp. gemalen koriander
    1 klp. kerriepoeder
    1 klp. chilipoeder

    Voorbereiding:
    De bloemkool en de broccoli in roosjes snijden,de sperziebonen in stukjes,de wortelenen aardappelen in blokjes en de uien in ringen.
    Bereiding:
    Verhit de zonnebloemolie en voeg er de uien en de kruiden aan toeen laat het geheel 3 minuten bakken.
    Voeg er de overige groenten aan toe en blijf voorzichtig roeren.
    Doe er tenslotte de bouillon bij en laat het geheel 10 minuten op een zacht vuur garen.
    Garneer met gebakken uienringen.
                                             

                                                           SMAKELIJK!!

    21-05-2006 om 18:24 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knoflookcroutons
    Nodig:
    6 witte boterhammen
    1/2 dl.olijfolie
    2 teentjes geperste knoflook

    Bereiding:
    Verwarm de oven voor op 180 graden.
    Snijd de korsten van het brood en snijd het brood in blokjes van 1 cm.
    Besprenkel de blokjes met het mengsel van knoflook en olie.
    Leg ze op de bakplaat en bak ze in 10 à 15 minuten goudbruin.
    Schep 2 maal om.

    Dien op bij een lekkere soep!!!!

    16-05-2006 om 20:11 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cocktail van rode bieten.

    Nodig per glas:
    1 dl. rode bietensap
    1/2 dl. sinaasappelsap
    1 eetlepel citroensap
    ijsblokjes
    2 eetlepels peterselie

    Bereiding:
    Schenk de sappen in een hoog glas.
    Voeg er de ijsblokjes bij en roer alles goed door elkaar.
    Bestrooi met fijngehakte peterselie.

    16-05-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiwi-salade met kaas
    Nodig:
    3 kiwi's
    1 rode pompelmoes
    6 halve abrikozen(vers of uit blik)
    4 eetlepels sinaasappelsap
    150 gram zachte kaas
    citroensap
    suiker
    peper en zout

    Bereiding:
    De kleingesneden vruchten verdelen over 4 glazenen giet over elk glas 1 eetlepel sinaasappelsap.
    DE zachte kaas romig roeren en op smaak brengen met citroensap,suiker,peper en zout.
    Verdeel dit mengsel over de vruchten in de 4 glazen.


                                              Dit is een lekker en gezond dessertje of vieruurtje.
                                                              SMAKELIJK!!

    02-05-2006 om 13:37 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    01-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boerenkoolsoep met champignons
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    2 teentjes knoflook in dunne plakjes
    2 eetlepels olijfolie
    400 gram versgesneden boerenkool
    11/2 liter groentebouillon
    200 gram champignons in plakjes gesneden
    versgemalen zwarte peper
    zout

    Bereiding:
    Laat de knoflook enkele minuten in de olie bakken.
    Voeg de kool,bouillon,champignons,peper en zout toe en breng dit aan de kook.
    Doe het deksel op de pan en laat alles 15 minuten koken tot de groenten gaar zijn.

                                     Dien op met sneetjes volkorenbrood!
                                                 SMAKELIJK!!

    01-05-2006 om 09:17 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontbijtpannenkoekjes (5 stuks)
    Nodig:
    2 eetlepels boekweitmeel
    2 eetlepels tarwemeel
    1 eetlepel zelfrijzende bloem

    3 eetlepels muesli of havermout
    2 eetlepels rozijnen
    1 eierdooier
    1 opgeklopt eiwit
    1 appel in stukjes gesneden of geraspt
    250 gram yoghurt
    6 eetlepels melk
    2 eetlepels ahornsiroop

    Bereiding:
    Klop de eierdooier los met de yoghurt en voeg dan de rest van de benodigdheden toe  behalve het opgeklopte eiwit, en laat dit mengsel minsten een half uur staan.
    Net voor het bakken het opgeklopte eiwit toevoegen.
    Bak de pannenkoekjes langs weerszijden goudbruin.
                                                  Een lekker stevig en gezond ontbijt.
                                                                  Smakelijk!!

    29-04-2006 om 10:33 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomaten gevuld met broccolipuree.
    Voor 2 personen.

    Nodig:
    250 gram broccoli
    1/2 dl. bouillon
    4 grote tomaten
    2 eetlepels geraspte kaas

    Bereiding:
    Maak de broccoli schoon en en snij in stukjes en kook ze gaar n de boullon.
    Pureer de broccoli en doe er de geraspt kaas bij.
    Hol de tomaten uit en vul ze met de broccolipuree.
    Zet de gevulde tomaten in een ingevette ovenschaal en laat ze in een voorverwarmde oven goudbruin worden op 200 graden.

    Kan opgediend worden als bijgerecht.

    29-04-2006 om 10:07 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flan van wortelen
    Nodig:
    800 gram wortelen
    4 eieren
    1 eetlepel bloem
    200 gram graspte kaas (gruyere, emmenthaler)
    peper en zout
    vetstof voor de bakvorm
    Bereiding
    Maak de wortelen schoon en kook ze in zoutwater goed gaar.
    Laat ze uitlekken en draai ze door een zeef.
    Meng de bloem in de wortelpuree en voeg er de eieren bij en de gemalen kaas.
    Breng op smaak met peper en zout.
    Vet 4 kleine bakvormpjes in en vul ze met de puree
    Laat 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden bakken (au bain marie)
    Haal de flans uit de bakvorms en versier met een schijfje citroen en een takje kervel.

    Kan dienen als voorgerecht of als bijgerecht.

    25-04-2006 om 16:49 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salade van tonijn met avocado
    Nodig:
    1blik tonijn(200gram)
    2avocado's (de pel eraf en in kleine stukjes)
    2eetlepels kappertjes
    1/4 krop ijsbergsla in fijne reepjes gesneden
    1 potje fijne erwtjes

    Sausje:
    2eetl.mayonaise
    50ml.creme fraiche
    1glaasje droge sherry
    1uitgeperste citroen
    2eetlepels fijngesneden bieslook
    1koffielepel kerriepoeder
    peper en zout

    Bereiding:
    Meng in een schaal de stukjes tonijn en de stukjes avocado.
    Voeg de kapperjes en de erwtjes toe.
    Voeg de reepjes ijsbergsla erbij en de fijngesneden bieslook.

    Meng alle ingredienten samen voor het sausje.
    verdeel alles over 4 borden en verdeel er het sausje over.


                                             Opdienen  met stokbrood of geroosterd brood.
                                                              SMAKELIJK!

    24-04-2006 om 09:13 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijtingfilets met basilicum en uienringen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nodig:
    4wijtingfilets
    2uien in ringen gesneden
    6 eetlepels olijfolie
    1 teentje knoflook fijn geperst
    enkele takjes basilicum fijn gesneden
    peper en zout

    Bereiding:
    De uienringen en de wijtingfilets bruin bakken in de olijfolie.
    Doe er het geperst knoflook teentje op.
    Op een voorverwarmde schotel serveren en bestrooien met de fijngesnipperde basilicum.
    Peper en zout naar smaak toevoegen.


                                            EET SMAKELIJK!!

    21-04-2006 om 21:31 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scharrolletjes met Gandaham
    Nodig:                                                                          
                                                                                (4 pers.)
    500 gram scharfilets
    peper en zout
    klein potje rode pesto( of zelfgemaakt)
    100 gram Gandaham
    2 eetlepels olie
    50 gram boter
    keukentouw of coctailprikkertjes

    Bereiding:
    Leg op een plank de repen gandaham  en leg hierop de visfilets.
    Strooi er peper en zout op en spreid er de rode pesto op.
    Maak van iedere reep een rolletje en bind toe met keukentouw of steek vast met een coktailprikkertje.
    Verhit de olie in een pan met de boter en laat hierin de rolletjes goed bruin bakken.

    Dien op met broccoli en frietjes.
                                                   
                                                  Smakelijk!!                                     


    20-04-2006 om 14:28 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalmmousse
    Nodig:
    250 gram rode zalm (uit blik)
    5 eetlepels creme fraiche
    4 eetlepels tomatenketchup
    peper en zout
    1 scheutje cognac
    enkele takjes fijngesneden peterselie

    Bereiding:
    De zalm uit het blik laten uitlekken en alle graten en velletjes verwijderen.
    Maak de zalm in de blender samen met de creme fraiche en de tomatenketchup fijn en voeg er daarna peper en zout bij en het scheutje cognac.
    Leg alles in een schaal en versier met de fijngesneden peterselie.
    Dien op met sneetjes geroosterd brood.  
     
                                        Smakelijk!

    19-04-2006 om 00:00 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekkere broodjes.

    Stokbrood met gandaham en mozarella.
    --------------------------------------------
    Nodig:
    stokbrood
    snippers ganaham
    look
    olijfolie
    tomaat in schijfjes
    mozarella in schijfjes
    peper en zout
    verse basilicum

    Bereiding:
    Snij het stokbrood in de helft en snij dan de 2 helften doormidden.
    Smeer het brood in met olijfolie en wrijf over het brood met het teentje look.
    Schik de snippers gandaham erop en de schijfjes mozarella op het stokbrood.
    Verdeel er de schijfjes tomaat over.Strooi er wat zout en peper op.
    Leg er ook nog de verse basilicum op.
    Leg er nu de deksels op.

    En eet smakelijk!!!!

    Ovenkoek met chorizo en paprika.
    -----------------------------------
    Nodig:
    1 ovenkoek
    dunne plakjes chorizo
    groen en rode paprika in blokjes.
    krulsla
    vinaigrette
    preischeuten.

    Bereiding:
    Snij de ovenkoek doormidden.
    Beleg ze met krulsla die gemengd is met een vinaigrette.
    Schik hierop de plakjes chorizo.
    Strooi op de chorizo de blokjes rode en groene paprika.
    Werk af met de preischeuten.
    Plaats het deksel terug.

    En eet smakelijk!!!!

    12-04-2006 om 11:56 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalkoen op de wijze van de jager

    Nodig:
    250 gram kalkoenfilets
    3eetlepels boter
    2uien
    2 teentjes knoflook
    250 gram champignons
    1 rode paprika
    1 gele paprika
    1 blikje tomatenpuree
    1 laulierblad
    3 eetlepels rode wijnazijn
    1 1/2 dl ontvette bouillon
    eventueel 1 koffielepel maizena
    peper en zout

    Bereiding:
    Wrijf de kalkoenfilets in met peper en zout.
    Bruin het vlees langs alle kanten en neem even uit de pan.
    Fruit de gesnipperde ui samen met de fijngehakte knoflook.
    Voeg er ook de in plakjes gesneden champignons bij en de fijngesneden paprikas en laat even sudderen.
    De rest van de ingredienten toevoegenen ook terug de kalkoen en laat terug 1/2 uur lichtjes sudderen.
    Indien de saus te vochtig is kan men ze desnoods binden met het maizenapoeder. 


    Opdienen met gekookte aardappelen of gekookte rijst. 

    08-04-2006 om 18:07 geschreven door keukenprinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)


    Archief per week
  • 07/06-13/06 2010
  • 28/12-03/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Een interessant adres?


    Foto

    Nieuws VRT NWS
  • Grootschalige WODCA-controles op overdreven snelheid en alcohol- en druggebruik in provincie Antwerpen vannacht
  • Straten veranderen in rivieren na hevige regenval op Italiaanse eiland Sicilië
  • "Herman was een pionier en een sterfotograaf": Humo-fotograaf Herman Selleslags (86) is overleden
  • Lokale partijen doorbreken het cordon, Vlaams Belang in coalitie in Ranst: "We delen visie over hoe de gemeente bestuurd moet worden"
  • 12 asielzoekers die door Italië naar Albanië waren gebracht, zijn na beslissing van rechter aangekomen in Italië
  • Veel volk op afscheid acteur en comedian Brik Van Dyck in Antwerpen
  • Klachten bij Raad Voor Verkiezingsbetwistingen over stembusgang in Hasselt en Geraardsbergen
  • Belgische onderzoeksschip Belgica ligt al maanden in de haven van Zeebrugge door conflict met uitbater
  • Reeks Palestijnse vlaggen wappert tijdlang op dak van stationsgebouw Brussel-Centraal
  • Oesterbanken waren vroeger ook in de Noordzee een 'hotspot', tot de Engelsen ze in 1870 wegvisten

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!