NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  13-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straf voor graffitispuiter: "Spuit je eigen kont vol"

  Straf voor graffitispuiter: "Spuit je eigen kont vol"


  In de reeks alternatieve straffen op z'n Mexicaans: laat een graffitispuiter eens z'n eigen kont volkladden met graffiti. Fernando Perez Hurtado, de rechter die dit vernederend vonnis velde, mag nu uitkijken naar een nieuwe job.

  De rechtszaak draaide om een dertienjarige uit San Juan Del Rio, die gebouwen en huizen bekladde met graffiti. In plaats van zijn ouders een boete op te leggen, kwam Perez Hurtado met een heel ander idee op de proppen. "Laat je broek zakken en spuit je achterste vol met hetzelfde goedje waarmee je je misdaden begaan hebt", klonk zijn verzoek.

  Dat tafereel ging echter niet door omdat geschokte ouders en gerechtsmedewerkers er een stokje voor wisten te steken. De burgemeester zag geen andere oplossing dan zijn dolgedraaide rechter te ontslaan. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paus wist van kindermisbruik en gaf zelfs onderdak aan pedofiele priester

  Paus wist van kindermisbruik en gaf zelfs onderdak aan pedofiele priester

     De paus is wel degelijk geconfronteerd geweest met pedofiele priesters en heeft alvast één van hen zelfs de hand boven het hoofd gehouden. Dat is de schokkende onthulling van de Süddeutsche Zeitung, die ondertussen bevestigd is door het bisdom München. Bovendien pleegde de priester nog verschillende zedendelicten met minderjarigen nadat toenmalig aartsbisschop Joseph Ratzinger hem de hand had gereikt. De paus moet daarvan op de hoogte zijn geweest. Eerder vandaag liet de kerkvader nog weten bijzonder verontwaardigd en geschokt te zijn door de onthullingen in Duitsland.

  Paus Benedictus XVI heeft in 1980, toen hij nog aartsbisschop van München was, in zijn aartsbisdom onderdak gegeven aan een pedofiele priester, opdat de man in therapie kon gaan. Dat heeft het aartsbisdom München en Freising in een communiqué meegedeeld.

  Eerwaarde H.
  De priester in kwestie wordt aangeduid als "eerwaarde H.". Joseph Ratzinger, de huidige paus, stond aan het hoofd van het aartsbisdom van 1977 tot 1982. Hij wist wat H. had uitgespookt in het bisdom Essen, maar stemde toch in met een "behandeling" in München. De pedofiele priester herviel quasi meteen in zijn misbruik van minderjarigen en werd later ook veroordeeld daarvoor. Desalniettemin is hij nog steeds aan de slag als pastoor in Beieren.

  18 maanden cel, maar wel nog steeds pastoor
  "De vraag om H. op te vangen was", aldus het communiqué, "afkomstig van het bisdom Essen". Met zijn communiqué bevestigt het aartsbisdom informatie van de Süddeutsche Zeitung. "Ondanks de verdenkingen aan zijn adres werd H. voor onbepaalde duur aangesteld als assistent-aalmoezenier in een parochie van de diocese München", aldus nog het aartsbisdom. In juni 1986 werd H. veroordeeld tot 18 maanden cel met uitstel en een boete van 4.000 mark (2.045 euro) voor seksueel misbruik van minderjarigen. De man is nog steeds werkzaam als pastoor in Beieren, maar het bisdom "heeft geen weet van ander wangedrag door de man".

  Volgens de Süddeutsche Zeitung moet Joseph Ratzinger van de zaak op de hoogte zijn geweest. Hij zetelde in de bisschoppelijke raad die stemde over de overplaatsing van de pedofiele priester, en het bisdom bevestigt dat de paus instemde met de overplaatsing.

  "Zware fout"
  Woordvoerder Bernhard Kellner heeft het over een "zware fout". De Süddeutsche Zeiting kon het dossier inkijken dat ook de huidige paus moet hebben gelezen. Daarin staat uitgelegd hoe de priester een elfjarige jongen dwong hem oraal te bevredigen. Er staat de aanbeveling in dat de priester naar München moet komen om "te genezen". Daar werd hij echter onmiddellijk weer ingezet in een parochie. Van dat laatste, beweert het bisdom München, was de toenmalige aartsbisschop en huidige paus niet op de hoogte. Dat was volgens het bisdom een beslissing van de toenmalige vicaris-generaal.

  Geen woord over broer Georg
  Volgens informatie van de Süddeutsche Zeiting wist Ratzinger het echter wel. Vandaag ontving de paus Robert Zollitsch, de aartsbisschop van Freiburg im Breisgau en voorzitter van de Duitse bisschoppen. Volgens Zollitsch was de paus bijzonder aangegrepen en verontwaardigd over het misbruik in zijn vaderland: "Hij spoort ons aan de ingeslagen weg te blijven bewandelen en tegelijk naar opheldering te blijven streven." Tijdens het gesprek werd met geen woord gerept over het seksueel misbruik bij de Regensburger Domspatzen. Dertig jaar lang was de koorleider in deze school niemand minder dan Georg Ratzinger, de oudere broer van Joseph Ratzinger. (mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dood op afbetaling: koop een doodskist bij de supermarkt

  De dood op afbetaling: koop een doodskist bij de supermarkt

   

  De grootste supermarktketen ter wereld, Wal-Mart, verkoopt voortaan ook doodskisten. En de keten rekent op een grote vraag, want de prijzen die Wal-Mart vraagt liggen een pak onder de gangbare prijzen die uitvaartspecialisten rekenen. Een stalen doodskist kost 895 dollar; het duurdere bronzen model moet 2899 dollar kosten. Ook betaling in termijnen behoort tot de mogelijkheden.

  De Amerikaanse kranten reageren verdeeld op het initiatief. ‘Sterven wordt goedkoper,' schrijft 24/7 Wall Street, ‘en dat is een goede zaak in deze economie.'

  ‘Veel mensen zullen verheugd zijn bij dit nieuws', schrijft PublicRadio.org, ‘al zullen anderen hun twijfels hebben om ‘even een doodskist bij Wal-Mart te halen'. ‘Wat is de volgende stap trouwens? Een doodscertifikaat bij de kassa ophalen, samen met wat bidprentjes en een pakje kauwgom?'

  ‘Gaan rouwende mensen echt op zoek naar koopjes? Of verkiezen ze het comfort van een uitvaartspecialist?', vraagt de Daily Finance zich af. Blijkbaar optie één, want 11 van de 15 modellen zijn online al uitverkocht.' Voor de traditionele uitvaartindustrie lijkt de crisis dus verre van voorbij.'

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pastoors mogen niet langer meer dan acht minuten preken

  Pastoors mogen niet langer meer dan acht minuten preken


  Priesters moeten voortaan hun preken beperken tot maximaal acht minuten. Tot de menselijke zwakheden behoort immers zijn beperkte aandachtsvermogen. Het woord van God in de homilie aan tijdsbeperkingen onderhevig maken, is een aanbeveling van aartsbisschop Nikola Eterovic, secretaris-generaal van de katholieke bisschoppensynode.

  Oogcontact met kudde
  Eterovic heeft nog een aantal andere voorstellen: de preek moet vertrekken vanuit brede krachtlijnen, geen welomlijnd script, en de zielenherder moet te allen tijde oogcontact met zijn kudde onderhouden. Gehoopt wordt dat de kerk aldus zich in de vaart van de nieuwe media - kort en krachtig - inschakelt. Al is het idee van kort en goed niet zonieuw: Shakespeare ('brevity is the soul of wit') en Goethe ('in der Beschränkung zeigt sich der Meister') wisten dit al.

  En wat is, stelt de Britse krant The Guardian, het probleem van een preek van amper acht minuten wetende dat God slechts zes dagen nodig had om hemel en aarde te scheppen. (belga/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders staan voor zwaarste keuze: één hart, twee meisjes, welk kind blijft leven?

  Ouders staan voor zwaarste keuze: één hart, twee meisjes, welk kind blijft leven?

  Mandy en Tor Bailey uit Phoenix (Arizona) staan voor een vreselijke keuze: dokters hebben hen laten weten dat ze heel snel zullen moeten beslissen of ze Taylor en Emma, hun Siamese tweeling gaan scheiden. De kans dat ze het allebei redden is minimaal.

   We begrijpen de risico's en we zijn ons bewust van de vreselijke keuze die van ons verwacht wordt. Als we niet opereren sterven onze meisjes sowieso. Als we het wel doen, misschien ook. En we weten dat de kans bestaat dat we tijdens de operatie zullen moeten beslissen wie leeft en wie sterft.  
  Mandy Bailey
  Emma en Taylor hebben een zus
(Paige, 10) en drie broers: Cole (6), Drew (8) en baby Blake (1).

  Emma en Taylor hebben een zus (Paige, 10) en drie broers: Cole (6), Drew (8) en baby Blake (1).
  De meisjes hebben maar één hart, en dat kan, nu ze drie zijn, het werk niet meer aan. Artsen willen proberen na de scheiding één van de twee kinderen een ruilhartje en een nieuw levertje te geven, een primeur als dat zou lukken. Maar ze hebben ook te horen gekregen dat de kans dat de twee kinderen het zullen overleven minimaal is.

  Dat ze zijn blijven leven
  bij geboorte is wonder

  Toen Emma en Taylor Bailey werden drie jaar geleden geboren gebeurde al een wondertje. De artsen hadden voorspeld dat de Siamese tweeling, verbonden van borstbeen tot navel, geen 15 minuten zou leven: hun longen zouden hun hartje platdrukken bij hun eerste ademhaling. Maar dat gebeurde niet.

  Hartje gaat stoppen met kloppen
  Emma en Taylor konden het tot nu redden, ondanks het gedeelde hart én een gedeelde lever. Maar artsen hebben papa Tor en mama Mandy nu laten weten dat er geopereerd moet worden, anders zal het hartje tout court stoppen met kloppen. Een Siamese tweeling die één hart deelt is nog nooit succesvol gescheiden. Artsen willen het wel proberen. Ze vermoeden dat zowel Emma als Taylor een ruilhartje zullen nodig hebben, de gedeelde lever zou door één van de meisjes behouden kunnen worden.

  Minimale slaagkans

  Maar ze hebben de ouders er meteen bijverteld dat de kans dat beide meisjes zo'n operatie overleven "van de kleinste orde" is. Bovendien is er haast bij de beslissing: er moet naar vervangorganen worden gezocht en dat is niet evident, plus het gaat de jongste maanden, sinds Emma en Taylor de Mexicaanse griep kregen, snel bergaf met hun motortje.

  De vreselijkste keuze
  "We begrijpen de risico's en we zijn ons bewust van de vreselijke keuze die van ons verwacht wordt. Als we niet opereren sterven onze meisjes sowieso. Als we het wel doen, misschien ook. En we weten dat de kans bestaat dat we tijdens de operatie zullen moeten beslissen wie leeft en wie sterft." (mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode sneeuw in Bulgarije

  Rode sneeuw in Bulgarije

  Al ooit eens rode sneeuw gezien? De inwoners van Zuid-Bulgarije konden hun ogen niet geloven toen een rood sneeuwtapijt het landschap bedekte.

  De sneeuw werd namelijk vermengd met zand uit de Sahara, dat met sterke wind over de Middellandse Zee was geblazen. Bulgaarse meterologen spraken over een uiterst zeldzame gebeurtenis voor het land.

  Het dichte stof uit de Sahara kleurde ook delen van Griekenland rood: ''Alsof we op Mars zijn'', aldus mensen op straat. Door de storm moesten veerverbindingen worden geschrapt.

  Het zuiden van Europa gaat al een tijd gebukt onder ongebruikelijk hevige sneeuwval en dit zorgde voor heel wat problemen in het verkeer. (anp/kve)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twintigjarige overvaller snijdt gezicht slachtoffer open voor gsm in Brusselse Nieuwstraat

  Twintigjarige overvaller snijdt gezicht slachtoffer open voor gsm in Brusselse Nieuwstraat

  Een twintigjarige overvaller heeft voorbije nacht in de Brusselse Nieuwstraat het gezicht van zijn slachtoffer opengesneden omdat die zijn gsm niet wilde afgeven. Het slachtoffer heeft er een lelijke snijwonde in de kaak aan overgehouden, maar kon na verzorging het ziekenhuis verlaten.

  De jonge overvaller kon later opgepakt worden en het Brusselse parket vraagt zijn aanhouding, meldt het parket
   
  Het incident gebeurde in de Nieuwstraat rond 2.20 uur. Twee jongemannen die daar over straat liepen, werden plots aangesproken door een jongeman die vroeg of zij hem geslagen hadden. De twee wandelaars antwoordden ontkennend, waarna die één van hen om diens gsm vroeg. Toen het slachtoffer weigerde, haalde de boef met een scherp mes uit naar diens gezicht en veroorzaakte een wonde die liep van de bovenlip tot aan het oor.
   
  Terwijl de jonge overvaller wegvluchtte, werd het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging. Ondertussen doorzocht de politie, samen met de vriend van het slachtoffer, de buurt. Daarbij konden ze een verdachte oppakken. (belga/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw klaagt over buikpijn en baart tweeling op toilet

  Vrouw klaagt over buikpijn en baart tweeling op toilet


  Een 29-jarige Duitse vrouw die met buikpijn naar toilet ging, bracht tot haar eigen verbazing een tweeling ter wereld. De inwoonster van Lübeck, in de deelstaat Sleeswijk-Holstein, werd daarna samen met haar twee zonen overgebracht naar het ziekenhuis.
   
  Geen idee
  Naar eigen zeggen had de vrouw geen enkel idee dat ze zwanger was. De kinderen werden 12 weken te vroeg geboren en wegen amper 1.200 gram. Naar verluidt stellen zowel de moeder als de kinderen het goed.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Onzichtbare ster bekogelt Aarde met dodelijke kometen"

  "Onzichtbare ster bekogelt Aarde met dodelijke kometen"


  De impact van de dodelijke kometen die Nemesis afvuurt, zou van dezelfde orde zijn als de asteroïde die de dino's uitroeide.

  Het zou weleens kunnen dat een gigantische, onzichtbare, bruine dwergster dodelijke kometen op de Aarde afvuurt. Dat meldt The Sun. De impact van die 'sneeuwballen' op onze planeet zou vergelijkbaar zijn met die van de asteroïde die de dinausurus 65 miljoen jaar geleden definitief van de aardbodem veegde.

  Volgens wetenschappers zou de bizarre ster rond de zon cirkelen en ervoor zorgen dat kometen de Aarde bombarderen met 'sneeuwballen' - lees: kometen. Deze 'bruine dwerg', die tot vijf keer de grootte van Jupiter zou meten, zou om de 26 miljoen jaar verantwoordelijk zijn voor massavernietiging. De term 'dwergster' slaat op het weinige licht dat de ster afgeeft.

  NASA-wetenschappers bedachten de ster met de bijnaam 'Nemesis'. Dit hemellichaam zou onzichtbaar zijn omdat ze enkel infraroodlicht afstraalt en ongelooflijk ver van ons verwijderd is. Nemesis zou in een baan van 25.000 keer de afstand tussen de zon en de Aarde rond ons zonnestelsel draaien. Haar wentelingen in het melkwegstelsel sleuren door de aantrekkingskracht ijzige stenen uit de Oortwolk met zich mee, dat is een wolk van miljarden kometen die nog eens twee keer verder dan Nemesis van ons verwijderd is.

  'Sneeuwballen'

  Deze 'sneeuwballen' worden op de Aarde geworpen als kometen en veroorzaken daarbij een verwoesting die zo groot is als die van de op de Aarde ingeslagen asteroïde, die 65 miljoen jaar geleden het einde van de dinosaurus betekende.

  Wetenschappers van de NASA denken nu Nemesis te kunnen opsporen met een nieuwe warmtegevoelige telescoop, die in januari het luchtruim begon af te speuren. Verwacht wordt dat er zo'n duizend bruine dwergsterren zullen gevonden worden binnen een afstand van 25 lichtjaar van de zon. De telescoop zond alvast een foto naar de Aarde van een komeet die mogelijk uit de Oortwolk afkomstig is.

  Sedna en Nemesis
  De eerste aanwijzing voor het bestaan van Nemesis was de gekke omwenteling van de dwergster Sedna. Volgens wetenschappers kan de ongewone ovale wenteling van 12.000 jaar enkel verklaard worden door de aanwezigheid van een enorm hemellichaam. Mike Brown, die Sedna in 2003 ontdekte, zegt het volgende: "Sedna is een heel vreemd object. Het zou er niet moeten zijn. Het kan maar op één manier en dat is dat een of andere reus het heeft weggeschopt."

  Professor John Matese van de University of Louisiana in Lafayette, beweert dat de meeste kometen uit hetzelfde gedeelte van de Oortwolk stammen. "Er is statistisch belangrijk bewijsmateriaal om te stellen dat de concentratie van kometen kan veroorzaakt zijn door een kompaan van de zon." (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie sleept lijkwagen (mét lijk) weg

  Politie sleept lijkwagen (mét lijk) weg


  De politie van New York City is onverbiddelijk. Ze lieten een verkeerd geparkeerde lijkwagen wegslepen van voor de deur van een begrafenisondernemer. De kist met het stoffelijke overschot incluis.

  "Voor ons was dit gewoon een verkeerd geparkeerd voertuig", zegt woordvoerder Paul Browne van het NYPD aan de krant Daily News. Begrafenisondernemer Paul DeNigris was evenwel in alle staten en haastte zich naar het depot waar de weggesleepte voertuigen worden gestald. Daar legde hij de situatie uit en kreeg hij zijn wagen terug.

  Boete
  Net op tijd, want het stoffelijk overschot moest op een vliegtuig richting Miami gezet worden. DeNigris tekent bovendien bezwaar aan tegen de parkeerboete van 150 dollar. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit (22) zuipt zich de tanden uit de mond

  Brit (22) zuipt zich de tanden uit de mond


  Vierentwintig pinten en twee flessen cider per dag: dat is het gemiddelde drankverbruik van de Brit Nicky Welfare (22). Door het overmatig alcoholgebruik verliest de jonge man zijn tanden en moet hij zich een vals gebit laten aanmeten. Dat meldt The Sun.

  De werkloze man biechtte zijn niet al te fraaie drankgewoonte op voor de rechtbank, waar hij moest terechtstaan voor het rijden zonder rijbewijs. De rechter bedacht hem met een celstraf van twee jaar en de verplichting een ontwenningskuur te volgen. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudste whisky kost 11.000 euro per fles

  Oudste whisky kost 11.000 euro per fles


  De oudste single malt whisky is 70 jaar oud, en werd gisteravond gepresenteerd in het Schotse Edinburgh. De 54 flessen van 0,7 liter kosten 11.000 euro per stuk, wat neerkomt op meer dan 400 euro per slokje. De 162 flesjes van 0,2 liter moeten ieder 2.750 euro opleveren.

  Geschiedenis
  Op 15 oktober 1938 stond John Urquhart aan de wieg van de Mortlach 70 Years Old Speyside Single Malt Whisky, die hij liet rijpen in een Spaans eikenhouten sherryvat. Zijn achterkleinkinderen maken nog steeds whisky, en besloten de drank nu te bottelen in speciale flessen in de vorm van een druppel met zilveren dop.

  Lof
  Een Britse expert bejubelde de smaak, en noemde de drank een "verfijnde, frisse, dynamische, fruitige whisky, met ongewone eigenschappen als wasachtig en rokerig". Eerder gold een 64 jaar oude Glenfiddich als oudste whisky ter wereld. (anp/sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat overleeft rit op autostrade in motorkap auto

  Kat overleeft rit op autostrade in motorkap auto


  In Duitsland heeft een kat een rit in de hete motorkap van een wagen overleefd. Met snelheden tot 160 kilometer per uur werd het dier uit Berlijn meegenomen over de snelweg.

  De bestuurder van de auto hoorde pas na ruim 50 kilometer rijden het luide gemiauw vanonder zijn motorkap. Vanaf de onderkant van de wagen zag hij de kop en een pootje van de poes, die volgens hem in de auto was gekropen voor een warme slaapplek bij de motor.

  Hulpdiensten moesten het voorwiel en de motor van de auto verwijderen om de kat te kunnen vrijlaten. Het dier hield er een verbrande poot over. (anp/sam)
  12/03/10 17u54
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!