dit jaar ben ik wel erg vroeg aan de Paasversiering begonnen, maar na de koude winter maanden,wil ik nu de lente wat naar binnen halen.
stoffen eitjes,vogelhuisjes,konijntjes..... alles hand made by rafa
Reacties op bericht (5)
27-03-2011
Veel liefs en groetjes
Waauw,heel mooi Rafa.Zo een dingen brengen inderdaad de lente helemaal binnen.Goede start van de week
27-03-2011, 22:04 geschreven door marcoen ria
22-03-2011
Op blogronde bij mijn mateke's........
Geniet van deze mooie lentedag,ik ga dat ook proberen te doen En met zo'n
bloemeke fleurt alles toch terug weer op hé Een warme lenteknuf van je
blogmateke Rebecca voor jou lieve Fabienne
Nou zeg,wat een kunstwerken heb je hier gemaakt.
Hopelijk krijg je de'r toch weer zin in lieverd.
Verzorg je goed en een dikke kuzzzzzzzzzzzzz
22-03-2011, 08:10 geschreven door Rebecca
17-03-2011
Wens je een fijne donderdag.
Mooi u bent een echte kunstenaarres.
.
17-03-2011, 10:48 geschreven door bompa harry
13-03-2011
mooi fabie chapeau ze
13-03-2011, 14:36 geschreven door emmy
PRACHTIG !!!!
Hallo Fabienne,
Oh dit is allemaal supermooi en zo netjes gemaakt ség !!!
Hoe maak jij de laatste naad zo mooi dicht ?? daar heb ik steeds problemen mee !!
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
leave message
laisser message
Over mijzelf
Ik ben fabienne, en gebruik soms ook wel de schuilnaam rafa.
Ik ben een vrouw en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is een full time job, huisvrouw ; ).
Ik ben geboren op 21/05/1962 en ben nu dus 62 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: home sweet home,lekker koken,bakken....deco huis en tuin, gezellig, borduren,haken... en niet te vergeten de Katten, spirou, tommy,fifi,bolleke, zappa, maestro......
ik hou van mensen,de natuur, de stilte en de rust, de vogeltjes die fluiten , de zOn de zee de lucht.
geniet van mijn blogje.
verse kruiden kun je goed bewaren door er een stuk krantenpapier of keukenrol rond te doen,dan wat nat maken en in de groentenla van frigo bewaren, of op een frisse donkere plaats.
brood bakken op een tegel, een baktegel is een tegel van ongeglasuurd aardewerk,een grote vierkante of rechthoekige vloertegel op een ovenrooster doen het prima, op steen gebakken brood krijgt onderaan een mooiere korst, en de steen houdt de ovenwarmte, beter vast. de tegel moet wel mee voorverwarmd worden.