WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    26-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vaginaboom' brengt geluk in Thais dorpje

    'Vaginaboom' brengt geluk in Thais dorpje


    Een groot aantal inwoners van een Thais dorpje is een pak rijker geworden dankzij de merkwaardige 'vaginaboom' die in hun contreien groeit. Houtwratten op de boom namen naar verluidt de vorm aan van de cijfers 0-0-8. De bewoners speelden die combinatie op de plaatselijke loterij en kaapten zo de hoofdprijs weg.

    De gelukkigen mogen 50 miljoen Thaise baht onder elkaar verdelen. Dat is omgerekend goed voor 1,25 miljoen euro.

    Honderd jaar
    De bijzondere boom staat er al ruim honderd jaar, maar trok pas recent de aandacht van de dorpelingen. Dat is ongetwijfeld toe te schrijven aan de uitstulpingen die zich van de boom hebben meester gemaakt en waarop hij op het onderlichaam van een vrouw is beginnen te lijken. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste alien die we ontdekken is wellicht een denkende machine

    Eerste alien die we ontdekken is wellicht een denkende machine

    eerste alien die we ontdekken is wellicht een machine

    Als de mensheid ooit kennis maakt met een alien, zal dat waarschijnlijk een gevoelige machine zijn met een bewustzijn. Dat zegt Seth Shostak, een astronoom die verbonden is aan het Seti-project.

    Seti, wat staat voor Search for Extraterrestrial Intelligence, heeft tot dusver enkel de hemel gescand op radiosignalen uit leefbare buurten, van op hemellichamen die op de aarde lijken en biologisch leven zoals wij dat kennen, kunnen herbergen.

    Bij jonge sterren

    Maar machines met artificiële intelligentie zouden zich eerder ophouden op plaatsen waar materie en energie in overvloed aanwezig zijn. Dus niet op blauwe planeten zoals de onze, maar in de buurt van jonge sterren of in het centrum van sterrenstelsels.

    Korte tijd biologisch

    Seth Shostak komt tot die stelling door te kijken naar de tijd die de mens nodig heeft om van radio-technologie te evolueren naar artificiële intelligentie. In het vakblad Acta Astronautica schrijft Shostak dat er beduidend meer kans is om buitenaardse artificiële intelligentie te ontdekken dan biologisch leven zoals wij dat kennen.

    "Binnen een paar honderd jaar na de uitvinding van radiocommunicatie - tenminste als wij een voorbeeld zijn - vindt een beschaving denkende machines uit. De mens zal dit misschien deze eeuw nog doen. Op dat ogenblik heb je je opvolgers ontwikkeld. Een beschaving is dus enkel gedurende een paar honderd jaar te contacteren als 'biologische' intelligentie", aldus Shostak.

    John Elliott, ook een Seti-veteraan en verbonden aan de Leeds Metropolitan University, zegt dat Shostak met zijn bewering een stelling verwoordt die wel bij meer ruimte-onderzoekers leeft.

    Zowel Shostak als Elliott zijn het erover eens dat eventuele boodschappen van buitenaardse denkende machines moeilijker te interpreteren zullen zijn dan biologische communicatie. "Maar ik denk dat we tenminste een aantal procent van onze tijd zouden moeten zoeken in richtingen die misschien onherbergzaam zijn voor biologisch leven, maar waar denkende machines wel kunnen uithangen", aldus Shostak.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Labrador haalt bier voor baasje uit de koelkast

    Labrador haalt bier voor baasje uit de koelkast




    Wie wil er nu geen hond in huis die voor haar baasje bier uit de koelkast gaat halen? Deze labrador is duidelijk goed getraind en gaat op commando een fris pintje halen voor haar baas. Zelfs de koelkast terug sluiten is geen probleem voor deze hond. Na enkele bevelen van de eigenaar, heeft deze labrador haar koekje meer dan verdiend! (adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kikker zo groot als erwt ontdekt

    Kikker zo groot als erwt ontdekt


    Wetenschappers hebben op het eiland Borneo een piepkleine kikkersoort ontdekt. Het beestje is zo groot als een erwt. Volwassen mannelijke exemplaren worden tussen de 10,6 en 12,8 millimeter.

    De soort is Microhyla nepenthicola gedoopt, naar de plant waarop ze leven. Een kleinere soort is in Europa, Azië of Afrika niet eerder gezien. Ze werden gevonden langs een weg dankzij het geluid dat ze maken: een hard, raspend geluid.

    De kleine kikkers waren overigens al eerder gespot. Toen werd evenwel gedacht dat het ging om jonge kikkers die nog moesten groeien. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken man maakt ruzie met zijn fiets

    Dronken man maakt ruzie met zijn fiets

    Richard Bialon leeft in onmin met zijn fiets.

    Richard Bialon leeft in onmin met zijn fiets.

    In Florida is een man gearresteerd omdat hij in een hoog oplopende ruzie verwikkeld was met zijn fiets. Obscene taal was daarbij niet van de lucht. De man wordt beschuldigd van openbare dronkenschap.

    Om vier uur 's ochtends spotte een politiepatrouille de 68-jarige Richard Bialon op het parkeerterrein van een tankstation in Stuart. De kerel stond te roepen en te tieren tegen zijn fiets. Bialon verkocht een hoop vuile praat en dat stoorde de klanten in het pompstation.

    Hele dag op de lappen
    De agenten namen Bialon mee naar het politiebureau. Wat de aanleiding van de woordenwisseling was, is niet duidelijk. Wel duidelijk was, dat de onverlaat stomdronken was. Hij stamelde dat hij de klok rond op de lappen was geweest. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran gooit Britse toerist in cel om foto van zonsopgang

    Iran gooit Britse toerist in cel om foto van zonsopgang



    Deze foto kostte de man 58 dagen cel.

    In Iran heeft een Britse toerist 58 dagen in de cel gezeten omdat hij een foto had genomen van een zonsopgang. Op de foto van de 43-jarige Andrew Barber waren de pylonen van een energiecentrale te zien, waardoor hij werd verdacht van spionage, meldt The Sun. Hij werd op 21 juni opgepakt in Ahwaz, toen hij ongeveer drie weken in het land was.

    De politie doorzocht zijn laptop en vond daarop foto's van gebouwen in Irak, waar Barber werkte voor DHL. De agenten dachten dat de foto's waren genomen in Iran, en beschuldigden de man van spionage. Een rechter stuurde hem naar de beruchte Evin-gevangenis in Teheran, waar politieke gevangen zitten, onder andere terdoodveroordeelden.

    Witte foltering
    De man kreeg geen toegang tot de Britse ambassade, werd geblinddoekt ondervraagd en vervolgens in de cel gegooid. Daar werd hij blootgesteld aan de psychologische martelingsmethode 'witte foltering". "Ik had geen meubels, en bijna geen natuurlijk licht, alleen een helder TL-lamp die 24/7 brandde, zelfs wanneer je probeert te slapen", zegt hij. "Ik mocht tien minuten per dag buiten om naar het toilet te gaan, en begon door te slaan na een dag of zeven. Het was moeilijk om mentaal gezond te blijven omdat ik geen idee had hoe lang ik er nog zou zitten."

    Speelkaarten
    De Londenaar zegt dat hij overleefde door speelkaarten te maken uit kartonnen bekers, en daarmee solitaire te spelen. Uiteindelijk werd hij verplaatst naar een andere cel, die hij deelde met een Iraanse gevangene. Daarna werd hij toch uitgeleverd aan de Britse ambassade. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeldzame vuurtornado in Brazilië

    Zeldzame vuurtornado in Brazilië


    In Brazilië is een vuurtornado gefilmd naast een snelweg vlakbij Sao Paulo. De tornado is waarschijnlijk ontstaan uit bermbranden gecombineerd met harde wind. De verbaasde automobilisten stopten en veroorzaakten een lange file.

    Vuurtornado's zijn een uiterst zeldzaam natuurverschijnsel. Ze worden veroorzaakt door droogte en hitte gecombineerd met  een verticale opwaartse rotatie van lucht.

    In Sao Paulo is het momenteel erg droog. Het is al drie maanden geleden dat het voor het laatst geregend heeft in de regio. "De luchtvervuiling is immens en de droogte is vergelijkbaar met de Sahara", meldt Globo TV. (aha/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IPad helpt sumoworstelaars met dikke vingers

    IPad helpt sumoworstelaars met dikke vingers


    De Japanse SumoVereniging (JSV) gaat 60 iPads uitdelen aan de 51 trainingscentra in het land. De toestellen moeten de sumoworstelaars beter doen communiceren, daar die omwille van hun dikke vingers moeilijk op een andere manier berichten kunnen sturen.


    De sport kampt de jongste tijd met enkele schandalen. Zo zouden worstelaars hebben gegokt op honkbalwedstrijden, iets wat in Japan verboden is en vaak wordt gelinkt aan georganiseerde misdaad. De overkoepelende organisatie wordt ook met de vinger gewezen, deels omwille van de knullige communicatie tussen de leiders.

    Communicatie
    De iPads moeten nu de communicatie verbeteren tussen de JSV-bonzen, de worstelaars en de trainers, die tot nu toe waren aangewezen op telefoon of fax. Een bijkomend voordeel is dat communicatie via e-mail minder vluchtig is dan een telefoongesprek, zodat er meer gegevens achterblijven voor onderzoekers.

    Dikke vingers
    Wanneer de worstelaars proberen een e-mail te typen op een gsm of zelfs een PC-toetsenbord, drukken ze vaak op twee of drie toetsen tegelijk, weet het dagblad Nikkan Sports. De grote letters op het aanraakscherm van de iPad daarentegen zijn blijkbaar ideaal. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!