Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    12-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …









    Sapperdenondepippel, wat hebben wij toch een ongelooflijk goede engelbewaarder ! :-Dxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    Na al die vreselijke,  koude, regenachtige dagen deze lente zagen we de dag van ons tuinfeest met lede ogen naderbij komen.

    We gaven dit feest voor meerdere redenen.  
    Ik ben dit jaar met pensioen gegaan, Mr. Silver en ik zijn 45 jaar gehuwd en begin juni was het de verjaardag van de zilveren surfer … dus drie vliegen in ene klap.

     

    Een nieuwe extra steviger, grotere, waterdichte tuintent werd aangekocht.

    Eén verwarmingselement werd geleend bij neef en eventueel zouden we er andere huren, want er kwam ongeveer veertig man naar ons tuinfeestje en die konden we nooit allemaal binnen aan tafel zetten.

     

    Wat bleek…uitgerekend die dag was het prachtig weer.   Laura scheen in al haar glorie en de tent diende uiteindelijk enkel om voor noodzakelijke schaduw te zorgen.

    Het was zelfs warm genoeg om de kleinkinderen in het zwembad te laten plonzen.

    Heerlijk!

     

    Heerlijk was het ook om bijna al onze familie en jarenlange vrienden samen te hebben die dag.

    Er was wel heel wat voorbereiding aan te pas gekomen, maar op de dag zelf waren het onze zonen en schoondochters èn de kleinkinderen die voor alles zorgden.

    Zoon 2 had voor een lekker consommé soepje gezorgd en kleine vol-au-vents en samen met zoon 2 bereidden ze daarna een bijzondere lekkere paella. Zelfs iemand die geen paella lustte vroeg ons nadien om het recept, zo lekker was het. :lol:   We mogen onze kinderen toch bestoefen of niet soms?

    Voor de kleinsten (maar de groten mochten er natuurlijk ook van eten) was er vervolgens frikadellenkoek met kriekjes en daarna volgde een desserten buffet met hemelse soireekes van de bakkerij van ons nichtje en speciaal voor mij had schoondochter 2 enkele taarten en een biscuit gebakken zonder lactose.

     

    De sfeer was ontspannen en ongedwonen en deed me denken aan een feest zoals bij een Italiaanse mama … de flessen wijn en water op tafel en ieder voor zich.

     

    De allerkleinste kleinkindjes wilden natuurlijk ook helpen en ook zij gingen rond met scheefhangende schotels met aperitiefhapjes en ofwel heb ik het niet gezien, ofwel heeft er niemand iets gezegd, maar ik zag kleinzoon 4 (3 jaar oud) rondlopen en was er van overtuigd dat er meer op de schoot van de gast zou belanden dan in hun mond …

     

    Ons Molly en Bobby (de hond van zoon2) dachten dat ze in de hemel beland waren…overal was er eten te vinden…

    Na de koffie zongen we allemaal uit volle borst en onze allochtone buren zullen nu ook wel het liedje kunnen meezingen! :lol: 


    ’s Avonds toen iedereen vertrokken was keken Mr. Silver en ik elkaar in de ogen en we waren content, héél content!    Het was goed geweest!

     

    De volgende dag was het iets minder. 
    Herniaretta had sluimerend èn verdoofd door pijnstillers gewacht tot de dag voorbij was, maar toen sloeg ze toe als een bliksemslag.

    Ik kon niet meer bewegen en heb twee dagen plat in mijn bed gelegen.   Mr. Silver ocharme heeft alles alleen moeten opruimen…

    jajajajaja .... ik hoor jullie al lachen en zeggen : "goe gevonden zenne Bo'ke, laat de zilveren maar werken!"  .... maar 't was echtig en techtig hoor, ik zweer het op mijn eerste communie zielke. 

     

    Allez … nu hop naar de vijftig, maar dit zal toch het laatste feestje zijn dat we thuis geven.  Binnen vijf jaar gaat dat niet meer lukken vrees ik.

    Toedeloekes!   ;-)

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (9)

    16-06-2013
    HEHE
    Om te beginnen, een HEEL DIKKE PROFICIAT, in 3voud dus, zo te zien was het weer heel plezant, toch erg aardig van de kinderen je zo te helpen, je wordt nog een echte "matriarch" of ben je dat al?
    Wat was er eigenlijk dat je niet meer blogde, ik kom haast nooit op FB maar zag dan dat je daar wèl actief was... ik hou niet zo van FB om daar heel mijn hebben en houden te grabbel te gooien... is veel te publiekelijk... dus zet er nooit iets op behalve soms een reactie... nu je terug vertrokken bent... laat ons niet in de steek he! Nogmaals... dikke kus voor allebei in drievoud. 
    t

    16-06-2013 om 16:42 geschreven door Myette


    13-06-2013
    ..
    Nu vergeet ik verdorie jullie nog een heel, heel, grote proficiat te wensen met jullie jubilee. Amaai, met zulk een super de luxe tent in de tuin, dat wordt dagen aan een stuk vieren. Van ons in elk geval veel dikke kussen.

    13-06-2013 om 17:14 geschreven door Ludovikus


    ..

    Toch ellendig dat men na zo'n toffe dag het met rugpijn moet bekopen. Voor mij is het ook al lang geen troost meer dat ik niet de enige ben, zo als men gewoon is van te zeggen. Toch heel positief lijkt me dat men een handje heeft toegestoken, misschien maar een kinderhandje maar beter dan niks. Wel blij dat je hier weer bent, heb je wel erg gemist schat, en zoals het er uitziet zal het nog een heel tijdje duren eer we nog eens werkelijk kunnen knuffelen. 't Zal dan voor Augustus zijn, Hoop dat men hierbij niets zoek dat er niet is. Dikke vrienden zijn mag nog wel zeker. Nu en dan nog eens wat laten weten en alles is weer in kannen en kruiken. Groetjes aan Bob en kuskes voor jou.

     

    13-06-2013 om 15:17 geschreven door Ludovikus


    fijn dat je er weer bent !
    en 'k zie dat je " wreed " gefeest hebt !
    mijn wens voor jullie : DAT JE HET NOG VELE KEREN KAN VIEREN SAMEN !

    13-06-2013 om 09:20 geschreven door ani


    ...
    Baja...jij gaat met die vijftig waarschijnlijk evenveel doen..of nog meer,jij bent die "unsinkable Bijouke"en dat wens ik jullie van harte toe!dikke ,dikke flodderkus,en nog eens proficiat!
    smile.gif
    moge de vleugels van de vlinder de zon kussen
    en landen op uw schouders om u geluk,liefde en blijdschap te brengen
    Vandaag,morgen en voor altijd!
    met een dikke vlinderkus
    voor een prettige donderdag van Lipske&Nestje

    13-06-2013 om 08:12 geschreven door lipske


    12-06-2013
    Blij
    Blij dat jullie genoten hebben van het familiefeest, nog van harte proficiat ...

    12-06-2013 om 21:41 geschreven door Florry


    ***

    Blij je hier terug te vinden, ik miste jouw vrolijke schrijfels. Trouwens, dit is ook het ideale tijdverdrijf wanneer je verplicht wordt, door Hernietta, om je in horizontale positie te settelen. Bravo aan al deze die de moed hadden om zoveel volk te spijzigen. Ik hoop voor de zilveren gouden dat je wegwerpborden en glazen gebruikt hebt.

    12-06-2013 om 17:39 geschreven door camille


    Weet je hoe ons moeder dat zou zeggen? " Een kermis is een geseling waard".. en daarmee zou Hernietta naar de vergeethoek geduwd worden haha
    Maar als ik dat zo allemaal lees dan twijfel ik er niet aan dat jouw zilveren " nog op wolkjes" van jullie denderend feest dat met plezier opruimde en gelukkig was Molly in de buurt voor het geval hij één of ander over het hoofd zag, haha! Je moet eens vertellen welke goden jullie aangesproken hebben om mooi weer te krijgen want er staan  heel wat BBQ's op stapel voor de komende maanden en hier durft het nog al eens tegenvallen!! Maar allez , dat hebben jullie weeral gehad en jullie schatten deden dat zeker met plezier daar ben ik van overtuigd, met zo'n ouders/oma /opa kan het moeilijk naders!Ik wens jullie nu veel succes met de stap(pen) naar de50!! Dikke kus en knuffel van ons hier!

    vis.gif

    12-06-2013 om 16:06 geschreven door natoken


    hallo Bojaco
    Image and video  hosting by TinyPic blij je hier terug te kunnen lezen met al je gelukjes en ongelukjes !Nog een fijne avond en verzorg uw ventje maar goed , het is gene ilveren maar een gouden !

    12-06-2013 om 15:55 geschreven door johan1944




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    esterancog
    blog.seniorennet.be/esteran
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!