WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    07-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Ford Focus kan 10.000 (spraak)bevelen uitvoeren

    Nieuwe Ford Focus kan 10.000 (spraak)bevelen uitvoeren

    De nieuwe Ford Focus wordt in 2012 als eerste Europese wagen uitgerust met SYNC-technologie. De auto kan daarmee 10.000 opdrachten herkennen, schrijft The Sunday Times. SYNC is een spraakgestuurd connectiviteits- en infotainmentsysteem dat tegen 2015 in 19 talen beschikbaar is in 2 miljoen wagens gebruikt wordt.

    Spreken met de wagen wordt de toekomst. Met de opmerking dat een hongergevoel opduikt, somt de wagen onmiddellijk de dichtbijgelegen restaurants op. De computer leidt bestuurders ook naar tankstations wanneer de brandstoftank leeg geraakt, en stuurt noodsignalen uit als de bestuurder een verkeersongeval veroorzaakt. Het kan ook antwoorden op vragen van kinderen of de bestemming nog veraf is.
     
    Minder afgeleid
    Door de invoering van spraaktechnologie willen constructeurs dat bestuurders minder afgeleid zijn door de bediening van knoppen of schermen. Met de technologie kan het klimaatbeheersingssysteem worden bediend, de audio- en entertainmentfuncties, het navigatiesysteem en via ingebouwde USB-poorten zijn er aansluitingen voor mp3-spelers, SD-kaarten, RCA voor audio en video, en bluetooth voor handenvrij bellen. Daarnaast kan SYNC van de wagen een mobiele WiFi-hotspot maken voor vijf internetgebruikers tegelijkertijd.
     
    Accenten?
    De SYNC-technologie kan 10.000 opdrachten herkennen in 19 verschillende talen, waaronder het Nederlands. Andere constructeurs zijn ook bezig met een dergelijke technologie, al staan die niet zo ver, merkt de krant op. Het is wel afwachten of het systeem aan de slag kan met accenten van gebruikers. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste schilderij ooit geveild hangt nu in Londen

    Duurste schilderij ooit geveild hangt nu in Londen


    Het duurste schilderij dat ooit op een veiling is verkocht, wordt vandaag voor het eerst sinds 1961 tentoongesteld. Het is Pablo Picasso's schilderij van zijn maitresse Marie -Thérèse Walter uit 1932. Het doek 'Naakt, groene bladeren en een buste' is vorig jaar voor 106,5 miljoen dollar verkocht bij veilinghuis Christie's in New York.

    Het schilderij is door de nieuwe eigenaar uitgeleend aan de Tate Modern Gallery in Londen. Daar komt het te hangen in een nieuwe Picasso-zaal.

    De Spanjaard Picasso had zijn relatie met het minderjarige model Marie-Thérèse lang geheim gehouden voor zijn vrouw Olga. Maar in het schilderij blijkt hun liefde voor elkaar. Ze kregen later een kind.

    Het kunstwerk was steeds in handen van verzamelaars. Het is tot dusver alleen tentoongesteld ter ere van Picasso's tachtigste verjaardag in 1961. (anp/odbs)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Rocky' geveild voor 32.000 euro na aardbeving Nieuw-Zeeland

    'Rocky' geveild voor 32.000 euro na aardbeving Nieuw-Zeeland

    'Rocky', het rotsblok dat geveild werd door een inwoner van het Nieuw-Zeelandse Christchurch, heeft 60.050 Nieuw-Zeelandse dollar (31.692 euro) opgeleverd. Het rotsblok was door de aardbeving van eind februari losgeraakt en zijn huis binnengerold. In eerdere nieuwsberichten was sprake van 10.050 Nieuw-Zeelandse dollar (5.305 euro).

    Phil Johnson, een inwoner van Heathcote, een voorstad van Christchurch, had het rotsblok op veilingsite Trade Me gezet. Nadat de veiling was afgelopen, zei Trade Me-woordvoerder Paul Ford aanvankelijk dat een bod van 10.050 dollar had gewonnen. Maar Ford moest daar op terugkomen. Een bod van 50.000 Nieuw-Zeelandse dollars (26.410 euro) van NZSki Ltd, dat aanvankelijk verwijderd was omdat het een grap leek, was toch echt.

    Skigebied Mount Hutt

    Ford zei dat een overeenkomst werd bereikt tussen de drie partijen. NZSki, dat skipistes uitbaat, betaalt 50.000 Nieuw-Zeelandse dollar en krijgt het rotsblok. De andere bieder zal toch 10.050 Nieuw-Zeelandse dollar betalen, en krijgt hiervoor een vakantie voor vier personen op het eiland Norfolk, een gift van een "supporter". James Coddington, CEO van NZSki, zei dat 'Rocky' op een parking van het skigebied van Mount Hutt zal geplaatst worden.

    Hulpfonds
    De totale opbrengst gaat naar een hulpfonds van de slachtoffers van de aardbeving. Hoewel er momenteel al 161 dodelijke slachtoffers van de aardbeving zijn geteld, zal de eindbalans vermoedelijk oplopen tot zowat 240. (belga/odbs)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    "NASA vindt buitenaards leven op meteoriet"


    Een wetenschapper van de NASA zegt gefossiliseerde vormen van buitenaards leven te hebben aangetroffen in fragmenten van een meteoriet. De wetenschappelijke wereld reageert zowel enthousiast als sceptisch.

    Het artikel van Richard Hoover, vergezeld van met de microscoop genomen foto's van kleine, op wormen of algen lijkende wezens, is eergisteren gepubliceerd in het Journal of Cosmology.
     
    De bacteriën die hij zegt te hebben aangetroffen, noemt Hoover 'autochtone fossielen'. Hij is ervan overtuigd dat zij hun leven niet danken aan een besmetting nadat de meteoriet de Aarde had geraakt. Volgens Hoover zijn ze ontstaan in de ruimte en afkomstig van levende organismen in kometen, meteorieten of andere hemellichamen.

    Geen charlatan
    "De implicaties zijn dat het leven overal is en dat het leven op Aarde mogelijk afkomstig is van andere planeten", schrijft Hoover. Hij is niet de eerste die schrijft over ET-leven in meteorieten. Zoals steeds lokt die claim sceptische vragen uit over hoe die organismen in het heelal kunnen overleven, en over het ontstaan van het universum.

    Hoover is alleszins geen charlatan: hij is een "zeer gerespecteerd wetenschapper en astrobioloog met een uitmuntende staat van dienst bij de NASA", schrijft Rudy Schild, de hoofdredacteur van het Journal of Cosmology en lid van het Centrum voor Astrofysica bij het Harvard-Smithsonian. (belga/sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikanen kweken neuronen die geheugenverlies teniet kunnen doen

    Amerikanen kweken neuronen die geheugenverlies teniet kunnen doen

    Amerikaanse wetenschappers hebben de meest kwetsbare hersencellen die aangevallen worden door de ziekte van Alzheimer gekweekt, zo meldt The Telegraph zondag. Daardoor zou op termijn geheugenverlies teniet gedaan worden.

    Amerikaanse onderzoekers ontwikkelden op basis van stamcellen gesofisticeerde neuronen die essentieel zijn voor het ophalen van herinneringen en die al in een vroeg stadium van de ziekte van Alzheimer gedood worden.

    Geheugenschade herstellen
    De ontwikkelingen werpen nieuw licht op behandelingen en zouden zelfs geheugenschade kunnen herstellen, aldus de krant. Dat komt omdat bij een vroeg stadium van de ziekte niet de herinneringen zelf verloren gaan, maar wel mogelijkheid om die op te halen. Bovendien beschikken de hersenen maar over een kleine hoeveelheid van die neuronen, waardoor hun verdwijnen een verwoestend effect heeft voor het geheugen.
     
    Transplanteren
    "Na het kweken van de cellen onderzoeken we hoe we kunnen vermijden dat ze afsterven", aldus Dr. Jack Kessler van de Northwest University in Chicago. Die spendeerde zes jaar aan het onderzoek waarvan de resultaten in het wetenschappelijk tijdschrift Stem Cells verscheen. "Het doel is om op de cellen op een dag in de hersenen van Alzheimerpatiënten te transplanteren," klinkt het nog. "Daarnaast kunnen met het kunstmatig kweken van de cellen ook nieuwe medicijnen tegen Alzheimer sneller op hun doeltreffendheid getest worden." 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermageren we straks met chocolade van chillipepers?

    Vermageren we straks met chocolade van chillipepers?

    Op het eerste gezicht lijkt het te mooi om waar te zijn: calorieën verbranden met het eten van chocolade of cake. Maar een Japanse fabrikant claimt een ingrediënt ontdekt te hebben afkomstig van chillipepers, dat toegevoegd kan worden aan elke zoetigheid.

    Het 'mirakelextract', dat bekend staat als dihydrocapsaicine (DHC), doet ons metabolisme versnellen waardoor we meer caloriëën verbranden. In de Verenigde Staten en Japan wordt het al verkocht in de vorm van dieetsupplementen, maar het kan nu in Europa gebruikt worden als aanvullend middel in onze voeding. Het smaakloze ingrediënt is een van de verschillende chemische verbindingen (capsaicines) die in de pepersoort te vinden zijn.

    Veilig
    Het Japanse bedrijf, Ajinomoto, heeft plannen ingediend bij het Engelse Voedselagentschap (FSA), met als doel het ingrediënt toe te voegen bij repen chocolade, desserts en kant en klare maaltijden. Het FSA verklaarde het ingrediënt al als 'veilig' en het is nu aan de Europese Commissie om te beslissen of het ook verkocht kan worden. Als dat het geval is, kunnen producten met DHC relatief snel in de supermarkt terug te vinden zijn.

    Beschuit

    Volgens dieetspecialisten zou het effect van zulke producten echter minimaal zijn. "Ze claimen dat iemand die 95 kilogram weegt en de aanbevolen porties voeding met DHC eet, dagelijks vijftig extra calorieën zou verbranden. Dat is het equivalent van een beschuit." De Japanners willen in elke portie tot drie milligram DHC verwerken, de hoeveelheid DHC die te vinden is in tien Spaanse pepers. Ajinomoto stelt ook dat niemand zomaar kan afvallen door het eten van hun voedsel, maar dat het deel moet uitmaken van een globaal dieet en actieve levensstijl om resultaat te zien. (hlnsydney/odbs)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!