NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  31-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België wellicht eerste Europese land dat de Boerka bant

  België wellicht eerste Europese land dat de Boerka bant

  belgie wellicht eerste europese land dat de boerka bant

  België wordt mogelijk het eerste land in Europa dat de boerka verbiedt. Woensdag schaarde de Kamercommissie Binnenlandse Zaken zich unaniem achter het wetsvoorstel tegen kledij, die de identificatie van personen in het openbaar bemoeilijkt of zelfs onmogelijk maakt.

  Het is nu aan de plenaire vergadering om zich na de paasvakantie uit te spreken over dat verbod. Als dat verbod er komt, heeft ons land een Europese primeur beet.

  Naast de meerderheid stemden ook de oppositiepartijen voor de wettekst van MR. De groenen hadden eerst wel nog wat argumenten, maar ze keurden het voorstel wel goed.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse timmerman leeft vier maanden samen met slangen

  Britse timmerman leeft vier maanden samen met slangen

  .

  "Ik had het gevoel dat het moment gekomen was om eens iets ongewoons te doen in mijn leven". Met dat understatement licht een Britse timmerman toe waarom hij vier maanden lang wil doorbrengen in een kamer met enkele van de meest gevaarlijke slangen ter wereld.

  De 44-jarige David Jones uit Crawley zal vanaf 24 april proberen om 121 dagen lang het gezelschap van cobra's, boomslangen, pofadders en groene en zwarte cobra's te verdragen. De recordpoging vindt plaats in Johannesburg. Het huidige record staat immers op naam van de Zuid-Afrikaan Martin Smit. Smit, die door zijn vrienden niet helemaal onterecht wordt begroet met 'Mad Martin', bracht 113 dagen onder de slangen door zonder gebeten te worden.

  Pofadder
  Aan de Britse openbare omroep BBC vertelde Jones dat een man vorig jaar al eens een poging had gewaagd om het record te breken. De waaghals raakte echter in onmin met een pofadder en ontsnapte maar net aan een amputatie van zijn been.

  Ongerust
  Het wedervaren van zijn voorganger maakt Jones echter niet bang. Ongerust is hij wel. "Niet enkel omdat het om giftige slangen gaat en de kans reëel is dat ik in het ziekenhuis beland, maar ook omdat ik mijn vrouw en zoon vier maanden moet achterlaten", stelt de timmerman, die met zijn stunt geld wil inzamelen voor een lokaal. (belga/kve)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Als je naar links kijkt... zie je een vulkaan

  "Als je naar links kijkt... zie je een vulkaan die uitbarst"

  Hierboven het ongelofelijke beeld van een vulkaanuitbarsting die vakantiegangers op weg naar de Caraïben vanuit hun vliegtuig te zien kregen. Het gaat om de Soufriere Hills vulkaan op het eiland Montserrat.  Mary Jo Penkala tijdens haar vakantie na de onvergetelijke vlucht.
  Een rookwolk die tot meer dan twaalf kilometer hoog reikt, deed ook kapster Mary Jo Penkala op 11 februari van dit jaar opschrikken. De auteur van deze foto, die vanuit het Canadese Toronto op weg was naar het eiland St Lucia, getuigt: "De piloot van de Boeing 737 zei ons doodleuk via de intercom: 'Dames en heren, als jullie vanuit de linkerkant naar buiten kijken, zien jullie een vulkaan uitbarsten'."

  "Vervolgens repte iedereen zich naar de raampjes links om het buitengewone beeld te aanschouwen. Vele mensen gaven me hun toestel om foto's te pakken. Daarna hoorden we dat vluchten voor later die dag op St. Lucia werden uitgesteld, omdat de vulkanische assen in de lucht gevaarlijk zijn voor de vliegtuigmotoren. Het was alleszins een interessante start van onze vakantie."

  Na vierhonderd jaar inactiviteit, is de Soufriere Hills vulkaan in 1995 weer tot leven gekomen. Door de uitbarstingen is meer dan de helft van het eiland Montserrat onbewoonbaar en ook hoofdstad Plymouth is al zwaar getroffen. (odbs)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte aardbei smaakt naar ananas

  Witte aardbei smaakt naar ananas


  Deze albino-variant van de aardbei is nieuw op de markt en kreeg de naam 'pineperry'. Het lekkers heeft een ananassmaak, maar ziet eruit als een witte aardbei met rode stipjes.

  Origineel

  Engelse inkopers zien heil in het nieuwe fruit. Vooral door hun opvallende uiterlijk geven ze een bijzondere twist aan een zomerdessert.

  Smaak
  De vruchtjes zijn kleiner dan hun grote broertjes en smaken ook geheel anders. Oorspronkelijk ogen ze groen, pas tijdens het rijpproces krijgen ze hun wit kleurtje. Ze zijn klaar om te eten als de zaadjes in de aardbei dieprood worden.

  Oorsprong

  De pineperries bleken oorspronkelijk te groeien in Zuid-Amerika, maar Nederlandse telers kweken ze recent in hun glazen serres. Voorlopig zijn ze echter enkel in Groot-Brittannië te koop. (lvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zes mensenhoofden in afval van Amerikaans ziekenhuis ontdekt

  Zes mensenhoofden in afval van Amerikaans ziekenhuis ontdekt


  Zes mensenhoofden in het afval van een ziekenhuis hebben voor afschuw gezorgd in de Amerikaanse staat Kansas. In een wagen voor de verwerking van medisch afval troffen voorbijgangers in Kansas City twaalf plastic bakken met menselijke lichaamsdelen aan, aldus de lokale politie. De ordehandhavers gaan niet van een misdaad, maar eerder van slordigheid van het bevoegde afvalverwerkingsbedrijf uit.
   
  "Bio Care" is blijkbaar zijn opdracht niet nagekomen om de menselijke ziekenhuisresten in zakken in te pakken, zei lijkschouwer Alan Hancock, die zich nu met de vondst in het afval bezighoudt. Drie hoofden konden via overlijdensverklaringen uit de staat New Mexico al geïdentificeerd worden, verklaarde Hancock in de Kansas City Star van vandaag. "Alle drie documenten zeggen dat ze verast werden, maar dat klopt niet: ze bevinden zich hier in mijn koelvak".
   
  De menselijke overschotten blijven echter ook zijn probleem. Tot vandaag zagen de bevoegde autoriteiten blijkbaar geen aanleiding om een onderzoek te openen omdat geen enkel familielid klacht had ingediend. (dpa/sps)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boze stewardessen halen hun gram met naaktkalender

  Boze stewardessen halen hun gram met naaktkalender  Negen stewardessen van de failliete Spaanse luchtvaartmaatschappij Air Comet gaan uit de kleren om te protesteren tegen het feit dat ze al negen maanden niet meer zijn uitbetaald. Hun troeven worden uitgespeeld in een naaktkalender die hun protest kracht moet bijzetten en hopelijk wat geld in het bakje moet brengen voor het gedupeerde personeel.

  160 miljoen aan schulden
  Air Comet had zijn personel negen maanden geen loon uitbetaald alvorens in december 2009 het faillissement aan te vragen. Op dat moment had de luchtvaartmaatschappij 160 miljoen euro schulden.

  De stewardessen willen nu met een naaktkalender eisen dat het personeel voorrang krijgt op de andere schuldeisers en eindelijk hun wedde krijgen. Het geld dat de kalender eventueel opbrengt, wordt gestort in een fonds voor de werknemers. (eb)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaan verliest enige gezonde teelbal en 'wint' 180.000 euro

  Italiaan verliest enige gezonde teelbal en 'wint' 180.000 euro


  Een ziekenhuis uit het noorden van Italië moet een man een schadevergoeding van 180.000 euro betalen. Chirurgen hadden per ongeluk bij de toen 27-jarige Italiaan zijn enige gezonde teelbal verwijderd.

  De man had een tumor in de linkerteelbal, maar de chirurgen haalden dus de rechterbal weg tijdens een operatie in 2004. De dokters zagen al vlug hun eigen stommiteit in en verwijderden meteen ook de zieke teelbal. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winkeliers vervolgd omdat ze goudvis verkochten aan kind

  Winkeliers vervolgd omdat ze goudvis verkochten aan kind


  De eigenaars van een dierenwinkel in Sale, nabij Manchester, worden vervolgd omdat ze een goudvis verkochten aan een kind. Voorheen had de winkel al een gerbil verkocht aan een veertienjarig meisje met leerachterstand. Die had de gerbil in een kop koffie gestopt, waarop het knaagdier was gestorven. Dat meldt The Independent.

  Undercover-tiener
  Na de dood van de gerbil werd er een klacht ingediend tegen de winkel. De lokale autoriteiten beslisten toen om een veertienjarige jongen naar dierenwinkel Major Pets te sturen en te zien of hij daar inderdaad zomaar een dier kon kopen. De jongen slaagde er effectief in om zich een goudvis aan te schaffen zonder dat hem vragen werden gesteld over zijn leeftijd of over hoe hij voor de vis ging zorgen.

  Boetes, gemeenschapsdienst en huisarrest
  Eigenares Joan Higgins (66) en haar zoon Mark (47) pleitten schuldig op de aanklacht 'verkopen van een dier aan een niet-begeleide minderjarige onder de zestien jaar'. Moeder Higgins kreeg een boete van 1.000 pond, en moet zich tussen zes uur 's avonds en 7u 's ochtends aan huisarrest houden. Haar zoon werd veroordeeld tot 750 pond boete en 120 uren gemeenschapsdienst. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat vliegt in brand tijdens Earth Hour

  Kat vliegt in brand tijdens Earth Hour


  De kat van de milieuminister van de Canadese deelstaat British Columbia is in brand gevlogen. Tijdens Earth Hour nog wel. Dat meldt de Vancouver Sun.

  Minister Barry Prenner en z'n vrouw gaven zaterdag het goede voorbeeld tijdens Earth Hour en hadden thuis in Vancouver de lichten gedoofd. Ze hadden van de gelegenheid gebruik gemaakt om een etentje bij kaarslicht te houden. Tot hun kat Ranger te dicht bij een kandelaar was geslopen en prompt vuur vatte.

  Rookpluim
  "Plots zagen we een rookpluim opstijgen uit de pels van Ranger", getuigt de minister. "We snelden onze poes te hulp, maar het vuur doofde vanzelf". De kat werd niet ernstig gewond, enkel z'n vacht was wat verschroeid. "Een ook zijn trots lijkt een beetje aangetast", aldus nog minister Prenner. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minstens 21 babylijkjes en foetussen uit rivier gevist

  Minstens 21 babylijkjes en foetussen uit rivier gevist

  HLN update  In een Chinese rivier zijn minstens 21 lijkjes van baby's en foetussen aangetroffen. Minstens acht lichamen waren verpakt in een zak met label van een nabijgelegen ziekenhuis in de stad Jining. De tekst 'ziekenhuisafval' stond erop vermeld. Twee werknemers van het mortuarium van het ziekenhuis zijn ontslagen.
  Volgens de krant zou het om zeer jonge baby's gaan en in enkele gevallen is er sprake van foetussen. Volgens de autoriteiten gaat het mogelijk om geaborteerde baby's en baby's die gestorven zijn aan een ziekte. Sommige baby's hadden een label met naam en geboortedatum aan hun been.

  Ontslagen
  Twee werknemers van het ziekenhuis hadden de vele lijkjes tegen betaling gedumpt. Ze werden daarvoor illegaal en fors vergoed door de families van de slachtoffertjes. Twee leidinggevenden van de betrokken afdeling van het ziekenhuis zijn ontslagen. De onderdirecteur van het ziekenhuis is geschorst. De 21 lijkjes werden gecremeerd.

  13 miljoen abortussen
  Abortus komt naar schatting 13 miljoen keer per jaar voor in China, mede vanwege de één-kind-politiek. Vooral meisjes worden voortijdig geaborteerd. Het dumpen van lijken door ziekenhuizen gebeurt helaas wel meer in China. Vorig jaar werden in de Hubei-provincies de lijken van twee volwassenen en twee foetussen aangetroffen op een bouwwerf. Het hospitaal was er niet in geslaagd de familieleden te vinden.(hlnsydney/kh/ypu)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kippenbillen gemarineerd in kerrie-yoghurt met gezouten witte kool

  Kippenbillen gemarineerd in kerrie-yoghurt met gezouten witte kool

  Aantal personen: 4

  Ingrediënten

  4 kippenbouten
  500 g witte kool
  250 ml yoghurt
  1 citroen
  bieslook
  rozemarijn
  1 eetlepel kerriepoeder
  peper
  zout

  Bereiding
  Snijd de witte kool in flinterdunne reepjes. Doe ze in een kom en strooi er flink wat zout overheen. Laat enkele uren rusten in de koelkast. Het best doe je dit al een dag op voorhand. Haal met een dunschiller de schil van de citroen, maar druk niet te hard. Het is de bedoeling zo weinig mogelijk wit aan de schil te hebben, want dit smaakt bitter. Snijd de citroenschil in stukken. Meng de schillen met de gesneden rozemarijn, het kerriepoeder, peper en zout door de yoghurt. Snijd de billen in 2 en leg ze minstens enkele uren in de marinade. Leg de kippenbillen op een ovenrooster en bak zo'n 20 minuten in een oven op 170°C. Verlaag indien nodig de temperatuur omdat de yoghurt snel verbrandt. Spoel intussen grondig het zout uit de kool en laat uitlekken. Breng de kool op smaak met het sap van een halve citroen, een scheutje olijfolie, gesneden bieslook en peper en zout. Schik de kool op een bord, leg er de kip op en werk af met verse kruiden naar keuze.
  Recept : Geert Van Der Bruggen

  Tip: Gebruik een bio-citroen omdat de schil onbespoten is
  Smakelijk
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Holocaustzeep met mensenvet' te koop in Montréal

  'Holocaustzeep met mensenvet' te koop in Montréal

  .

  In een tweedehandszaak in Montréal verkoopt Abraham Botines, zelf een jood, een stuk zeep waarvan hij beweert dat ze gemaakt is van het vet van mensen die in de Holocaust werden vermoord. Dat meldt CBC News.

   Deze man doet op geen enkele manier aan geschiedkunde. De verkoop van objecten die het nazisme en haat verheerlijken is verwerpelijk. Dat soort objecten horen niet te koop aangeboden te worden 
  Alice Herscovitch, directeur van het Holocaust Centrum in Montréal
   In Canada is de verkoop van items met hakenkruisen op afgebeeld niet verboden. Maar zeep verkopen die is gemaakt van menselijk vet, dat is wel verboden. Dat beweren is fraude als het niet waar is  
  Anita Blomberg, wetsexpert van de joodse gemeenschap in Toronto
  De zeep, waarop een hakenkruis prijkt en die tentoongesteld staat in een vitrinekast met het opschrift 'Pologne 1940', heeft een storm van protest onder de Canadese joodse gemeenschap veroorzaakt. Botines heeft de zeep inmiddels uit de kast verwijderd, ze is enkel nog beschikbaar voor "ernstige potentiële kopers".

  Niet zeker
  Abraham Botines is een in Spanje geboren jood die naar Canada migreerde tijdens de Burgeroorlog in zijn geboorteland. Sinds 1967 runt hij zijn tweedehandszaak in Montréal. Vrijdag bekende Botines dat hij niet zeker is of de zeep werkelijk menselijk vet bevat.
   
  Jeugdherinneringen
  "Ik ben 73 en verzamelde vroeger spullen die verband houden met de Holocaust en de Tweede Wereldoorlog omdat dat mijn jeugd is", verklaarde hij in een interview.

  Experimenten met menselijk vet

  De meeste Holocaust-experts stellen dat de verhalen die in het verleden circuleerden over nazi's die zeep maakten van de lichamen van joden en andere slachtoffers van de concentratiekampen onwaar zijn. Toch zouden de nazi's geëxperimenteerd hebben met zeep van menselijke overschotten.

  Geschokt
  Alice Herscovitch, directeur van het Holocaust Centrum in Montréal, is geschokt door het verhaal. "Deze man doet op geen enkele manier aan geschiedkunde. De verkoop van objecten die het nazisme en haat verheerlijken is verwerpelijk. Dat soort objecten horen niet te koop aangeboden te worden".

  Fraude
  "In Canada is de verkoop van items met hakenkruisen op afgebeeld niet verboden, maar zeep gemaakt van menselijk vet is wel verboden", zo stelt Anita Blomberg, wetsexpert van de joodse gemeenschap in Toronto. "Dit beweren over een stuk zeep is fraude indien het onwaar is", voegt ze er aan toe.

  Haarvlecht
  Botines biedt ook een haarvlecht aan met het opschrift 'afkomstig van een Nazi-uitroeiingskamp'. Hij zegt dat hij dit soort spullen nooit aan een neonazi zou verkopen.

  De politie van Montréal verifieert de zaak en overlegt met lokale joodse groeperingen alvorens besloten wordt of een onderzoek zal geopend worden. Zo zou het stuk zeep aan een labo-analyse kunnen onderworpen worden om uit te maken of er daadwerkelijk menselijk vet in verwerkt is. (lb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Chinese poedel krijgt rijles
      Chinese poedel krijgt rijles   

     

  Een poedel achter het stuur... Voor die stunt zorgde een Chinees koppel op een snelweg in Liunan. Agenten roken onraad toen ze een auto veel te traag over het wegdek zagen kruipen, maar schrokken pas echt toen ze een blik doorheen het raampje wierpen: een hond zat er op z'n gemakje met zijn voorpoten te sturen, terwijl zijn achterste poten op de schoot van de vrouwelijke chauffeur rustten.

  De wagen werd onmiddellijk aan de kant gezet, waarop de dame in kwestie kalm verklaarde dat er niet zoveel aan de hand was. "Er is haast geen verkeer en het weer is goed, dus dachten we dat dit wel mocht", aldus het baasje van poedel Niu Niu. De vrouw kwam er met een fikse vermaning vanaf. (svm)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Licht gaat uit als ambtenaren te lang op toilet zitten

  Licht gaat uit als ambtenaren te lang op toilet zitten


  Een Britse overheidsdienst heeft een sensor geïnstalleerd die ervoor zorgt dat het licht in de toiletten na tien minuten uitvalt. Een en ander zette kwaad bloed bij de ambtenaren, te meer omdat de maatregel niet op voorhand werd aangekondigd en naar verluidt voor hilarische taferelen in het duister zorgde.
   
  Volgens de krant The Daily Telegraph werden tientallen ambtenaren slachtoffer van de onaangekondigde beslissing van het Government Office for the West Midlands (GOWM) om timers te installeren in de toiletten.
   
  "Kan je je voorstellen hoe het voelt wanneer plots het licht uitgaat terwijl de natuur zijn gang gaat, en je al struikelend, met de broek op de enkels, een weg moet zoeken naar de schakelaar aan de ingang van de toiletten", klaagt een anoniem slachtoffer uit Birmingham aan.

  Een woordvoerster van de GOMW stelt dat de maatregel bedoeld is om energie en dus ook geld te besparen. De Britse ambtenaren gaan maar beter op zoek naar een deugdelijke zaklamp, want ook andere overheidsgebouwen worden binnenkort met bezuiningsmaatregelen geconfronteerd. De Britse schatkist mikt voor dit jaar immers op efficiëntiewinsten ten belope van 11 miljard pond. (belga/vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant voert taks in voor dragers van teenslippers

  Restaurant voert taks in voor dragers van teenslippers


  Een eigenaar van een restaurant in de tropische stad Darwin in het uiterste Noorden van Australië heeft genoeg van mensen die met teenslippers zijn formele etablissement betreden. Klanten op sletsen doen de reputatie van de eetgelegenheid immers geen goed. Vandaar dat hij er niet beter op gevonden heeft dan zulke restaurantbezoekers te beboeten met een toeslag van tien Australische dollar (zeven euro). Hij hoopt dat klanten zo de nieuwe kledingvoorschriften snel onder de knie krijgen.

  Fatsoenlijk
  De teenslippertaks wordt aangekondigd door middel van een bordje aan de ingang. Kwestie van niet voor een voldongen feit te staan als nieuwe klant. Eigenaar meneer Spellman windt er duidelijk geen doekjes om:" Dit is een formeel restaurant met witte tafeldoeken. Ikzelf draag altijd schoenen en sokken. Ik verwacht van mijn klanten dat ze zich eveneens fatsoenlijk kleden." En teenslippers voldoen duidelijk niet aan de hoge eisen van meneer Spellman. (hlnsydney/kve)


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbreker zegt Jezus te zijn en wil seks met vrouw des huizes

  Inbreker zegt Jezus te zijn en wil seks met vrouw des huizes

  In Alabama wordt een inbreker verplicht zich te onderwerpen aan een psychiatrisch onderzoek. Niet vreemd, als je weet dat de man zich uitgaf voor Jezus Christus en dat hij de woning was binnengedrongen om seks te hebben met de vrouw en de dochter van de heer des huizes. Dat schrijft de Times Daily.

  De bewoners van het huis werden zondag gewekt door een vreemd geluid. Toen de huiseigenaar een kijkje ging nemen, zag hij in de woonkamer een man staan. Die stelde zichzelf voor als zijnde Jezus Chritus en dat hij hier was om seks te hebben met de vrouw en de dochter des huizes.

  Elvis Presley laat broek zakken
  Na een paar minuten deed de inbreker er nog een schepje bovenop door te zeggen dat hij Elvis Presley was. Waarop hij zijn broek liet zakken. Volgens de politie hield hij wel z'n onderbroek aan.

  Kleinzoon van Houdini
  Intussen kon een van de bewoners de hulpdiensten bellen. Op het moment dat de politie arriveerde, liep de indringer weg. Met z'n broek op de knieën raakte hij evenwel niet ver. De man werd ingerekend, maar daar maakte hij zich weinig zorgen over. "Ik ben de kleinzoon van Harry Houdini en kan altijd en overal ontsnappen", riep hij.

  De knettergekke inbreker werd geïdentificeerd als Jean Timms (65). Hij wordt beschuldigd van inbraak, poging tot openbare zedenschennis en weerspannigheid. De man moet ook verplicht een psychiatrisch onderzoek ondergaan. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw die vondeling

  Vrouw die vondeling "vindt" blijkt zelf de moeder

  .

  De Nederlandse politie heeft de vrouw aangehouden die ruim twee weken geleden in Rotterdam naast een afvalcontainer een baby had gevonden. Uit onderzoek is gebleken dat de vrouw de moeder van de baby is. Na de vondst van de baby werd een speciaal politieteam geformeerd. Dat onderzoek leidde begin deze week tot de aanhouding van de 'vindster', een 21-jarige Rotterdamse. Wat haar motief is, wordt nog onderzocht.

  Luna
  De baby is waarschijnlijk op 14 maart geboren. Hij werd een dag later door de vrouw 'gevonden'. De burgemeester van Rotterdam gaf het kind op 17 maart aan bij de burgerlijke stand en het kreeg de naam Luna. De vrouw wordt formeel verdacht van het verlaten van een kind. Ze zal niet worden voorgeleid, omdat hulpverlening aan moeder - en kind - vooropstaat. De andere kinderen van de vrouw zijn elders ondergebracht. (anp/mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!