WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    26-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vogel dropt afgesneden duim ontvoerde man boven parking

    Vogel dropt afgesneden duim ontvoerde man boven parking



    Beelden van de ontvoerde Mahmood Ahmad die de politie vrijgaf.

    Een veiligheidsman van een parking in Londen deed een lugubere ontdekking. Hij vond de afgesneden duim van de gekidnapte Mahmood Ahmad (41), die dood gewaand werd. Een vogel moet de duim gedropt hebben, want er bestaan videobeelden van hoe die in het midden van de parking tussen de auto's viel. Dat meldt The Sun.

    De opzichter verveelde zich en voetbalde dan maar wat met wat hij dacht een kippenboutje te zijn. Tot hij de nagel opmerkte en verschrikt de politie belde. Uit forensische tests bleek dat het om de duim van Mahmood Ahmad ging. De man, een vader van twee die in een uithaalrestaurant werkt, werd drie dagen eerder 's nachts uit zijn eigen huis ontvoerd.

    De duim werd vakkundig verwijderd en zou dus door een vogel boven de parking gedropt zijn. "Dat is de enige mogelijke verklaring: een vogel moet de duim gevonden hebben en uit zijn bek hebben laten vallen toen hij boven de parking vloog", zegt een politieagent. Waarschijnlijk was het een meeuw.

    Drie mannen van 36, 33 en 18 jaar oud werden opgepakt voor de ontvoering van Ahmad. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Homo-Jezus verhit gemoederen in cowboyhoofdstad

    Homo-Jezus verhit gemoederen in cowboyhoofdstad


    In Stephenville, het Texaanse stadje dat zich de Cowboy Capital of the World pleegt te noemen, is er een serieuze rel ontstaan doordat op de plaatselijke Tarleton State University tijdens het paasweekeinde een toneelstuk te zien is waarin Jezus als homo wordt geportretteerd.

    In het toneelstuk geeft Jezus Judas een tongzoen, huwt hij twee homofiele apostelen, wordt Jozef afgeschilderd als een alcoholicus die zijn vrouw Maria afslaat en hangt er boven de zoon van God zijn hoofd een bordje op diens kruis met de tekst 'Koning der jeannetten'. Het is te gortig volgens de plaatselijke bevolking, die wil dat het toneelstuk wordt afgeblazen.

    Voorlopig gebeurt dat niet. De plaatselijke cowboys hebben beloofd in dat geval flink keet te schoppen. De unief heeft alvast 50 veiligheidsagenten opgetrommeld. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fikse rel in Nederland over T-shirt met 'Verrekte Mongol'

    Fikse rel in Nederland over T-shirt met 'Verrekte Mongol'

    In Nederland is een fikse ontstaan over een omstreden T-shirt met het opschrift 'Verrekte Mongol'. De kreet van de groep New Kids on the Block leverde op YouTube al een stevige internethit op, maar de bedrukte versie doet heel wat ouders van kinderen met het Syndroom van down de wenkbrauwen fronsen. Zij vinden het T-shirt hoogst ongepast.


    De directeur van modeketen Cool Cat voert aan dat er geen 'mongool' op het shirt staat, maar 'mongol'. Hij geeft echter toe dat de gevoelswaarde hetzelfde is.  Het is naar zijn zeggen niet de bedoeling mensen te kwetsen. "We willen echter ook een afspiegeling zijn van de samenleving en met humor naar dingen kijken,'' zegt hij tegen De Telegraaf.

    Die samenleving, en dan met name jongeren, weten die humor blijkbaar te waarderen. De shirtjes met de absurde tekst van New Kids on the Block gaan met duizenden tegelijk over de toonbank. (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elektronische onderbroek voor incontinentiepatiënten alarmeert verzorgers

    Elektronische onderbroek voor incontinentiepatiënten alarmeert verzorgers

    Incontinentie is een vreselijke aandoening voor wie eraan lijdt én voor wie de patiënt verzorgt. Een Australische firma heeft daarom een elektronische onderbroek ontwikkeld, die een sms'je kan sturen naar een verzorger als er incontinentie optreedt bij de drager ervan. De technologie is dus bedoeld voor bejaarden en zieken.



    Australische bejaardentehuizen in de staat New South Wales zullen de elektronische onderbroek gebruiken om incontinentie bij hun inwoners te monitoren, na succesvolle tests in de staat Victoria. Incontinentie is een aandoening waarbij de patiënt zijn of haar ontlasting niet meer onder controle heeft. Vaak tot schaamte van wie eraan lijdt.

    Vandaar de nieuwe elektronische onderbroek. "Wij verhogen zo het comfort en de waardigheid van de bejaarden, terwijl we ook de kosten van de dure bejaardenhulp serieus willen indijken", zegt Philippa Lewis, CEO van de firma Simavita.

    Incontinentieluier
    De onderbroek heeft een wegwerpelement dat vergelijkbaar is met een traditionele incontinentieluier. Verder zijn de onderbroeken uitgerust met een afneembare zender, die gegevens van de sensorchip in de broek via een draadloos netwerk naar een centrale computer doorstuurt. Die verwittigt de verzorgers per sms of per pager.

    In Australië kampt meer dan 90 procent van de bejaarden die in een verzorgingsinstelling verblijven met incontinentie. Dat is voor de verplegers een arbeidsintensief probleem, omdat ze per dag regelmatig manuele controles moeten uitvoeren. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slaan Toyota's in VS op hol door hoogspanningslijnen?

    Slaan Toyota's in VS op hol door hoogspanningslijnen?


    Amerikaanse auto-experten onderzoeken een verrassende piste bij het zoeken naar verklaringen voor op hol geslagen Toyota's: hoogspanningslijnen. Ze denken dat het electrisch veld dat hoogspanningskabels genereren wel eens voor storing kan zorgen met het electronisch systeem in de auto's. Bij nogal wat gevallen van 'runaway Toyota's' passeerden de chauffeurs onder hoogspanningslijnen zo blijkt.

    TL-lamp
    Een geleidend voorwerp dat zich onder een hoogspanningslijn bevindt, zal een lage spanning gaan voeren door "lekstroom". 's Nachts kan men het proberen door een TL-buis omhoog te steken onder een hoogspanningslijn. Als die genoeg "lekt" zal de lamp zachtjes oplichten.

    39 gevallen van 'sudden acceleration deaths' waarbij Toyota's om onverklaarbare wijze bleven versnellen, gebeurden blijkbaar op plaatsen waar er een grote concentratie van hoogspanningslijnen is.

    San Diego
    Er is één bijzonder interessant geval: dat van een Lexus-huurwagen in San Diego. Daar kreeg vorig jaar een bestuurder af te rekenen met het fenomeen op een plaats waar veel hoogspanningslijnen over de snelweg hangen. De auto werd grondig nagekeken, maar niks werd gevonden. Vier dagen later gebeurde met dezelfde huurauto hetzelfde, ook op een plek waar hoogspanningslijnen zijn.

    Of het nu de hoogspanningslijnen of niet zijn, volgens Clarence Ditlow van het Center for Auto Safety, en onafhankelijke en invloedrijke consumentorganisatie die in het verleden ook al problemen met Fords en auto's van GM aan het licht bracht, "wijst veel er op dat Toyota kampt met electronica-problemen bij bepaalde modellen".

    Wat Toyota ontkent. Volgens de fabrikant is er niks mis met de electronica in de wagens. Toch heeft de National Highway Traffic and Safety Administration bevestigt dat het onderzoekt of eloktromagnetisch interferentie van de hoogspanningslijnen iets met de gevallen van op hol geslagen Toyota's hebben te maken. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nonnen lieten me als 7-jarige mijn eigen braaksel opeten"

    "Nonnen lieten me als 7-jarige mijn eigen braaksel opeten"

    Niet alleen priesters zijn betrokken bij de massaal opduikende schandalen van kindermisbruik in de katholieke kerk, ook nonnen deden hun duit in het zakje. In Nederland doet een nu 66-jarige man uit Amstelveen een onverkwikkelijk boekje open over misbruik door nonnen in de jaren '50. Toen hij amper zeven jaar was moest hij van de nonnen zijn eigen braaksel opeten.

    "Ik heb mijn eigen braaksel van zure karnemelkse gortepap moeten opeten", onthult de toen pas 7-jarige Theo van Zelm, die de nonnen met naam en toenaam aanwijst. Hij werd vernederd, mishandeld en gebroken in het Friese nonnenklooster Mooi Gaasterland.

    Vastgegrepen door drie nonnen
    Van Zelm vertelt zijn aangrijpende verhaal in een lokale krant omdat hij naar eigen zeggen niets meer te verliezen heeft. Over zijn mishandelingen is hij open: "Je werd door drie nonnen hardhandig vast gehouden, twee grepen je bij de arm en de derde kneep je neus dicht, en werd het inmiddels ijskoude braaksel naar binnen gelepeld. Ik had dan al uren op mijn stoel gezeten want als je je eten uitgekotst had, moest je net zo lang blijven zitten totdat je het weer had opgegeten."

    Burn-out
    Van Zelm wordt zijn leven lang achtervolgd door de gebeurtenissen in het klooster. Hij liep rond zijn 40ste een burn-out op en was daardoor werkonbekwaam. Nu de rooms-katholieke kerk wordt overspoeld met klachten en er volop media-aandacht is, beleeft hij alles weer opnieuw. "Mijn lichaam zit vol woede en haat. Haat naar de rooms-katholieke kerk die mij dit heeft aangedaan en woede naar de maatschappij." (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama springt met baby van balkon om aan folteraar te ontsnappen

    Mama springt met baby van balkon om aan folteraar te ontsnappen

    Een Australische vrouw moest met haar baby van een balkon van de eerste verdieping springen om te ontsnappen aan de man die haar in zijn appartement had opgesloten en haar daar had gemarteld. De feiten dateren van vorig jaar. De folteraar, Tyrone Jakarinchie Shields (29), kreeg de minimumstraf van vier jaar cel.

    De vrouw kon ontkomen toen Shields naar de markt ging "om voedsel en drugs te halen". Bij haar sprong van het balkon op het eerste brak ze haar enkel en haar voet. Shields had haar bedreigd met een mes. Hij zou haar gezicht zodanig toetakelen dat ze "op de Joker zou lijken" zodat niemand nog een kind met haar zou willen.

    Confrontatie met baby vermijden

    Het slachtoffer was met de dader meegegaan naar zijn huis om een confrontatie met hun baby van 2,5 maanden te vermijden. De man sloot de vrouw echter op, bedreigde haar met een mes, sneed haar kleren en ondergoed aan flarden en zei haar in haar slaap drugs te zullen toedienen. De hele nacht lang schopte en sloeg hij haar en trok een hele pluk haar uit haar hoofd.

    Eten en drugs
    De volgende ochtend moest Shields dan zijn eten en drugs gaan halen en toen kon de gefolterde vrouw ontsnappen, gekleed in zíjn kleren en mét haar baby in de armen. Toen Shields terugkwam van de markt, zag hij de buren de onfortuinlijke vrouw helpen en mishandelde hij haar opnieuw, op straat.

    Twee operaties, twee platen en vijftien bouten moesten de voet en de enkel van de dame weer rechtzetten. De dader kreeg 5,5 jaar celstraf waarvan vier jaar onvoorwaardelijk. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100.000 dollar valt onderweg uit geldtransport in Ohio

    100.000 dollar valt onderweg uit geldtransport in Ohio



    In de Amerikaanse staat Ohio is de politie op zoek naar ongeveer 100.000 dollar (zo'n 75.000 euro) die onderweg uit een geldtransport was gevallen. Uit het voertuig viel op een druk kruispunteen zak met bankbiljetten op straat zonder dat de bestuurder dat merkte. Talrijke passanten graaiden als uitgehongerde honden naar de biljetten en gingen er met het geld vandoor. De politie heeft de graaiende voorbijgangers al gewaarschuwd dat ze het geld moeten terugbrengen of anders zullen ze aangeklaagd worden voor diefstal.

    Volgens enkele ooggetuigen was het een hallucinant tafereel. Toen de zak van het geldtransport viel en de niets vermoedende bestuurder doorreed, sprongen andere bestuurders als gekken uit hun wagen en stortten zich uitgelaten en doldriest op de dwarrelende bankbiljetten. "De mensen gingen als piranha's te keer om zo veel mogelijk dollars op te rapen en in hun broeken te proppen", aldus een getuige.
     
    10.500 dollar gerecupereerd
    Er waren echter ook passanten en winkeliers uit de buurt die het geld opraapten en aan de toegesnelde politie gaven. Andere mensen brachten opgeraapte dollars naar het politiecommissariaat. Uiteindelijk recupereerde de politie ongeveer 10.500 dollar. Naar nog zo'n 100.000 dollar wordt gezocht. De speurders gebruiken beelden van bewakingscamera's uit de buurt om mensen te identificeren die aan de haal gingen met dollars. Ook foto's die ooggetuigen met hun gsm maakten, kunnen de agenten op weg zetten naar de "hongerige dieven". (belga/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peniskokers zijn geen porno

    Peniskokers zijn geen porno


    Traditionele Indonesische dansen en 'kledingstukken' als de peniskoker zijn geen pornografie. Ze vallen bijgevolg niet onder de antipornowet die het Indonesische parlement twee jaaar geleden had aangenomen. Dat heeft het grondwettelijk hof in Jakarta vandaag beslist bepaald.

    Jeugd beschermen
    Het parlement wilde met het verbod op pornografie de jeugd van het overwegend islamitische Indonesië beschermen tegen onzedelijke afbeeldingen. Maar de wet definieerde porno zo ruim dat ook beelden bij hindoeïstische tempels, peniskokers van Papoea's en schalkse dansen op Java zouden kunnen worden verboden.

    Traditionele cultuur
    De rechters hebben daar nu komaf mee gemaakt. "Traditionele dansen en kledingstukken kunnen niet onder porno worden gerangschikt omdat ze deel uitmaken van Indonesische culturen", aldus het arrest. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw steekt echtgenoot dood en snijdt zijn penis af

    Vrouw steekt echtgenoot dood en snijdt zijn penis af


    In Wit-Rusland wordt met belangstelling uitgekeken naar het proces van een vrouw die haar man op brutale wijze heeft vermoord. De 54-jarige beschuldigde zou haar echtgenoot eerst hebben doodgestoken en daarna zijn geslachtsdelen hebben afgesneden. Dat meldt de website van de Pravda.

    Keukenmes
    De gruwelijke feiten speelden zich af op de avond van 13 januari. Zwaaiend met een keukenmes stormde de vrouw des huizes de slaapkamer binnen waar haar man op het bed lag. De beschuldigde bracht haar man minstens tien messteken toe, waarna ze zijn geslachtsdelen afsneed. Na de steekpartij belde de vrouw haar zoon met de mededeling dat ze net zijn vader had vermoord.

    Levenslang geïnterneerd
    Forensische experten stelden vast dat de echtgenoot al dood was toen de daderes zich van zijn mannelijkheid beroofde. De beschuldigde wordt beschouwd als labiel. Waarnemers verwachten dat ze levenslang geïnterneerd zal worden in een psychiatrische inrichting. Het proces begint volgende week. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste druk van George Orwell geveild voor 95.000 euro

    Eerste druk van George Orwell geveild voor 95.000 euro


    Een eerste druk van een boek van George Orwell heeft op een veiling 86.000 pond (95.000 euro) opgebracht. De editie van de semi-autobiografische novelle 'Down and out in Paris and London' van begin jaren dertig bevond zich in uitstekende staat, en bevatte de stofomslag nog. In het boek schreef Orwell op kerstavond 1932 een opdracht aan zijn agent.
     
    Het boek was geschat op maximaal 3.500 pond. "Ik zou verbaasd zijn als dit geen record is", zegt een woordvoerder van het veilighuis in het Engelse Lewes. Vorig jaar nog werd een boek van Orwell (1903-1950), echte naam Eric Blair, geveild voor 13.200 pond. De Britse schrijver is wereldberoemd geworden met boeken als 'Animal Farm', 'Brave New World' en '1984'. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: tatoeage van de oogballen

    Nieuw: tatoeage van de oogballen






    Tatoeages zijn uit de taboesfeer gehaald, niet zonder dank aan 'sterrenmeisje' Kimberly. Maar ludieke gezichtstatoeages blijken niet de echte trend in tatoeageland, maar wel: het tatoeëren van de oogballen. Onmogelijk? Niet meer! In de Verenigde Staten wordt het wel vaker uitgevoerd, en vooral gevangenen blijken er dol op.

    Bij de oogtatoeages wordt het wit van de ogen ingekleurd of versierd met kleine patroontjes. Sommige kiezen voor blauw 'omdat zwart te beangstigend zou zijn', anderen kiezen voor rood. Hoe de gevangenen het hebben klaargespeeld willen ze niet zeggen; maar ze geven toe dat het een langdurig proces is dat weken kan duren en dat het erg pijnlijk is. "Je moet dit echt willen, je moet echt gemotiveerd zijn om het vol te houden", klinkt het.

    De aanhangers hebben geen schrik dat de tatoeages hun oog infecteren of hun zicht aantasten. "Wij bewijzen net dat het kan zonder enige neveneffecten", zeggen ze.  We geven dit weinig kans om door te breken bij het grote publiek. (edp)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw moet betalen voor bloedvlek na val met fiets

    Vrouw moet betalen voor bloedvlek na val met fiets


    Een vrouw uit Wieze die afgelopen zomer in Aalst tijdens een fietstocht ten val kwam, heeft van die stad een factuur van 250 euro gekregen. Reden: de brandweer moest de bloedvlek op het wegdek na de valpartij opkuisen en rekent dat nu door aan de vrouw, een zeventiger. De karwei duurde twintig minuten.
     
    Volgens burgemeester Ilse Uyttersprot (CD&V) gaat het om de standaardprocedure. "Als er een ongeval gebeurt krijgt de stad Aalst de facturen voor het vervoer met de ziekenwagen, de opname in het ziekenhuis en sturen we de brandweer om de rijweg schoon te maken", zegt ze. "De uren van die prestatie worden nadien berekend en ook daarvan wordt een factuur opgesteld. Het is de standaardprocedure om die te verhalen bij de betrokkenen", zegt ze in Het Nieuwsblad. (belga/vsv)
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boze vrouw giet kokend water over echtgenoot

    Boze vrouw giet kokend water over echtgenoot

    Fania Robinson (29).
    Fania Robinson (29).

    Bij Fania Robinson is het potje letterlijk overgekookt. Na een echtelijke twist in hun huis in Florida kieperde ze een kom heet water over haar echtgenoot. Het slachtoffer liep hierbij derdegraads brandwonden op aan de borst en armen. Dat meldt de St. Petersburg Times.

    'Sweetie' op de borst

    Wat bij de 29-jarige Fania - die overigens het woordje 'Sweetie' op haar borst liet tatoeëren - de stoppen deed doorslaan, is onduidelijk. Aan de politie van het stadje Zephyrhills verklaarde ze dat ze in de keuken eten aan het bereiden was toen het tot een woordenwisseling kwam met haar man. Ze vond er niet beter op dan het argument te beslechten door een poten kokend water over manlief te gieten.

    Gearresteerd
    Het slachtoffer wordt verzorgd in het ziekenhuis. De heetgeblakerde Fania werd gearresteerd op beschuldiging van het toebrengen van slagen en verwondingen. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse vrouw betaalt 12.000 euro voor operatie hond

    Britse vrouw betaalt 12.000 euro voor operatie hond


    Een Britse vrouw had wel erg veel over voor haar gewonde hond. Nadat het huisdier was aangereden, telde ze maar liefst 12.000 euro neer voor de nodige operaties, schrijft Gazet van Antwerpen.

    De driejarige Ruby werd in de buurt van zijn huis in Cambridge aangereden en voor dood achtergelaten op straat. Het dier had onder meer twee gebroken poten, bloedende longen en een gebroken borstbeen.

    Een team van 40 artsen - waaronder orthopedisch chirurgen, radiologen en anesthesisten - wisten de hond succesvol op te lappen. Alles samen kostte dat meer dan 12.000 euro, een bedrag waarvoor de eigenares wel verzekerd was. (adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mijn dode kater is na 9 maanden verrezen"

    "Mijn dode kater is na 9 maanden verrezen"

    .

    Een Brit beweert dat zijn kater verrezen is. Hij raapte zijn viervoeter dood op van de straat en begroef het diertje in zijn tuin. Hij verhuisde en negen maanden later kreeg hij een telefoontje. Zijn ex-buren zagen de 'dode kater' rondlopen. En ja hoor, het was Alfie!

    Angelo Petrillo was kapot van verdriet. Een vriend had zijn kater dood zien liggen op straat. De viervoeter was overreden door een wagen. Twee vragen dringen zich op: was het wel zijn kater die overreden was en wie zorgde negen maanden lang voor Alfie? Petrillo en zijn vrouw Katy vonden troost bij hun andere kater Freddie, het evenbeeld van Alfie. 

    Verrassend telefoontje
    Een paar dagen geleden kregen ze een telefoontje. Het waren hun ex-buren met de melding dat een kat probeerde om in hun oude huis binnen te raken. "Ik zei hen dat Freddie thuis lag te slapen en dat het om een vergissing ging. De kater die ze gezien hadden, was zeker onze kater niet", aldus Petrillo. "Toen vertelde onze oud-buurman dat de kater probeerde om langs het raam van de slaapkamer naar binnen te komen en dat is precies wat Alfie altijd deed. Mijn vrouw keek me aan en vroeg of ik zeker wist dat ik Alfie wel begraven had. Ik antwoordde positief."

    "Ongelooflijk!"
    Een dag later kregen ze van hun ex-buren te horen dat de kater een  ganse nacht gemiauwd had voor de deur van het huis. Plots begon Petrillo te twijfelen. Katy keerde terug naar haar vroegere huis en ze wist het zeker. De kater die er zat was Alfie! Hij was verdikt en had zijn halsbandje verloren. De vrouw weet zeker dat een familie haar viervoeter maandenlang verwend heeft. "Het is echt onwaarschijnlijk. De kater die ik negen maanden geleden begraven heb, is plots terug. Ik kon mijn ogen niet geloven", aldus Petrillo die zijn huisdier dood opraapte op de M62 in Milnrow, Greater Manchester. "Hij had zijn halsbandje niet meer aan maar dat leek me logisch. Hij had het waarschijnlijk verloren door de hevige klap die de aanrijding veroorzaakt had. Samen met mijn zoon heb ik Alfie begraven."

    Het gezin is dolgelukkig. Alleen Freddie doet een beetje lastig nu hij niet langer meer alle aandacht krijgt. Om alle twijfel voortaan onmogelijk te maken gaat Petrillo zijn katers laten 'microchippen'. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (11) heeft stinkendste 'basketsloefkes' van de VS

    Meisje (11) heeft stinkendste 'basketsloefkes' van de VS


    De elfjarige Trinette Robinson uit Connecticut heeft de stinkendste 'basketsloefkes' van de Verenigde Staten. Haar sportschoenen bleken de meest onfrisse van alle inzendingen in de jaarlijkse National Odor-Eaters Rotten Sneaker-wedstrijd.

    Massa prijzen
    Het meisje, dat het haalde van acht andere finalisten, wint een geldprijs van 2.500 dollar, een all-in verblijf in New York, tickets voor de musical 'The Lion King' en een assortiment geurvreters van wedstrijdsponsor Odor-Eaters. Haar schoenen worden bovendien opgenomen in de 'Hall of Fumes', zeg maar de Geurengalerij. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJspegels eisen 5 doden en 147 gewonden in Rusland

    IJspegels eisen 5 doden en 147 gewonden in Rusland

    In de Russische stad St.Petersburg zijn de voorbije weken vijf mensen om het leven gekomen door vallende ijspegels en ijsblokken. Nog eens 147 mensen raakten gewond.





    Rusland heeft de koudste winter in 30 jaar achter de rug. En zelfs nu het eerste lentezonnetje begint te schijnen, blijft het gevaarlijk op straat. "Telkens ik naar buiten ga, lijkt het of ik in oorlogsgebied terechtkomt", zegt een 28-jarige inwoner. "Ik moet mijn ogen naar de grond richten om niet uit te glijden, en ik moet ook naar boven kijken voor vallende ijsklompen."

    De families van de slachtoffers eisen dat iets ondernomen wordt tegen de verantwoordelijken. Zo zouden de vallende ijspegels het gevolg zijn van daken die zonder voorzorgen werden schoongeveegd.

    Coma
    De 21-jarige Milana Kashtanova is het meest recente slachtoffer. Ze werd in februari getroffen door een ijsblok dat van een dak stortte, en ligt sindsdien in coma. "Ze liep gewoon langs een gebouw in het centrum van de stad. Er was helemaal niets waarmee voorbijgangers gewaarschuwd werden dat er mensen op het dak aan het werk waren", zegt Irinei Kalachev, de vriend van het slachtoffer.

    Volgens het stadsbestuur is het haar eigen fout, omdat ze een hoofdtelefoon droeg en het geschreeuw van de dakwerkers niet kon horen. Haar familie is woedend en richtte zelfs een oproep tot de Russische president Dmitry Medvedev. Volgens de stad zijn ongelukken onvermijdelijk door de hoeveelheid sneeuw die op de daken is beland.

    Lente
    Overal in Russische steden zijn dakwerkers aan het begin van de lente actief om de massa sneeuw en ijs van de daken te halen. Die sneeuw komt gewoon op het voetpad terecht en dat is gevaarlijk voor voorbijgangers. Ook in de hoofdstad Moskou kwam deze week een 55-jarige vrouw om het leven toen ze getroffen werd door een ijspegel. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje vraagt geld aan vader om hem te laten vermoorden

    Meisje vraagt geld aan vader om hem te laten vermoorden

    Een Italiaans meisje van 19 jaar vroeg haar vader 5.000 euro om een reis naar de States te kunnen maken. In werkelijkheid gebruikte ze het geld om twee huurmoordenaars te betalen die haar papa moesten doden.

    De moeder was op de hoogte van het complot. Het opzet mislukte evenwel nadat een van de huurmoordenaars de politie op de hoogte bracht.

    Doder op de fiets
    Ilenia Moretti uit het Noord-Italiaanse stadje Luzzara contacteerde in januari voor de eerste keer een huurdoder, de 22-jarige Alex Grantana uit het naburige Mantova. In de nacht van 8 op 9 januari reed die met zijn fiets naar Luzzara en wachtte daar vader Rodolfo Moretti op. De man werkt als nachtwaker in een fabriek.

    Overmeesterd
    Omstreeks 1.30 uur sprong Grantana uit het struikgewas en ging zijn prooi te lijf met een mes. Meneer Moretti kreeg verscheidene steken in zijn schouder, maar hij kon zijn aanrander overmeesteren en onschadelijk maken. Grantana werd gearresteerd. Over het waarom van zijn daden, antwoordde hij dat hij meneer Moretti 'niet graag had'. De speurders vonden dat verdacht omdat de twee mekaar nooit eerder hadden ontmoet.

    Tweede huurmoordenaar bedenkt zich
    Na deze mislukte moordpoging, ging dochter Ilenia op zoek naar een tweede huurdoder. Die vond ze in de persoon van een jonge Marokkaanse migrant die ze een paar keer in het station was tegengekomen. Die ging aanvankelijk akkoord met de deal, maar bedacht zich en bracht de politie op de hoogte. Hierdoor legden de speurders de link naar de eerste moordpoging op vader Moretti.

    Verbaal geweld
    Ilenia Moretti werd gearresteerd voor het beramen van twee moordpogingen. "Ze verklaarde dat ze een einde wilde maken aan het jarenlange verbale geweld en de intimidatie die ze van haar vader moest ondergaan", aldus een woordvoerder van de politie. Er loopt ook een onderzoek naar moeder Roberta. Vermoed wordt dat zij het licht op groen heeft gezet voor het moordcomplot. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevangene laat winden uit protest

    Gevangene laat winden uit protest


    Een gevangene in Zweden moet stoppen met winden laten. De man heeft naar eigen zeggen last van hevige flatulentie en omdat hij zijn collega's niet wil lastigvallen, laat hij liever zijn winden vliegen in het bijzijn van cipiers.

    Vorm van protest
    De cipiers verdenken hem ervan dat hij het opzettelijk doet om zo zijn ongenoegen te uiten tegen het systeem. Volgens het gevangenispersoneel laat de gevangene doelbewust winden. "Het gaat om geplande aanvallen", zegt Anders Eriksson van de Kirseberggevangenis in Malmö. "Ik werk al sinds 1986 in gevangenissen en heb dit nooit eerder meegemaakt", zegt Eriksson in de krant Metro.

    Waarschuwing
    Dat de man doelbewust handelt, maakt hij op uit het laatste incident. De gevangene was met een groepje gedetineerden aan het kaarten en plots stapte hij op de cipiers af. "Ik kreeg last van mijn maag en wilde mijn medegevangenen niet lastigvallen", zegt de man in kwestie. "Ik stapte dan maar op de cipiers af." Toen hij zijn ding gedaan had, werd hij ondervraagd. Hij beweerde dat zijn winden wel lawaaierig waren maar niet stonken. Hij kreeg prompt een waarschuwing. Bij de volgende aanval zal een straf volgen. (vsv)
     
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!