NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  24-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo vuil is je keuken

  Zo vuil is je keuken

  De keuken is wellicht de vuilste plaats in het hele huis, ook al maak je die vaak en grondig schoon. De pannen, de tafelvodden, de koelkast, de broodrooster en zelfs restjes dragen allemaal een bepaalde graad van risico met zich mee. We zetten het even op een rijtje.


  1) Doekjes en sponsen

  Doekjes en sponsen die gebruikt worden om de tafel af te vegen, de afwas mee te doen en de keuken mee schoon te maken zijn een ware haard van bacteriën. Zo'n afwasspons bevat wellicht het meest bacteriën van alle spullen die je in huis hebt, inclusief je toilet, je laptop en alle deurklinken. Dat je er de hele keuken mee schoonmaakt, betekent vooral dat je de bacteriën verspreidt, zodat ze overal zitten.

  Risico: 4/5

  Oplossing:
  laat doeken en sponsen altijd goed drogen, was ze op een hoge temperatuur en ververs ze regelmatig, liefst verschillende keren per week.

  2) Voedselverpakkingen

  Chemische stoffen in verpakkingen, plastiek en containers, zorgen ervoor dat te veel van die stoffen in het milieu terecht komen, en de gezondheid en hormonale werking van onze kinderen (vooral jongens) aantasten. Het zou kanker veroorzaken, de oorzaak zijn van de daling van het aantal spermatozoïden en het onevenwicht in de geslachtsverhouding.

  Risico:
  1/5

  Oplossing:
  Probeer verpakkingen te vermijden, door in bulk te kopen en kies voor papier of karton waar je kan. Voor de rest moeten vooral de fabrikanten dringend op de proppen komen met eco-vriendelijke verpakkingen.

  3) Restjes

  Oma's regel is zo gek nog niet: klaargemaakt vlees kan je terug opwarmen, maar enkel één keer. Als je dus een hele pot restjes terug opwarmt, en de pot is niet op, dan moet je dié restjes dus weggooien.

  Nog zo één: steek gesmolten ijs nooit terug in de diepvriezer. Warm ijs is de perfecte broeihaard voor salmonella en listeria-bacteorie. Dit geldt overigens voor alle voedsel dat ontdooid is.

  Risico: 4/5

  Oplossing: behandel restjes goed. Bewaar ze in de koelkast, warm ze maximaal één keer op en gooi het weg als het er na een paar dagen nog staat.

  4) Broodroosters

  Elk jaar sterven honderden mensen wereldwijd door hun broodrooster. Dat staat in schril contrast met de doden door gevaarlijke beesten als haaien (een tiental). Broodroosters bevatten elekteische elementen en kunnen ze dus elektrocuteren als je met een mes een stukje toast probeert te peuteren, terwijl de broodrooster nog in het stopcontact zit. Oja, en laat de toast niet zwart worden, die verbrande stukjes zijn kankerverwekkend.

  Risico: 4/5

  Oplossing: eerst het stopcontact uittrekken, de toasten ondersteboven keren en met een plastic mes of lepel proberen peuteren. Stel de toaster ook juist in, zodat je mooi geroosterd brood krijgt in plaats van verbrand en keihard brood.

  5) Koelkasten
  Een volle koelkast is leuk, maar je loopt wel kans dat je voeding 'vergeet', die dan schimmelt. Ook is de kans op besmetting van gekookt voedsel door rauwe voeding (vooral vlees) groter.

  Risico: 2/5

  Oplossing: zorg ervoor dat rauw vlees waar nog bloed uitkomt, niet kan afdruipen. Bewaar geen voeding in plastic zakjes, wat het verval kan versnellen.

  6) Frietketel
  Een open frietketel is een van de gevaarlijkste objecten in je leven. De gesloten frietketel is veiliger, maar kan nog altijd in brand vliegen. Als dat gebeurt: sluit de stroom af, gooi er een branddeken of natte handdoeken over tot de vlammen uit zijn. Loop niet met de frietketel als hij nog brandt en gooi er zeker geen water op.

  Een tweede gevaar zit in het kokoen, afkoelen en weer laten koken van de olie. Dat verandert de samenstelling van de olie, en maakt gevaarlijke hoeveelheden gevaarlijke radicalen aan, die zorgen voor hart- en vaatziekten.

  Risico: 5/5

  Oplossing: eet niet op regelmatige basis gefrituurd voedsel, vervang regelmatig de olie en hou rekning met alle veiligheidsvoorschriften als je frituurt.

  7) Microgolfovens
  Bij het opwarmen van vloeistoffen in de microgolfoven, is het mogelijk je fel te verbranden. De temperatuur van de vloeistof kan namelijk hoger zijn dan het kookpunt, zonder dat het kookt. Er is een risico op explosies als je afgesloten dingen opwarmt, en een risico op brand als je metalen dingen in de microgolf plaatst.

  Risico: 3/5

  Oplossing: de microgolfoven correct en met voorzichtigheid gebruiken, en er is geen vuiltje aan de hand.

  8) Versheidsfolie
  Voedsel in versheidsfolie wikkelen om het goed te laten bewaren, zou je gezondheid nog meer kunnen schaden omdat dit plastiek hormonale schommelingen en kanker zou kunnen veroorzaken. Zou, want de link is enkel bewezen in enkele controversiële studies. Nog meer studies vonden helemaal geen bewijs.

  Risico: 1/5

  Oplossing: wie liever geen risico neemt, bewaart eten best in glazen bokalen of vetvrij papier.

  9) Bevroren voeding
  Het is duidelijk wanneer vers voedsel aan het bederven is: de kleur verandert, het wordt slap, het krijgt een geurtje of het beschimmelt. In de diepvries is dit echter niet zo duidelijk, bovendien is het soms moeilijk zich te herinneren wanneer het werd ingevroren. Het is echter niet zo dat bevroren voeding onbeperkt houdbaar is. De microben en bacteriën ontwikkelen zich nog altijd, maar veel trager.

  Risico: 2/5

  Oplossing: eet de diepvries regelmatig leeg, en zoek hoe lang voeding houdbaar is. Dit verschilt van het soort voeding, en is dus niet gemakkelijk te voorspellen. Let erop dat je diepvries altijd minstens -18 ° Celsius aangeeft.

  10) Restjes pesticiden
  Groenten en fruit worden vaak behandeld, en een restje daarvan even we op. Hoewel de voordelen wellicht de potentiële gezondheidsnadelen overtreffen, is het toch belangrijk te beseffen dat we deze residuen opeten. Hou ook in gedachten dat sommige natuurlijke verdelgers even schadelijk, zoniet schadelijker kunnen zijn voor jouw gezondheid dan synthetische.

  Risico:
  1/5

  Oplossing:
  was groenten en fruit voor consumptie

  11) Potten, pannen en kasten

  In anti-aanbakpannen en keukenkasten behandeld tegen vlekken werd de chemische stof PFOA aangetroffen, wat gelinkt wordt aan schilklieraandoeningen.

  Risico:
  1/5

  Oplossing:
  het enige wat je kan doen is deze niet gebruiken.

  12) Schoonmaakmiddelen

  Bleekmiddel is giftig en irriterend voor ogen en de huid als je het puur opneemt. Maar het is ook gevaarlijk in combinatie met ammoniak, hydroperoxide of zuren, zoals toileteenden. De combinatie van grote hoeveelheden van deze stoffen leidt tot het dodelijke chlorine of het explosieve tricholoride.

  Risico:
  3/5

  Oplossing:
  Zoek schoonmaakmiddelen zonder deze stoffen.

  13) De keukenkastjes

  De keukenkasten, en vooral die onder de wasbak, bevat zoveel gevaarlijke chemische stoffen dat je een chemisch labo kan beginnen. Zorg ervoor dat kinderen er niet aankunnen, en bewaar het nooit in hetzelfde kastje als voedsel.

  Risico:
  3/5

  Oplossing:
  koop kinderproof doppen, barricadeer de deur en gebruik hetzelfde kastje nooit voor voeding.

  14) Antibacteriële producten

  Als de keuken toch zo vuil is, waarom dan geen anti-bacteriële producten gebruiken, dan is het in een keer proper? Ja, maar neen.

  Deze producten zijn meestal gevaarlijk voor de volksgezondheid. Zelfs al doden ze '99 procent' van de bacteriën, dan nog laten ze de gevaarlijkste 1 procent leven. Binnen de kortste keren hebben die de zwakkere bacteriën overwonnen en zitten ze verspreid over je hele keuken.

  Bovendien moeten we niet té proper zijn. Ons lichaam kan zich dan niet meer verweren tegen al die bacteriën, wat de oorzaak zou zijn voor de spectaculaire stijging in auto-immuunziektes als astma en eczema.

  Risico: 3/5

  Oplossing:
  hou het proper, maar overdrijf niet. Heet water en zeep kunnen veel doen, zeker als het regelmatig gebeurt. (edp)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eyeliner Cleopatra had vooral medische redenen

  Eyeliner Cleopatra had vooral medische redenen

  Zo'n 2.000 jaar geleden stal Cleoptra al het hart van Marcus Anthonius, mede door haar prachtig opgemaakte ogen. Maar volgens de Sunday Telegraph was dat niet de enige reden voor het gebruik van die 'eyeliner'. De Egyptenaren wisten al door dat je op die manier de ogen kan beschermen tegen bepaalde aandoeningen en infecties.
   
  Laurioniet
  Vandaag is mascara een kwestie van mode en er goed uitzien, maar bij de Egyptische vrouwen zat daar niet zozeer een esthetische maar ook en vooral een medische reden achter. Dat ontdekten vorsers aan het Parijse Louvre museum. Die gebruikten een piepkleine elektrode, met een dikte van een tiende van een mensenhaar, om na te gaan welk effect het door de Egyptenaren gebruikte zout (laurioniet) op één enkele cel heeft.

  Tegen bacteriën, vliegen en zon
  En zoals ze uitleggen in het tijdschrift Analytical Chemistry, draaide het allemaal rond het loodzout dat in die 'make up' werd gebruikt. Want in zeer kleine hoeveelheden produceert zout namelijk nitrisch oxide dat zorgt dat ons immuunsysteem optreedt tegen de bacteriën die ooginfecties kunnen veroorzaken. Ook zou Galena, de natuurlijke minerale vorm van loodsulfiet, vliegen op afstand houden en de ogen beschermen tegen de felle (Egyptische) zon. Maar omdat lood, zoals men toen al wist, niet zo onschuldig is, gingen de Egyptische 'cosmeticamakers' er zo zorgvuldig mee om dat het vaak een maand duurde voordat ze hun product aan de vrouw konden brengen. (afp/lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vettig eten verlost kind van epilepsie

  Vettig eten verlost kind van epilepsie

  Max Irvine eet smakelijk van zijn vettige maaltijd. Foto CBS

  Max Irvine kon nog amper functioneren door talrijke epilepsie-aanvallen. Medicatie hielp niet en ten einde raad werd op doktersadvies overgeschakeld op een vetrijk dieet. En wat bleek? Het 'ongezonde' eten verloste de kleine Max Irvine van zijn aandoening.

  Een jaar geleden kreeg Max wel honderd epilepsie-aanvallen per dag te verwerken. Soms kon hij amper praten of eten. Hij functioneerde niet meer en verloor zijn speelsheid. Normaal kan men met medicatie de aandoening meestal goed onder controle houden maar dit gold niet voor Max.

  Tachtig procent vetten
  Uiteindelijk stelde Elaine Wirrell, een epilepsie-experte, voor om de medicatie aan de kant te schuiven en in de plaats daarvan over te schakelen op een radicaal dieet. Elke maaltijd van Max moest vanaf nu 80 procent vetten bevatten.

  Ketogeen dieet
  Het ging hier over het zogenaamde 'ketogeen' dieet waarbij een vetrijke voeding gekoppeld wordt aan een beperkte inname van koolhydraten (suikers en zetmeel) en eiwitten. Hierdoor verandert op termijn de stofwisseling in de hersenen, wat kan leiden tot het verminderen van de aanvallen of zelfs tot het wegblijven ervan.

  Olie drinken
  "Ik herinner me nog heel goed dat ik in het begin in tranen uitbarstte omdat ik mijn kind zoveel 'ongezonde' vetten moest voorschotelen", getuigt de moeder van Max. Een doordeweekse maaltijd van haar zoontje zag er op het eerste zicht inderdaad allesbehalve 'gezond' uit: boter als voorgerecht, spek als hoofdgerecht en koolzaadolie om te drinken. Uitzonderlijk kreeg hij al eens een aarbei als nagerecht.

  Sterke vermindering
  Het strikte dieet is echt het proberen waard voor kinderen die nauwelijks reageren op de medicatie. Bij meer dan de helft van die patiëntjes stelt men een vermindering van de aanvallen vast en bij één op drie blijven de aanvallen zelfs helemaal weg.

  Cholesterol
  De ouders van Max vroegen zich wel af of hun kind nu niet in de problemen zou komen met zijn cholesterol. Elaine Wirrel stelt gerust:" We volgende deze kinderen van nabij op en bij weinigen onder hen worden cholesterolproblemen vastgesteld".

  Normaal eten
  Op termijn kunnen de kinderen geleidelijk aan terug normaal gaan eten als blijkt dat hun stofwisseling weer op punt staat. Meestal blijven de epilepsie-aanvallen voorgoed weg. (hlnsydney/kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pompiers krijgen parkeerboete terwijl ze levens redden

  Pompiers krijgen parkeerboete terwijl ze levens redden

  In Hongarije hebben leden van een vrijwillig brandweerkorps een parkeerboete gekregen terwijl ze mensenlevens aan het redden waren. Dat meldt een radiostation in de stad Kaposvar.

  De ploeg rukte uit met een auto van een van de leden om assistentie te verlenen bij de brand in een kantoorgebouw. Terwijl de brandweermannen het vuur bestreden en mensen uit de vuurzee haalden, vonden parkeeragenten er niet beter op dan een boete onder de ruitenwisser van hun auto te steken.

  Hoewel er een offciële brandweerplaat achter de voorruit was bevestigd, waren de agenten onverbiddelijk. De auto stond nu eenmaal geparkeerd waar dat niet mocht.

  Verscheurd
  De inwoners van de stad nagelden de agenten spreekwoordelijk aan het kruis, maar hun overste nam het voor hen op. "Onze agenten hebben niet te beslissen welke chauffeurs ze beboeten en welke niet", luidde het. Onder druk van de publieke opinie werden de parkeerboetes evenwel in de papiermand gegooid. (eb)
  22/01/10 13u09
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!