WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    02-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie

    In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie

    In het Duitse Wiesbaden is een café geopend waar klanten betalen voor de tijd die ze er spenderen. Koffie, koekjes, thee en water zijn gratis, net als de toegang tot draadloos internet.

    Het 'Time cafe'-concept komt overgevlogen uit Moskou, waar het ondertussen al een grote hit is. Inwoners en toeristen vinden er een rustige schuilplaats van het hectische leven op de straat, zonder kopzorgen over dure drankjes. Het enige wat telt, is het aantal gespendeerde minuten.

    Bij aankomst komt er 2 euro op je rekening, goed voor de eerste 30 minuten. Vervolgens betaal je 0,05 euro per minuut of 3 euro per uur. De koffie, die naar verluidt zeer lekker smaakt, is volledig gratis en ook voor thee, water en koekjes betaal je geen cent. Bezoekers van 'Slow Time' mogen bovendien hun eigen lunch en drank meebrengen of bijvoorbeeld een pizza laten leveren.

    Eigenares Daria Volkova vertelt dat de klokken aan de muren doelbewust verschillende uren weergeven om mensen de tijd te doen vergeten en te focussen op ontspanning en interessante dialogen. Om de kostbare minuten of uren in het tijdcafé te vullen kan je gratis op het internet surfen of spelletjes spelen als Carcassone en Scrabble. 'Slow Time' heeft tot slot ook een degelijke collectie boeken om in te snuisteren.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    » Reageer (8)
    30-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis

    Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis

    cafeineverslaving officieel erkend als mentale stoornis

    Uit een lijst voor Amerikaanse psychiaters blijkt dat een overdosis aan cafeïne leidt tot een mentale stoornis. De drug wordt vergeleken met onder andere cannabis en alcohol. Dat meldt de Amerikaanse Psychiatrische Associatie.

    Rusteloosheid, zenuwachtigheid, een rood gelaat, verontruste darmen, spierspasmen, warrig taalgebruik, slapeloosheid en snelle en onregelmatige hartslag zijn slechts enkele symptomen die een overdosis aan cafeïne met zich meebrengt. Dat stond al te lezen in het vorige rapport van de Associatie.

    De ontwenningsverschijnselen zijn daarentegen wel nieuw. Uit onderzoek blijkt dat een cafeïneverslaafde vaak last heeft van hoofdpijn, vermoeidheid, concentratiestoornissen en een slecht humeur als hij zijn dosis niet tijdig inneemt. Daardoor is het lichaam afhankelijk van de stof en kunnen mensen er dus verslaafd aan raken.

    Medewerker aan het onderzoek Alan Budney vindt dat er dan ook actie ondernomen moet worden. "Cafeïne is aanvaard in de maatschappij. Er zijn genoeg redenen waarom je dit type van verslaving ernstig moet behandelen, ook al is dit een van de meest controversiële 'aandoeningen' die we al behandeld hebben." Door de massale inname van koffie wordt de cafeïneverslaving meteen tot meest wijdverspreide drug gekatapulteerd. Andere drugs die onder dezelfde categorie vallen zijn alcohol, nicotine, cannabis en hallucinogenen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (1)
    28-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De waterketel die op Hitler lijkt

    De waterketel die op Hitler lijkt

    De reclamecampagne van JCPenney gaat niet onopgemerkt voorbij.


    Warenhuisketen JCPenney maakt reclame voor haar nieuwe waterketel en dat zullen ze in de States geweten hebben. Op het internet doen foto's de ronde van de gigantische reclameborden waarop het product wordt aangeprezen. Tot verontwaardiging van velen lijkt die waterketel op Adolf Hitler.

    Het publiciteitspaneel op bijgaande foto werd gekiekt in Culver City, Californië. "Ik zag het bord gisteren en m'n vriend zei me dat ik gek was", aldus een getuige. "Nu ook veel andere mensen zeggen dat de waterketel op Hitler lijkt, heeft hij zijn mening moeten herzien".

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond

    Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond

    Een eerste editie uit 1997 van het boek 'Harry Potter and the Philosopher's Stone', met aantekeningen en illustraties van schrijfster J.K. Rowling, is gisteren bij Sotheby's in Londen geveild voor 150.000 pond (176.000 euro). Dat bedrag is meteen een nieuw record voor een boek geschreven door een Britse auteur.


    Twee bieders streden om het boek met 22 originele illustraties van de schrijfster. Toen de veilinghamer de verkoop bezegelde, werd er geapplaudisseerd in de veilingzaal.

    Het boek maakte deel uit van een reeks originele, van noten voorziene boeken van 50 hedendaagse auteurs uit Groot-Brittannië en het Gemenebest. De veiling bracht in totaal 439.000 pond (515.000 euro) op.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Praagse metro krijgt 'flirtwagons'

    Praagse metro krijgt 'flirtwagons'

    De Praagse metro wil vrijgezellen voortaan in 'flirtwagons' met elkaar in contact brengen. "In de metro kan men lezen, studeren, dus waarom ook niet een nieuwe partner vinden", zei een woordvoerder van de maatschappij Ropid over het idee.

    Nog dit jaar kan een eerste romantische flirtwagon aan het einde van een metrotrein meerijden, meldden kranten vandaag in Praag. Niemand wordt gedwongen een partner aan de haak te slaan op de metro. Maar nu er steeds meer vrijgezellen in de Tsjechische hoofdstad zijn, zien de transportbedrijven kansen voor een nieuwe koppeltechniek.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordveiling bij Christie's haalt half miljard dollar op

    Recordveiling bij Christie's haalt half miljard dollar op$

    De veiling van een reeks hedendaagse kunstwerken bij Christie's in New York heeft een historisch record gehaald van bijna een half miljard dollar, zo'n 385 miljoen euro. Dat heeft het Britse veilinghuis laten weten. Bij de kunstwerken zaten schilderijen van Jackson Pollock en Jean-Michel Basquiat, die elk ook records vestigden.

    Zo'n 94 procent van de loten vond een afnemer, voor een volgens Christie's "verbluffend" totaal van iets meer dan 495 miljoen dollar. Negen kunstwerken gingen elk van de hand voor meer dan 10 miljoen dollar. 'Number 19, 1948' van Jackson Pollock schoot de hoofdvogel af met 58,4 miljoen dollar. 'Dustheads' van Jean-Michel Basquiat vond een koper voor 48,8 miljoen dollar.

    Volgens een verantwoordelijke bij Christie's illustreert het record dat de kunstmarkt een nieuw tijdperk is ingetreden, waarbij "doorgewinterde verrzamelaars en nieuwe kopers op het hoogste niveau rivaliseren, in het kader van een wereldmarkt."

    De recordverkoop bij Christie's komt er een dag nadat rivaal Sotheby's ook al een recordverkoop realiseerde, waarbij 'Onement VI' van Barnett Newman onder hamer ging voor 43,84 miljoen dollar en een schilderij van Gerhard Richter voor 37,1 miljoen dollar. Dat laatste is de hoogste prijs die ooit voor een werk van een levende kunstenaar is betaald.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (2)
    15-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Origineel recept Coca-Cola' voor miljoenen te koop op eBay

    'Origineel recept Coca-Cola' voor miljoenen te koop op eBay

    Wie er vijftien miljoen dollar (ruim elf miljoen euro) voor overheeft, wordt mogelijk de bezitter van het uiterst geheime recept van Coca-Cola. Dat belooft althans de Amerikaan Cliff Kluge, die het recept naar eigen zeggen ontdekte tussen papieren die hij onlangs kocht van een bekende chemicus.

    "Ik denk echt iets unieks te bezitten", verkondigde de antiquair over het briefje uit 1943 met daarop meerdere formules en processen, aldus de nieuwsdienst van de VRT. Het waardevolle papier plaatste hij op de veilingsite eBay. Vijf miljoen dollar is zijn startbod, maar dat bedrag kon nog geen potentiële kopers bekoren.

    De man - uit het dorpje Ringgold in de Amerikaanse staat Georgia - blijft echter overtuigd van zijn gelijk. Hoe de Cola-Cola Company bij de chemicus terechtkwam, is volgens de Amerikaan zo klaar als een klontje. "Hij werd gecontacteerd om tijdens de oorlog aan bepaalde ingrediënten te geraken die toen moeilijk te vinden waren", gelooft de vinder.

    Het gaat inderdaad om het recept van een coladrank, bevestigde archivaris en historicus van Coca-Cola Company Ted Ryan. Maar wordt ook de échte Coca-Cola ermee gemaakt? "Het recept lijkt goed op dat van onze frisdrank, maar de echte formule is toch nog anders", reageerde het bedrijf op de vondst.

    Het originele recept van de frisdrank wordt opgeborgen in Atlanta, in een kluis in het hoofdkantoor van het bedrijf. Het werd in 1886 bedacht door John S. Pemberton en alom beschouwd als 's werelds grootste bedrijfsgeheim.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chip herstelt herinneringen in beschadigde hersenen

    Chip herstelt herinneringen in beschadigde hersenen

    Amerikaanse neurowetenschappers claimen dat ze de code gekraakt hebben waarmee ons brein het langetermijngeheugen opbouwt. Met die informatie sleutelen ze aan een microchip die het vormen van herinneringen zal stimuleren in beschadigde hersenen. Ze verwachten dat de geheugenchip binnen de twee jaar getest kan worden op mensen.

    Meer dan tien jaar hebben onderzoekers van verschillende Amerikaanse universiteiten de hippocampus proberen te ontcijferen. Dat deel van het brein is van vitaal belang voor de vorming van het langetermijngeheugen. Nu stellen ze te weten hoe herinneringen worden gemaakt en hoe ze actief kunnen ingrijpen in het productieproces om mensen met hersenschade te ondersteunen. In eerste instantie zal gewerkt worden met patiënten die een beroerte of ongeval hadden, maar het ultieme doel is de gevolgen van Alzheimer aan te pakken.

    Getest

    Volgens CNN heeft het team er al succesvolle testen op hersenen van ratten en apen opzitten, waardoor ze konden aantonen dat boodschappen in het brein nagebootst kunnen worden met elektrische signalen van een siliconen chip. Er is echter nog werk aan de winkel op het vlak van elektronica, maar de wetenschappers worden gestimuleerd door een groeiende aanvaarding van geïmplanteerde elektrodes in het menselijk brein. Denk maar aan de nieuwste technieken voor het behandelen van epilepsie


    Geheugenchip

    "We gaan geen individuele herinneringen terug in het brein programmeren, maar we herstellen wel de mogelijkheid om nieuwe herinneringen aan te maken door berichten van de neuronen te vervangen door signalen van de microchip. Ik had nooit gedacht dat ik dit nog mocht meemaken. Ik zal er misschien zelf niet van kunnen profiteren, maar mijn kinderen zeker wel", verklaart professor Ted Berger. Het team verwacht de eerste menselijke testen binnen dit en twee jaar en zien de chip binnen 5 à 10 jaar op de markt komen
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw 5 euro-biljet wordt niet overal aanvaard

    Nieuw 5 euro-biljet wordt niet overal aanvaard

    Het nieuwe biljet van vijf euro - dat begin mei in circulatie werd gebracht - wordt op een aantal plaatsen geweigerd. Dat schrijven de kranten van Sudpresse. De Nationale Bank bevestigt het euvel.


    Het nieuwe biljet - het eerste van een nieuwe 'Europa'-reeks - wordt niet aanvaard door bepaalde bankautomaten en betaalautomaten in parkings. De nieuwe biljetten zouden ook door handelaarsgeweigerd worden, uit vrees dat het om namaak gaat, terwijl de biljetten net dienen om namaak tegen te gaan.

    De Nationale Bank bevestigt dat er een probleem is bij sommige kleinhandelaars. "Bij de banken is alles onder controle", aldus Marc Vanvooren, hoofdkassier van de Nationale Bank. "Die zijn eind 2011 al op de hoogte gesteld en hebben alles tijdig kunnen aanpassen."

    Nalatigheid


    De beheerders van kleinere automaten, zoals in parkings of in sommige winkels, werden begin dit jaar uitgenodigd bij de Nationale Bank. "Zij hebben op dat moment ook al het vijf euro-biljet meegekregen om de de nodige aanpassingen te kunnen uitvoeren", zegt Vanvooren. "Het nieuwe biljet is technisch identiek aan het oude, er moeten enkel aanpassingen gebeuren in de software van de automaten. Eigenlijk moet het biljet gewoon één keer worden ingescand."

    Volgens de Nationale Bank zijn sommige handelaars en producenten van automaten daar ietwat nalatig in geweest. "Maar volgende week zullen alle problemen wel van de baan zijn", besluit Vanvooren. "Dit is alleszins een les voor de vernieuwing van de andere biljetten, de komende jaren."

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flexibele telefoon krult hoek bij ontvangst nieuw berichtje

    Flexibele telefoon krult hoek bij ontvangst nieuw berichtje

    Binnenkort kan je een hoek van je telefoon laten krullen wanneer je een berichtje ontvangt. De technologie bestaat al, demonstreren onderzoekers van het Human Media Lab van de Canadese Queen's University. Hun flexibele smartphone kan drie hoeken tegelijk opkrullen of het hele toestel kromtrekken, meldt Tweakers.net.

    De MorePhone ziet eruit als een vel dik papier, heeft een e-ink-scherm en bevat speciale 'geheugendraden' die van vorm kunnen veranderen. Hij kan zo bijvoorbeeld tijdens een vergadering op een tafel liggen en de gebruiker in alle stilte waarschuwen door een hoekje om te krullen.

    Je kan dan bijvoorbeeld de linkerbovenhoek gebruiken voor meldingen van sms-berichten of de rechteronderhoek voor nieuwe mails. De hoeken van de telefoon kunnen ook op en neer bewegen, bijvoorbeeld bij dringende berichten.

    Het gaat echter om een prototype, dat nog niet meteen in de winkel zal liggen. De onderzoekers verwachten dergelijke toestellen pas over vijf tot tien jaar op de markt.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!