NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  29-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwaan zaait terreur in Apeldoorn

  Zwaan zaait terreur in Apeldoorn


  In het Nederlandse Apeldoorn zaait een zwaan bijna elke dag terreur. Het dier schuurt met zijn snavel tegen bushokjes en auto's, wat ontelbare krassen oplevert. De schade in de Goeman Borgesiusstraat loopt al in de duizenden euro's, maar een oplossing blijft uit.

  Bewoner Mehmet Ayvaci besloot uiteindelijk toch in actie te komen. "Iemand moet toch iets doen? Ik werd echter van het kastje naar de muur gestuurd. Politie, gemeente, dierenambulance, staatsbosbeheer, woningstichting,... Iedereen roept dat het niet hun verantwoordelijkheid is", stelt hij in de Telegraaf.

  De zwanen verhuizen lijkt ook geen optie, want de dieren keren toch automatisch naar hun oude stek terug. "Misschien helpt een hek wel, zodat die zwaan de weg niet meer over kan. Maar wie gaat in actie schieten? Een snelle oplossing zit er niet meteen in", treurt Ayvaci. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel uit huis gezet wegens te luide seks

  Koppel uit huis gezet wegens te luide seks


  Het Duitse koppel Michael Krug en Nicole Kühn, allebei 25, hebben haast elke dag een stevig potje seks. En blijkbaar mag het daarbij wel eens hard gaan want hun huisbaas heeft hen nu de deur gewezen na ettelijke klachten over geluidsoverlast.

  Michael en Nicole kregen een brief van hun verhuurder met de mededeling dat de extreme kreten tijdens hun liefdesspel in het hele appartementsgebouw te horen zijn en behoorlijk hinderend zijn voor de andere bewoners. "Bijgevolg verzoeken wij u uw woning tegen 15 april te verlaten", luidt het in de brief.

  Dikkere muren
  Nicole begrijpt deze beslissing niet. "Blijkbaar doen wij het luider dan andere mensen. We hebben goeie en lange vrijpartijen en genieten er met volle teugen van". De buren zijn hier echter minder enthousiast over. Tussen juli vorig jaar en nu liepen er immers niet minder dan vijftien klachten wegens geluidsoverlast binnen.

  Het koppel en hun twee zoontjes hebben inmiddels al een andere woning gevonden. Eentje met dikke muren, naar verluidt. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit wordt vader op z'n 74ste

  Brit wordt vader op z'n 74ste

  .

  Gerry Burks mag zich op z'n 74ste de oudste vader van Groot-Brittannië noemen. "Ik ben zo trots. Ik voel me de gelukkigste mens ter wereld", aldus de krasse bejaarde. Zijn grote liefde Dawn is maar liefst 33 jaar jonger. Het koppel had al een zoon, de nu zesjarige Daniel, maar heeft er nu met Ryan dus een nieuwe afstammeling bij.

  "Bij het minste geluid sta ik bij de baby om te kijken of alles goed met hem gaat", vertelt Gerry. "Ook 's nachts wil ik mijn steentje bijdragen, maar Dawn wil dat ik dan weer ga slapen. Mensen kunnen zich vragen stellen bij mijn leeftijd, maar ik verzorg me goed. Mijn hart is nog jong en drinken of roken doe ik niet meer. Ik eet ook heel veel bananen en laat het zout staan. En natuurlijk zijn er dan nog de goede zorgen van mijn Dawn."

  Ryan kwam vrijdag ter wereld met ademhalingsproblemen, maar is inmiddels gezond en wel thuis. Of er nog meer kinderen bijkomen, daar is Burks nog niet helemaal uit. "Normaal niet, maar wie weet?" (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transseksuele moordenaar trouwt met lesbische 'collega'

  Transseksuele moordenaar trouwt met lesbische 'collega'

  In een Britse gevangenis staat een merkwaardig huwelijk op stapel. Een tweevoudige moordenaar, die vrouw werd na een geslachtsoperatie, kreeg toestemming om te huwen met een lesbische moordenares. Dat meldt The Sun.

  Douglas Wakefield (61), die na zijn seksoperatie door het leven gaat als 'Tai', stapt in het huwelijksbootje met Thelma Purchase (45). Deze lesbische moeder van drie kinderen zit net als haar aanstande een levenslange gevangenisstraf uit.

  Oom gewurgd, medegevangene vermoord

  Wakefield belandde 36 jaar geleden achter de tralies. Hij had zijn oom gewurgd nadat hij hem eerst met een hamer te lijf was gegaan en hem 36 keer met een tuinhark had gestoken. Ook in de gevangenis gedroeg Wakefield zich alles behalve voorbeeldig. Hij vermoordde een medegevangene en gijzelde tot tweemaal een cipier. De man bracht inmiddels al duizend uren in eenzame opsluiting door.

  Bloemen en kanten gordijntjes

  In de periode dat hij in de gevangenis zat, trouwde Wakefield al twee keer. In de jaren negentig onderging hij een geslachtsoperatie nadat hij zijn cel begon te versieren met bloemen en kanten gordijntjes. De geslachtsverandering kostte ruim 12.000 euro en werd integraal opgehoest door de Britse belastingbetaler.

  Gehandicapte versmacht
  Wakefield werd vervolgens overgebracht naar een vrouwengevangenis, waar Thelma Purchase twee jaar geleden aan haar levenslange gevangenisstraf begon. Zij versmachtte een gehandicapte man om sneller aan de 78.000 euro te geraken die hij haar in zijn testament had nagelaten.

  De twee gevangenen werden verliefd en staan nu op trouwen. Het aanstaande koppel moet zelf instaan voor de kosten van hun huwelijksceremonie. Die bedragen 385 euro. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verpleegster weigert stervende patiënt glas water

  Verpleegster weigert stervende patiënt glas water

  .

  In Groot-Brittannië heeft een patiënt naar de telefooncentrale van het ziekenhuis gebeld nadat een verpleegster hem een glas water weigerde. De 60-jarige Derek Sauter gebruikte zijn gsm om medische hulp te vragen in zijn ziekenbed. Toen de dokter in zijn kamer aankwam, stuurde verpleegster Caroline Lowe hem opnieuw weg met de smoes dat Sauter overdreef. Ze dreigde ermee zijn gsm in beslag te nemen. Acht uur later was de man dood.

  De verpleegster had duidelijk geen medeleven met de vrouw van Sauter. Het koppel was 41 jaar getrouwd, maar Susan Sauter kreeg van Lowe te horen dat haar echtgenoot kon aangeklaagd worden wegens het nutteloos opbellen van een dokter. De 42-jarige dochter van Sauter is niet te spreken over de manier waarop haar vader behandeld werd in het ziekenhuis. "Mijn vader kwam binnen met een ontsteking in de borst, maar hij kwam hier nooit meer buiten. Zijn toestand was niet levensbedreigend, maar de verpleegster heeft haar werk niet gedaan. Haar gedrag heeft mijn vader gedood. Hij had niet moeten sterven, zijn tijd was nog niet gekomen", aldus dochter Sauter.

  Geen water
  Derek Sauter lag in het Queen Mary's ziekenhuis in Kent. Hij kreeg bij zijn opname een kamer toegewezen, maar belde enkele uren later naar zijn vrouw om te zeggen dat hij geen water meer kreeg omdat hij per ongeluk zijn eerste bekertje had omgestoten. De familie van de overleden man trof verschillende briefjes aan. Op het eerste stond te lezen: "Om 18u vroeg ik een glas water. Om 20u30 opnieuw omdat ik mijn beker liet vallen. Ik kreeg geen water meer."

  Op een tweede briefje schreef Sauter. "Ik voel me slecht. De verpleegster zou elke vier uur moeten komen kijken, maar ik heb al uren niemand meer gezien." Om halftwaalf belde de man dan maar met zijn gsm om hulp. De volgende morgen kreeg mevrouw Sauter een telefoontje met de vraag om naar het ziekenhuis te komen. De vrouw heeft haar echtgenoot niet meer gezien voor hij stierf omdat het geen bezoekuur was.

  Verpleegster ontslagen
  Uit een onderzoek van het ziekenhuis bleek dat er 11 uur niemand meer naar de toestand van Sauter had omgekeken. Volgens het rapport had Derek Sauter nog geleefd als verpleegster Lowe haar werk had gedaan. De vrouw werd ontslagen door het ziekenhuis. "Ik vind het erg wat er gebeurd is, maar de familie heeft ook fouten gemaakt", was de uitleg van de verpleegster. "Hij riep niemand als hij iets nodig had, ik heb hem water gegeven, ook nadat Sauter zijn beker had omgestoten. Ik ben er nog steeds niet goed van." Gelukkig dacht het ziekenhuis er anders over, maar daar krijgt mevrouw Sauter haar echtgenoot niet mee terug. (adv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierjarige koopt peperdure ex-libris met iPhone vader

  Vierjarige koopt peperdure ex-libris met iPhone vader

  Een vierjarig Brits jongetje is wel heel handig met moderne media voor zijn piepjonge leeftijd. Toen zijn 30-jarige vader James Hilton naar gesigneerde boeken aan het kijken was op eBay via zijn iPhone, moest hij even naar het toilet. Zijn zoontje begon in zijn afwezigheid met het toestel te spelen en klikte op de knop om te kopen bij een peperdure ex-libris, gesigneerd door J.K. Rowling, de beroemde auteur van Harry Potter.

  Een ex-libris is een papieren eigendomsplaatje dat in een boek wordt geplakt ter preventie van diefstal. Hilton was maar een half minuutje weg, toen zijn zoontje Benji heel even zijn iPhone stal en 500 pond (zo'n 555 euro) over de balk gooide.

  "Op enkele knopjes geduwd"

  "Ik vroeg hem wat hij had uitgestoken en hij antwoordde 'op enkele knopjes geduwd papa'. Ik was helemaal van mijn melk, want ik was 500 pond kwijt voor iets dat ik niet wilde. Ik had het ex-libris enkel bekeken en vond het veel te duur. Bovendien houdt Benji helemaal niet van Harry Potter. Hij heeft me wel beloofd dat hij het nooit meer zal doen. Ik ben volop bezig de verkoper te overtuigen dat ik het helemaal niet wilde kopen." (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw ziek door menselijke uitwerpselen in ijsje

  Vrouw ziek door menselijke uitwerpselen in ijsje


  Letterlijk stront aan de knikker in een populaire pub in Sydney. Een vrouw werd er hevig ziek na het eten van een ijsje. Uit onderzoek bleek dat het ijsje menselijke uitwerpselen bevatte. Het lijkt erop dat er kwaad opzet in het spel is. Jessica Whyte en haar familie dagen de pub voor de rechter en eisen volgens de manager van de pub een schadevergoeding van een miljoen Australische dollar (zo'n 520.000 euro).

  Duur ijsje
  Begin oktober gingen Jessica en Stephen Whyte met hun drie zonen in een pub van een hotel aan het strand van Coogee (een oostelijke voorstad van Sydney) naar de finale kijken van de NRL, de Australische rugbycompetitie. Meteen zat er een haar in de boter, want ze moesten drie keer vragen aan het personeel om het geluid van de televisie luider te zetten zodat ze de match konden volgen. Toen de kinderen om een ijsje vroegen, bleek dat enkel een ijsje voor volwassenen op de kaart stond en dat kostte liefst 19 dollar (zo'n 10 euro).

  Gratis
  Vloekend stapte Stephen Whyte de pub uit op zoek naar een goedkoper ijsje voor zijn kinderen. Toen liep het pas helemaal mis bij de rest van het gezin. Zogezegd om de misverstanden van eerder op de middag goed te maken, kregen ze een gratis ijsje 'on the house' aangeboden. Dat bleek een vergiftigd geschenk, want meteen na het eten ervan werd de moeder erg ziek.

  Chocolade
  "Gelukkig proefde ik eerst van het ijsje", vertelt Jessica Whyte. "Er waren vier bollen ijs in de beker: vanilla, chocolade en hazelnoot. Onderin leek er chocolade te liggen. Toen ik ervan proefde, wist ik meteen dat er iets grondig mis was. De smaak en de stank waren afschuwelijk. Ik spuwde het meteen in een zakdoekje."

  Geld
  "Er was geen twijfel over wat het was. We werden alledrie hysterisch en één van mijn zonen riep tegen het personeel: 'Jullie lieten mijn moeder stront eten'. We dienden meteen klacht in bij de politie. Daarna lieten we het staal onderzoeken en de resultaten van het labo waren duidelijk: er zaten wel degelijk menselijke uitwerpselen in ons ijsje. Vreselijk. Het is ons zeker niet om geld te doen, maar we willen absoluut vermijden dat iemand anders dit overkomt."

  Omkoping
  Stephen Whyte belde eerst naar de pub om uitleg te vragen. "Toen de baas me dan probeerde om te kopen met 5.000 dollar (zo'n 2.600 euro) was voor ons de maat vol. Ik zei hem dat hij de bal helemaal mis sloeg." Het hotel hangt nu een proces en een schadevergoeding van 1 miljoen Australische dollar boven het hoofd. De baas verdedigt zich. "Het gaat hier meer dan waarschijnlijk om industriële sabotage. We blijven het volste vertrouwen behouden in de hoge kwaliteit van het eten en de hygiëne van onze keuken." (hlnsydney/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baptisten pakken uit met waterbestendige bijbel

  Baptisten pakken uit met waterbestendige bijbel


  De Amerikaanse Zuidelijke Baptisten hebben aan een illustere reeks "themabijbels" een nieuwe toegevoegd: de waterbestendige bijbel.
   
  De waterbestendige bijbel is handig voor christenen die van outdooractiviteiten houden, of desnoods van onderwatersport. Maar, zo zeggen de initiatiefnemers, hij kan ook enorm handig zijn voor zendelingen die in de buitenlucht preken of voor legerpredikanten op buitenlandse missies, meldt het Nederlands Dagblad.
   
  De bladzijden van de waterbestendige bijbel zijn synthetisch, er komt geen papier aan te pas. Met de juiste stiften kunnen bovendien passages "gewoon onderstreept worden". De twee bedenkers zijn inmiddels met een uitgever in zee gegaan. (belga/vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen straf voor journaliste die visjes vergiftigt op tv

  Geen straf voor journaliste die visjes vergiftigt op tv


  In Denemarken heeft een rechter een journaliste vrijgesproken voor de vergiftiging van 12 visjes tijdens een tv-uitzending. Lisbeth Koelster had in het consumentenprogramma 'Kontant' een sterk verdund staaltje antiroosshampoo bij de dieren gegoten, om aan te tonen dat het product giftige schimmel- en bacteriedodende stoffen bevatte.

  Klacht
  12 van de 13 visjes overleden binnen de drie dagen, waarna een dierenarts een klacht indiende. Hij vond dat Koelster onnodig lijden had veroorzaakt, en zo de wetten op de dierenbescherming en op experimenten met dieren had overtreden. In eerste aanleg werd ze schuldig bevonden, maar kreeg ze geen straf.

  Vrijspraak
  Ze ging echter in hoger beroep, waarna de rechters van het hof van beroep in Kopenhagen oordeelden dat de conventie van de Raad van Europa over de bescherming van dieren bij laboratoriumproeven niet van toepassing is. Daarnaast menen ze dat niet voldoende aangetoond is dat de journaliste angst en lijden heeft veroorzaakt bij de dieren. (sam)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celstraf met uitstel voor drol in slaatje uit wraak tegen baas

  Celstraf met uitstel voor drol in slaatje uit wraak tegen baas

  Een afwasser van een restaurant in de Franse stad Lorient is veroordeeld tot een maand cel met uitstel en een boete van 1.000 euro omdat hij een slaatje in het restaurant 'gegarneerd' had met zijn eigen uitwerpselen. Dat meldt de website 20minutes.fr.

  De 35-jarige man moest voor de correctionele rechtbank van Lorient verschijnen wegens vervalsing van voedingswaren. Hij had op 14 januari 2009 zijn drol gedraaid omdat hij wraak wilde nemen op zijn baas, met wie hij in conflict was.
   
  Ontdekt
  De uitbater ontdekte het extra ingrediënt in de salade nog voor die in het restaurant zelf terechtkwam. Hij bracht het slaatje naar het commissariaat voor onderzoek. De analyse bevestigde dat het om menselijke uitwerpselen ging. (belga/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flitspaal uitschakelen kinderspel (video)

  Flitspaal uitschakelen kinderspel (video)

  flitspaal uitschakelen kinderspel video

    Een digitale flitspaal uitschakelen, is kinderspel. Vlaams parlementslid Jurgen Verstrepen (Lijst Dedecker) begrijpt niet waarom het Vlaamse gewest de toestellen niet beter beveiligt.

  Naast elke flitspaal staat er een elektriciteitskastje. Die kan geopend worden met een simpel sleuteltje uit de betere doe-het-zelfwinkel. Kostprijs: 14 euro.

  Van zodra het kastje open is, kan je de stroom afzetten. Normaal gezien riskeer je geen boete omdat je niets stukmaakt.

  Bekijk een reportage

  Het Agentschap Wegen en Verkeer ontkent dat de sleuteltjes zomaar vrij te verkrijgen zijn.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!