Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    22-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dakwerken .....

    Gisteren liep ik over van inspiratie en had ik geen tijd om te schrijven. Vandaag zit ik hier futloos naar mijn scherm te staren en er komt niets... dedju dedju ... ik denk dat het grauwe, grijze, natte winterweer mij parten begint te spelen. Ik snak naar warmte en zon, maar dat zal zowat hetzelfde zijn bij iedereen in dit land zeker?

    Vorige week is net zoals de andere weken voorbij gevlogen.

    De dakwerker, besteld voor ik naar het ziekenhuis moest en door ons afgebeld toen ik terug opgenomen werd, stond vorige dindsdag plots met zijn grote wagen voor ons deur.

    Een enorme ladder werd tegen de voorgevel gezet en enkele uren later lag al het nodige gerief boven op ons dak.

    En toen ...toen begon het natuurlijk te regenen ... gedaan met dakwerken, finito. Viva Belgica!

    Gelukkig voor ons volgde daarop weer een dagje droog en hopsakee, om acht uur 's morgens hoorden we de ladder weer tegen de voorgevel kletsen en we hoorden de diepe stemmen van de dakwerker en zijn zoon.

    Mijne zilveren wipte onmiddellijk zijn bed uit, deed zijn dak-werkkleding aan en hij mee het dak op. Hij beweert hoogtevrees te hebben, maar ik heb hem de hele dag niet meer gezien. Hij vindt niets leuker dan met zijn handen ergens aan meewerken.

    Wat zijn kleding betreft, ik moet er altijd om lachen : Mr. Silver heeft voor alle werken andere werkkledij.

    Hij heeft zijn schilder-tuin-kelder-knutsel en kuis kledij en nu blijkt dus ook : zijn dak kledij.    Wanneer hij niet werkt heeft hij zijn gewone ochtend kleding, maar verandert dan weer volledig van kleding wanneer hij even buiten naar de winkel of de apotheker moet, dat is zijn 'tussendoor' kleding. Gaan we vervolgens weg of iets eten, dan doen hij weer iets anders aan.

    Op zulke momenten steekt de opvoeding van zijn moeder weer de kop op denk ik.

    Maar ja, ik mag niets zeggen, want mijn maternale grootmoeder droeg ook altijd een 'frakvoorschoot' over haar jurk om haar jurk niet vuil te maken en vervolgens droeg ze een gewone schort over haar frakvoorschoot om die niet vuil te maken.   Ook deze verkleedpartij ging mijn pover verstand te boven.

    Maar soit, ik dwaal weer af ....

    Op het einde van de dag waren de dakwerken zo ongeveer 90% klaar, maar het afwerken zou pas iets voor aanstaande maandag zijn. De dakwerker had ook nog andere klanten.

    Ik vroeg 's avonds aan mijnen teerbeminde zilveren :

    "Ge moet mij eens iets uitleggen:  ons huis staat hier al sinds euh... ongeveer 1924 denk ik en sindsdien zal het dak alvast meerdere keren vernieuwd zijn. Hoeveel lagen dak liggen er eigenlijk al op, want jullie hebben niets verwijderd, dat zal dan de vorige keren ook niet gebeurd zijn, maar hoe zwaar weegt dit dak nu dan al en bestaat er geen gevaar op inzakken? "

    Vinden jullie dit een stomme vraag? Zelf vind ik dit absoluut geen domme vraag. Tenslotte bestaan er geen domme vragen alleen maar domme antwoorden nietwaar?

    Maar mijne zilveren kijkt me op zulke momenten echter aan alsof ik van een ander planeet kom en hij antwoordde met zijn gewone bondigheid : "maar mens, waar zitte gij nu weeral mee in uwe kop? Wij weten wel wat we doen zenne, wij zijn geen onnozelaars!" Voilà en met dat prachtig intelligent antwoord moest ik het stellen.

    Huh!

    In mijne kop zit nog steeds het beeld van dat ingestort dak van die kerk op kerstnacht, een dak dat door het gewicht van 'sneeuw' ingezakt was.

    Ik herinner mij ook nog het dak van mijn vorige werkgever dat door het gewicht van zware regenval en een een verstopte afvoer ingezakt was.

    Maar kom, ik heb gelukkig twee zonen die mij waarschijnlijk een iets duidelijker antwoord zullen kunnen geven wanneer ik hen de volgende keer zie.  Tenzij ook zij mij aangapen met diezelfde blik als hunne padré, zo'n blik van:  'dat is nu weer eens een echte typische vrouwenvraag.....'

    Ik heb het onlangs nog geschreven : een man handelt nadat een feit zich heeft voorgedaan en een vrouw piekert wat er zich zou kunnen voordoen.

    Van de voordelen van de nieuwe super isolatie gaan we dit jaar niet meer genieten vrees ik, want de koudste maand hebben we - denk/hoop ik - al achter de rug.

    Zij die slaapt onder een dak met héél veel lagen groet u! :-)

     

      

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (12)

    27-01-2011
    Dakproblemen
    Tja... zo zijn mannen nu eenmaal... vinden ons vrouwen stom... terwijl wij vrouwen juist de mannen stom vinden... rara wie heeft er gelijk? En als ze je medelijdend of verontwaardigd aankijken moet je maar denken dat het een afweermiddel is om niet toe te moeten geven dat ze fout zitten want DAT kunnen ze niet... voilà dat was mijn feministische kant die weer even opspeelde...
    Niettemin een dikke kus voor jou en hem... tja haha

    27-01-2011 om 22:13 geschreven door Myette


    26-01-2011
    Beste Bo

    Ik weet niet echt of het een intelligente vraag was. Om een nieuw dak te leggen dat uit dakpannen bestaat moet je vanzelfsprekend eerst de oude pannen verwijderen. Gaat het om een anders soort dak, dat repareren ze wel eens met branders en zo.  Maar dat doen ze dan weer bij "koterijen"  Ahumm!
    "Ask a stupid question....

    Heb een hele fijne dag vandaag
    Groetjes uit Henegouwen
    van mij

    sffbc6.jpg

    26-01-2011 om 06:43 geschreven door Loewiesa


    25-01-2011
    ...
    Toch nog meegevallen met die inspiratie zie ik wel.

    25-01-2011 om 17:09 geschreven door thea


    24-01-2011
    Er zijn dak- en dakwerken.
    Ik denk niet dat men twee lagen dakpannen op elkaar kan leggen ( daar is ook geen enkele reden toe ) . Dus als het dak vernieuwd wordt , wordt de oude laag er af genomen en een nieuwe opgelegd. Ik vermoed dat er wat er nu gebeurd is namelijk een isolatielaag is die er gelegd is  (dat is wel aan de binnenzijde van het dak) .Isolatie weegt praktisch niets en als uw balken niet tot op den draad vermolmd en door de memel opgevreten zijn , zullen ze het wel houden. Voilà nu kun je weer gerust slapen zonder doemscenarios van invallende daken en doorzakkende plafonds en andere natuurrampen en rustig genieten  van het zalige geronk van een tevreden dakwerker.. .....

    Ollie .  

    24-01-2011 om 22:05 geschreven door Ollie


    *
    'k Ben heel blij dat je dat nu pas schrijft en niet toen die pakken sneuuw op de daken lagen. Ik heb daar niet eens bij stil gestaan, maar als....ik heb hier nog drie verdiepingen boven mij die naar beneden kunnen komen.
    Zij die door dit alles nu slapeloos zijn, groeten u terug. Hahaha....
    PS: Bedankt voor de boeken info!
    Big Kissss x 2




    24-01-2011 om 03:31 geschreven door Petra/Huismusje


    Jamaar
    ik vind dat helemaal geen domme vraag maar wel een heel intelligente, en ik denk dat juist dat het probleem is! Mannen kunnen intelligente vragen van vrouwen nooit beantwoorden of oplossen, dus kijken ze je meewarig aan en vinden dat je panikeert of je zenuwachtig maakt. Het was alleen maar een logische vraag! Warme knuf. Michelly

    24-01-2011 om 00:22 geschreven door Michelly


    23-01-2011
    hallo Bojako
    een bezig bijtje , uwe zilveren ! laat hem maar bezig en op een laagje dak komt het heus niet aan ! groetjes

    23-01-2011 om 16:31 geschreven door johan1944


    Voilà we zijn er weer!
    Het scheelt hier inderdaad een pulletje hoor , gelukkig zijn ons batterijen goed vol want het verschil laat zich toch voelen!
    Dakproblemen en dan maar piekeren! Ik was er vorige maand ook niet gerust in en heb mijn halfbedde het dak opgestuurd want je weet dat het een plat dak is en die pak sneeuw over die opp... ik zag het al gebeuren!! Mijn halfbedde had blijkbaar evenveel fantasie want heeft toch behoorlijk wat sneeuw afgegooid en uiteindelijk met de rest een reuzesneeuwman gemaakt precies aan de voordeur! Ik zag onze bezoekers al een deel van dat mannetje op hun corpus krijgen!!Maar die fantasie deelde ik alleen of was het inwendige pret op voorhand van T? Zondaggroetjes en tot vrijdag?Kiss, kiss

    vis.gif

    23-01-2011 om 16:17 geschreven door natoken


    ..
    Waar je nog niet aan gedacht hebt is het feit dat je huis almaar hoger wordt telkens er een laag pannen bij komt. Krijg je dan geen last met de buren als je daar plots met het hoogste huis in de straat gaat uitpakken. Jaloezie is een vreemd beest.
    Och het overkomt me ook meer de laatste tijd dat ik steeds wat dieper moet gaan zoeken om iets serieus op mijn blogske te krijgen. Bij de buren zijn ze ook aan het dak bezig, misschien kan ik daar eens gaan kijken. Kuskes.

    23-01-2011 om 15:48 geschreven door ludovikus


    Daken
    Ga nu maar vlug eens op zolder kijken of er geen houtwormen in de keepers zitten die alles aan het opfretten zijn. 
    Indien niet, slaap dan maar gerust op je twee oortjes, het instorten zal nog niet voor morgen zijn.

    23-01-2011 om 14:02 geschreven door camille


    ..
    haha..is weer eens iets anders..de belevenissen van Bijouke en "het dak" Jij zou toch makkelijk een columm kunnen maken voor de krant of een tijdschrift,gegarandeerd altijd lachen geblazen
    Zij die onder een ander dak slaapt groet u...Ave!Kussssssss!
    zondag306kt6.gif
    Wens jullie veel plezier op deze zondag"
    Geniet ervan zolang het kan!
    dikke kus van Lipske

    23-01-2011 om 12:14 geschreven door lipske


    22-01-2011
    piekeren ? vrouwen eigen zeker ? !!
    enne , voet 't geval daje et nie mé wet , ik zien van daor éé , van an de kuste , met da roar vlams

    na een week zonder pc , weer op post !k wens je een héél fijn weekend !

    vele groetjes

    22-01-2011 om 13:26 geschreven door ani




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    zucheroke
    blog.seniorennet.be/zuchero
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!