WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    19-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacht op radioactieve muis in nucleaire fabriek

    Jacht op radioactieve muis in nucleaire fabriek


    In de staat Washington maken de autoriteiten jacht op een radioactieve muis. Het diertje houdt zich op in een voormalige fabriek waar kernwapens werden gemaakt. Het Washington State Department of Health zegt dat er geen gevaar is voor de volksgezondheid. Dat meldt de krant Tri-City Herald.

    Keutels
    De jacht werd geopend nadat radioactieve muizenkeutels werden aangetroffen op de terreinen van de installaties in Hanford. Amper twee weken geleden werd daar nog een radioactief konijn gevangen. Dat gebeurde op nagenoeg dezelfde plaats waar de konijnenstront werd gevonden. Vermoed wordt dat beide dieren besmet raakten door dezelfde radioactieve bron.

    Vallen
    Arbeiders van de fabriek hebben nu zestig muizenvallen geplaatst. De twee muizen die zich tot dusver hebben laten vangen, waren echter niet besmet.

    In Hanford werd van 1944 tot 1987 plutonium geproduceerd voor het Amerikaanse nucleair wapenarsenaal. Op dit moment is een grootscheepse sanering van de installaties aan de gang. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Professor krijgt camera in achterhoofd

    Professor krijgt camera in achterhoofd



    Een Amerikaanse professor in de fotografie laat voor een kunstproject een camera installeren in zijn achterhoofd.
    De studenten van assistent-professor Wafaa Bilal aan de universiteit van New York kunnen binnenkort geen kattenkwaad meer uithalen achter de rug van hun leraar. De man zal een jaar lang met een camera in zijn achterhoofd rondlopen. De camera neemt elke minuut een foto.

    Deze foto's worden draadloos naar een museum in Qatar verzonden. In het Mathaf, het nieuwe Arabische Museum van Moderne Kunst, kunnen bezoekers de handel en wandel van de professor op verschillende beeldschermen volgen. De naam van het kunstwerk is 'The 3rd I'.

    Privacy

    De plannen van Bilal veroorzaken wel onrust op de campus over de privacy van de studenten, schrijft The Wall Street Journal. Daarom is hij met het universiteitsbestuur overeengekomen om de camera tijdens de lesuren af te dekken.

    Bilal gaat volgende maand onder het mes. Het fototoestel, ter grootte van een vingernagel, zal op zijn achterhoofd bevestigd worden met een methode die ook bij piercing gebruikt wordt.

    Zelfmoordterrorist

    Het is niet de eerste keer dat de professor choqueert met zijn kunst. In 2008 ontwikkelde hij een videospel waarin zijn personage een zelfmoordterrorist speelt die toenmalig president George Bush wil opblazen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunst uit Congo op expositie in Knokke is vals

    Kunst uit Congo op expositie in Knokke is vals


    De grote collectie kunst uit Congo, die tot 16 januari te bezichtigen is in het Cultuurcentrum Scharpoord in Knokke, zit vol vervalsingen. Het betreft de verzameling van Joseph Schelfhout. Dat bericht Knack.be.

    "Iemand die weinig of niets afweet over etnische kunst, krijgt in Knokke een rijke tentoonstelling te zien, waarin bijna alle volkeren van Congo worden vertegenwoordigd, van de Luba tot en met de Kuba. Je kunt er beelden en maskers bewonderen die in alle naslagwerken over Afrikaanse kunst staan, gaande van een koninklijk beeld van de Kuba tot en met de uiterst zeldzame zitjes in Buli-stijl (Luba)", zo schrijft Piet Swimberghe.
     
    Replica's
    Volgens de auteur wordt op de tentoonstelling een soort replica's, nabootsingen van bekende maskers en beelden uit museale collecties, getoond. Het is volgens Swimberghe een gangbare praktijk bij falsarissen om in Afrikaanse ateliers nabootsingen te laten vervaardigen op basis van foto's van bestaande stukken. "Dat verklaart meteen waarom je in de collectie-Schelfhout zo veel klassieke stukken uit beroemde verzamelingen vindt", luidt het.
     
    Marc Felix, een expert in etnische kunst, vindt het jammer dat de tentoonstelling veel publiciteit krijgt, wat de serieuze handelaars allerminst op prijs stellen. Felix wijst er ook op dat de internationale handel in etnische kunst overal geconfronteerd wordt met dergelijke vervalsingen. Volgens de expert is de omzet van de handel in vervalsingen veel groter dan die van de handel in authentieke stukken. (belga/dea)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland wil vingerafdrukken van iedereen in database

    Nederland wil vingerafdrukken van iedereen in database


    "Vingerafdrukken zijn niet persoonlijk"

    De Nederlandse overheid wil de vingerafdrukken van alle inwoners bewaren in een database. Minister van Binnenlandse Zaken Piet Hein Donner krijgt daarover kritiek van onder andere GroenLinks en de PvdA, maar de maatregel heeft ook voorstanders.

    Tegenstanders vinden een dergelijke database een inbreuk op de privacy, maar niet iedereen is het daarmee eens. "Vingerafdrukken zeggen in het geheel niets over iemands persoonlijkheid, dus zijn ze niet persoonlijk," zegt burgemeester Wolfsen van Utrecht in het Utrechtse Stadsblad.

    Verzet
    Zowel tegen decentrale (bij gemeenten) als centrale opslag van vingerafdrukken is veel verzet. Tegenstander Tofik Dibi van GroenLinks ziet die risico's vooral in het kraken van de database. "Wie de centrale vingerafdrukkendatabase kraakt, heeft letterlijk vrij spel", stelt het tweede Kamerlid. Hij vindt dat de burger onvoldoende wordt beschermd door de eigen overheid. Dibi vraagt de minister af te zien van de oprichting van de database. Daarmee gaat GroenLinks verder dan de PvdA, die eerder aan Donner vroeg de bouw van de database op te schorten. Donner weigert dat.

    Mensenrechten
    Het opslaan zou wellicht een overtreding zijn van het Europese Mensenrechtenverdrag, meldt Webwereld. Zowel bij de Europese Commissie als in de Nederlandse Tweede Kamer zijn hierover vragen gesteld, maar minister Donner heeft al laten weten gewoon door te gaan met de bouw van de centrale database.  (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat een kaarsje in Scherpenheuvel branden via het web

    Laat een kaarsje in Scherpenheuvel branden via het web

    laat een kaarsje in scherpenheuvel branden via het web

    De parochie Scherpenheuvel biedt nu ook aan mensen, die slecht te been zijn of te weinig tijd hebben om naar het bedevaartsoord af te zakken, de kans om een kaarsje te branden. Via het internet kan je voortaan een aanvraag indienen zodat iemand anders het in je plaats doet.

    Een kaarsje laten branden via de website van het bedevaartsoord kost 3,50 euro, dat is net hetzelfde bedrag als ter plaatse.

    "We bekijken de aanvragen en verwachten via de bankrekening de betaling", aldus webmaster Guido Nijs in een krant van De Persgroep. "Eens dit gebeurd is, geven we aan de mensen die de kaarsen aansteken door wanneer de bezoekers de kaars willen laten branden. Onder meer de koster zal hiervoor instaan."

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel laat surfers beslissen: abortus of niet?

    Koppel laat surfers beslissen: abortus of niet?

    koppel laat surfers beslissen abortus of niet

    Een koppel uit het Amerikaanse Minneapolis heeft een website gelanceerd waarop surfers hun stem kunnen uitbrengen: moet het zwangere duo kiezen voor een abortus of moet de vrucht blijven leven?

    Pete en Alisha Arnold (beiden 30) zeggen dat ze www.birthornot.com oprichtten omdat ze onzeker zijn of ze wel of niet ouders willen worden. Ze geloven in dit controversiële concept omdat "het publiek het verschil kan maken".
    "We stemmen voor alles: van onze president tot de winnaar van wedstrijden als 'Idool'. Waarom dan niet stemmen over een zwangerschap?"

    Miskramen

    De jongste maanden kreeg het koppel tot tweemaal toe een miskraam, maar Alisha is nu opnieuw zwanger. Ze is 17 weken ver. Surfers kunnen tot 7 december hun stem uitbrengen. Dat is twee dagen voor de vrouw 20 weken zwanger zal zijn en abortus onmogelijk wordt.

    Op dit moment vindt meer dan 77% van de surfers dat de vrouw moet bevallen. Circa 23% vindt dat de baby geaborteerd moet worden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokter vervolgt restaurant nadat hij hele artisjok opeet

    Dokter vervolgt restaurant nadat hij hele artisjok opeet

    Of het heuglijk dan wel verontrustend nieuws is laten we in het midden, maar: je hoeft niet slim te zijn om dokter te worden. Dat bewees arts Arturo Carvajal, die in een restaurant in Miami een volledige artisjok naar binnen schrokte en vervolgens de zaak vervolgde omdat hij zich niet lekker voelde.

    Carvajal bestelde een gegrilde artisjok ("Een groente waar ik nog nooit van gehoord had, Edelachtbare", gaf hij in de rechtzaal te kennen) en werkte het ding vervolgens in zijn geheel naar binnen, in plaats van gewoon de eetbare delen van de blaadjes af te schrapen.

    De gevolgen van de eigenzinnige tafelmanieren lieten zich raden: de klant werd met hevige buikpijn geconfronteerd, en artsen vonden artisjokblaadjes die zijn inwendige huishouding blokkeerden.

    "Hij komt uit Cuba"
    Nu dient de misnoegde restaurantbezoeker klacht in wegens de geleden pijnen. Hij meent dat de ober onzorgvuldig is geweest door niet uit te leggen hoe een artisjok geconsumeerd dient te worden. "Mijn cliënt is afkomstig uit Cuba, waar het gebruikelijk is dat je de zaken eet zoals ze op je bord komen", zegt zijn advocaat.

    Het restaurant ziet het enigszins anders: "Wat is het volgende? Moeten we straks waarschuwingen op ons menu plaatsen om uit te leggen dat mensen de beenderen van de barbecueribbetjes niet mogen opeten?" (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!