NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  19-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hitler-zuipspel zorgt voor opschudding aan unief

  Hitler-zuipspel zorgt voor opschudding aan unief

          
           Drinkende studenten brachten de Hitlergroet.

  Verontwaardiging aan een Britse universiteit. Studenten hebben er via Facebook opgeroepen tot het spelen van een 'zuipspelletje' met Adolf Hitler als centraal thema. "We zijn geschokt en hebben een onderzoek geopend. Er zullen maatregelen getroffen tegen de betrokken studenten", meldt de unief van Huddersfield. "We gaan ervan uit dat dit een incident was en we zijn als universiteit fier op onze multiculturele campus."

  De deelnemers legden een pakje kaarten in de vorm van een hakenkruis op tafel. De speler die de zogeheten 'Hitler-kaart' trok, moest door de rest van de groep aangesproken worden als 'Hitler' of 'Mein Führer'. De rest van de kaarten had een andere betekenis zoals het aantal pinten dat gedronken moest worden. De spelers moesten ook de Hitlergroet brengen.

  Het Hitler-zuipspel kon op heel wat bijval rekenen op Facebook. De initiatiefnemers hadden al 12.000 volgelingen. De pagina bevatte ook foto's van deelnemers met een klein snorretje onder hun neus. Anderen droegen hakenkruisen of brachten de Hitlergroet. Intussen is de groep van Facebook verwijderd. De initiatiefnemers distantiëren zich naar eigen zeggen van de ideologie van het nazisme en de praktijken van Hitler. Volgens hen ging het louter om een spelletje.  (vsv)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nokia patenteert flexibele telefoon

  Nokia patenteert flexibele telefoon

        
  Nokia stelde in 2008 al een prototype van deze buigbare 'Nokia Morph' voor.

  Nokia heeft een patent aangevraagd voor een mobiele telefoon met een flexibele display. Niet alleen het scherm is buigbaar, maar heel het toestel.

  Het bedrijf zoekt blijkbaar speciale toepassingen voor de flexibele gsm. Zo zou de telefoon de weg naar het dichtstbijzijnde café zoeken wanneer je hem oprolt in de vorm van een drankblikje. De vorm van een kom leidt je naar restaurants, en een dak- of tentvorm stuurt je naar hotels.

  De volledige patentaanvraag vind je bij de United States Patent and Trademark Office. (sam)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poolse nachtclub gebruikt foto van Hitler om volk te lokken

  Poolse nachtclub gebruikt foto van Hitler om volk te lokken

           

  Een Poolse nachtclub is op de vingers getikt omdat ze een foto van Adolf Hitler gebruikte om volk te lokken. Op de prent poseert de nazileider met zonnebril, terwijl onder hem een adelaar van het Derde Rijk afgebeeld staat.

  De eigenaars van club Sklot in Warschau riskeren nu twee jaar cel wegens het promoten van fascisme. "Wat op die poster staat, is vast en zeker een misdaad", klinkt het bij het gerecht.

  De discotheekbazen zien dat echter anders. "Het idee erachter is dat Hitler niet tevreden is met de omstandigheden waarin clubs in Warschau moeten overleven. Hij plant dan ook een invasie om ze beter te maken. Het is grappig bedoeld, meer moet daar niet achter gezocht worden."

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knappe Zweedse verliest gezicht en herstelt miraculeus

  Knappe Zweedse verliest gezicht en herstelt miraculeus

              

  Eva Uhlin (19) wist niet wat haar enkele jaren geleden overkwam toen ze zwaar toegetakeld werd door een zeer zeldzame en levensbedreigende allergische huidreactie op de pijnstiller Paracetamol. De aandoening, 'toxische epidermale necrolyse', liet de huid van haar gezicht en lichaam vallen. Na een jarenlange intensieve behandeling en een gevecht op leven en dood heeft ze haar knappe look terug en kan ze haar ongelofelijke verhaal doen.

  De nachtmerrie van Eva Uhlin begon in september 2005 toen ze als vijftienjarige een griepje kreeg op vakantie. Ze nam een paar tabletten Paracetamol om de symptomen te verlichten maar de combinatie van de medicatie met het opgelopen virus, zorgde voor een verschikkelijke huidreactie. De tiener werd de volgende morgen wakker met grote blaren op haar gezicht. Deze aandoening verspreidde zich al snel naar de rest van haar lichaam.

  Shock
  "Het was angstaanjagend omdat op dat moment niemand wist wat er met me scheelde en hoe dit zou aflopen", vertelt Eva. "Bovendien kon ik niet geloven wat er gebeurde. Het was immers niet de eerste keer dat ik deze pijnstiller nam. Ik was helemaal in shock."  Al snel vielen grote stukken huid van haar gezicht, armen, rug, buik en borst. Op een gegeven moment was het zo erg dat zelfs haar lippen aan mekaar groeiden.

  Doodziek
  'Toxische epidermale necrolyse' is een onvoorspelbare en levensbedreigende aandoening. Het resulteert in splijting en loslating van grote delen van de huid. Dit geeft een op brandwonden gelijkend klinisch beeld. De ziekte kan gepaard gaan met orgaanfalen, longembolie en inwendige bloedingen. Veertig procent van de patiënten overleeft deze vreselijke aandoening niet. De prognose hangt grotendeels samen met het vroeg stellen van de diagnose en de snelheid waarmee het verantwoordelijke medicament wordt geïdentificeerd en gestopt.  Iedereen kan ten prooi vallen aan dit syndroom. Het komt voor bij alle leeftijdsgroepen en is iets meer frequent bij vrouwen.

  Horror
  "Toen ik voor de eerste maal naar mezelf in de spiegel keek nadat het gebeurd was, herkende ik mezelf niet meer", legt Eva uit . "Ik leek wel een personage uit een horrorfilm. Het was een serieuze aanslag op mijn zelfvertrouwen en ik was erg beschaamd over mijn uiterlijk. Ik ben er echter altijd blijven in geloven dat mijn huid weer normaal zou worden".

  Een kans op één miljoen
  Na een jarenlange intensieve behandeling in het Zweedse universitaire hospitaal van Linkoping, kreeg het Zweedse meisje haar gezicht terug en werd ook de huid op de rest van haar lichaam weer als voorheen. Professor Folke Sjoeberg, één van de dokters die haar behandelde, verklaart dat Eva enorm geluk heeft gehad deze zeldzame aandoening te overleven en bijna volledig te herstellen. "Dit syndroom komt slechts één keer voor op één miljoen mensen. Er is voorlopig geen enkele manier om het te stoppen."

  Gevolgen
  Eva Uhlin probeert nu  terug te keren naar het onbezorgde leven dat ze vroeger als tiener had. Maar zelfs vandaag nog laten de gevolgen zich voelen. Tweemaal per dag moet ze druppels in haar ogen doen en blijft de huid zeer gevoelig voor de zon. Toch is ze overgelukkig dat ze deze nare ervaring kan navertellen. (hlnsydney/kve)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto van baby met sigaret in de mond zorgt voor ophef

  Foto van baby met sigaret in de mond zorgt voor ophef

               

  Een foto van een zes maanden oude baby met een sigaret in de mond zorgt voor ophef in Groot-Brittannië. Een familielid van het kind postte het opmerkelijke beeld op zijn Facebookpagina. Op de foto poseert Ollie stoer met een sigaret tussen haar lippen.

  De foto zorgt voor heel wat boze reacties. Vrienden van Ollies' moeder Rebecca (18) hebben Facebook al gecontacteerd met de vraag om de foto te verwijderen. Ook de politie is al langs geweest bij de tienermoeder en toch hebben ze niet ingegrepen omdat de baby volgens de agenten "geen enkel gevaar loopt". Een sociaal assistente windt zich wel op. "Het probleem is dat we hier te maken hebben met een moeder die zelf nog een kind is en die vinden dit soort fratsen gewoon grappig. Ook al brandt de sigaret niet, toch is dit verwerpelijk en totaal onverantwoord", besluit de vrouw in de boulevardkrant The Sun. (

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chauffeur leest krant tegen 133 kilometer per uur

  Chauffeur leest krant tegen 133 kilometer per uur

              

  De politie heeft in het Noorse Follo een chauffeur gefotografeerd die tegen 133 kilometer per uur door een tunnel raast terwijl hij zijn krant leest. Commissaris Arne Jørgen Olafsen is razend. "Chauffeurs nemen steeds meer risico's om hun gezicht te verbergen of hun nummerplaat onbruikbaar te maken."

  In de Oslofjordtunnel staan twee camera's waarmee de politie snelheidsduivels fotografeert. "Ze nemen levensgevaarlijke risico's. Ze brengen ook het leven van andere chaufeurs in gevaar omdat ze lak hebben aan de wetten. De camera's die daat geplaatst zijn, hebben een doel", aldus Olafsen. Uit de statistieken blijkt dat vooral jonge chauffeurs tussen 18 en 24 de grootste risico's nemen. Ze zijn ook vaak met auto's onderweg die in slechte staat verkeren en die chauffeurs nemen het ook niet zo nauw met de gordelplicht. (vsv)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen bewonderen eclips van op de Maldiven

  Belgen bewonderen eclips van op de Maldiven

                

  Op het eiland Kandooma, een van de Maldiven, heeft een veertiental Belgen spannende momenten beleefd in verband met de ringvormige eclips, zo heeft directeur Marc Van den Broeck van Volkssterrenwacht Urania vandaag van op het eiland gemeld.
   
  De groep zag om 06.15 uur Belgische tijd het eerste contact van de Maan en Zon, maar snel kregen de waarnemers een serieuze regenbui over zich. Toch hield het op met regenen, zodat de Belgen de plaatselijke totaliteit van 10,5 minuten maximaal hebben meegemaakt, startend om 08.19 uur. Nadien was regen weer troef.
   
  Tijdens de totaliteit waren zonnevlekken te zien, alsmede Maankraters. De temperatuur daalde van 30 naar 26 graden, de Zon gaf bij deze ringvormige eclips nog 8 procent licht.
   
  Indien de weergoden hadden meegewerkt, hadden de Belgen tot 10.22 uur spektakel moeten krijgen. (belga/vbd)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man met 66 miljoen aan valse dollars opgepakt

  Man met 66 miljoen aan valse dollars opgepakt

            

  De politie van Maleisië heeft een 50-jarige Libanees opgepakt, die in het bezit was van 66 miljoen aan valse V.S. dollars (45 miljoen euro). De man had de achterdocht van het personeel in een viersterrenhotel in Kuala Lumpur gewekt, nadat hij een schoonmaakster een fooi van 500 dollar had gegeven, aldus de Maleisische krant The Star.

  Omruilen
  Toen de schoonmaakster haar mooiverdiende biljet wou omruilen bij de lokale bank en dit werd geweigerd, schakelde het hotelpersoneel de politie in.

  Die vond bankbiljetten met een totale waarde van 66 miljoen dollar in de hotelkamer van de Libanees Elie Youseef Najem. Hij wilde niet zeggen hoe hij aan het geld is gekomen.

  Eerder in opspraak
  Najem woont al zeven jaar in Maleisië en kwam al eerder in opspraak. In 2006 beloofde hij een fortuin te investeren in een onderzoekscentrum voor kanker en een kliniek voor de behandeling van kankerpatiënten. Van dat plan kwam niets terecht. Vorig jaar in juli werd zijn 22-jarige vriendin dood gevonden, nadat ze van de veertiende verdieping van een gebouw was gevallen.

  1945

  Briefjes van 500 dollar worden trouwens al niet meer gedrukt sinds 1945 en zijn daardoor ook heel wat zeldzamer geworden.

  De man riskeert een gevangenisstraf van tien jaar. (anp/vbd)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indiase man offert zijn tong aan de goden

  Indiase man offert zijn tong aan de goden

               
  De Hindoegod Shiva.

  De Indiase Mukesh Kumar (28) was zo wanhopig omdat hij geen kinderen kon verwekken, dat hij zijn tong afsneed en aan de Hindoe-god Shiva offerde in de hoop alsnog vader te worden. Dat schrijft The Independent.

  Volgens de politie sneed Kumar zijn tong af met een scheermes in een aan Shiva gewijde tempel in de staat Uttar Pradesh. De onfortuinlijke gelovige werd door andere aanwezigen naar een ziekenhuis gebracht.

  Echtelijke ruzie
  Politieagent RP Mishra, die de zaak opvolgt, verklaarde dat Kumar kinderloos was na meer dan vier jaar huwelijk. Na een zoveelste echtelijke ruzie met zijn echtgenote over dit onderwerp, verliet een woedende Kumar zijn woning en ging hij rechtstreeks naar de tempel, waar hij zijn tong aan Shiva aanbood.

  Volgens dokters is de man inmiddels buiten levensgevaar, maar zal hij waarschijnlijk altijd met zware spraakproblemen blijven kampen.  (tw)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!