WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    29-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baptisten pakken uit met waterbestendige bijbel

    Baptisten pakken uit met waterbestendige bijbel


    De Amerikaanse Zuidelijke Baptisten hebben aan een illustere reeks "themabijbels" een nieuwe toegevoegd: de waterbestendige bijbel.
     
    De waterbestendige bijbel is handig voor christenen die van outdooractiviteiten houden, of desnoods van onderwatersport. Maar, zo zeggen de initiatiefnemers, hij kan ook enorm handig zijn voor zendelingen die in de buitenlucht preken of voor legerpredikanten op buitenlandse missies, meldt het Nederlands Dagblad.
     
    De bladzijden van de waterbestendige bijbel zijn synthetisch, er komt geen papier aan te pas. Met de juiste stiften kunnen bovendien passages "gewoon onderstreept worden". De twee bedenkers zijn inmiddels met een uitgever in zee gegaan. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen straf voor journaliste die visjes vergiftigt op tv

    Geen straf voor journaliste die visjes vergiftigt op tv


    In Denemarken heeft een rechter een journaliste vrijgesproken voor de vergiftiging van 12 visjes tijdens een tv-uitzending. Lisbeth Koelster had in het consumentenprogramma 'Kontant' een sterk verdund staaltje antiroosshampoo bij de dieren gegoten, om aan te tonen dat het product giftige schimmel- en bacteriedodende stoffen bevatte.

    Klacht
    12 van de 13 visjes overleden binnen de drie dagen, waarna een dierenarts een klacht indiende. Hij vond dat Koelster onnodig lijden had veroorzaakt, en zo de wetten op de dierenbescherming en op experimenten met dieren had overtreden. In eerste aanleg werd ze schuldig bevonden, maar kreeg ze geen straf.

    Vrijspraak
    Ze ging echter in hoger beroep, waarna de rechters van het hof van beroep in Kopenhagen oordeelden dat de conventie van de Raad van Europa over de bescherming van dieren bij laboratoriumproeven niet van toepassing is. Daarnaast menen ze dat niet voldoende aangetoond is dat de journaliste angst en lijden heeft veroorzaakt bij de dieren. (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celstraf met uitstel voor drol in slaatje uit wraak tegen baas

    Celstraf met uitstel voor drol in slaatje uit wraak tegen baas

    Een afwasser van een restaurant in de Franse stad Lorient is veroordeeld tot een maand cel met uitstel en een boete van 1.000 euro omdat hij een slaatje in het restaurant 'gegarneerd' had met zijn eigen uitwerpselen. Dat meldt de website 20minutes.fr.

    De 35-jarige man moest voor de correctionele rechtbank van Lorient verschijnen wegens vervalsing van voedingswaren. Hij had op 14 januari 2009 zijn drol gedraaid omdat hij wraak wilde nemen op zijn baas, met wie hij in conflict was.
     
    Ontdekt
    De uitbater ontdekte het extra ingrediënt in de salade nog voor die in het restaurant zelf terechtkwam. Hij bracht het slaatje naar het commissariaat voor onderzoek. De analyse bevestigde dat het om menselijke uitwerpselen ging. (belga/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flitspaal uitschakelen kinderspel (video)

    Flitspaal uitschakelen kinderspel (video)

    flitspaal uitschakelen kinderspel video

      Een digitale flitspaal uitschakelen, is kinderspel. Vlaams parlementslid Jurgen Verstrepen (Lijst Dedecker) begrijpt niet waarom het Vlaamse gewest de toestellen niet beter beveiligt.

    Naast elke flitspaal staat er een elektriciteitskastje. Die kan geopend worden met een simpel sleuteltje uit de betere doe-het-zelfwinkel. Kostprijs: 14 euro.

    Van zodra het kastje open is, kan je de stroom afzetten. Normaal gezien riskeer je geen boete omdat je niets stukmaakt.

    Bekijk een reportage

    Het Agentschap Wegen en Verkeer ontkent dat de sleuteltjes zomaar vrij te verkrijgen zijn.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg met elektrisch wagentje van Kopenhagen naar Zuid-Afrika

    Belg met elektrisch wagentje van Kopenhagen naar Zuid-Afrika

    Belg reist met elektrisch wagentje op zonne-energie naar Kaapstad

    Een Belg gaat 18.000 kilometer afleggen met een elektrisch karretje op zonnepanelen. Van der Stappen giet met zijn project “Cop to Cap 2010″ twee topevenementen, de internationale klimaatconferentie in Kopenhagen en het wereldkampioenschap voetbal in Kaapstad (Cape Town), samen om een mentaliteitswijzing over energie los te weken.

    “Cop to Cap” steunt bovendien de technologieoverdracht van het Noorden naar het Zuiden om “energieonafhankelijkheid” te promoten. Van der Stappen zal met zijn voertuig op hernieuwbare energie zo’n 25 landen, waaronder ook Nederland, doorkruisen met een film en een tentoonstelling over nieuwe energie en toepassingen ervan in het Zuiden.

    Zijn elektrische wagentje kan 450 kilometer afleggen, voor het opgeladen moet worden, bereikt een topsnelheid van 110 kilometer per uur en bestaat zelf uit afbreekbare grondstoffen. De uitdaging is dat hij ook in heel wat Afrikaanse landen gaat reizen. Voor de opening van het wereldkampioenschap voetbal begin juni wil hij in Kaapstad aankomen.

    Vorig jaar reed hij al 165 uur van Brussel naar Dakar, de hoofdstad van Senegal, met het eerste prototype van een elektrische voertuig om aandacht te vragen voor een duurzame toekomst. (ANP)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer moorden en geweld door opwarming van klimaat

    Meer moorden en geweld door opwarming van klimaat


          Mensen worden agressiever in warmer klimaat


    De opwarming van de Aarde zou de mens een stuk agressiever kunnen maken. Dat meldt National Geographic op basis van een studie. Naarmate de temperatuur stijgt zou ook de criminaliteit toenemen.

      Warmere temperaturen maken mensen sneller slecht gezind en geïrriteerd  
    Brad Bushman
    Orkaan Katrina veranderde New Orleans haast in een
oorlogsgebied.

    Orkaan Katrina veranderde New Orleans haast in een oorlogsgebied.
    Het onderzoek bekeek de cijfers van misdaden tussen 1950 en 2008. Op basis van die statistieken zou het aantal moorden en aanslagen in de Verenigde Staten met honderdduizend gevallen per jaar toenemen als de temperatuur met 4,4 graden stijgt. Het rapport van het IPCC van 2007 voorspelde tegen het einde van de eeuw een opwarming van 1,1 tot 6,4 graden.

    Meer geweld
    "Warmere temperaturen maken mensen sneller slecht gezind en geïrriteerd", zegt Brad Bushman, psycholoog van de universiteit van Michigan. "En die mensen zullen sneller overgaan tot geweld."

    Bij warmer weer hebben mensen ook vlugger de neiging om naar buiten te gaan. Dat verhoogt het sociaal contact, alsook de gelegenheden om een misdaad te begaan, stelt socioloog Matthew DeLisi, van de Iowa State University.

    Armoede
    De opwarming van het klimaat zal natuurlijk ook de armoede doen toenemen. Op veel plaatsen zullen mensen minder gemakkelijk voedsel vinden. Die onzekerheid kan ook tot geweld leiden. Burgers dreigen sneller naar het buitenland te verhuizen, en ook dat is weer een risicofactor.

    In de VS viel iets gelijkaardig op te merken na orkaan Katrina. Toen vluchtten heel wat inwoners van New Orleans naar Houston. Kort daarop merkten de autoriteiten in Houston een toename van het aantal moorden op. Vaak ging het om conflicten tussen straatbendes uit New Orleans en uit Houston.

    Op wereldschaal zouden deze ontwikkelingen natuurlijk veel groter kunnen worden. Oorlogen en genocide onder impuls van global warming zijn niet uitgesloten. (gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronkaard probeert doodgereden dier te reanimeren

    Dronkaard probeert doodgereden dier te reanimeren


    Een 55-jarige Amerikaan mag het binnenkort komen uitleggen in de rechtbank. Getuigen zagen hoe Donald Wolfe uit Pennsylvania mond-op-mond-beademing probeerde te geven aan een doodgereden opossum (buidelrat) langs de kant van de weg. Bovendien zwaaide hij zijn armen in de lucht alsof hij "hogere machten aanriep". "De man was extreem dronken en had zijn mond inderdaad in de omgeving van de mond van het dier", aldus een agent die ter plaatse werd geroepen. (sps)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slachtoffertje Holocaust is populair op Facebook

    Slachtoffertje Holocaust is populair op Facebook


    Een joods jongetje dat tijdens de Tweede Wereldoorlog is omgekomen in een gaskamer in Polen, heeft tegenwoordig bijna vijfduizend vrienden op netwerksite Facebook. Op de Facebookpagina prijkt een oude zwart-witfoto met een lachende Henio Zytomirski van 6 jaar oud in korte broek.

    Inwoners van zijn geboortestad Lublin hebben de pagina gecreëerd om de geschiedenis levend te houden voor volgende generaties en ter nagedachtenis aan het knulletje dat negen jaar oud is geworden.

    Auschwitz
    Henio Zytomirski stierf in 1942 in het oostelijke naziconcentratiekamp Majdanek, het grootste concentratiekamp na Auschwitz. Volgens schattingen zouden ongeveer 80.000 gevangenen hier zijn omgekomen, vooral door honger, ziekte, kou en uitputting.

    Veel van Henio's Facebookvrienden hebben hem de afgelopen dagen gefeliciteerd met zijn verjaardag, die op 25 maart was. (anp/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.600 inwoners IJmuiden huis uit voor ruiming vliegtuigbom

    600 inwoners IJmuiden huis uit voor ruiming vliegtuigbom

    .

    In de Vissershaven in IJmuiden wordt straks een oude vliegtuigbom uit de Tweede Wereldoorlog geruimd. Ongeveer zeshonderd inwoners van het oude deel van IJmuiden moeten daarvoor tijdelijk hun huis uit. Ze worden opgevangen in een zorgcentrum.

    De evacuatie begint voor sommigen al om 8 uur 's ochtends. Andere IJmuidenaren moeten om 10 uur hun huis hebben verlaten. Het is de bedoeling dat de vliegtuigbom, een duizendponder van Amerikaanse makelij, zes mijl uit de kust voor IJmuiden tot ontploffing wordt gebracht.

    De hele operatie moet om 14 uur zijn afgerond. Wegens de operatie wijkt de ferryboot uit Newcastle uit naar de IJmondhaven buiten het ontruimingsgebied. (belga/gb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen (6) kan niet praten door unieke genetische afwijking

    Jongen (6) kan niet praten door unieke genetische afwijking

    .

    Een Britse jongen van zes is het enigste kind op de wereld met een genetische aandoening waardoor hij niet kan spreken. De dokters konden hun ogen niet geloven toen ze de uitzonderlijke genetische afwijking ontdekten bij Mackenzie Fox-Byrne. Over de aandoening zelf is nog maar weinig bekend maar Mackenzie heeft een extra stukje chromosoom in elke cel.

    Zijn moeder merkte al snel dat er iets aan de hand was met haar zoon. Hij bleef in zijn ontwikkeling achter op zijn zussen Kamara en Katie. Toen hij drie maanden oud was kon Mackenzie zijn hoofdje niet opheffen toen hij in zijn bedje lag. Hij kon ook geen voedsel binnenhouden en had zware slaapproblemen. Dokters dachten in eerste instantie aan een spierziekte. De diagnose luidde musculaire dystrofie maar na uitgebreid onderzoek bleek dat de jongen een unieke afwijking heeft.

    Onzekerheid
    Toen zijn moeder een telefoontje kreeg van het universitaire ziekenhuis in Southampton moest ze even gaan zitten. "Ze vertelden me dat het om een unieke aandoening gaat die niemand anders heeft. Meer konden ze me niet vertellen. Ze wisten ook niet hoe de aandoening zou evolueren en wat de toekomst zou brengen. Niemand anders heeft dezelfde afwijking", vertelt de vrouw aan de krant Daily Mail.

    "Bang voor toekomst"
    Uit onderzoek blijkt dat de jongen geen normaal X-chromosoom heeft waardoor hij niet kan spreken. Zijn spierspanning is ook te zwak en hij heeft geen besef van gevaar. Mentaal heeft hij de ontwikkeling van een tweejarige kleuter. Mackenzie heeft ook leerstoornissen waardoor hij naar een speciale school moet in Shrewsbury. "Het is angstaanjagend als je te horen krijgt dat jouw kind aan een uiterst zeldzame afwijking lijdt. Ondanks al zijn problemen is hij een lieve en levenslustige jongen. Hij geeft me vaak een kus en kruipt tegen me aan in bed omdat hij nog altijd slaapproblemen heeft. Hoewel ik bang ben voor wat de toekomst brengt, probeer ik de problemen uit mijn hoofd te zetten. Ik moet wel anders word ik helemaal gek", zegt Fox-Byrne.

    "Hopen op beterschap"
    "Het zou een opluchting zijn als we meer informatie zouden hebben over de aandoening. We willen graag weten hoelang hij zal leven en of hij in de toekomst nog zieker zal worden. We weten wel dat hij nooit kinderen mag krijgen. De kans dat hij zijn genetische afwijking doorgeeft, is te groot. Ik hoop nog altijd op beterschap. Misschien komt er wel een dag waarop hij een normaal leven kan leiden zoals alle andere kinderen maar ik besef ook dat die kans klein is."

    "Unieke aandoening"
    Professor Karen Temple bevestigt dat Mackenzie een unieke aandoening heeft. "Speciaal in dit geval is dat het om een specifieke hertekening van de chromosonen gaat. Mackenzie heeft in elke cel een extra stukje chromosoom. Het probleem ontstond al tijdens de conceptie. We kunnen alleen maar leren uit zijn huidige toestand en op basis daarvan misschien een voorspelling maken voor zijn toekomst", besluit de professor. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het zomeruur loert weer om de hoek

    Het zomeruur loert weer om de hoek

    het zomeruur loert weer om de hoek 2

    26/03 In de nacht van zaterdag op zondag moet de klok om twee uur 's nachts naar drie uur worden doorgedraaid. Het zomeruur wordt dan immers weer ingevoerd, waardoor we allen een uurtje slaap minder zullen hebben.

    Het voordeel is dat het 's avonds een uur langer licht zal blijven. Aan het zomeruur zijn echter ook nadelen verbonden. Omdat we een uur minder slapen, stijgt in die periode het aantal hartinfarcten met vijf procent. Bovendien zou het energieverbruik niet dalen door de wisseling van het uur, maar juist stijgen. Dat blijkt uit een Amerikaanse studie uit 2006.

    Earth Hour

    Zaterdagavond vindt Earth Hour plaats. Het initiatief moet het energieverbruik doen dalen en vooral bewustwording van de energieproblematiek verhogen. Natuurorganisatie WWF roept op om tussen 20.30 en 21.30 uur de lichten te doven. Ook Belgische steden en gemeenten hebben hun medewerking toegezegd.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pretparkbezoekers ontspannen met... slangenmassage

    Pretparkbezoekers ontspannen met... slangenmassage








    Bezoekers van een pretpark in de Londense buitenwijk Chessington hebben de kans gekregen om een relaxerende massage te ondergaan. De aanrakingen gebeurden deze keer echter niet door bekwame handen, maar door de schubben van koningspythons.

    De slangen moesten hen helpen ontspannen, zodat ze daarna als herboren in de nieuwste attractie Kobra konden stappen. Deze 'disco coaster' gaat bijna veertien meter de hoogte in en haalt een snelheid van 70 km/u. "Slangenmassages zijn ontspannend omdat de spieren in het lichaam de bloedstroom op gang brengen en zo gespannen gewrichten losser maken", aldus een woordvoerster.
     
    Eerder dit jaar pakte ook al een Israëlisch schoonheidsinstituut uit met slangenmassages. Voor omgerekend 55 euro krijgt u zes niet-giftige slangen over uw lichaam, die u helemaal zen maken. "Eens de klant over de eerste schrik heen is, vindt hij of zij het fysieke contact met de beesten kalmerend", verzekert de uitbaatster. (svm)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guo Feng, de man met de grootste borsten ter wereld

    Guo Feng, de man met de grootste borsten ter wereld


    In de borstkliniek van Peking keken ze even raar op toen ze deze Guo Feng over de vloer kregen. Volgens Chinese dokters gaat het om de man met de grootste borsten ter wereld.

    "Hij is op alle gebied mannelijk, op die enorme borsten na dus", aldus dokter Zhang Lilan. "Hij is een landbouwer en natuurlijk hangen die loezen serieus in de weg voor het werk dat hij moet doen. In het dorp waar hij woont, loopt hij er serieus mee in de kijker. Mensen lachen zelfs met hem, zodat er voor hem niets anders op zit dan altijd een dikke jas te dragen. Zelfs als het snikheet is."

    "Al mijn geld uitgegeven"
    "Ongeveer tien jaar geleden begon mijn borst uit te zetten", vertelt Guo Feng zelf. "Ik schonk er toen niet zoveel aandacht aan omdat ik overal dikker werd. De laatste jaren liep het zaakje echter aardig uit de hand. Ik trok van het ene hospitaal naar het andere, maar nergens konden ze me helpen. Al mijn geld heb ik uitgegeven aan onderzoeken, maar een oplossing heb ik nog steeds niet gehoord. Het is ook nooit erger geweest dan nu. Soms denk ik dat de dokters me niet willen helpen omdat ik voor hen een medisch interessant geval ben."

    Dreigement
    Als niemand hem helpt, dreigt de 53-jarige landbouwer er mee om de borsten gewoon zelf af te snijden. De dokters blijven echter bij hun standpunt dat ze eerst precies moeten weten wat er aan de hand is. "Ik werk hier al dertig jaar als specialist, maar zoiets heb ik nog nooit gezien", aldus dokter Zhang.

    "We dachten eerst dat hij giftige stoffen opgegeten had, maar in zijn bloed zagen we niets abnormaals", voegt Gaoyong Hong, de directeur van het ziekenhuis, eraan toe. Ook met zijn genetisch materiaal is niets mis. En kanker is het evenmin, wees een röntgenonderzoek uit. Het moet dus haast vetweefsel zijn." (svm) .
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man leeft met 2000 muizen in huis

    Man leeft met 2000 muizen in huis


    Een man in Groot-Brittannië leefde met 500 muizen in huis, nadat de dierenbescherming eerst 2.000 van deze dieren bij hem in beslag had genomen.

    Kleintjes
    Vorig jaar in november kwam een organisatie voor het welzijn van dieren de 2.000 muizen van de man uit Wales weghalen. Hij mocht er toen echter twee als huisdieren bijhouden, die plantten zich al snel voort tot een nest van 500 kleintjes. Die diertjes zijn nu in een asiel in Surrey geplaatst, de dertiger mag nooit meer muizen als huisdieren houden.

    Overal
    Buren zeggen dat het huis verschrikkelijk was. "Er liepen letterlijk duizenden muizen, ze waren overal: op het bed, de sofa, het toilet, de televisie en ze nestelden zich in het tapijt. "Waarom de dierenbescherming hem eerst nog die twee muizen liet houden is onbegrijpelijk, ze hadden er ten minste voor kunnen zorgen dat het twee dieren van hetzelfde geslacht waren, zodat ze zich niet meer konden voortplanten."

    De dierenbescherming zoekt nu wanhopig naar nieuwe baasjes voor de muizen. (ep)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie zoekt man die vrouwen dwingt scheten te laten

    Politie zoekt man die vrouwen dwingt scheten te laten


    De politie staakt de zoektocht naar de 'prottenman'. Een geheimzinnige man dwingt vrouwen om voor hem winden te laten. De 'prottenman' slaat vooral toe op bospaden waar vrouwen gaan joggen.

    Agenten hebben hard hun best gedaan maar ze konden hem niet inrekenen. "We kunnen hem maar niet vinden", zegt Brian Stybe van de politiezone Nordsjælland. "We kregen zeven tips maar ze hebben geen resultaat opgeleverd en daarom laten we de zaak nu even rusten. Als we nieuwe bruikbare tips of aanwijzingen krijgen dan gaan we onze zoektocht hernemen", belooft de Deense agent.

    De 'prottenman' viel verschillende vrouwen lastig in Kokkedal. Op een bospad in de buurt van het kasteel ging hij twee vrouwen achterna die er aan het joggen waren. Hij gebood ze om voor hem winden te laten. De man werd later ook gezien in de buurt van het station waar hij opnieuw een vrouw aanklampte. Ook zij moest voor hem scheten laten. "Deze zaak is niet van levensbelang maar het is niet prettig voor de vrouwen en de man heeft meer dan waarschijnlijk professionele hulp nodig. We willen hem dan ook graag vinden", besluit Stybe in de Deense krant Frederiksborg Amts Avis. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kritiek op nieuw pretpark met 108 dwergen

    Kritiek op nieuw pretpark met 108 dwergen


    De kritiek op een pretpark met dwergen in China zwelt aan. Tegenstanders vinden dat de dwergen vernederd en commercieel uitgebuit worden voor de ogen van nieuwsgierigen.

    Het 'Little People's Kingdom' stelt 108 dwergen te werk. Ze komen uit alle hoeken van de Volksrepubliek en entertainen bezoekers in sprookjesachtige pakken. Het koninkrijk van de dwergen heeft niet alleen engeltjes in dienst maar ook een heuse koning met een leger. Er is ook een ziekenhuis en een ministerie van Buitenlandse Zaken. Allemaal leven ze samen in een groot dorp.

    Het hoogtepunt in hun dagelijks bestaan is de opvoering van het 'Zwanenmeer' waarbij de kleine mannen en vrouwen in roze balletpakjes dansen als kleine zwanen voor de bezoekers. Toch is niet iedereen opgezet met de vertoningen van de dwergen. Belangengroepen van gehandicapten vinden het bestaan van het koninkrijk "vernederend en stigmatiserend". Dwergen die in het pretpark willen werken moeten aan twee eisen voldoen. Ze moeten kleiner zijn dan 1 meter 30 en zelfstandig zijn. De jongste werknemer is 18 en de oudste 48, schrijft Sky News. (vsv)







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pastoor verduisterde kerkgeld om seksaffaires toe te dekken

    Pastoor verduisterde kerkgeld om seksaffaires toe te dekken

    pastoor verduisterde kerkgeld om seksaffaires toe te dekken

    08:36
    Een 75-jarige priester uit het West-Vlaamse Bellegem zou jarenlang zwijggeld betaald hebben aan afpersers. Anders maakten die zijn seksuele avonturen bekend. Het gerecht in Kortrijk is een onderzoek gestart.

    De bejaarde priester zou geld van de kerk verduisterd hebben om zijn afpersers het zwijgen op te leggen. Het gerecht rook onraad toen de gelovige man eind 2008 aangifte deed van een diefstal van een kelk uit zijn kerk.

    Voor de inwoners van Bellegem was het relict moreel van grote waarde. Het prijskaartje bedraagt 8.000 euro.

    "De kelk staat te koop in een antiekzaak in Parijs", vertelde de pastoor plots later. "Oost-Europeanen hebben me dat verteld. Ik kan ze terugkrijgen, maar ik moet daarvoor wel 10.000 euro betalen." De kelk kwam beschadigd weer terug.

    In 2009 gaf de priester opnieuw diefstallen aan. Zo verdween onder meer het opgehaalde geld voor Broederlijk Delen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee zwangere meisjes (12 en 13 jaar) in gestolen auto van de E40 geplukt

    Twee zwangere meisjes (12 en 13 jaar) in gestolen auto van de E40 geplukt


    Op de E40 aan de grensovergang bij Lichtenbusch (Eynatten) heeft de Duitse politie twee jongedames gesnapt die met een gestolen wagen op weg waren naar Luik. De bestuurster bleek amper 12 jaar oud te zijn én hoogzwanger. Haar vriendin, 13, verkeert ook in gezegende toestand.  

    De dames reden in een wagen met nummerplaat uit Keulen, zonder enige papieren laat staan verzekering. De wagen stond als gestolen geseind. Beiden bleken niet aan hun proefstuk te zijn: ze zijn al meerdere keren opgepakt in Duitsland en België wegens diefstal. Hun familie woont in een "kamp" in de buurt van Luik volgens het rapport van de Duitse politie. Beide tieners zijn meegenomen door de Duitse jeugdbescherming. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vogel dropt afgesneden duim ontvoerde man boven parking

    Vogel dropt afgesneden duim ontvoerde man boven parking



    Beelden van de ontvoerde Mahmood Ahmad die de politie vrijgaf.

    Een veiligheidsman van een parking in Londen deed een lugubere ontdekking. Hij vond de afgesneden duim van de gekidnapte Mahmood Ahmad (41), die dood gewaand werd. Een vogel moet de duim gedropt hebben, want er bestaan videobeelden van hoe die in het midden van de parking tussen de auto's viel. Dat meldt The Sun.

    De opzichter verveelde zich en voetbalde dan maar wat met wat hij dacht een kippenboutje te zijn. Tot hij de nagel opmerkte en verschrikt de politie belde. Uit forensische tests bleek dat het om de duim van Mahmood Ahmad ging. De man, een vader van twee die in een uithaalrestaurant werkt, werd drie dagen eerder 's nachts uit zijn eigen huis ontvoerd.

    De duim werd vakkundig verwijderd en zou dus door een vogel boven de parking gedropt zijn. "Dat is de enige mogelijke verklaring: een vogel moet de duim gevonden hebben en uit zijn bek hebben laten vallen toen hij boven de parking vloog", zegt een politieagent. Waarschijnlijk was het een meeuw.

    Drie mannen van 36, 33 en 18 jaar oud werden opgepakt voor de ontvoering van Ahmad. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Homo-Jezus verhit gemoederen in cowboyhoofdstad

    Homo-Jezus verhit gemoederen in cowboyhoofdstad


    In Stephenville, het Texaanse stadje dat zich de Cowboy Capital of the World pleegt te noemen, is er een serieuze rel ontstaan doordat op de plaatselijke Tarleton State University tijdens het paasweekeinde een toneelstuk te zien is waarin Jezus als homo wordt geportretteerd.

    In het toneelstuk geeft Jezus Judas een tongzoen, huwt hij twee homofiele apostelen, wordt Jozef afgeschilderd als een alcoholicus die zijn vrouw Maria afslaat en hangt er boven de zoon van God zijn hoofd een bordje op diens kruis met de tekst 'Koning der jeannetten'. Het is te gortig volgens de plaatselijke bevolking, die wil dat het toneelstuk wordt afgeblazen.

    Voorlopig gebeurt dat niet. De plaatselijke cowboys hebben beloofd in dat geval flink keet te schoppen. De unief heeft alvast 50 veiligheidsagenten opgetrommeld. (mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!