NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  11-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op borsten slapen nu binnen ieders handbereik

  Op borsten slapen nu binnen ieders handbereik


  Een wakker Kroatisch designbedrijf brengt het borstenhoofdkussen op de markt. Het product kreeg met 'Tits' (tieten) een niets aan de verbeelding overlatende naam. Dat meldt de krant Vecernji List.

  Het borstenkussen heeft de afmetingen van een welgevormde D-cup. Het is uitstekend geschikt om tv te kijken en dankzij zijn anatomische vorm is het luidens de ontwerpers nog goed voor je nek ook.

  Warm
  Het ding belooft bovendien heerlijk warm te zijn want het is gevuld met wol. Bijkomend voordeel is dat vrijgezellen of andere 'mensen in nood' nu 's avonds de koude lente niet meer hoeven te trotseren om hun hoofd op een koppel borsten neer te vleien. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ezel geniet van oude dag dankzij bierdieet

  Ezel geniet van oude dag dankzij bierdieet

  . .

  Een Britse ezel die zo oud is dat haar eigenaar denkt dat ze een recordleeftijd bereikte, dankt haar mooie oude dag aan bier: het dier mag zich tweemaal daags op een 'pint of Guinness' verheugen.  Volgens de eigenaar van ezelin Rosie is het dier 54 jaar, hoewel er geen papieren zijn die die ongewoon hoge leeftijd kunnen bewijzen. Wat wél vaststaat, is het opvallende dieet waarop Rosie leeft.

  Goed voor het bloed
  "Rosie krijgt Guinness, en dat doet haar deugd", weet haar baasje Lesley Manger, die een opvangcentrum voor pony's runt. "Dat is een middel dat ik al gebruikte toen ik jaren geleden in renpaardenstallen werkte. Af en toe een goede pint bier is goed voor het ijzer in het bloed. Niks nieuws onder de zon trouwens: zwangere vrouwen kregen tijdens en na de Tweede Wereldoorlog ook op tijd en stond een bruin biertje, om precies dezelfde reden.

  "En wees gerust, Rosie is geen dronkaard", sluit Manger af. "Al is het maar best dat ze nooit met de auto hoeft te rijden." (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken vrouw raakt met hoofd gekneld in radiator

  Dronken vrouw raakt met hoofd gekneld in radiator


  Wakker worden met een joekel van een kater in een benarde positie. Dat overkwam Sabine. Ze was na een stevig feestje omvergevallen en toen ze weer wakker werd, zat haar hoofd in een radiator gekneld. Gelukkig voor de Duitse stond de verwarming niet op en kon ze rekenen op de hulp van de gastheer die de brandweer verwittigd had. Met de hulp van de spuitgasten kon ze uit haar benarde positie bevrijd worden.

  Sabine was gaan drinken om de ruzie met haar man te vergeten. Ze ging op café en dronk zich te pletter samen met Michael. Later ging ze met de man nog aan het feesten in zijn woning in Oberdollendorf. Een paar makkers van de man dronken mee en de sfeer was opperbest. "Sabine en Michael dansten en kusten", vertelt een getuige. Even na het feestje ging Sabine neer en raakte met haar hoofd vast in de radiator.

  Brandweermannen kwamen haar redden. "Ik heb alleen maar hun voeten gezien. Hoe ze het precies gedaan hebben, weet ik niet", vertelt Sabine die nog voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht werd maar daarmee is het verhaal nog niet afgelopen. De gastheer moet zich nu voor de rechter verantwoorden voor het toebrengen van slagen en verwondingen. Intussen komen getuige aandraven met verschillende versies van de feiten. Wat wel zeker is, is dat er te veel gedronken werd. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xander trouwt met mama

  Xander trouwt met mama

  xander trouwt met mama 2

   De zesjarige Xander Daems is zaterdag, daags voor Moederdag, in het gemeentehuis van Nijlen met zijn mama Nancy Compagnie getrouwd. Dat was al lang de wens van Xander, bij wie vorig jaar een grote hersentumor werd vastgesteld.

  Dat slechte nieuws was ook Make- A-Wish ter ore gekomen. Deze organisatie vervult de hartenwens van kinderen tussen drie en achttien jaar die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hen hoop, kracht en vreugde te brengen.

  “We hebben Xander de eerste keer in december ontmoet”, zegt Sophie Haemels van Make-A-Wish. “Toen we naar zijn grootste wens vroegen, zei hij ons dat hij met zijn mama wilde trouwen. Toen we zijn tweede grote wens wilde weten, kregen we hetzelfde antwoord.”

  Make-A-Wish wist dus wat te doen: een huwelijk regelen in het gemeentehuis van Nijlen. Dat vond zaterdag plaats.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (18 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internetmaagd verwerpt bod van 2,3 miljoen euro

  Internetmaagd verwerpt bod van 2,3 miljoen euro


  De Ecuadoriaanse die van plan was haar maagdelijkheid te verkopen om haar zieke moeder te helpen, heeft een bod van 2,3 miljoen euro naast zich neergelegd. De koper wilde er voor die prijs een relatie bovenop, maar dat zag Evelyn Duenas niet zitten. "Dat hij die zonder zonde is de eerste steen werpt", verdedigt de internetmaagd haar initiatief. "Ik doe dit voor een goed doel en wat anderen ervan vinden, daar trek ik me niets van aan."

  Duenas bood zichzelf aan op een website die normaal puppy's en tweedehandse telefoons verkoopt. Ze hoopte op die manier minimum 15.000 euro te incasseren. Haar zieke moeder bracht ze intussen al op de hoogte van haar seksplan, kwestie van te vermijden dat ze het van iemand anders te horen zou krijgen.

  Kussen en knuffelen verboden
  De vent die het meeste geld op tafel legt, moet zich wel aan enkele strikte regels houden. Zo moet hij verplicht een condoom gebruiken en moet hij bewijzen dat hij geen vieze ziektes met zich meedraagt. Opmerkelijk: ook kussen en knuffelen is ten strengste verboden. Tenslotte beslist Evelyn waar de actie zal plaatsvinden en zal ze om veiligheidsredenen een vriend meebrengen.

  "Het is een grote opoffering, maar ik doe dit voor mijn mama. Al mijn problemen zullen er niet door opgelost raken, maar ik zal financieel wel op eigen benen kunnen staan", aldus de veelbesproken maagd. De Ecuadoriaanse regering heeft intussen al beloofd dat ze Evelyn zal helpen, op voorwaarde dat ze zichzelf niet langer te koop aanbiedt. (svm
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongeren veilen maagdelijkheid in documentaire

  Jongeren veilen maagdelijkheid in documentaire

  Veel geld proberen verdienen door je maagdelijkheid te veilen: een nieuw idee is het niet. Tot nu toe bleef het echter wel altijd een individueel initiatief, en geen georganiseerd. Dat verandert nu de Australiër Justin Siseley een documentaire wil maken waarin een jongen en een meisje hun maagdelijkheid veilen op de televisie. Australische moeders, vaders, media en politici spreken in koor schande van het initatief, dat ze branden als prostitutie.

  Wie meedoet krijgt 20.000 Australische dollar (14.000 euro) en 90 procent van het finale bod. De andere tien procent gaan naar het bordeel waar de veiling gehouden wordt. Boden worden online geplaatst voor de finale veiling, die face-to-face zal gebeuren.

  Ouders en overheid
  Best een pak geld voor een jongere, maar de ouders zijn er meestal niet zo voor te vinden. "Het moeilijkste is om het aan de ouders te vertellen, want zij haten mij", aldus Siseley. En ook de Australische overheid houdt hem in de gaten. Wettelijk gezien is wat Siseley doet prostitutie en dus dreigden ze met vervolging. De man verhuisde zijn activiteiten dan ook van Australië naar de Verenigde Staten.

  Geld én taboe doorbreken
  "In feite verkoop ik mijn maagdelijkheid voor geld, en dat geldt technisch gezien inderdaad als prostitutie. Maar ik ben geen prostituee, want het blijft bij één keer", aldus de 21-jarige 'Veronica'.

  Ook haar ouders waren razend, maar toch zet ze door. "Het is veel geld, en misschien verandert het wel de perceptie van seks."

  Op zoek naar een man
  Siseley is al een jaar bezig met het verzamelen van mannen en vrouwen die willen meestappen in zijn project 'Fame and fortune'. De mannelijke kandidaat heeft ondertussen weer afgehaakt, en dus is de documentairemaker op zoek naar een nieuwe kandidaat, die het publiek kan helpen kiezen.

  Alex (20) bijvoorbeeld, die graag iemand zou ontmoeten op deze manier. Ronan was het dan weer beu te wachten op het 'juiste' meisje, en zegt elk ernstig bod te overwegen. John wil dan weer zowel seks met een man als met een vrouw. "Geld is de drijfveer, maar ik vind het ook een avontuur." Dion probeert een traumatische ervaring te verwerken, en Ryan wil gewoon dichter bij een meisje geraken dan voor een tongkus." De filmpjes kan je op dit YouTube-kanaal bekijken.

  Of de werkelijke daad ook (deels) in beeld zal gebracht worden is nog niet duidelijk, net zomin wanneer de documentaire/film zal uitgezonden worden. (edp)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrachtwagen met Kuifje-spullen gestolen in Machelen

  Vrachtwagen met Kuifje-spullen gestolen in Machelen

  vrachtwagen met kuifje spullen gestolen in machelen

    Inbrekers zijn het afgelopen weekend bij de nv Moulinsart in Machelen aan de haal gegaan met een vrachtwagen vol Kuifje-spullen.

  Volgens de lokale politie sloegen vier of vijf inbrekers rond zaterdagnacht toe. Met een donkerkleurige BMW kwamen ze aan het bedrijf aan, waar ze de toegangspoort openbraken.

  Vervolgens laadden ze een vrachtwagen vol Kuifje-spullen om ten slotte met beide voertuigen te vluchten.

  Van de daders ontbreekt voorlopig elk spoor.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robots kunnen mensen dodelijk verwonden

  Robots kunnen mensen dodelijk verwonden  Robots die ingeschakeld worden als hulp bij eenvoudige huishoudtaken, kunnen dodelijke verwondingen toebrengen bij mensen. Dat waarschuwen Duitse wetenschappers tijdens een robotica-beurs in Anchorage, Alaska.

  Met de opkomst van domotica en fijner wordende taken die aan machines kunnen worden gedelegeerd, lijkt het futuristische idee van robots die huishoudelijk werk uitvoeren steeds meer binnen handbereik te komen. Kleine reparaties, schoonmaken of eenvoudige maaltijden bereiden zou binnenkort tot de mogelijkheden van de huishoudrobot kunnen behoren.

  En hoewel films zoals 'I Robot' - waarin machines zich tegen hun menselijke schepper keren - geen reële bezorgdheid zijn, lopen we volgens een aantal wetenschappers wel degelijk gevaar als we zonder voorzorgen een robot in huis halen.

  'Per ongeluk' dodelijk
  Een Duits onderzoeksteam van het Instituut voor Robotica en Mechatronica in Wessling zegt dat robots een bedreiging kunnen vormen, zeker indien ze worden uitgerust met scherpe voorwerpen zoals scharen of messen. Het team ging na wat er gebeurt als een robot een scherp voorwerp gebruikt en daarmee per ongeluk een mens raakt.

  Men programmeerde een mechanische arm die allerlei voorwerpen vasthield om op 'zachte' substanties in te hakken die op menselijk weefsel lijken. Zo sloeg de robotarm op een bol siliconen, op een stuk varken en zelfs op de arm van een dappere menselijke vrijwilliger. De schade die daarbij werd toegebracht, zou in sommige gevallen dodelijk kunnen zijn, zeggen de researchers.

  Veiligheid inbouwen
  Het institituut stelt nu voor om robots uit te rusten met een detectiesysteem dat botsingen voorkomt, en zo de kans op verwondingen beduidend verkleint. Het veiligheidsssysteem gebruikt sensors die de robot waarschuwen als hij een 'nieuwe' substantie raakt - bijvoorbeeld de duim van een nieuwsgierige kleuter in plaats van de tomaten die hij aan het fijnhakken is.

  Het systeem is het eerste waarmee hakwondes door robots kunnen  worden vermeden, iets dat ongetwijfeld niet alleen goed nieuws is voor huishoudens, maar ook voor een aantal industriële toepassingen op de fabrieksvloer. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man verkleed als Snoopy wil inbreken in gevangenis

  Man verkleed als Snoopy wil inbreken in gevangenis

  .
  Een man verkleed als Snoopy heeft samen met een makker een poging ondernomen om in te breken in een gevangenis. Het olijke duo wilde een familielid bevrijden. De verklede stripheld werd prompt opgepakt toen hij zich gewapend een weg wilde banen in de gevangenis van Albany op het Isle of Wight.

  Zijn kompaan was niet vermomd als stripheld, meldt de boulevardkrant The Sun. Tot overmaat van ramp bleek dat de mannen zich ook nog eens vergist hadden. Het familielid dat ze wilden bevrijden zat in een ander deel van het gevangeniscomplex. De twee wilden de deur van de personeelsingang forceren en toen dat niet lukte, wilden ze munitie naar de wagens van de cipiers gooien.

  Snoopy en zijn makker werden snel overmeesterd en opgepakt. Het wapen van de hond bleek onschadelijk, het ging om een waterpistooltje. "Je maakt het niet elke dag mee dat een stripfiguur wil inbreken in een gevangenis", aldus een gevangeniswerker. "Maar dit was echt wel een van de van domste pogingen ooit." (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!