Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    28-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.even zagen en zeveren ....

    Waarschijnlijk snakt op dit ogenblik iedereen die dit leest zoals ik naar zon, blauwe lucht en warmte …Ik ben de winter hartstochtelijk beu en moest ik een zonnebank hebben,  dan zou ik er op slag onder gaan liggen tot ik een bruin korstje kreeg.

    Daarnet keek ik in de spiegel … had ik beter niet gedaan … want ik heb de kleur van een slecht gebakken pannekoek.     Ik had mijn rouge al in mijn handen maar bedacht me net op tijd, want alles wat ik op mijn gezicht smeer mondt daarna uit in een jeukende boebeltjes uitslag.   Stel je voor een bleke pannekoek met rode boebeltjes, niet te doen!

    Maar soit, mijn verjaardag nadert met rasse schreden en meestal (vingers en tenen gekruist) komt rond die tijd de eerste heerlijke lentezon piepen.   Laten we hopen dat het dit jaar ook weer het geval zal zijn.

    Mr. Silver is naar de koekenstad om een pintje te drinken en bij te babbelen met zijn maatjes, hij heeft ze een drietal weken moeten missen ocharme omwille van mijn gezondheidsperikelen.   Florent de Nightingale heeft zijn hoedje afgezet nu het wat beter met me gaat.

    Ik heb daarnet de kranten gelezen, ook diegenen die ik nog niet gelezen had en ik merk dat wij babyboomers nu absoluut de kop van jut zijn.   Het is onze schuld dat er zoveel pensioenen moeten uitbetaald worden, het is onze schuld dat er geen geld meer in de grote Belgische spaarpot is … sorry hoor mensen, maar kunnen wij er iets aan doen dat ‘de pil’ slechts in de jaren zestig werd uitgevonden. 

    Blame it on our parents,  die uit een verschrikkelijke oorlog kwamen en geen ander vermaak hadden dan veel noekie noekie in de beddenbak.    

    Zij waren de eerste generatie die ervoor moest zorgen dat er geld in de pensioenenkas moest komen, want de generatie ervoor kende het woord pensioen nog niet.  

    Wij droegen zonder morren af voor het pensioen van onze ouders.   Wat zeg ik?   We gingen eerst werken en gaven jarenlang onze volledige wedde thuis af aan onze ouders omdat ze zo lief waren geweest om ons op te voeden, dit allemaal zonder te morren of te zeveren.

    Ik lees ook dat men nu gaat besparen op het openbaar vervoer.   Het vervoer van de arme man en de ouderen.   Maar allez kom zeg, waar zijn we mee bezig ?!

    Bespaar eerst eens op alle grote luxe auto’s mèt chauffeur van alle ministers en grootverdieners in diezelfde sector die betaald worden door ONS de belastingbetaler.

    Waarom kunnen zij niet met hun eigen autootje, fiets of het openbaar vervoer naar het werk zoals wij?    Waarom moeten zij ontbijtvergaderingen, lunches en diners op onze kosten hebben?   Kunnen ze hun boterhammetjes van thuis niet meebrengen zoals wij moesten doen?

    Reken eens uit wat een besparing dat zou zijn als je bovendien nog hun extravagante, buitensporige lonen zou beperken.    Hun argument is altijd dat ze meer kunnen verdienen in de privé sector.   Wel laat ze dan naar de privé sector gaan.   Indien je daar niet presteert naar behoren vlieg je op staande voet buiten en mag je gaan stempelen.    Betaal je villa in het buitenland maar af met het stempelgeld.

     

    Trouwens … neem nu een grootstad zoals Londen of New York met circa 12 miljoen inwoners, die steden hebben slechts een burgemeester en wij, een piepklein landje met evenveel inwoners hebben als ik me niet vergis VIJF VOLLEDIGE REGERINGEN om van de rest nog niet te spreken.

     

    't Ja mensen, sorry hoor, maar het grijs, druilerig weer maakt me niet vrolijk en dan begin ik te zagen en te zeveren :-)

    ’t zal wel overgaan zodra de zon begint te schijnen zeker? 

    Toedeloekes … :-)

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (13)

    02-03-2012
    Hoi Bo
    Ik ben het volkomen met je eens dat er op de verkeerde manier bezuinigd wordt.
    Wanneer zullen die regeringen van ons toch eens gewoon naar ons willen luisteren???

    02-03-2012 om 13:46 geschreven door thea


    ...
    Bwak,ben goegezind opgestaan met het oog op straks,maar jouw relaas doet er geen goed aan zenne,alhoewel,heb het zelf al dikwijls ten berde gebracht,we weten dus straks weeral waarover door te bomen,tot straks schattebolleke!
    hijenikkweekend.gif
    Weer of geen weer
    maak er iets van!

    02-03-2012 om 07:34 geschreven door lipske


    01-03-2012
    aiaiai
    En ik was al zo slecht gezind opgestaan... dat grijze weer werkt op m'n "seskes"... maar ik kan je alleen maar gelijk geven... de pensioenkas die wij vulden indertijd werd gebruikt om putten te vullen... putten die de (on)verantwoordelijke regeringsleden maakten... en nu worden wij verweten dat we teveel kosten en te lang leven... van onrechtvaardigheid gesproken... maar ja wat doe je eraan... een nieuwe regering... pfff alles blijft bij het oude of wordt nog erger... het is om je haren uit te rukken van frustratie...
    Ik hoor net dat het bier opslaat, alles waar cafëine in zit ook, zal morgen dan maar wijn drinken zeker... of ?

    01-03-2012 om 10:02 geschreven door Myette


    Hoi Bo

    Besparingen op waar het niet moet en het niet gaan halen waar het wèl moet. Nou ja!

    Ik zit te denken op waar jij op lijkt op een niet goedgebakken pannenkoek. Eng kleurtje, moet je iets aan doen!

    Fijne dag , fijn weekend en veel noekie noekie plezier.

     

    01-03-2012 om 06:09 geschreven door Loewiesa


    Is het de nieuwe maand of wat maar de adrenaline giert hier door mijn oude aderen en ik kan niet slapen...
    Dus wat doet een seniorendame dan? Bloggen en bezoekjes afleggen want mijn slaapgenoot " zaagt"  weer de bomen uit het bos haha.. Nu hij kan er maar deugd van hebben. Lieve groetjes en knuffel!

    vis.gif

    01-03-2012 om 02:39 geschreven door Natoken


    29-02-2012
    ..
    Aan het weer kunnen we zelf niets veranderen, en ja...eens onder de zonnebank kan reeds wonderen doen, maar het echte spul, je weet nog wel "het zonnetje" daar snakken we allemaal naar.
    Nu voor dat pensioen daar proberen ze ons ons verdorie nog een schaamte gevoel voor aan te praten. Zijn ze vergeten dat de meesten van onze leeftijd er een volledige loopbaan hebben opzitten, ik zelf een van 45 jaar, zonder ooit een dag te doppen. Dat ik zelf niet alleen 45 jaar heb afgedragen, maar daarboven op ook mijn werkgever. Dat de pensioenkas ooit een aparte goed gevulde kas was. Zo goed gevuld dat vadertje staat besliste om zich meester te maken van al dat geld, want zij zouden in het vervolg wel voor het uitbetalen van de pensioenen zorgen, met het gevolg dat die kas nu zo goed als leeg is. Waar waren de vakbonden toen op het moment dat die diefstal gebeurde?
    Komende vrijdag hebben we weeral voer om over te praten bij een frisse pint met ons kliekske. kuskes.

    29-02-2012 om 14:59 geschreven door Ludovikus


    op tijd en stond ..
    wat hebben we chance dat we op tijd en stond ons hart kunnen luchten op ons blog hé
    maar ... 't zal niet veel aarde aan de dijk brengen .. vrees ik , al las ik net dat de bus gratis blijft voor de senioren , das toch al iets positiefs vandaag !
    maar al die ministers en staatssecretarissen , die komen tegenwoordig AL UIT BEGOEDE MIDDENS , weten dus niet van hun ouders of grootouders wat werken is , dus ... hun beslissingen zijn niet moeilijk te nemen , zonder werkervaring , kan je dat niet weten , ik bedoel , wat is 't verschil tussen een advokaat die werkt tot zijn 70ste met jonge helpers bij de vleet en een man die in de bouw werkt tot zijn 65 in weer en wind ,
    wel , je kan het zien zonder slim te moeten zijn , de laatste is versleten en de eerste is nog een bon vivant !!

    29-02-2012 om 09:40 geschreven door ani


    28-02-2012
    Treffend
    Nou ja, ik zag ook het levenslicht na de euforie van de bevrijding. 'k Herinner mij daar niks meer van. Waarschijnlijk hebben ons va en ons moe na de ontbering van den oorlog alle remmen losgegooid...En eerlijk ja, 't was een goedkope en prettige bezigheid.
    'k Vermoed daarbij een snelle, ondoordachte activiteit.. Het resultaat was dan ook navenant..
    Noekie, noekie : mooie woorden Had ik nog nooit gehoord.
    Misschien neem ik het vandaag nog wel eens in de mond (maar dan gevolgd met een vraagteken...)
    Groetjes,
    Folion
    Doeiiiiiiiiiiiiiiiii 

    28-02-2012 om 21:36 geschreven door folion


    hallo Bojako
    wij denken er allemaal zo over gelijk gij maar kunnen er ook niets aan doen ! wij hebben nog de voldoening dat we onze kinderen fatsoelijk hebben grootgebracht ! en wat na ons komt hebben we niet meer in de hand ! ik wens je een vlugge opbeurende lente met veel zon voor uw geplaagde rug en voor de zilveren .......santé !!!!!!

    28-02-2012 om 20:10 geschreven door johan1944


    allemaal waar !

    Aan die zonnebank zat ik ook al te denken maar ja, ik had andere beslommeringen aan mijn hoofd.  Ook ik zie er nu echt niet uit en dat is niet naar mijn gewoonte.  Als de zon schijnt dan lijkt de wereld al dadelijk veel mooier en ik hoop dan ook met vele anderen dat de lente heel snel mag beginnen, morgen al voor mijn part.
    Als onze ministers moesten toe komen met een pensioen als wij hebben dan zouden ze ook wel anders piepen.  Maar ze hebben het voor het zeggen,  ze doen waar ze het meeste voordeel uit halen.  Dat ze ook maar eens aan de kleine man denken, maar niet als het over belastingen gaat, want dan rekenen ze ook weeral door.  Ach, het zal nooit mooi verdeeld zijn in het leven, we moeten het nemen zoals het komt en hopen dat er ooit eens iemand het verstand gebruikt om alles te vereenvoudigen en te verbeteren.  Wie weet hoe lang moeten we daar nog op wachten hé . . . ?!  Tiens, was er niet eens iemand die dat allemaal wou doen, die vereenvoudiging van alles ?!

    We gaan eens wat in de zetel zitten se, dan hebben we dat toch weeral gehad.  Nog een fijne avond en tot een volgende keer.

     

    28-02-2012 om 19:39 geschreven door Chrisje


    och
    dat is niet zagen maat das de waarheid maar  doet er maar iets aan, knuffel van ons

    28-02-2012 om 19:19 geschreven door Miekemuis


    Een klaagpot zonder bodem, Bojako!
    Moest er ooit een krant het lef hebben om 1 editie volledig aan het " zagen en zeveren" zoals jij het noemt van de gewone burger te besteden dan zou het een zeer dikke oplage worden , zeker weten. En moest diezelfde krant dan nog zo'n exemplaar op de stoel van elke minister en senator en parlementair leggen... dan zouden ze het misschien zien. Nu is het gemakkelijk om verstoppertje te spelen onder de noemer " wij weten niet dat het de mensen zo hoog zit". Natuurlijk niet, ze moeten bijeenkomen om uit te zoeken hoe ze een uitgemolken koe toch nog die laatste druppel kunnen ontnemen. Op hun eigen , vette borst kloppen, dat komt niet bij hen op, ze werken toch zo hard om onze toekomst te beschermen.Wie dat nog gelooft, moet dringend eens met zijn hoofd tegen de muur lopen, dan zal hij weten wat sterretjes zijn! Laat die babyboomers  eens aan het woord en het zou nogal wat zijn, want die boomers hebben de vetpotten indertijd goed gevuld, maar waar is het naar toe? Geen enkele huisvrouw zou het aandurven haar budget te beheren zoals onze staatsleiders het doen....maar ja, wij hebben allemaal maar boerenverstand zeker?
    Zeg maatje, je kan ne mens nogal in overdrive laten gaan zunne!! Ik hou er mee op want iedereen zal hier wel zijn woordje willen plaatsen, vrees ik haha!! Dikke kus en verzorg je maar,ooit komt die lentezon er door!

    28-02-2012 om 17:00 geschreven door Natoken


    volledig akkord
    daar kan ik nu eens volledig achterstaan, ne mens zijn bloed begint toch te koken als je allemaal leest wat er hier in ons
    piep klein landje allemaal gebeurd.
    goed geschreven, maar ik ga afronden anders kook ik helemaal.

    bedankt voor de puike uiteenzetting.
    gabrielle 

    28-02-2012 om 13:22 geschreven door puntanderelijn




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    anny_en_gilbert
    blog.seniorennet.be/anny_en
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!