WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    10-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Nijvel wint men warmte en elektriciteit uit ... witloof

    In Nijvel wint men warmte en elektriciteit uit ... witloof


    In Nijvel gaat men warmte en elektriciteit halen uit witloofwortels. De wereldprimeur is een ontwerp van GreenWatt, een spin-off van de UCL.
     
    GreenWatt ontwierp een biogas- en cogeneratiecentrale. Het biogas van de biomethanisatie van witloofwortels, afkomstig van de witloofkwekerij Julowa, voedt een motor die elektriciteit en warmte levert aan de kwekerij en warmte aan de nabijgelegen drukkerij van de groep Rossel (Le Soir, Vlan).
     
    Volgens de ontwerpers is de productie van energie van agrarisch afval op de productiesite zelf, waardoor het 100 procent autonoom is, een wereldprimeur. Op die manier wordt jaarlijks 440 ton CO2 uitgespaard. De terugverdientijd van de centrale is 3 à 4 jaar.
     
    GreenWatt werkt aan meerdere commerciële samenwerkingsverbanden om elders in België en Frankrijk dergelijke centrales te bouwen. Zo zou er interesse zijn van grote meloenkwekerijen in Zuid-Frankrijk. (belga/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eekhoorntaart groot succes in Engelse pub

    Eekhoorntaart groot succes in Engelse pub


    In het Engelse York serveert een pub eekhoorntaart. De 'Black Swan' had al langer wild op het menu staan, en wou naast konijn, duif en haas eens iets anders proberen. "De reacties zijn geweldig," zeggen uitbaters Andy en Stephanie Cross in de York Press. "Mensen bellen speciaal om te zien of het gerecht er is."

    Andy zegt dat zijn vrouw met het idee op de proppen kwam. "Ze had er iets over gelezen, en zocht dan wat recepten op," zegt hij. "Het smaakt wat als een stevig konijn, maar de vleessmaak is iets feller."

    De grijze eekhoorns komen van slagers, die ze op hun beurt krijgen van wildbeheerders die de diertjes vangen om de inheemse rode eekhoorns te beschermen. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Kontdecolleté': iets voor jou?

    'Kontdecolleté': iets voor jou?

    Bij bouwvakkers is het beroemd; als 'reetspleet', 'brievenbus' of 'bouwvakkersreet', maar voor vrouwen is 'de kontdecolleté' nog niet ingeburgerd.


    Misschien komt daar verandering in, met het twitter-offensief van Playmate Coco. Zij toonde trots haar nieuwe, witte jurk aan haar Twittervriendjes. De halterjurk heeft een open rug, die nét iets dieper komt dan normaal, en het begin van een wel héél welgevormde poep toont.

    Heidi en haar kontje
    Het is niet de eerste keer dat een dergelijke gewaagde jurk zijn weg naar de media vindt, maar de eerdere 'verschijningen' van de kontdecolleté waren toch iets eleganter. We denken aan de beeldige zwarte jurk van Mireille Darc in de Franse komedie 'Le grand blonde', en de paarse, strakke cokctailjurk van topmodel Heidi Klum, die ¿oeps- een beetje te veel verhulde van de achterkant.

    Mode
    In de modewereld wordt het idee ook wel eens gebruikt, maar erg populair lijkt het niet. De kans dat de kontdecolleté ooit het straatbeeld haalt, lijkt ons dus eerder klein. De 'gewone' decolleté zal moeten volstaan. (edp)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rascal is opnieuw lelijkste hond ter wereld

    Rascal is opnieuw lelijkste hond ter wereld

    Rascal won al verschillende verkiezingen.

    De hond Rascal heeft opnieuw een verkiezing tot lelijkste hond ter wereld gewonnen, deze keer in Californië.

    Liefde is echter blind. "Ik vind hem de knapste hond die ik ooit heb gezien," zegt het fiere baasje Dane Andrew over zijn Chinese gekuifde naakthond.

    De verkiezing bracht ongeveer 10.000 dollar (7.400 euro) op voor verenigingen die zich inzetten voor dierenwelzijn. (sam)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peuter verwart pistool met Wii-controller: dodelijke vergissing

    Peuter verwart pistool met Wii-controller: dodelijke vergissing


    Een driejarige peuter uit Lebanon in de Amerikaanse staat Tennessee, heeft een pistool aangezien voor een controller voor Nintendo's spelcomputer Wii. Tijdens het spelen ging het vuurwapen af en kwam er een kogel in de maag van het meisje terecht.

    Tijdens het dodelijk ongeval bevond de moeder van het meisje zich in dezelfde kamer, terwijl de stiefvader boven lag te slapen. De moeder heeft de politie verteld dat haar dochter het pistool waarschijnlijk aanzag voor een Wii-controller.

    De stiefvader heeft verklaard dat hij het pistool had gepakt omdat hij een inbreker had gehoord, waarna hij het wapen op tafel liet liggen. Het meisje werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij later overleed. (ad/mvdb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zat in cel belanden kost 650 euro in Zürich

    Zat in cel belanden kost 650 euro in Zürich


    Wie in het Zwitserse Zürich dronken in de cel belandt, moet voortaan flink dokken. Een verblijf van meer dan drie uur in een nieuw centraal ontnuchteringscentrum gaat omgerekend 650 euro kosten.

    Wie in minder dan drie uur weer op de benen is, betaalt een derde minder. Alle dronkaards worden door een particuliere firma medisch verzorgd, terwijl de politie toezicht houdt.

    Met het nieuwe centrum wil de overheid de eerstehulpposten in ziekenhuizen ontlasten. Zürich houdt rekening met ongeveer twaalf zatlappen per weekeinde. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geesten in fles geveild voor 1.440 euro

    Geesten in fles geveild voor 1.440 euro

    (foto trademe.co.nz)

    Op een Nieuw-Zeelandse veilingsite zijn twee flessen met spoken verkocht voor omgerekend 1.440 euro. Volgens de verkoopster bevat de ene fles de geest van Les Graham, een man die in de jaren '20 stierf in haar huis. De andere geest is van een 'opstandig meisje' dat opdook toen de vrouw en haar partner speelden met een Ouija-bord.

    Exorcist
    Een exorcist had de spoken in juli vorig jaar uit haar huis verdreven en in flessen met wijwater gestopt. De verkoopster zegt dat ze nauwelijks kon eten of slapen door de aanwezigheid van de entiteiten. Haar hond weigerde zelfs in bepaalde kamers binnen te gaan.

    Stemmen
    De opbrengst van de veiling gaat naar een goed doel. De koper is een bedrijf dat elektronische hulpmiddelen maakt om te stoppen met roken. De onderneming hoopt zo op zijn website veel bezoekers te krijgen, die dan mogen stemmen over het lot van de geesten. (anp/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekeurde kok serveert flik broodje met lichaamshaar

    Bekeurde kok serveert flik broodje met lichaamshaar

    In de Amerikaanse staat New Jersey heeft een medewerker van een restaurant in Evesham een broodje met zijn lichaamshaar geserveerd aan een agent die hem meermaals had bekeurd.

    De 26-jarige Ryan Burke uit Stratford ontkende aanvankelijk dat hij het haar opzettelijk in het eten van de agent had gestopt. Hij besefte het naar eigen zeggen pas toen vier agenten hem kwamen arresteren, een halfuur nadat hij het broodje had geprepareerd. Onderzoek wees echter uit dat het lichaamshaar wel degelijk van hem was. De man werkte al zeven jaar in de zaak, maar moet nu op zoek naar ander werk. De agent heeft bovendien een klacht ingediend.

    Censuur
    De politie en de lokale overheid van Evesham hebben bij de Courier-Post trouwens aangedrongen het verhaal niet naar buiten te brengen, omdat de publicatie van het incident negatieve gevolgen zou kunnen hebben voor de ordehandhavers en de gemeenschap. "We zijn bezorgd dat het na-apers kan aantrekken, en kan bijdragen tot het algemene ongemak van agenten en andere werknemers door het patroniseren van lokale etablissementen", schreef Thomas Czerniecki in een e-mail aan de krant. Politiechef Jeff Gurai noemde het voorval "een geïsoleerd incident met één kok en niet de onderneming." (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erwtensoep met Breydelschenkel en Breydelspek

    Erwtensoep met Breydelschenkel en Breydelspek

    Erwtensoep met Breydelschenkel en Breydelspek

    Seizoen: Winter

    Bereidingstijd: 0’-30’

    Breydelingrediënt: Breydelspek, Breydelhammetje

    293,9 calorieën/personen

    Ingrediënten

    (Voor 8 personen)

    1Breydelschenkel
    120g Breydelspek
    400g spliterwten
    25g bakboter
    2 preien (enkel het wit)
    4 wortelen
    1 grote ajuin
    2 teentjes knoflook
    handjevol verse peterselie
    1 laurierblad
    3 runderbouillonblokjes
    peper en zout

    Bereidingswijze

    Snijd de ajuin, de wortelen en de prei in grote stukken. Spoel de spliterwten en het laurierblad. Snijd de knoflook en perterselie fijn.

    Smelt de boter in een pot en fruit de ajuin en de knoflook even aan. Voeg daarna de wortelen, prei, laurierblad en spliterwten toe en overgiet deze met 3 liter water.

    Breng alles aan het koken. Maak ondertussen een viertal inkepingen in de Breydelschenkel en voeg deze samen met de bouillonblokjes toe aan de soep. Laat alles een uurtje zachtjes koken zonder deksel tot wanneer alles gaar is en schuim regelmatig af.

    Neem de Breydelschenkel uit de pan en verwijder het laurierblad. Laat het schenkeltje even afkoelen terwijl je het Breydelspek in blokjes snijdt en kort bakt in een beetje boter. Pluk het vlees van de Breydelschenkel en snijd deze in kleine stukjes.

    Mix de soep glad, breng deze op smaak met peper en zout, meng er de kleine stukjes Breydelschenkel onder.

    Serveertip
    Verdeel de soep over 8 borden, bestrooi elk bord met enkele reepjes gebakken Breydelspek en vers gesneden peterselie

    Smakelijk

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lottoverkoper spoorloos na foutje met winnend lot

    Lottoverkoper spoorloos na foutje met winnend lot

    Een 62-jarige lottoverkoper uit Oostende is spoorloos verdwenen nadat hij vergeten was een winnend lot van tien klanten te registreren, waardoor ze met lege handen bleven staan. Dat meldt De Telegraaf.

    De politie vermoedt dat de man, Martin Daemen uit Oostende, gevlucht is nadat hij erachter kwam dat hij het foutje had gemaakt met het winnende lottobiljet. Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie heeft laten weten dat Daemen niets heeft meegenomen. "Geen papieren, geen telefoon. We hebben het ingeschat als een onrustwekkende verdwijning en een opsporingsbericht gelanceerd", aldus de woordvoerder.

    Alles achtergelaten
    Toen Daemen maandagavond niet thuis kwam, ging zijn vrouw naar de politie om zijn verdwijning aan te geven. De winkelier bleek alles te hebben achtergelaten. Hij had de deur van zijn krantenwinkel achter zich dichtgetrokken en was vertrokken.

    Foutje
    Tien spelers die al jarenlang via de winkel van Daemen meespelen met de lotto wonnen bij de trekking van 5 maart een totaalbedrag van 73.000 euro. Alleen zullen ze het geld nooit zien, want Daemen was vergeten het lot te registreren. "We kunnen niet uitbetalen, want het biljet bestaat officieel niet. Dat is nu eenmaal zo als een biljet niet geregistreerd wordt door de verkoper", zegt een woordvoerster van de loterij. Ze benadrukt wel dat Daemen zeker niet zelf met het geld aan de haal ging. "Dat is onmogelijk, want het winnende biljet is ongeldig."

    Klacht
    Vermoedelijk is verkoper spoorloos omdat hij wil ontkomen aan de boze klanten. Twee van de klanten hebben inmiddels al een klacht ingediend tegen de winkelier.

    "Het ergste is dat het niet de eerste keer is dat Martin ons zoiets lapt," steekt een gedupeerde klant van wal. "Enkele jaren geleden heeft hij ook al eens een foutje gemaakt. Toen kostte het onze groep in totaal 7.500 euro. Hij heeft toen wel duizend keer sorry gezegd. Maar het geld hebben we nooit gezien. Ik vond het niet eerlijk dat hij ons niet uit eigen zak betaalde. Maar ik heb het toen maar zo gelaten. Ik ben zelfs bij hem blijven spelen, hoewel ik mij vaak stoorde aan de slordigheid in zijn winkel. Alles lag er overhoop. Het leek wel alsof er nooit schoongemaakt werd. Maar hij was nu eenmaal de dichtste winkel in de buurt", besluit de verontwaardigde man. (ypu)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!