WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    02-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man plast zich dood tegen stroommast die hij omver reed

    Man plast zich dood tegen stroommast die hij omver reed


    Een 50-jarige man in de Amerikaanse deelstaat Washington kwam zonder kleerscheuren uit een auto-ongeval, maar plaste zich daarna dood. Dat melddt de radiozender KXRO.
     
    Roy Messenger was nabij het plaatsje Montesano met zijn auto tegen een elektriciteitsmast gebotst. Hij had zijn gezinsleden getelefoneerd met een vraag op hulp en begon, om van de emotie te bekomen, zijn volle blaas te ledigen. Helaas maakte 's mans urinestraal contact met een afgeknapte stroomkabel. De onfortuinlijke automobilist werd geëlektrocuteerd. (dpa/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee Russische directeurs levend doodgekookt in sauna

    Twee Russische directeurs levend doodgekookt in sauna


    Sauna's hebben als doel een verkwikkend effect te bezorgen aan wie er zich aan waagt. Zo liep het echter niet voor twee Russische bedrijfsleiders uit Kirov. Zij sprongen na hun korte verblijf in de warmtecabine in wat zij dachten een afkoelingsbad te zijn. Helaas had een van de slachtoffers zich ergens van knopje vergist en werden de zakenlui levend verbrand in kokend water.

    Een derde aanwezige wou de heren nog redden, maar kon hen niet uit het bad hijsen, waarvan het water per ongeluk tot koken was gebracht. De onfortuinlijken stierven aan oververhitting.

    Sauna's hebben gewoonlijk een 'afkoelbad' om in te duiken als verfrissing na de hoge zweettemperaturen in de stoomkamer. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden vissen vallen uit de lucht in woestijnstadje

    Honderden vissen vallen uit de lucht in woestijnstadje

    Inwoners van een afgelegen Australisch woestijndorpje schrokken zich een hoedje. Een pittige onweder had niet alleen veel regen en wind in petto... maar ook vallende vissen.

    Honderden witte baarsjes, zowel levende als dode, vielen uit de lucht in Lajamanu. Weersexperten denken dat de visjes werden uit een rivier werden opgezogen in een onweersbui om dus nadien (525 kilometer verder) over een dorp neer te sijpelen. Mark Kersemakers, weerman bij  the Australian Bureau of Meteorology, zegt dat de vissen gemakkelijk tussen de 12.000 en de 15.000 meter hoog zouden 'gevlogen' hebben.

    Dit is echter niet meer de eerste keer dat Lajamanu werd geteisterd door een 'vissenregen'. Volgens Northern Territory News zou dit in 1974 en in 2004 ook al eens het geval zijn geweest.

    Joe Ashley, een 55-jarige man uit Jabiru, nabij Lajamanu, is er alvast niet meer gerust in: "Normaal zwemmen vissen in het water, maar nu komen ze ook al uit de lucht gevallen. Wat als er de volgende keer iets groters naar beneden komt?". De gedachte dat dit eventueel krokodillen zouden kunnen zijn deed de man alleen maar harder huiveren...(ypu)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video: inbreker zit vast in schoorsteen

    Video: inbreker zit vast in schoorsteen

    De politie van de Amerikaanse stad Seattle heeft beelden vrijgegeven van een man die tijdens een inbraakpoging in Seward Park Avenue vast raakte in de schoorsteen van een huis.

    "Stop met roepen!"
    Een buurman hoorde de man vanuit zijn benarde positie om hulp schreeuwen. De attente buurtbewoner belde vervolgens de hulpdiensten. "Ze komen eraan, dus stop met roepen!", brulde hij de onhandige would-be misdadiger toe. "Spaar je krachten liever."

    De 23-jarige Shon M. Shanell was amper twee maanden vrijgekomen toen hij zich in dit avontuur stortte. Hij werd na zijn claustrofobische sinterklaaservaring, die bijna zes uur duurde, door de brandweer bevrijd. Hij wordt nu vervolgd voor inbraakpoging. Of hij ook een boete riskeert voor grenzeloze stupiditeit, is niet geweten. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse brouwerij maakt bier met 45 procent alcohol

    Nederlandse brouwerij maakt bier met 45 procent alcohol


    De Almeerse brouwer Jan Nijboer heeft bier met 45 procent alcohol ontwikkeld. Hij komt hiermee in opstand tegen twee niet-Nederlandse brouwers die steeds maar weer met zwaarder bier op de markt komen. Dat liet Nijboer dinsdag weten.
     
    "Ik vind het zo langzamerhand een klein beetje idioterie worden", legt Nijboer, eigenaar van bierbrouwerij Het Koelschip, uit. "En ik vond het wel leuk om in opstand te komen". Momenteel bestaat volgens hem het zwaarste biertje ter wereld uit 41 procent alcohol. Zijn bier Obilix is ondanks het hoge alcoholpercentage nog steeds goed drinkbaar. "Je drinkt het alleen niet als bier, maar als borreltje. In een mooi whisky- of cognacglas." (anp/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IPhone-app 'Tigertext' maakt vreemdgaan makkelijker

    IPhone-app 'Tigertext' maakt vreemdgaan makkelijker

    Een nieuwe applicatie voor de iPhone laat gebruikers toe in te stellen dat een verzonden tekst na een bepaalde periode verdwijnt van het toestel van de ontvanger. Het bericht kan niet worden doorgestuurd of bewaard, en is voor schuinsmarcheerders dus een prima snufje om af te spreken met hun minnaar of minnares.

    Zowel de verzender als de ontvanger moeten de software met de toepasselijke naam 'TigerText' installeren. Wanneer alleen de verzender die toepassing heeft, krijgt de ontvanger de vraag om de software te installeren.

    De berichten kunnen niet worden bewaard, omdat ze enkel op de servers van TigerText staan. Wanneer ze daar worden verwijderd, zijn ze dan ook effectief weg. De toepassing bevat de mogelijkheid om een gelezen bericht na zestig seconden te verwijderen, en alle informatie over gemaakte telefoontjes te wissen.

    Privacy
    De toepassing is dus ideaal voor schuinsmarcheerders en andere geniepigaards, maar werd eigenlijk niet voor hen ontwikkeld. Ontwerper Jeffrey Evans is naar eigen zeggen voornamelijk bezorgd over de privacy van zijn klanten. "Mensen sms'en zoals ze praten," zegt hij. "Sommige dingen die ze zeggen, kunnen uit hun context worden gerukt en terug opduiken om hen te achtervolgen."

    Hij wijst erop dat de Europese Unie in 2006 telefonie- en internetoperatoren verplichtte alle gsm-verkeer en e-maildata een zekere tijd bij te houden, en vindt dat een inbreuk op de privacy.

    Sexting
    De man geeft toe dat zijn toepassing interessant kan zijn voor vreemdgangers, of tieners die al eens aan sexting doen of dronken sms'jes versturen. Hij mikt echter eerder op advocaten en hun cliënten, en zakenlui die verwikkeld zijn in ingewikkelde deals.

    De naam 'TigerText' bestond trouwens al voor het seksschandaal rond golfer Tiger Woods uitbrak, zegt Evans. De app staat op iTunes voor 2,5 doillar per maand, zo'n 1,85 euro. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neustechnologie is jongste wapen in strijd tegen misdaad

    Neustechnologie is jongste wapen in strijd tegen misdaad


    Irisscans en vingerafdrukken behoren al lang tot het arsenaal van topspeurders in hun strijd tegen de criminaliteit, maar nu krijgen de misdaadbestrijders er nog een geheim wapen bij. Volgens onderzoekers aan de universiteit van het Britse Bath kunnen neuzen de ultieme manier worden om mensen te identificeren.

    Volledig plaatje
    De researchers scanden neuzen in 3D en deelden de reukorganen in volgens kenmerken als tip en brugprofiel. Zo stelden ze zes types neus vast: Romeins, Grieks, Nubisch, havik, snob en wipneus. Met de basiskennis op zak slagen ze er makkelijker in om gelaatstrekken van mensen te onderscheiden. "Tot nu toe waren neuzen grotendeels genegeerd in de biometrie, de studie van het gelaat", zegt Dr Adrian Evans van de universiteit. "Oren en ogen kennen we onderhand van binnen en van buiten, het werd tijd om het volledige gezichtsplaatje te kennen."

    PhotoFace-systeem
    De onderzoekers gebruikten het PhotoFace-systeem om 3D-scans te maken en kunnen zo veel fijner onderzoek verrichten dan voorheen. "In vergelijking met de iristechnologie staan we nog nergens, maar ons systeem heeft ook zijn voordelen", vindt Evans. "Zo zijn irisscans zeer doeltreffend, maar het is verschrikkelijk moeilijk om zo'n onderzoek accuraat uit te voeren. Misdadigers kunnen hun irissen verbergen door een bril of door hun ogen dicht te knijpen, of ze zelfs wijder maken door oogdruppels te gebruiken. Met de oren zijn er ook problemen: die stop je gewoon weg onder je haar."

    "Uiteraard kunnen mensen die niet willen herkend worden hun neus laten breken of plastische chirurgie ondergaan, maar laat ons wel wezen: dat is al een behoorlijk drastische ingreep."

    Evans hoopt nu dat de veelbelovende onderzoeksresultaten ook in de praktijk succesvol zullen blijken. "Deze nieuwe techniek heeft in elk geval potentieel", maakt hij zich sterk. "In combinatie met andere opsporingsmethodes kan hij de identificatie van personen veel makkelijker maken." (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Atoomkelder te koop op eBay

    Atoomkelder te koop op eBay


    Op zoek naar bescherming in een onveilige wereld? Op eBay vind je misschien wat je zoekt. Daar loopt momenteel een veiling voor een schuilkelder die bestand is tegen een nucleaire aanval op Groot-Brittannië.

    De bunker ligt in Derbyshire Dales in het hart van Engeland en werd eind jaren '50 gebouwd door de Royal Observer Corps, die bij het begin van de Koude Oorlog de verantwoordelijkheid kregen om nucleaire aanvallen te rapporteren. Na de val van de Sovjetunie en het einde van de Koude Oorlog raakten de bunkers in onbruik.

    Bij de bunker hoort ook een stuk privaat land van 5x5 meter. De bunker zelf is in goede staat en beschikt over onder andere over een stapelbed, een chemisch toilet, een bureau en een kast. Het huidige bod bedraagt 19.500 pond (21.849,76 euro). Bieden kan nog tot 7 maart. (sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boer naar cel na uitlenen tractor aan zoontje (11) dat ernstig ongeval veroorzaakte

    Boer naar cel na uitlenen tractor aan zoontje (11) dat ernstig ongeval veroorzaakte


    Een 53-jarige melkveehouder uit het Nederlandse Houwerzijl (in de provincie Groningen) moet een half jaar de cel in omdat zijn 11-jarige zoontje een ernstig ongeluk veroorzaakte nadat de boer zijn tractor aan hem had uitgeleend. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

    De man liet de jongen in 2008 op een tractor zonder licht rijden. Hij zette het voertuig aan de kant van de weg, maar was moeilijk zichtbaar. Daardoor knalde een bromfietser er tegen. Het slachtoffer is sindsdien blind aan beide ogen. De rechter legde de man een half jaar celstraf op, waarvan drie maanden voorwaardelijk. (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakt fietsen mag in Nieuw-Zeeland

    Naakt fietsen mag in Nieuw-Zeeland


    Naakt fietsen is in Nieuw-Zeeland geen probleem. Een rechtbank maakte vandaag een vonnis ongedaan tegen een bouwvakker die vorig jaar poedelnaakt op zijn fiets reed.
     
    Een autobestuurder verwittigde de politie, die de man aanhield. In eerste instantie werd hij tot een boete van omgerekend 100 euro veroordeeld. De rechter in beroep oordeelde anders en vond dat er niets aanstootgevend is aan naakt fietsen.
     
    Geen vuile was
    "Het is een kwestie van levensstijl", zei fietser Nick Lowe (40) in een kranteninterview. "Ik voel me nu eenmaal niet goed in mijn vel met kleren aan. Ik loop thuis naakt rond, ik maai mijn gras af in mijn blootje en onderhoud ook de rest van mijn tuin in mijn adamskostuum. Waarom een hoop vuile was produceren als dat niet nodig is? " (belga/lb)
    02/03/10 09u28
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!