NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  17-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Controversieel experiment op Franse tv met folteraars

  Controversieel experiment op Franse tv met folteraars


  De Franse staatstelevisie is een opmerkelijk psychologisch experiment begonnen: deelnemers aan een spelprogramma moeten een man straffen door hem elektrische schokken te geven. 80 Procent van de mensen gaat zo ver, dat het slachtoffer dood lijkt neer te vallen.

  De makers van de documentaire, die morgen op de Franse televisie te zien is, hebben de show Het Spel van de Dood opgezet. Dat lijkt een normaal spelprogramma te zijn, maar de kandidaten weten niet dat ze meedoen aan een experiment. Ze moeten een man vragen stellen en hem met elektrische schokken straffen wanneer hij een fout antwoord geeft. De sterkte van de schokken kan oplopen tot een dodelijke 460 volt. De deelnemers weten niet dat het slachtoffer een acteur is en helemaal geen schokken krijgt.

  De televisiemakers zeggen verbaasd te zijn dat maar zestien van de tachtig deelnemers weigerden de sadistische bevelen op te volgen. De psychologen wilden kijken hoe ver mensen gaan op de televisie. (anp/sps)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autorijles voor vijfjarigen

  Autorijles voor vijfjarigen


  In de Verenigde Arabische Emiraten kunnen kinderen van vijf jaar af voortaan autorijlessen volgen. Zij worden strikt in het oog gehouden door de verkeerspolitie. Dat meldt de krant The National.

  Echte auto's
  Kinderen van vijf tot twaalf jaar rijden met elektrisch aangedreven auto's in een speciaal 'verkeersdorp'. De wagentjes kunnen 15 kilometer per uur halen. Jongeren van 13 tot 17 jaar krijgen de beschikking over echte auto's met een maximumsnelheid van 20 per uur.

  Jong geleerd...
  Wanneer een leerling een overtreding maakt, wordt hij/zij op de vingers getikt door de toezichthoudende agenten. "De bedoeling is dat de kinderen zich van jongsaf aan de verkeersregels houden", zegt majoor Ahmed al Niyadi. "Ze leren dat ze absoluut hun veiligheidsgordel moeten dragen en dat ze de instructies van de politie moeten volgen". (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksprogramma's per ongeluk te zien op kinderzenders

  Seksprogramma's per ongeluk te zien op kinderzenders


  TV-reus Time Warner heeft zijn verontschuldigingen aangeboden nadat per ongeluk blote borstenprogramma's werden uitgezonden op twee kinderzenders in Noord- en Zuid-Carolina. Time Warner schrijft de vergissing toe aan een technisch mankement.

  Storm van verontwaardiging
  Gevolg was een stroom van protest die de telefooncentrale van Time Warner haast deed ontploffen. Technici konden het euvel pas na twee uur herstellen.

  "Dit incident spijt ons zeer erg", zegt woordvoerder Keith Poston van Time Warner. "Ik kan me de verontwaardiging van de ouders levendig voorstellen. Ik heb ook een zoon van negen". (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken en gedrogeerde papa steekt baby nachtje in de oven

  Dronken en gedrogeerde papa steekt baby nachtje in de oven  Larry Long komt wellicht niet meer in
aanmerking voor de titel 'Vader van het Jaar'.

  Larry Long komt wellicht niet meer in aanmerking voor de titel 'Vader van het Jaar'.
  Stoned als een aap en dronken als een Zwitser heeft een man uit Kentucky zijn zoontje van vijf weken een nachtje in de oven gestopt. De deur van de oven stond gelukkig op een kier en het toestel stond niet aan. Dat meldt CNN.

  Nadat hij marihuana had gerookt in het restaurant waar hij werkt, keerde Larry Long (33) naar huis. Daar begon hij whisky te hijsen met Brandy Hatton, de moeder van zijn kind. Toen vrouwlief ging slapen, maakte Long de fles voort soldaat.

  Wakker door geschrei
  Om 5.30 uur de volgende ochtend werd Hatton gewekt door het geschrei van zijn zoontje van vijf weken. Bleek dat hij met zijn zatte botten het kind in de oven te slapen had gelegd.

  Het was Long zelf die de hulpdiensten belde nadat hij tot het besef was gekomen wat hij had aangericht. Een ambulance rukte uit naar de plaats van het onheil. De baby bleek gelukkig niet gewond.

  Baby weggehaald
  De politie arresteerde Larry Long. De baby werd weggehaald bij het koppel en ondergebracht bij familie van de moeder. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Designer tovert overreden dieren om tot hoeden

  Designer tovert overreden dieren om tot hoeden


  De Britse designer James Faulkner gebruikt vleugels, veren en bont van dieren die door auto's overreden werden om hoeden mee te maken.

  Maden?
  De hoedencollectie van Faulkner uit het Britse Edinburgh bedraagt al 36 creaties. De huid of veren van vossen, eksters, konijnen, spechten, fazanten, eenden, kraaien en pauwen vormen de basis van zijn creaties. De designer begon in mei 2009 met het gebruik van dode dieren: "Het klinkt luguber, maar ik haal voldoening uit het maken van iets mooi uit iets gruwelijk. Het begon allemaal toen een vriendin een hoed wilde kopen voor haar huwelijk. Zonder na te denken zei ik er een voor haar te maken. Ik wandelde op een dag langs de weg en toen zag ik een dode ekster liggen. Omdat ik wist dat de jurk van mijn vriendin zwart en wit was, zag ik meteen hed potentieel. Ik gebruikte de veren van het overleden dier voor het ontwerp. Toen die vriendin hoorde waarvan haar hoed gemaakt was, verwachtte ze zich aan maden die er uit zouden vallen. Ze gaf zelf toe dat het er prachtig uitzag eens ze het ontwerp droeg."

  Carrière
  Faulkner maakt ook broches en accessoires uit bont van overreden dieren. "Het klinkt raar, maar ik raakte er snel gewoon aan de huiden en veren te poetsen en klaar te maken. Ik creëer iets stijlvol uit iets triest, het is toch goed dat de dieren dankzij mij niet blijven liggen op de weg."  De designer hoopt binnenkort ook een modecarrière uit te bouwen rond zijn collectie. "Tot nu maakte ik enkel hoeden voor vrienden en familie, binnenkort zal ik op bestelling werken." (ep)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keukenhulp mengde benzine met soep in Britse privéschool

  Keukenhulp mengde benzine met soep in Britse privéschool

  Een keukenhulp in de Stowe school, een hoog aangeschreven privéschool in het Engelse Buckinghamshire, is aangehouden omdat hij bezine in de soep van de leerlingen en leerkrachten zou hebben gegoten.

  Het keukenpersoneel luidde de alarmbel nadat ze opmerkten dat de soep een chemische geur had.  De 58-jarige verdachte is gisteren aangehouden. Hij is voorlopig vrij op borg maar werd door de school geschorst.

  E-mail
  Schoolhoofd dr. Anthony Wallersteiner maakte aan de Daily Mail duidelijk dat "niemand van deze soep dronk." Er werd ook een e-mail gestuurd naar de ouders van de leerlingen om dit nogmaals te benadrukken.

  De privéschool, waar het inschrijvingsgeld voor één jaar al gauw zo'n 30.000 euro bedraagt, telt 750 leerlingen tussen de 13 en de 18 jaar. Onder andere Chelsy Davy, de vriendin van prins Harry, werd er opgeleid. (ypu)
   
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokters vergeten patiënt onder verdoving te opereren

  Dokters vergeten patiënt onder verdoving te opereren


  In China heeft een team van dokters vergeten een patiënt, die wel al onder verdoving was, te opereren. Cao Longbao moest een operatie ondergaan en werd de operatiekamer binnengerold.

  De patiënt lag bijna een uur onder verdoving in de operatiekamer voordat een verpleegster hem terug naar zijn kamer bracht, denkende dat de operatie voorbij was. De patiënt vertelde aan de verpleegster dat hij geen verschil voelde met voor de operatie.

  Toen Cao zich de volgende dag klaarmaakte om het ziekenhuis te verlaten, haastten de dokters zich naar zijn kamer om te vertellen dat ze vergeten waren hem te opereren. De operatie werd de volgende dag met succes uitgevoerd. (adv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken kerel zwaait met penis in gezicht van agente

  Dronken kerel zwaait met penis in gezicht van agente


  In Schotland heeft een man van Litouwse afkomst een nieuwe dimensie gegeven aan het modewoord swaffelen. Hij veroordeeld tot het betalen van een boete omdat hij een vrouwelijke politieagente in het gezicht probeerde te slaan met zijn penis. Dat meldt de zender STV op zijn website.

  Ruzie met vriendin
  De agente werd opgeroepen voor een ruzie ten huize van Marium Varinauskas (28). Diens vriendin had de politie gebeld omdat er met de stomdronken Marium geen huis meer te houden was.

  Duik
  Bij aankomst van de politie zat de kerel in zijn onderbroek op de sofa. Plots stond Varinauskas recht, trok zijn onderbroek uit en zwaaide met zijn lid in het gezicht van een agente. De wetsdienster moest een duik nemen om het vlezige projectiel te ontwijken.

  Varinauskas bekende gisteren zijn geslachtelijke aanslag op de politievrouw. Hij gaf ook toe dat hij zwaar had gedronken. De rechter bedacht hem met een boete van omgerekend 660 euro. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept voor focaccia met tomaten, Parmezaanse kaas, raketsla en Breydelspek Recept voor focaccia met tomaten, Parmezaanse kaas, raketsla en Breydelspek

  Recept voor focaccia met tomaten, Parmezaanse kaas, raketsla en Breydelspek

  Recept voor focaccia met tomaten, Parmezaanse kaas, raketsla en
Breydelspek

  Aperitiefhapjes / Tapas

  Seizoen: Zomer

  Bereidingstijd: 0’-30’

  Breydelingrediënt: Breydelspek

  508,5 calorieën/per

  Ingrediënten

  1 snede focaccia
  1 verse, ontpitte en ontvelde tomaat
  25 g gedroogde tomaten
  25 g Parmezaanse kaas
  Wat raketsla
  100 g Breydelspek in dunne schijfjes

  Bereidingswijze

  Eerst moet je het focacciastukje in de oven bakken. Hoe? dat zie je op de verpakking. Daarna smeer je het in met wat olijfolie. Beleg het brood met een dun sneetje Breydelspek en daar bovenop wat stukjes verse tomaat en deeltjes van zongedroogde tomaten. Strooi ten slotte wat Parmezaanse kaas over de tomaten.

  Even in de oven op 200°C en klaar. Werk je hapje af met enkele blaadjes raketsla, en je waant je zó in Toscane. Smakelijk!

  TIP: snij het sneetje Breydelspek al in enkele reepjes, zodat bij het bijten niet alles ineens van je broodje valt.

  Smakelijk

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin verlinkt man wanneer die haar reisbureau overvalt

  Vriendin verlinkt man wanneer die haar reisbureau overvalt

  .

  Een overval op een reisbureau in Schotland is uitgedraaid op een staaltje comedy capers. Een man had net zijn werk verloren en was te beschaamd om dat aan zijn vriendin te vertellen. Toen die vriendin merkte dat zijn loon nog niet gestort was op hun rekening en dus begreep dat er iets niet klopte, sloegen zijn stoppen door. hij besloot het reisbureau van zijn vriendin te overvallen. Helaas herkende ze hem meteen en gaf hem aan bij de politie.

  Joseph McDonald (49) was net zijn job in een warenhuis kwijt door besparingen en stapte vermomd met een sjaal, pet en zonnebril het reisbureau van Thomas Cook binnen. Linda Simonini (47), al tien jaar zijn vriendin, baat die uit. De man ging heel doortastend te werk bij zijn raid, want hij besproeide een collega van zijn vriendin met benzine uit een fles. Vervolgens stak hij een aansteker aan en riep "Geld!".

  Buit
  De buit van de overval bedroeg zo'n 1.250 euro en wat vreemde valuta, maar ver liep hij daar niet mee. Zijn vriendin had haar partner meteen herkend en belde prompt de politie om hem te verlinken. Ze wist niet dat haar vriend de overval gepland had en had er dus niks mee te maken.

  Beschaamd
  "Hij had heel zijn leven gewerkt en kon het gewoon niet over zijn hart krijgen om toe te geven dat hij geen job meer had. hij was te beschaamd. Wat hij deed, was echter angstaanjagend", zegt een kennis van de dader aan The Sun. De man blijft aangehouden en weet volgende maand wat zijn straf zal zijn. (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schot ontwaakt met ander accent na zes weken coma

  Schot ontwaakt met ander accent na zes weken coma

  Tom Patterson met zijn Franse vrouw Michelle.

  Dat een coma rare dingen met een mens kan doen, bewijst het geval van Tom Patterson. De 39-jarige Schot uit Largs bij Glasgow ontwaakte na zes weken in coma met een totaal andere stem. Hij ruilde het sappige Schotse accent voor een vreemd accent van het Europese vasteland. Dat schrijft de Schotse krant The Evening Times.

  Tom Patterson lag zes weken in coma na een auto-ongeval en vindt zijn nieuwe stem zelf heel raar. "Vlak na de stemwisseling, vroegen mensen me constant: 'Waar kom jij wel vandaan?'. Mijn hele leven ben ik al Tom uit Largs. Nu denken mensen dat ik uit Polen kom. Maar ik ben ook al voor een Portugees aangezien, voor een Duitser, een Fransman en sommige mensen dachten zelfs dat ik uit Israël kwam."

  Zeldzaam
  De stemvervorming van de Brit ontstaat volgens wetenschappers door het 'Foreign Accent Syndrome', dat vaker optreedt bij patiënten die door een ongeluk hersenbeschadiging oplopen. Hoewel het syndroom erg zeldzaam is - de afgelopen 70 jaar werd het bij 60 mensen vastgesteld - zijn er gevallen bekend waarbij een Amerikaan als een Brit ging klinken en anderen een zelfs overdreven Frans of Iers accent kregen.

  Logopedie
  De Brit is getrouwd met de Franse advocate Michelle Abraham. Onlangs werd hun eerste kindje geboren. Patterson krijgt nu logopedie, maar zegt niet ongelukkig te zijn met zijn nieuwe accent. "Het maakt me niets uit, ik ben al lang blij dat ik nog leef", aldus Tom. (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!