WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    21-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manneken Pis plaste Maltees bier

    Manneken Pis plaste Maltees bier

    .

    Afgelopen weekend verbaasde Manneken Pis, het bekende standbeeld in Brussel, vriend en vijand door bier te plassen. Het ging om een stunt van de Maltese Ambassade ter ere van het feest Mnarja, een viering van de patroonheiligen Pertrus en Paulus.

    Het beeldje kreeg bovendien een ridderkostuum aangemeten en ontving de titel van kleinste ridder van Malta. Tijdens de feestelijkheden plaste het bekendste manneken van Brussel geen water maar wel Maltees bier. Dankzij producent Cisk Lager konden Voorbijgangers gratis van het drankje proeven.

    De garderobe van de Brusselse held bevat ondertussen al meer dan 700 verschillende kostuums die permanent tentoongesteld worden in het stadmuseum op de Grote Markt. (kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie familieleden dood na poging om ratten te verdelgen met uitlaatgassen

    Drie familieleden dood na poging om ratten te verdelgen met uitlaatgassen


    De uitlaatgassen van een ZAZ-968 Zaporozhets als deze joegen drie familieleden de dood in.
    In Oekraïne zijn drie leden van eenzelfde familie om het leven gekomen nadat de stamvader ratten probeerde te verdelgen door middel van uitlaatgassen. Dat meldt de website van de krant Pravda.

    Tuinslang
    De 71-jarige man bevistigde een tuinslang aan de uitlaatpijp van zijn oude autootje. Hij leidde de slang naar de kelder van hun huis en zette de motor van zijn Zaporozhets aan.

    Buiten westen
    Na een tijdje ging de rattenverdelger kijken hoe het in de kelder was gesteld. Al snel verloor hij het bewustzijn door de hoge concentratie aan uitlaatgassen. Wanneer manlief niet meteen terugkeerde, ging zijn 77-jarige echtgenote een kijkje nemen. Ook zij ging buiten westen. Hun 29-jarige kleindochter onderging hetzelfde droevige lot. Twee uur later trof een andere kleindochter de drie lijken van haar familieleden aan. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pastoor stapt 96 kilometer rond kerk voor goede doel

    Pastoor stapt 96 kilometer rond kerk voor goede doel

    .

    Een pastoor met een gouden hart stapt 96 kilometer voor het goede doel. De moedige man draait rondjes rond zijn kerk in Huntington Beach. De Amerikaanse geestelijke wil zo geld inzamelen voor een parochiaan met oogkanker en een instituut.

    Bob Ewing is een fitte pastoor en nu hij zestig geworden is, wil hij een extra inspanning leveren voor Jake Olson, een blinde jongen van dertien met oogkanker. Ewing wil met zijn voettocht zesduizend dollar inzamelen voor de jongen en een instituut dat zich inzet voor families van kinderen met oogproblemen. "Bob is een geweldige steun voor onze familie", zegt Marianne Brizendine, grootmoeder van Olson. "Hij komt ook vaak met ons bidden en hij is een steun in slechte tijden. Zo was hij er ook voor ons toen Jake in november zijn laatste oog verloor."

    Bob verlegt zijn grenzen. Hoewel hij last heeft van zijn voeten, blijft  hij doorgaan. "Ze staan vol blaren en ik heb een allergische reactie. Veel energie heb ik niet maar maar ik moet doorzetten. Als ik aan iets begin dan wil ik het ook afmaken", besluit de pastoor en hij strompelde verder. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam wil "lokjoden" inzetten

    Amsterdam wil "lokjoden" inzetten

    .

    Waarnemend burgemeester Lodewijk Asscher van Amsterdam wil kijken of het mogelijk is om zogenoemde "lokjoden" in te zetten om antisemitisch geweld tegen te gaan.

    Het past in het voornemen van Asscher om te kijken naar onorthodoxe maatregelen om het geweld tegen joden en homo's te stoppen, aldus zijn woordvoerder. Asscher reageerde hiermee op een suggestie van PvdA-kamerlid Ahmed Marcouch.

    Hitlergroet
    Gisteren bleek in een uitzending van de Joodse Omroep dat rabbijn Lody van de Kamp de Hitlergroet kreeg van Marokkaanse jongeren in Amsterdam. De opnames waren met een verborgen camera gemaakt. De rabbijn ging vorige week met twee scholieren naar verschillende buurten in Amsterdam, zoals Bos en Lommer, Osdorp, de Dapperbuurt en de Indische buurt. Ze kregen niet alleen de Hitlergroet, maar werden ook uitgescholden.

    Asscher gaat de kwestie bespreken met de politie en het Openbaar Ministerie. Volgens de woordvoerder is het heel moeilijk om tot vervolging over te gaan en voor de rechter te bewijzen dat het om discriminatie gaat.

    Lokoma's en lokhomo's
    Uit een eerdere radiouitzending van de Joodse Omroep bleek al dat het niet alleen in Amsterdam speelt, maar dat de situatie ook ernstig is in Rotterdam en Sneek. In die uitzending opperde de discussieleider Leonard Ornstein dat de politie in navolging van lokoma's en lokhomo's ook lokjoden moet inzetten. (belga/gb)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse agent laat boetes vallen in ruil voor seks

    Britse agent laat boetes vallen in ruil voor seks


    Een agent van de Britse verkeerspolitie heeft 3,5 jaar cel gekregen voor het chanteren van vrouwelijke automobilisten om seksueel aan zijn trekken te komen. Dat meldt de BBC.

    De getrouwde man bood mooie verkeersovertreders de optie om seks met hem te hebben. Als wederdienst gaf hij hen geen bekeuring.

    Genomen in auto
    Het is bewezen dat Jamie Slater (33) zes slachtoffers heeft gechanteerd. Twee vrouwen gingen in op de deal en lieten zich door de verkeersagent in zijn politieauto nemen.

    De anderen hoefden niet te betalen nadat ze hun telefoonnummer aan de agent hadden doorgegeven. Slater bestookte hen vervolgens met aangebrande sms'jes. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog belangrijker dan het WK voetbal: het kampioenschap muggen vangen in Estland

    Nog belangrijker dan het WK voetbal: het kampioenschap muggen vangen in Estland


    De sportieve ogen van de ganse wereld zijn gefocust op het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afika of toch niet helemaal want in Estland had het eerste kampioenschap muggen vangen plaats. De Baltische staat kampt met een muggenplaag en sportievelingen gingen in het stadje Tartu deelnemen aan het eerste kampioenschap.

    37 deelnemers kregen tien minuten tijd om in een afgebakend speelveld zoveel mogenlijk muggen te vangen. Dood of levend, het maakte niet uit. Doel was om zoveel mogelijk insecten uit de lucht te halen. "We kampen met een muggenplaag en we moeten ze toch op de een of andere manier bestrijden", legt organisator Trinnu Akkermann uit. "En dus hebben we voor de eerste keer het kampioenschap muggen vangen georganiseerd."

    Er daagden 37 deelnemers op en ze hadden elk hun eigen tactiek om de beestjes te vangen. "De opwarming is belangrijk", aldus Jevgeny Serov. "Ik ga me een beetje in het zweet werken en dan trek ik mijn kleren uit. Bedoeling is dat de muggen op mijn vers zweet afkomen en mijn vrouw en dochter dan de zoemers vangen", sprak hij vooraf. Maar zijn tactiek was niet de meest succesvolle. Niet hij maar Rauno Luksepp won het kampioenschap. Luksepp ving 38 muggen en won een zeiltochtje op het meer van Peipus. Een fantastisch cadeau voor een muggenliefhebber want de beestjes zijn ook dol op water. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beatles-tekst haalt bijna 1 miljoen euro op veiling

    Beatles-tekst haalt bijna 1 miljoen euro op veiling

    Bij Sotheby's in New York zijn vandaag handgeschreven teksten van schrijver Mark Twain en ex-Beatle John Lennon voor fikse bedragen onder de veilinghamer gegaan.

    John Lennon.

    John Lennon.
    Een onuitgegeven manuscript van de beroemde schrijver van de avonturen van Tom Sawyer en Huckleberry Finn, het 65 bladzijden tellende 'A family Sketch', in 1896 geschreven ter nagedachtenis van zijn overleden dochter Susy, bracht net geen 200.000 euro (242.500 dollar) op, het dubbele van de geschatte waarde.
     
    'A Day in the Life'
    John Lennon veegde daarna Twain van de tabellen. Het blad waarop hij de beroemde Beatles-song 'A Day in the Life' neerkrabbelde - compleet met geschrapte passages, verbeteringen en toevoegingen - werd op meer dan 1,2 miljoen dollar (970.000 euro) afgeklopt. Goed nieuws voor de nieuwe eigenaar: het blad is langs beide zijden beschreven. 'A Day in the Life' is het slotnummer van het Beatles-album 'Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band'.
     
    Voor de rest verliep de tweede en laatste veilingdag van Sotheby's eerder ontgoochelend. Van de 95 aangeboden stukken werden er 37 niet en 35 onder de geschatte prijs verkocht. Zo vonden een script van VS-president Abraham Lincoln en een manuscript van Arthur Miller geen gegadigde. Brieven van cultauteur J. D. Salinger ('The Catcher in the Rye') gingen voor exact de geschatte waarde weg. (belga/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Baby's binnen 10 jaar niet meer verwekt met seks"

    "Baby's binnen 10 jaar niet meer verwekt met seks"


    Koppels zullen binnen tien jaar ivf in plaats van seks gebruiken om kinderen te verwekken, aldus twee vooraanstaande wetenschappers. Ze zeggen dat dertigers steeds vaker zullen vertrouwen op kunstmatige bevruchtingsmethoden omdat natuurlijke voortplanting niet efficiënt is.

    Slaagkans
    De uitspraken van de wetenschappers impliceren dus dat seks in de toekomst enkel nog een ontspanningsactiviteit zal worden. Dierenarts John Yovich: "Ivf verlaagt de druk bij koppels die hun kinderwens uitgesteld hebben om hun carrière te ontplooien. Zwanger worden via ivf zal binnenkoirt efficiënter zijn dan een baby op natuurlijke wijze te verwekken. Zelfs jonge volwassenen hebben elke maand niet meer kans dan één op vier om zich voort te planten via seks. Bij degenen ouder dan 35 jaar daalt dit naar een op de tien. Binnen tien jaar stijgt de slaagkans van ivf naar 100 procent. Bij dieren is deze techniek in bijna alle gevallen succesvol. Er is geen reden waarom dit bij mensen ook niet mogelijk zou zijn. Seks is een inefficiënt proces van voortplanting " 

    Efficiënt
    Collega Gabor Vajta zegt dat ivf bij dieren 100 keer meer efficiënt is dan bij mensen. Hij beweert dat er geen reden is waarom deze techniek bij mensen ook niet 100 keer efficiënter zou kunnen worden. Momenteel heeft de procedure maar een slaagkans van 50 procent bij de meeste gezonde mensen. Vruchtbaarheidsspecialist Gedis Grudzinskas: "Het zou me niet verbazen dat ivf ooit efficiënter wordt dan een natuurlijke verwekking, maar je kan nooit garanderen dat het bij de eerste behandeling meteen raak is." (ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!