NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  26-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie zoekt man die vrouwen dwingt scheten te laten

  Politie zoekt man die vrouwen dwingt scheten te laten


  De politie staakt de zoektocht naar de 'prottenman'. Een geheimzinnige man dwingt vrouwen om voor hem winden te laten. De 'prottenman' slaat vooral toe op bospaden waar vrouwen gaan joggen.

  Agenten hebben hard hun best gedaan maar ze konden hem niet inrekenen. "We kunnen hem maar niet vinden", zegt Brian Stybe van de politiezone Nordsjælland. "We kregen zeven tips maar ze hebben geen resultaat opgeleverd en daarom laten we de zaak nu even rusten. Als we nieuwe bruikbare tips of aanwijzingen krijgen dan gaan we onze zoektocht hernemen", belooft de Deense agent.

  De 'prottenman' viel verschillende vrouwen lastig in Kokkedal. Op een bospad in de buurt van het kasteel ging hij twee vrouwen achterna die er aan het joggen waren. Hij gebood ze om voor hem winden te laten. De man werd later ook gezien in de buurt van het station waar hij opnieuw een vrouw aanklampte. Ook zij moest voor hem scheten laten. "Deze zaak is niet van levensbelang maar het is niet prettig voor de vrouwen en de man heeft meer dan waarschijnlijk professionele hulp nodig. We willen hem dan ook graag vinden", besluit Stybe in de Deense krant Frederiksborg Amts Avis. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kritiek op nieuw pretpark met 108 dwergen

  Kritiek op nieuw pretpark met 108 dwergen


  De kritiek op een pretpark met dwergen in China zwelt aan. Tegenstanders vinden dat de dwergen vernederd en commercieel uitgebuit worden voor de ogen van nieuwsgierigen.

  Het 'Little People's Kingdom' stelt 108 dwergen te werk. Ze komen uit alle hoeken van de Volksrepubliek en entertainen bezoekers in sprookjesachtige pakken. Het koninkrijk van de dwergen heeft niet alleen engeltjes in dienst maar ook een heuse koning met een leger. Er is ook een ziekenhuis en een ministerie van Buitenlandse Zaken. Allemaal leven ze samen in een groot dorp.

  Het hoogtepunt in hun dagelijks bestaan is de opvoering van het 'Zwanenmeer' waarbij de kleine mannen en vrouwen in roze balletpakjes dansen als kleine zwanen voor de bezoekers. Toch is niet iedereen opgezet met de vertoningen van de dwergen. Belangengroepen van gehandicapten vinden het bestaan van het koninkrijk "vernederend en stigmatiserend". Dwergen die in het pretpark willen werken moeten aan twee eisen voldoen. Ze moeten kleiner zijn dan 1 meter 30 en zelfstandig zijn. De jongste werknemer is 18 en de oudste 48, schrijft Sky News. (vsv)  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pastoor verduisterde kerkgeld om seksaffaires toe te dekken

  Pastoor verduisterde kerkgeld om seksaffaires toe te dekken

  pastoor verduisterde kerkgeld om seksaffaires toe te dekken

  08:36
  Een 75-jarige priester uit het West-Vlaamse Bellegem zou jarenlang zwijggeld betaald hebben aan afpersers. Anders maakten die zijn seksuele avonturen bekend. Het gerecht in Kortrijk is een onderzoek gestart.

  De bejaarde priester zou geld van de kerk verduisterd hebben om zijn afpersers het zwijgen op te leggen. Het gerecht rook onraad toen de gelovige man eind 2008 aangifte deed van een diefstal van een kelk uit zijn kerk.

  Voor de inwoners van Bellegem was het relict moreel van grote waarde. Het prijskaartje bedraagt 8.000 euro.

  "De kelk staat te koop in een antiekzaak in Parijs", vertelde de pastoor plots later. "Oost-Europeanen hebben me dat verteld. Ik kan ze terugkrijgen, maar ik moet daarvoor wel 10.000 euro betalen." De kelk kwam beschadigd weer terug.

  In 2009 gaf de priester opnieuw diefstallen aan. Zo verdween onder meer het opgehaalde geld voor Broederlijk Delen.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee zwangere meisjes (12 en 13 jaar) in gestolen auto van de E40 geplukt

  Twee zwangere meisjes (12 en 13 jaar) in gestolen auto van de E40 geplukt


  Op de E40 aan de grensovergang bij Lichtenbusch (Eynatten) heeft de Duitse politie twee jongedames gesnapt die met een gestolen wagen op weg waren naar Luik. De bestuurster bleek amper 12 jaar oud te zijn én hoogzwanger. Haar vriendin, 13, verkeert ook in gezegende toestand.  

  De dames reden in een wagen met nummerplaat uit Keulen, zonder enige papieren laat staan verzekering. De wagen stond als gestolen geseind. Beiden bleken niet aan hun proefstuk te zijn: ze zijn al meerdere keren opgepakt in Duitsland en België wegens diefstal. Hun familie woont in een "kamp" in de buurt van Luik volgens het rapport van de Duitse politie. Beide tieners zijn meegenomen door de Duitse jeugdbescherming. (mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vogel dropt afgesneden duim ontvoerde man boven parking

  Vogel dropt afgesneden duim ontvoerde man boven parking  Beelden van de ontvoerde Mahmood Ahmad die de politie vrijgaf.

  Een veiligheidsman van een parking in Londen deed een lugubere ontdekking. Hij vond de afgesneden duim van de gekidnapte Mahmood Ahmad (41), die dood gewaand werd. Een vogel moet de duim gedropt hebben, want er bestaan videobeelden van hoe die in het midden van de parking tussen de auto's viel. Dat meldt The Sun.

  De opzichter verveelde zich en voetbalde dan maar wat met wat hij dacht een kippenboutje te zijn. Tot hij de nagel opmerkte en verschrikt de politie belde. Uit forensische tests bleek dat het om de duim van Mahmood Ahmad ging. De man, een vader van twee die in een uithaalrestaurant werkt, werd drie dagen eerder 's nachts uit zijn eigen huis ontvoerd.

  De duim werd vakkundig verwijderd en zou dus door een vogel boven de parking gedropt zijn. "Dat is de enige mogelijke verklaring: een vogel moet de duim gevonden hebben en uit zijn bek hebben laten vallen toen hij boven de parking vloog", zegt een politieagent. Waarschijnlijk was het een meeuw.

  Drie mannen van 36, 33 en 18 jaar oud werden opgepakt voor de ontvoering van Ahmad. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Homo-Jezus verhit gemoederen in cowboyhoofdstad

  Homo-Jezus verhit gemoederen in cowboyhoofdstad


  In Stephenville, het Texaanse stadje dat zich de Cowboy Capital of the World pleegt te noemen, is er een serieuze rel ontstaan doordat op de plaatselijke Tarleton State University tijdens het paasweekeinde een toneelstuk te zien is waarin Jezus als homo wordt geportretteerd.

  In het toneelstuk geeft Jezus Judas een tongzoen, huwt hij twee homofiele apostelen, wordt Jozef afgeschilderd als een alcoholicus die zijn vrouw Maria afslaat en hangt er boven de zoon van God zijn hoofd een bordje op diens kruis met de tekst 'Koning der jeannetten'. Het is te gortig volgens de plaatselijke bevolking, die wil dat het toneelstuk wordt afgeblazen.

  Voorlopig gebeurt dat niet. De plaatselijke cowboys hebben beloofd in dat geval flink keet te schoppen. De unief heeft alvast 50 veiligheidsagenten opgetrommeld. (mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fikse rel in Nederland over T-shirt met 'Verrekte Mongol'

  Fikse rel in Nederland over T-shirt met 'Verrekte Mongol'

  In Nederland is een fikse ontstaan over een omstreden T-shirt met het opschrift 'Verrekte Mongol'. De kreet van de groep New Kids on the Block leverde op YouTube al een stevige internethit op, maar de bedrukte versie doet heel wat ouders van kinderen met het Syndroom van down de wenkbrauwen fronsen. Zij vinden het T-shirt hoogst ongepast.


  De directeur van modeketen Cool Cat voert aan dat er geen 'mongool' op het shirt staat, maar 'mongol'. Hij geeft echter toe dat de gevoelswaarde hetzelfde is.  Het is naar zijn zeggen niet de bedoeling mensen te kwetsen. "We willen echter ook een afspiegeling zijn van de samenleving en met humor naar dingen kijken,'' zegt hij tegen De Telegraaf.

  Die samenleving, en dan met name jongeren, weten die humor blijkbaar te waarderen. De shirtjes met de absurde tekst van New Kids on the Block gaan met duizenden tegelijk over de toonbank. (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elektronische onderbroek voor incontinentiepatiënten alarmeert verzorgers

  Elektronische onderbroek voor incontinentiepatiënten alarmeert verzorgers

  Incontinentie is een vreselijke aandoening voor wie eraan lijdt én voor wie de patiënt verzorgt. Een Australische firma heeft daarom een elektronische onderbroek ontwikkeld, die een sms'je kan sturen naar een verzorger als er incontinentie optreedt bij de drager ervan. De technologie is dus bedoeld voor bejaarden en zieken.  Australische bejaardentehuizen in de staat New South Wales zullen de elektronische onderbroek gebruiken om incontinentie bij hun inwoners te monitoren, na succesvolle tests in de staat Victoria. Incontinentie is een aandoening waarbij de patiënt zijn of haar ontlasting niet meer onder controle heeft. Vaak tot schaamte van wie eraan lijdt.

  Vandaar de nieuwe elektronische onderbroek. "Wij verhogen zo het comfort en de waardigheid van de bejaarden, terwijl we ook de kosten van de dure bejaardenhulp serieus willen indijken", zegt Philippa Lewis, CEO van de firma Simavita.

  Incontinentieluier
  De onderbroek heeft een wegwerpelement dat vergelijkbaar is met een traditionele incontinentieluier. Verder zijn de onderbroeken uitgerust met een afneembare zender, die gegevens van de sensorchip in de broek via een draadloos netwerk naar een centrale computer doorstuurt. Die verwittigt de verzorgers per sms of per pager.

  In Australië kampt meer dan 90 procent van de bejaarden die in een verzorgingsinstelling verblijven met incontinentie. Dat is voor de verplegers een arbeidsintensief probleem, omdat ze per dag regelmatig manuele controles moeten uitvoeren. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slaan Toyota's in VS op hol door hoogspanningslijnen?

  Slaan Toyota's in VS op hol door hoogspanningslijnen?


  Amerikaanse auto-experten onderzoeken een verrassende piste bij het zoeken naar verklaringen voor op hol geslagen Toyota's: hoogspanningslijnen. Ze denken dat het electrisch veld dat hoogspanningskabels genereren wel eens voor storing kan zorgen met het electronisch systeem in de auto's. Bij nogal wat gevallen van 'runaway Toyota's' passeerden de chauffeurs onder hoogspanningslijnen zo blijkt.

  TL-lamp
  Een geleidend voorwerp dat zich onder een hoogspanningslijn bevindt, zal een lage spanning gaan voeren door "lekstroom". 's Nachts kan men het proberen door een TL-buis omhoog te steken onder een hoogspanningslijn. Als die genoeg "lekt" zal de lamp zachtjes oplichten.

  39 gevallen van 'sudden acceleration deaths' waarbij Toyota's om onverklaarbare wijze bleven versnellen, gebeurden blijkbaar op plaatsen waar er een grote concentratie van hoogspanningslijnen is.

  San Diego
  Er is één bijzonder interessant geval: dat van een Lexus-huurwagen in San Diego. Daar kreeg vorig jaar een bestuurder af te rekenen met het fenomeen op een plaats waar veel hoogspanningslijnen over de snelweg hangen. De auto werd grondig nagekeken, maar niks werd gevonden. Vier dagen later gebeurde met dezelfde huurauto hetzelfde, ook op een plek waar hoogspanningslijnen zijn.

  Of het nu de hoogspanningslijnen of niet zijn, volgens Clarence Ditlow van het Center for Auto Safety, en onafhankelijke en invloedrijke consumentorganisatie die in het verleden ook al problemen met Fords en auto's van GM aan het licht bracht, "wijst veel er op dat Toyota kampt met electronica-problemen bij bepaalde modellen".

  Wat Toyota ontkent. Volgens de fabrikant is er niks mis met de electronica in de wagens. Toch heeft de National Highway Traffic and Safety Administration bevestigt dat het onderzoekt of eloktromagnetisch interferentie van de hoogspanningslijnen iets met de gevallen van op hol geslagen Toyota's hebben te maken. (mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nonnen lieten me als 7-jarige mijn eigen braaksel opeten"

  "Nonnen lieten me als 7-jarige mijn eigen braaksel opeten"

  Niet alleen priesters zijn betrokken bij de massaal opduikende schandalen van kindermisbruik in de katholieke kerk, ook nonnen deden hun duit in het zakje. In Nederland doet een nu 66-jarige man uit Amstelveen een onverkwikkelijk boekje open over misbruik door nonnen in de jaren '50. Toen hij amper zeven jaar was moest hij van de nonnen zijn eigen braaksel opeten.

  "Ik heb mijn eigen braaksel van zure karnemelkse gortepap moeten opeten", onthult de toen pas 7-jarige Theo van Zelm, die de nonnen met naam en toenaam aanwijst. Hij werd vernederd, mishandeld en gebroken in het Friese nonnenklooster Mooi Gaasterland.

  Vastgegrepen door drie nonnen
  Van Zelm vertelt zijn aangrijpende verhaal in een lokale krant omdat hij naar eigen zeggen niets meer te verliezen heeft. Over zijn mishandelingen is hij open: "Je werd door drie nonnen hardhandig vast gehouden, twee grepen je bij de arm en de derde kneep je neus dicht, en werd het inmiddels ijskoude braaksel naar binnen gelepeld. Ik had dan al uren op mijn stoel gezeten want als je je eten uitgekotst had, moest je net zo lang blijven zitten totdat je het weer had opgegeten."

  Burn-out
  Van Zelm wordt zijn leven lang achtervolgd door de gebeurtenissen in het klooster. Hij liep rond zijn 40ste een burn-out op en was daardoor werkonbekwaam. Nu de rooms-katholieke kerk wordt overspoeld met klachten en er volop media-aandacht is, beleeft hij alles weer opnieuw. "Mijn lichaam zit vol woede en haat. Haat naar de rooms-katholieke kerk die mij dit heeft aangedaan en woede naar de maatschappij." (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama springt met baby van balkon om aan folteraar te ontsnappen

  Mama springt met baby van balkon om aan folteraar te ontsnappen

  Een Australische vrouw moest met haar baby van een balkon van de eerste verdieping springen om te ontsnappen aan de man die haar in zijn appartement had opgesloten en haar daar had gemarteld. De feiten dateren van vorig jaar. De folteraar, Tyrone Jakarinchie Shields (29), kreeg de minimumstraf van vier jaar cel.

  De vrouw kon ontkomen toen Shields naar de markt ging "om voedsel en drugs te halen". Bij haar sprong van het balkon op het eerste brak ze haar enkel en haar voet. Shields had haar bedreigd met een mes. Hij zou haar gezicht zodanig toetakelen dat ze "op de Joker zou lijken" zodat niemand nog een kind met haar zou willen.

  Confrontatie met baby vermijden

  Het slachtoffer was met de dader meegegaan naar zijn huis om een confrontatie met hun baby van 2,5 maanden te vermijden. De man sloot de vrouw echter op, bedreigde haar met een mes, sneed haar kleren en ondergoed aan flarden en zei haar in haar slaap drugs te zullen toedienen. De hele nacht lang schopte en sloeg hij haar en trok een hele pluk haar uit haar hoofd.

  Eten en drugs
  De volgende ochtend moest Shields dan zijn eten en drugs gaan halen en toen kon de gefolterde vrouw ontsnappen, gekleed in zíjn kleren en mét haar baby in de armen. Toen Shields terugkwam van de markt, zag hij de buren de onfortuinlijke vrouw helpen en mishandelde hij haar opnieuw, op straat.

  Twee operaties, twee platen en vijftien bouten moesten de voet en de enkel van de dame weer rechtzetten. De dader kreeg 5,5 jaar celstraf waarvan vier jaar onvoorwaardelijk. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100.000 dollar valt onderweg uit geldtransport in Ohio

  100.000 dollar valt onderweg uit geldtransport in Ohio  In de Amerikaanse staat Ohio is de politie op zoek naar ongeveer 100.000 dollar (zo'n 75.000 euro) die onderweg uit een geldtransport was gevallen. Uit het voertuig viel op een druk kruispunteen zak met bankbiljetten op straat zonder dat de bestuurder dat merkte. Talrijke passanten graaiden als uitgehongerde honden naar de biljetten en gingen er met het geld vandoor. De politie heeft de graaiende voorbijgangers al gewaarschuwd dat ze het geld moeten terugbrengen of anders zullen ze aangeklaagd worden voor diefstal.

  Volgens enkele ooggetuigen was het een hallucinant tafereel. Toen de zak van het geldtransport viel en de niets vermoedende bestuurder doorreed, sprongen andere bestuurders als gekken uit hun wagen en stortten zich uitgelaten en doldriest op de dwarrelende bankbiljetten. "De mensen gingen als piranha's te keer om zo veel mogelijk dollars op te rapen en in hun broeken te proppen", aldus een getuige.
   
  10.500 dollar gerecupereerd
  Er waren echter ook passanten en winkeliers uit de buurt die het geld opraapten en aan de toegesnelde politie gaven. Andere mensen brachten opgeraapte dollars naar het politiecommissariaat. Uiteindelijk recupereerde de politie ongeveer 10.500 dollar. Naar nog zo'n 100.000 dollar wordt gezocht. De speurders gebruiken beelden van bewakingscamera's uit de buurt om mensen te identificeren die aan de haal gingen met dollars. Ook foto's die ooggetuigen met hun gsm maakten, kunnen de agenten op weg zetten naar de "hongerige dieven". (belga/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!