WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    22-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond

    Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond

    Een eerste editie uit 1997 van het boek 'Harry Potter and the Philosopher's Stone', met aantekeningen en illustraties van schrijfster J.K. Rowling, is gisteren bij Sotheby's in Londen geveild voor 150.000 pond (176.000 euro). Dat bedrag is meteen een nieuw record voor een boek geschreven door een Britse auteur.


    Twee bieders streden om het boek met 22 originele illustraties van de schrijfster. Toen de veilinghamer de verkoop bezegelde, werd er geapplaudisseerd in de veilingzaal.

    Het boek maakte deel uit van een reeks originele, van noten voorziene boeken van 50 hedendaagse auteurs uit Groot-Brittannië en het Gemenebest. De veiling bracht in totaal 439.000 pond (515.000 euro) op.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Praagse metro krijgt 'flirtwagons'

    Praagse metro krijgt 'flirtwagons'

    De Praagse metro wil vrijgezellen voortaan in 'flirtwagons' met elkaar in contact brengen. "In de metro kan men lezen, studeren, dus waarom ook niet een nieuwe partner vinden", zei een woordvoerder van de maatschappij Ropid over het idee.

    Nog dit jaar kan een eerste romantische flirtwagon aan het einde van een metrotrein meerijden, meldden kranten vandaag in Praag. Niemand wordt gedwongen een partner aan de haak te slaan op de metro. Maar nu er steeds meer vrijgezellen in de Tsjechische hoofdstad zijn, zien de transportbedrijven kansen voor een nieuwe koppeltechniek.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordveiling bij Christie's haalt half miljard dollar op

    Recordveiling bij Christie's haalt half miljard dollar op$

    De veiling van een reeks hedendaagse kunstwerken bij Christie's in New York heeft een historisch record gehaald van bijna een half miljard dollar, zo'n 385 miljoen euro. Dat heeft het Britse veilinghuis laten weten. Bij de kunstwerken zaten schilderijen van Jackson Pollock en Jean-Michel Basquiat, die elk ook records vestigden.

    Zo'n 94 procent van de loten vond een afnemer, voor een volgens Christie's "verbluffend" totaal van iets meer dan 495 miljoen dollar. Negen kunstwerken gingen elk van de hand voor meer dan 10 miljoen dollar. 'Number 19, 1948' van Jackson Pollock schoot de hoofdvogel af met 58,4 miljoen dollar. 'Dustheads' van Jean-Michel Basquiat vond een koper voor 48,8 miljoen dollar.

    Volgens een verantwoordelijke bij Christie's illustreert het record dat de kunstmarkt een nieuw tijdperk is ingetreden, waarbij "doorgewinterde verrzamelaars en nieuwe kopers op het hoogste niveau rivaliseren, in het kader van een wereldmarkt."

    De recordverkoop bij Christie's komt er een dag nadat rivaal Sotheby's ook al een recordverkoop realiseerde, waarbij 'Onement VI' van Barnett Newman onder hamer ging voor 43,84 miljoen dollar en een schilderij van Gerhard Richter voor 37,1 miljoen dollar. Dat laatste is de hoogste prijs die ooit voor een werk van een levende kunstenaar is betaald.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (2)
    15-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Origineel recept Coca-Cola' voor miljoenen te koop op eBay

    'Origineel recept Coca-Cola' voor miljoenen te koop op eBay

    Wie er vijftien miljoen dollar (ruim elf miljoen euro) voor overheeft, wordt mogelijk de bezitter van het uiterst geheime recept van Coca-Cola. Dat belooft althans de Amerikaan Cliff Kluge, die het recept naar eigen zeggen ontdekte tussen papieren die hij onlangs kocht van een bekende chemicus.

    "Ik denk echt iets unieks te bezitten", verkondigde de antiquair over het briefje uit 1943 met daarop meerdere formules en processen, aldus de nieuwsdienst van de VRT. Het waardevolle papier plaatste hij op de veilingsite eBay. Vijf miljoen dollar is zijn startbod, maar dat bedrag kon nog geen potentiële kopers bekoren.

    De man - uit het dorpje Ringgold in de Amerikaanse staat Georgia - blijft echter overtuigd van zijn gelijk. Hoe de Cola-Cola Company bij de chemicus terechtkwam, is volgens de Amerikaan zo klaar als een klontje. "Hij werd gecontacteerd om tijdens de oorlog aan bepaalde ingrediënten te geraken die toen moeilijk te vinden waren", gelooft de vinder.

    Het gaat inderdaad om het recept van een coladrank, bevestigde archivaris en historicus van Coca-Cola Company Ted Ryan. Maar wordt ook de échte Coca-Cola ermee gemaakt? "Het recept lijkt goed op dat van onze frisdrank, maar de echte formule is toch nog anders", reageerde het bedrijf op de vondst.

    Het originele recept van de frisdrank wordt opgeborgen in Atlanta, in een kluis in het hoofdkantoor van het bedrijf. Het werd in 1886 bedacht door John S. Pemberton en alom beschouwd als 's werelds grootste bedrijfsgeheim.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chip herstelt herinneringen in beschadigde hersenen

    Chip herstelt herinneringen in beschadigde hersenen

    Amerikaanse neurowetenschappers claimen dat ze de code gekraakt hebben waarmee ons brein het langetermijngeheugen opbouwt. Met die informatie sleutelen ze aan een microchip die het vormen van herinneringen zal stimuleren in beschadigde hersenen. Ze verwachten dat de geheugenchip binnen de twee jaar getest kan worden op mensen.

    Meer dan tien jaar hebben onderzoekers van verschillende Amerikaanse universiteiten de hippocampus proberen te ontcijferen. Dat deel van het brein is van vitaal belang voor de vorming van het langetermijngeheugen. Nu stellen ze te weten hoe herinneringen worden gemaakt en hoe ze actief kunnen ingrijpen in het productieproces om mensen met hersenschade te ondersteunen. In eerste instantie zal gewerkt worden met patiënten die een beroerte of ongeval hadden, maar het ultieme doel is de gevolgen van Alzheimer aan te pakken.

    Getest

    Volgens CNN heeft het team er al succesvolle testen op hersenen van ratten en apen opzitten, waardoor ze konden aantonen dat boodschappen in het brein nagebootst kunnen worden met elektrische signalen van een siliconen chip. Er is echter nog werk aan de winkel op het vlak van elektronica, maar de wetenschappers worden gestimuleerd door een groeiende aanvaarding van geïmplanteerde elektrodes in het menselijk brein. Denk maar aan de nieuwste technieken voor het behandelen van epilepsie


    Geheugenchip

    "We gaan geen individuele herinneringen terug in het brein programmeren, maar we herstellen wel de mogelijkheid om nieuwe herinneringen aan te maken door berichten van de neuronen te vervangen door signalen van de microchip. Ik had nooit gedacht dat ik dit nog mocht meemaken. Ik zal er misschien zelf niet van kunnen profiteren, maar mijn kinderen zeker wel", verklaart professor Ted Berger. Het team verwacht de eerste menselijke testen binnen dit en twee jaar en zien de chip binnen 5 à 10 jaar op de markt komen
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw 5 euro-biljet wordt niet overal aanvaard

    Nieuw 5 euro-biljet wordt niet overal aanvaard

    Het nieuwe biljet van vijf euro - dat begin mei in circulatie werd gebracht - wordt op een aantal plaatsen geweigerd. Dat schrijven de kranten van Sudpresse. De Nationale Bank bevestigt het euvel.


    Het nieuwe biljet - het eerste van een nieuwe 'Europa'-reeks - wordt niet aanvaard door bepaalde bankautomaten en betaalautomaten in parkings. De nieuwe biljetten zouden ook door handelaarsgeweigerd worden, uit vrees dat het om namaak gaat, terwijl de biljetten net dienen om namaak tegen te gaan.

    De Nationale Bank bevestigt dat er een probleem is bij sommige kleinhandelaars. "Bij de banken is alles onder controle", aldus Marc Vanvooren, hoofdkassier van de Nationale Bank. "Die zijn eind 2011 al op de hoogte gesteld en hebben alles tijdig kunnen aanpassen."

    Nalatigheid


    De beheerders van kleinere automaten, zoals in parkings of in sommige winkels, werden begin dit jaar uitgenodigd bij de Nationale Bank. "Zij hebben op dat moment ook al het vijf euro-biljet meegekregen om de de nodige aanpassingen te kunnen uitvoeren", zegt Vanvooren. "Het nieuwe biljet is technisch identiek aan het oude, er moeten enkel aanpassingen gebeuren in de software van de automaten. Eigenlijk moet het biljet gewoon één keer worden ingescand."

    Volgens de Nationale Bank zijn sommige handelaars en producenten van automaten daar ietwat nalatig in geweest. "Maar volgende week zullen alle problemen wel van de baan zijn", besluit Vanvooren. "Dit is alleszins een les voor de vernieuwing van de andere biljetten, de komende jaren."

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flexibele telefoon krult hoek bij ontvangst nieuw berichtje

    Flexibele telefoon krult hoek bij ontvangst nieuw berichtje

    Binnenkort kan je een hoek van je telefoon laten krullen wanneer je een berichtje ontvangt. De technologie bestaat al, demonstreren onderzoekers van het Human Media Lab van de Canadese Queen's University. Hun flexibele smartphone kan drie hoeken tegelijk opkrullen of het hele toestel kromtrekken, meldt Tweakers.net.

    De MorePhone ziet eruit als een vel dik papier, heeft een e-ink-scherm en bevat speciale 'geheugendraden' die van vorm kunnen veranderen. Hij kan zo bijvoorbeeld tijdens een vergadering op een tafel liggen en de gebruiker in alle stilte waarschuwen door een hoekje om te krullen.

    Je kan dan bijvoorbeeld de linkerbovenhoek gebruiken voor meldingen van sms-berichten of de rechteronderhoek voor nieuwe mails. De hoeken van de telefoon kunnen ook op en neer bewegen, bijvoorbeeld bij dringende berichten.

    Het gaat echter om een prototype, dat nog niet meteen in de winkel zal liggen. De onderzoekers verwachten dergelijke toestellen pas over vijf tot tien jaar op de markt.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop vanaf 17.500 euro: de sandalen van Gandhi

    Te koop vanaf 17.500 euro: de sandalen van Gandhi

    Hoewel de onmaterialistische Mahatma Gandhi vaak op zijn blote voeten rondliep, droeg hij soms ook sandalen. En precies deze zullen binnenkort voor een aardig centje over de toonbank rollen. Op 21 mei gaan ze tijdens de Mullock's veiling (Verenigd Koninkrijk) onder de hamer.

    Concreet gaat het om zwarte sandalen (maat 41) met een zooltje van bijna 1,5 centimeter. Ze worden geveild met een startbod van 23.000 dollar (ongeveer 17.500 euro).

    Naast de sandalen, zullen er ook nog andere bezittingen van de voormalige Indiase premier en onafhankelijkheidsstrijder geveild worden, zoals een doek die hij zelf gebreid heeft en die hij later rond zijn lichaam wikkelde. De totale collectie is ongeveer 380.000 dollar waard (ongeveer 288.000 euro). Gandhi zou de persoonlijke items in 1924 aan een hechte vriend gegeven hebben.

    De leider van de lijdzame strijd voor onafhankelijkheid van India werd in 1948 in New Delhi vermoord door een extremistische hindoeïst. Gandhi was een van de grondleggers van de moderne staat India en spande zich in voor de verzoening tussen moslims en hindoes.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    02-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 euro-biljet ondergaat metamorfose

    5 euro-biljet ondergaat metamorfose

    5 euro biljet ondergaat metamorfose

      Economie In mei komt er een nieuw 5 euro-biljet in omloop. De echtheidskenmerken van het biljet zijn verbeterd, waardoor het nog beter beveiligd is tegen valsmunters. Later volgen ook de andere biljetten.

    Drie nieuwe echtheidsmerken moeten het valsmunters nog moeilijker maken: een portretwatermerk, een portrethologram en een smaragdgroen cijfer. Wanneer u het biljet kantelt of tegen het licht houdt, ziet u in de zilveren band het portret van Europa, een figuur uit de Griekse mythologie.

    “Uit studies is gebleken dat mensen meer affiniteit hebben met portretten dan gebouwen”, zegt Kristin Bosman van de Nationale Bank. Er is ook een lichteffect verwerkt in het cijfer van het biljet. De bruggen en gebouwen die op het huidige biljet staan, blijven dezelfde.

    “Ook de kleur en thematiek blijft behouden. Elk biljet heeft zijn eigen stijl en periode.” De oude biljetten blijven nog gelden. “Ze worden na een tijdje uit omloop gehaald maar de mensen hoeven zich geen zorgen te maken. De oude en nieuwe biljetten zullen een hele tijd gewoon naast elkaar gebruikt worden”, zegt Bosman.

    U kan de bankbiljetten nadien nog voor onbepaalde tijd inwisselen bij de Nationale Bank. De 5 euro-biljetten zijn de eerste in de ‘Europa-reeks’. “We beginnen met 5 euro, de jaren nadien volgen de andere biljetten in oplopende waarde.” In januari wordt het biljet officieel voorgesteld.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (2)
    26-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fluorescente schapen geboren in Uruguay

    Fluorescente schapen geboren in Uruguay

    In Uruguay zijn schapen geboren die oplichten onder ultraviolet licht. Het gaat niet om een speling van de natuur: de schapen werden genetisch aangepast met een fluorescent gen van een kwal.


    De geboorte van de fluorescente schapen, een primeur in Latijns-Amerika, werd gisteren bekendgemaakt door een groep Uruguayaanse wetenschappers, samen met het Pasteur-instituut in de hoofdstad Montevideo. "Het genetisch modificeren van schapen was nog niet gedaan in Latijns-Amerika. Dit succes plaatst Uruguay op het hoogste niveau in de wetenschappelijke wereld", klinkt het.

    De fluorescente schapen werden in oktober vorig jaar geboren. Ze groeiden volkomen normaal op. Hun enige bijzonderheid is dat ze fluorescent zijn als ze onder ultraviolet licht worden geplaatst.

    De genetische modificatie had geen specifiek doel, behalve om de effectiviteit na te gaan van de methode om een vreemd gen te plaatsen in het DNA van de dieren.

    Eerder werden in Latijns-Amerika al de genen gewijzigd van koeien in Argentinië en van geiten in Brazilië. Beide diersoorten produceerden door de modificatie menselijke eiwitten.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw (80) slikt hoofdprijs tombola in: diamant van 4.000 euro

    Vrouw (80) slikt hoofdprijs tombola in: diamant van 4.000 euro

    Het idee achter het liefdadigheidsevent van de Tampa Women's Club was simpel. Voor 15 euro kon je een glas champagne kopen. In 399 van de 400 beschikbare glazen stopten de organisatoren een kunstmatige diamant van 7,50 euro. In de overblijvende champagnefluit zat dan weer de hoofdprijs: een eenkaraatsdiamant ter waarde van 4.000 euro.

    Lachbui

    Tot zover het idee. Het probleem? De tachtigjarige Miriam Tucker slikte de hoofdprijs in. "Ik wilde m'n vinger niet in het glas steken, dus nipte ik even aan de champagne", verklaarde mevrouw Tucker achteraf aan de lokale media. "Een dame aan de tafel deed me lachen en voor ik het wist, had ik het steentje ingeslikt".

    Colonoscopie

    Omdat de organisatoren wanhopig op zoek waren naar de hoofdwinnaar, durfde Miriam Tucker niet anders dan te bekennen wat haar was overkomen. De maandag na het event liet mevrouw Tucker een colonoscopie uitvoeren waarbij een arts het steentje kon recupereren.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deense bierflesjes té sexy voor Zweedse ambtenaren

    Deense bierflesjes té sexy voor Zweedse ambtenaren

    Links, het flesje met het aangepaste label voor de Zweedse markt en rechts het origineel. © Amager Bryghus.

    Het Zweedse staatsbedrijf Systembolaget vindt een bierlabel niet kunnen. Een Deense brouwerij bracht een biertje met de naam 'Lust' op de markt en daar hoort een gepast etiket met een fraaie dame bij. Op de afbeelding staat, of beter ligt, een zwartharige naakt in bad. En dat laatste is een beetje van het goede te veel voor de alcoholwinkels van de Zweedse overheid.

    Het speciale biertje maakt deel uit van de zevendelige 'Zondige Reeks' van de Deense brouwerij Amager Bryghus in Kopenhagen. Elk van de bieren kreeg een speciaal label met een cartoon. Maar het biertje waarvoor de brouwers hun mosterd in België haalden, mag niet langer met het vervloekte etiket in de staatswinkels liggen. "Het kan niet, het label is een inbreuk op de Zweedse alcoholwetten", zegt Lennart Agén, woordvoerder van de Systembolaget, de alcoholwinkels van de Zweedse overheid. "Het gaat immers om een vrij sexy label."

    En dus heeft Systembolaget contact opgenomen met de brouwerij. Het bier kan voortaan alleen in Zweden verkocht worden met een zedig label. Amager Bryghus had oren naar de smeekbede van de Zweden en bracht een tweede versie van het bewuste biertje op de markt met een zwart label. Gewoon zwart met de naam en verder niets. "Makkelijk was het niet. Pas bij het tiende voorstel gingen de Zweden akkoord. We wilden het nog over een humoristische boeg gooien met een grappige tekst op het etiket maar ook dat kon niet", aldus Henrik Papsø, communicatieverantwoordelijke van de brouwerij in Kopenhagen.

                                                                         Orgie

    De verwijzing naar een orgie tijdens het maken van het bier joeg de Zweedse ambtenaren ook al de kast op. 'Tijdens het brouwen hing er een erotische sfeer in de brouwerij. Iedereen die betrokken was bij de productie van het biertje ging aan het tongkussen. Plots werd er aangebeld en dat was niets te vroeg...', stond er te lezen op een van de labels die het niet haalde. "Blijkbaar is een stevige tongzoen ook al te veel geworden voor de heren van de Systembolaget", merkt Papsø fijntjes op.


    Nu het 'zwarte label' door de Zweden goed bevonden is, mag de brouwerij weer bier uitvoeren naar het buurland. "Ik vind het toch vreemd. Volgens Systembolaget gaan succes op seksueel vlak en drinken niet samen. Alsof je dronken geen vrouw kan verleiden?! Komaan zeg!" De Denen kregen ook positieve reacties vanuit Zweden. "We hebben al heel wat e-mails gekregen van Zweden die de beslissing van de Systembolaget ronduit belachelijk vinden. We krijgen ook aanvragen om het bier hier in Denemarken te kopen."

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinezen betalen met geluid

    Chinezen betalen met geluid



    Alipay, een Chinese betalingsdienst, zal het voor pendelaars in Peking mogelijk maken om via hun smartphone te betalen met geluidssignalen.

    Het nieuwe systeem zal dienst doen in twee metrostations van de Chinese hoofdstad Peking en zal bij succes uitgebreid worden.

    De geluidstechnologie zou volgens de betalingsdienst volstrekt veilig zijn. “Er wordt gebruik gemaakt van unieke geluidsbestanden die de gebruikers kunnen laten afspelen aan de betaalterminals”, vertelt Wang Yu-ming , ontwikkelingsdirecteur van Alipay. “Elk geluidsbestand is uniek en heeft een geldigheidsperiode van vijf minuten om de veiligheid te kunnen garanderen”, aldus Yu-ming.

    Dat geluid beschouwd wordt als betaalkanaal voor smartphones, blijkt ook uit eerdere initiatieven. In 2011 stelde het Amerikaanse bedrijf Narrate hun nieuwe technologie voor die informatieoverdracht tussen elektronische apparaten via ultrasone geluiden mogelijk maakte.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.iPhone van 14 miljoen euro

    iPhone van 14 miljoen euro

    Een zakenman uit Hong Kong had nog een zwarte diamant liggen. De meest logische bestemming voor de glimsteen van 26-karaat leek hem zijn iPhone. De diamant dient nu als de home-knop van zijn smartphone.

    Het mobieltje is nu bijna 12 miljoen euro waard, zo is te lezen op de website van Stuart Hughes, die het ontwerp verzorgde. De waarde komt niet van de diamant alleen - de buitenkant van de iPhone is nu van 24-karaat goud en ook sieren er 600 witte diamantjes op het ding, naast nog eens 53 diamanten in het logo. Hughes was er 9 weken mee bezig.

    Iedereen voor wie een normale iPhone ook niet genoeg is kan overigens bij Hughes terecht. Hij ontwierp al talloze glimmende iPhones, Blackberry's en Nokia's.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vogelspin zo groot als mensenhoofd ontdekt op Sri Lanka

    Vogelspin zo groot als mensenhoofd ontdekt op Sri Lanka


    vogelspin zo groot als mensenhoofd ontdekt op sri lanka

    Op Sri Lanka is een nieuwe vogelspinsoort ontdekt die liefst 20 cm lang is, ongeveer zo groot als een mensenhoofd. Onderzoekers op Sri Lanka kregen een exemplaar van de gigantische vogelspin, die door inwoners gedood was, onder ogen.

    De spin had een kenmerkende grijswitte tekening op de rug. Het bleek om een nog niet ontdekte soort te gaan. De onderzoekers vonden ook een vrouwelijk exemplaar van de spin en enkele jongen. De nieuwe soort kreeg de naam Poecilotheria rajaei.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handig: speelgoeddokter doet intrede in Nederland

    Handig: speelgoeddokter doet intrede in Nederland

     

    nederland heeft een speelgoeddokter

    Voor Nederlandse kinderen wiens lievelingsspeelgoed stuk is, papa of mama er geen raad mee weet en waarvan de kids geen afscheid kunnen nemen, is er hoop: een heuse speelgoeddokter.

    Na 35 jaar repareerervaring is Wim Noteboom, een voormalige systeemmonteur in de vliegtuigindustrie, opgewassen tegen vrijwel elk speelgoedeuvel, weet de Provinciale Zeeuwse Courant. Wel schrikt de speelgoeddokter terug van micro-elektronica of printplaatjes uit Wii-consoles of andere dergelijke apparatuur.

    Noteboom houdt geregeld spreekuur om kinderen te vertellen of hun treinen, auto's en andere beren al dan niet nog te herstellen zijn en hoe lang dit nog zou duren. Volgens de regionale Omroep Zeeland voert de medische Sinterklaas kleine herstellingen ter plaatse uit.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe, oranje schimmelsoort genoemd naar Nederlands koningshuis

    Nieuwe, oranje schimmelsoort genoemd naar Nederlands koningshuis

    nieuwe oranje schimmelsoort genoemd naar nederlands koningshuis

    Een onlangs ontdekte oranje schimmel heeft de naam gekregen van de toekomstige Nederlandse koning Willem-Alexander. Dat is vrijdag vernomen bij de wetenschappers die de nieuwe stam gedoopt hebben.

    Die stam "is genoemd naar de prins van Oranje omdat de oranje kleur deze peniciline kenmerkt. Dat is een heel zeldzaam verschijnsel", aldus Pedro Crous, directeur van het wetenschappelijk instituut dat de schimmel ontdekte, in een persbericht. In een wetenschappelijk artikel legt het instituut, een onderdeel van de Nederlandse Koninklijke Academie voor Kunsten en Wetenschappen, onder meer uit waarom de schimmel de naam "vanoranjei" kreeg.

    "Geen van onze onderzoekers had dit al gezien", zegt Crous. Omdat de voorstelling van het onderzoek "min of meer samenvalt met de troonsbestijging van Willem-Alexander, hebben we beslist, met een vriendelijke knipoog, deze micro-organismen aan hem te wijden."

    Behalve de schimmel Willem-Alexander zijn nog vier andere penicilinesoorten van de familie "vanoranjei" genoemd naar leden van de koninklijke familie. Het gaat om de schimmels Maxima, Amalia, Alexia en Ariana, de vrouw en drie kinderen van de prins.

    De onderzoekers hebben nog niet bepaald of deze penicilinesoort kan dienen voor antibiotica of andere medicijnen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dvd-speler detecteert hiv

    Dvd-speler detecteert hiv

    Wetenschappers van het Zweedse onderzoeksinstituut School of Biotechnology aan het KTH Royal Institute of Technology hebben een gewone dvd-speler omgebouwd tot een bioscanner waarmee ze bloed- en weefselmonsters kunnen analyseren.

    Ze doen dat via de laser van het toestel, die dan aan de hand van speciaal geprepareerde dvd-schijfjes bijvoorbeeld hiv kan opsporen door bepaalde celtypen in het bloed te detecteren en te tellen. Dergelijke apparatuur die cellen in een oplossing telt, kost vaak tienduizenden euro's, weet Tweakers.net.

    Volgens de onderzoekers zouden de scanners met gemodificeerde dvd-lezers voor minder dan tweehonderd dollar geproduceerd kunnen worden, waardoor ze kunnen worden ingezet in ontwikkelingslanden. Bovendien zijn de apparaten wat eenvoudiger te gebruiken en leveren ze binn
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstenares maakt pausportret met 17.000 condooms

    Kunstenares maakt pausportret met 17.000 condooms

    Paus emeritus Benedictus XVI staat al meer dan een maand niet meer aan het hoofd van de katholieke Kerk, maar toch zijn velen hem nog niet lang vergeten. De Amerikaanse kunstenares Niki Johnson bijvoorbeeld. Zij maakte een portret van Benedictus met 17.000 condooms.

    Johnson is niet bepaald een fan van de vorige paus. Ze maakte het werk uit woede om een controversiële uitspraak van de paus over aids.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    20-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kommetje van 3 dollar geveild voor ruim 2 miljoen

    Kommetje van 3 dollar geveild voor ruim 2 miljoen

    Een Chinees kommetje, dat in 2007 bij een zolderopruiming voor 3 dollar werd aangekocht door een privépersoon, is vandaag voor 2,23 miljoen dollar afgehamerd bij Sotheby's in New York. Dat berichtte het veilinghuis.

    Het kleine witte kommetje, zeer fijn en zuiver, is in feite een kom van de Ding-periode uit de Song-dynastie die China regeerde tussen 960 en 1279. De verkoper had het kleinood gewoon in zijn eetkamer staan, niet beseffend wat voor schat hij in huis had. Hij ging toch maar eens te rade bij een specialist in Chinese kunst. Sotheby's had het kommetje geraamd op een bedrag tussen 200.000 en 300.000 dollar.

    Maar vier bieders voerden vandaag een verbeten strijd en het kommetje met een diameter van 12 centimeter werd uiteindelijk voor 2,23 miljoen dollar toegewezen aan de Londense kunsthandelaar Giuseppe Eskenazi. Het enige gekende kommetje met dezelfde vorm, grootte en motief, maakt sinds meer dan 60 jaar deel uit van de collectie van het British museum in Londen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (3)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!