WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    31-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Als je naar links kijkt... zie je een vulkaan

    "Als je naar links kijkt... zie je een vulkaan die uitbarst"

    Hierboven het ongelofelijke beeld van een vulkaanuitbarsting die vakantiegangers op weg naar de Caraïben vanuit hun vliegtuig te zien kregen. Het gaat om de Soufriere Hills vulkaan op het eiland Montserrat.



    Mary Jo Penkala tijdens haar vakantie na de onvergetelijke vlucht.
    Een rookwolk die tot meer dan twaalf kilometer hoog reikt, deed ook kapster Mary Jo Penkala op 11 februari van dit jaar opschrikken. De auteur van deze foto, die vanuit het Canadese Toronto op weg was naar het eiland St Lucia, getuigt: "De piloot van de Boeing 737 zei ons doodleuk via de intercom: 'Dames en heren, als jullie vanuit de linkerkant naar buiten kijken, zien jullie een vulkaan uitbarsten'."

    "Vervolgens repte iedereen zich naar de raampjes links om het buitengewone beeld te aanschouwen. Vele mensen gaven me hun toestel om foto's te pakken. Daarna hoorden we dat vluchten voor later die dag op St. Lucia werden uitgesteld, omdat de vulkanische assen in de lucht gevaarlijk zijn voor de vliegtuigmotoren. Het was alleszins een interessante start van onze vakantie."

    Na vierhonderd jaar inactiviteit, is de Soufriere Hills vulkaan in 1995 weer tot leven gekomen. Door de uitbarstingen is meer dan de helft van het eiland Montserrat onbewoonbaar en ook hoofdstad Plymouth is al zwaar getroffen. (odbs)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte aardbei smaakt naar ananas

    Witte aardbei smaakt naar ananas


    Deze albino-variant van de aardbei is nieuw op de markt en kreeg de naam 'pineperry'. Het lekkers heeft een ananassmaak, maar ziet eruit als een witte aardbei met rode stipjes.

    Origineel

    Engelse inkopers zien heil in het nieuwe fruit. Vooral door hun opvallende uiterlijk geven ze een bijzondere twist aan een zomerdessert.

    Smaak
    De vruchtjes zijn kleiner dan hun grote broertjes en smaken ook geheel anders. Oorspronkelijk ogen ze groen, pas tijdens het rijpproces krijgen ze hun wit kleurtje. Ze zijn klaar om te eten als de zaadjes in de aardbei dieprood worden.

    Oorsprong

    De pineperries bleken oorspronkelijk te groeien in Zuid-Amerika, maar Nederlandse telers kweken ze recent in hun glazen serres. Voorlopig zijn ze echter enkel in Groot-Brittannië te koop. (lvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zes mensenhoofden in afval van Amerikaans ziekenhuis ontdekt

    Zes mensenhoofden in afval van Amerikaans ziekenhuis ontdekt


    Zes mensenhoofden in het afval van een ziekenhuis hebben voor afschuw gezorgd in de Amerikaanse staat Kansas. In een wagen voor de verwerking van medisch afval troffen voorbijgangers in Kansas City twaalf plastic bakken met menselijke lichaamsdelen aan, aldus de lokale politie. De ordehandhavers gaan niet van een misdaad, maar eerder van slordigheid van het bevoegde afvalverwerkingsbedrijf uit.
     
    "Bio Care" is blijkbaar zijn opdracht niet nagekomen om de menselijke ziekenhuisresten in zakken in te pakken, zei lijkschouwer Alan Hancock, die zich nu met de vondst in het afval bezighoudt. Drie hoofden konden via overlijdensverklaringen uit de staat New Mexico al geïdentificeerd worden, verklaarde Hancock in de Kansas City Star van vandaag. "Alle drie documenten zeggen dat ze verast werden, maar dat klopt niet: ze bevinden zich hier in mijn koelvak".
     
    De menselijke overschotten blijven echter ook zijn probleem. Tot vandaag zagen de bevoegde autoriteiten blijkbaar geen aanleiding om een onderzoek te openen omdat geen enkel familielid klacht had ingediend. (dpa/sps)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boze stewardessen halen hun gram met naaktkalender

    Boze stewardessen halen hun gram met naaktkalender



    Negen stewardessen van de failliete Spaanse luchtvaartmaatschappij Air Comet gaan uit de kleren om te protesteren tegen het feit dat ze al negen maanden niet meer zijn uitbetaald. Hun troeven worden uitgespeeld in een naaktkalender die hun protest kracht moet bijzetten en hopelijk wat geld in het bakje moet brengen voor het gedupeerde personeel.

    160 miljoen aan schulden
    Air Comet had zijn personel negen maanden geen loon uitbetaald alvorens in december 2009 het faillissement aan te vragen. Op dat moment had de luchtvaartmaatschappij 160 miljoen euro schulden.

    De stewardessen willen nu met een naaktkalender eisen dat het personeel voorrang krijgt op de andere schuldeisers en eindelijk hun wedde krijgen. Het geld dat de kalender eventueel opbrengt, wordt gestort in een fonds voor de werknemers. (eb)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaan verliest enige gezonde teelbal en 'wint' 180.000 euro

    Italiaan verliest enige gezonde teelbal en 'wint' 180.000 euro


    Een ziekenhuis uit het noorden van Italië moet een man een schadevergoeding van 180.000 euro betalen. Chirurgen hadden per ongeluk bij de toen 27-jarige Italiaan zijn enige gezonde teelbal verwijderd.

    De man had een tumor in de linkerteelbal, maar de chirurgen haalden dus de rechterbal weg tijdens een operatie in 2004. De dokters zagen al vlug hun eigen stommiteit in en verwijderden meteen ook de zieke teelbal. (jv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winkeliers vervolgd omdat ze goudvis verkochten aan kind

    Winkeliers vervolgd omdat ze goudvis verkochten aan kind


    De eigenaars van een dierenwinkel in Sale, nabij Manchester, worden vervolgd omdat ze een goudvis verkochten aan een kind. Voorheen had de winkel al een gerbil verkocht aan een veertienjarig meisje met leerachterstand. Die had de gerbil in een kop koffie gestopt, waarop het knaagdier was gestorven. Dat meldt The Independent.

    Undercover-tiener
    Na de dood van de gerbil werd er een klacht ingediend tegen de winkel. De lokale autoriteiten beslisten toen om een veertienjarige jongen naar dierenwinkel Major Pets te sturen en te zien of hij daar inderdaad zomaar een dier kon kopen. De jongen slaagde er effectief in om zich een goudvis aan te schaffen zonder dat hem vragen werden gesteld over zijn leeftijd of over hoe hij voor de vis ging zorgen.

    Boetes, gemeenschapsdienst en huisarrest
    Eigenares Joan Higgins (66) en haar zoon Mark (47) pleitten schuldig op de aanklacht 'verkopen van een dier aan een niet-begeleide minderjarige onder de zestien jaar'. Moeder Higgins kreeg een boete van 1.000 pond, en moet zich tussen zes uur 's avonds en 7u 's ochtends aan huisarrest houden. Haar zoon werd veroordeeld tot 750 pond boete en 120 uren gemeenschapsdienst. (tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kat vliegt in brand tijdens Earth Hour

    Kat vliegt in brand tijdens Earth Hour


    De kat van de milieuminister van de Canadese deelstaat British Columbia is in brand gevlogen. Tijdens Earth Hour nog wel. Dat meldt de Vancouver Sun.

    Minister Barry Prenner en z'n vrouw gaven zaterdag het goede voorbeeld tijdens Earth Hour en hadden thuis in Vancouver de lichten gedoofd. Ze hadden van de gelegenheid gebruik gemaakt om een etentje bij kaarslicht te houden. Tot hun kat Ranger te dicht bij een kandelaar was geslopen en prompt vuur vatte.

    Rookpluim
    "Plots zagen we een rookpluim opstijgen uit de pels van Ranger", getuigt de minister. "We snelden onze poes te hulp, maar het vuur doofde vanzelf". De kat werd niet ernstig gewond, enkel z'n vacht was wat verschroeid. "Een ook zijn trots lijkt een beetje aangetast", aldus nog minister Prenner. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minstens 21 babylijkjes en foetussen uit rivier gevist

    Minstens 21 babylijkjes en foetussen uit rivier gevist

    HLN update  In een Chinese rivier zijn minstens 21 lijkjes van baby's en foetussen aangetroffen. Minstens acht lichamen waren verpakt in een zak met label van een nabijgelegen ziekenhuis in de stad Jining. De tekst 'ziekenhuisafval' stond erop vermeld. Twee werknemers van het mortuarium van het ziekenhuis zijn ontslagen.




    Volgens de krant zou het om zeer jonge baby's gaan en in enkele gevallen is er sprake van foetussen. Volgens de autoriteiten gaat het mogelijk om geaborteerde baby's en baby's die gestorven zijn aan een ziekte. Sommige baby's hadden een label met naam en geboortedatum aan hun been.

    Ontslagen
    Twee werknemers van het ziekenhuis hadden de vele lijkjes tegen betaling gedumpt. Ze werden daarvoor illegaal en fors vergoed door de families van de slachtoffertjes. Twee leidinggevenden van de betrokken afdeling van het ziekenhuis zijn ontslagen. De onderdirecteur van het ziekenhuis is geschorst. De 21 lijkjes werden gecremeerd.

    13 miljoen abortussen
    Abortus komt naar schatting 13 miljoen keer per jaar voor in China, mede vanwege de één-kind-politiek. Vooral meisjes worden voortijdig geaborteerd. Het dumpen van lijken door ziekenhuizen gebeurt helaas wel meer in China. Vorig jaar werden in de Hubei-provincies de lijken van twee volwassenen en twee foetussen aangetroffen op een bouwwerf. Het hospitaal was er niet in geslaagd de familieleden te vinden.(hlnsydney/kh/ypu)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kippenbillen gemarineerd in kerrie-yoghurt met gezouten witte kool

    Kippenbillen gemarineerd in kerrie-yoghurt met gezouten witte kool

    Aantal personen: 4

    Ingrediënten

    4 kippenbouten
    500 g witte kool
    250 ml yoghurt
    1 citroen
    bieslook
    rozemarijn
    1 eetlepel kerriepoeder
    peper
    zout

    Bereiding
    Snijd de witte kool in flinterdunne reepjes. Doe ze in een kom en strooi er flink wat zout overheen. Laat enkele uren rusten in de koelkast. Het best doe je dit al een dag op voorhand. Haal met een dunschiller de schil van de citroen, maar druk niet te hard. Het is de bedoeling zo weinig mogelijk wit aan de schil te hebben, want dit smaakt bitter. Snijd de citroenschil in stukken. Meng de schillen met de gesneden rozemarijn, het kerriepoeder, peper en zout door de yoghurt. Snijd de billen in 2 en leg ze minstens enkele uren in de marinade. Leg de kippenbillen op een ovenrooster en bak zo'n 20 minuten in een oven op 170°C. Verlaag indien nodig de temperatuur omdat de yoghurt snel verbrandt. Spoel intussen grondig het zout uit de kool en laat uitlekken. Breng de kool op smaak met het sap van een halve citroen, een scheutje olijfolie, gesneden bieslook en peper en zout. Schik de kool op een bord, leg er de kip op en werk af met verse kruiden naar keuze.
    Recept : Geert Van Der Bruggen

    Tip: Gebruik een bio-citroen omdat de schil onbespoten is
    Smakelijk
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Holocaustzeep met mensenvet' te koop in Montréal

    'Holocaustzeep met mensenvet' te koop in Montréal

    .

    In een tweedehandszaak in Montréal verkoopt Abraham Botines, zelf een jood, een stuk zeep waarvan hij beweert dat ze gemaakt is van het vet van mensen die in de Holocaust werden vermoord. Dat meldt CBC News.

     Deze man doet op geen enkele manier aan geschiedkunde. De verkoop van objecten die het nazisme en haat verheerlijken is verwerpelijk. Dat soort objecten horen niet te koop aangeboden te worden 
    Alice Herscovitch, directeur van het Holocaust Centrum in Montréal
     In Canada is de verkoop van items met hakenkruisen op afgebeeld niet verboden. Maar zeep verkopen die is gemaakt van menselijk vet, dat is wel verboden. Dat beweren is fraude als het niet waar is  
    Anita Blomberg, wetsexpert van de joodse gemeenschap in Toronto
    De zeep, waarop een hakenkruis prijkt en die tentoongesteld staat in een vitrinekast met het opschrift 'Pologne 1940', heeft een storm van protest onder de Canadese joodse gemeenschap veroorzaakt. Botines heeft de zeep inmiddels uit de kast verwijderd, ze is enkel nog beschikbaar voor "ernstige potentiële kopers".

    Niet zeker
    Abraham Botines is een in Spanje geboren jood die naar Canada migreerde tijdens de Burgeroorlog in zijn geboorteland. Sinds 1967 runt hij zijn tweedehandszaak in Montréal. Vrijdag bekende Botines dat hij niet zeker is of de zeep werkelijk menselijk vet bevat.
     
    Jeugdherinneringen
    "Ik ben 73 en verzamelde vroeger spullen die verband houden met de Holocaust en de Tweede Wereldoorlog omdat dat mijn jeugd is", verklaarde hij in een interview.

    Experimenten met menselijk vet

    De meeste Holocaust-experts stellen dat de verhalen die in het verleden circuleerden over nazi's die zeep maakten van de lichamen van joden en andere slachtoffers van de concentratiekampen onwaar zijn. Toch zouden de nazi's geëxperimenteerd hebben met zeep van menselijke overschotten.

    Geschokt
    Alice Herscovitch, directeur van het Holocaust Centrum in Montréal, is geschokt door het verhaal. "Deze man doet op geen enkele manier aan geschiedkunde. De verkoop van objecten die het nazisme en haat verheerlijken is verwerpelijk. Dat soort objecten horen niet te koop aangeboden te worden".

    Fraude
    "In Canada is de verkoop van items met hakenkruisen op afgebeeld niet verboden, maar zeep gemaakt van menselijk vet is wel verboden", zo stelt Anita Blomberg, wetsexpert van de joodse gemeenschap in Toronto. "Dit beweren over een stuk zeep is fraude indien het onwaar is", voegt ze er aan toe.

    Haarvlecht
    Botines biedt ook een haarvlecht aan met het opschrift 'afkomstig van een Nazi-uitroeiingskamp'. Hij zegt dat hij dit soort spullen nooit aan een neonazi zou verkopen.

    De politie van Montréal verifieert de zaak en overlegt met lokale joodse groeperingen alvorens besloten wordt of een onderzoek zal geopend worden. Zo zou het stuk zeep aan een labo-analyse kunnen onderworpen worden om uit te maken of er daadwerkelijk menselijk vet in verwerkt is. (lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Chinese poedel krijgt rijles
        Chinese poedel krijgt rijles   

       

    Een poedel achter het stuur... Voor die stunt zorgde een Chinees koppel op een snelweg in Liunan. Agenten roken onraad toen ze een auto veel te traag over het wegdek zagen kruipen, maar schrokken pas echt toen ze een blik doorheen het raampje wierpen: een hond zat er op z'n gemakje met zijn voorpoten te sturen, terwijl zijn achterste poten op de schoot van de vrouwelijke chauffeur rustten.

    De wagen werd onmiddellijk aan de kant gezet, waarop de dame in kwestie kalm verklaarde dat er niet zoveel aan de hand was. "Er is haast geen verkeer en het weer is goed, dus dachten we dat dit wel mocht", aldus het baasje van poedel Niu Niu. De vrouw kwam er met een fikse vermaning vanaf. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Licht gaat uit als ambtenaren te lang op toilet zitten

    Licht gaat uit als ambtenaren te lang op toilet zitten


    Een Britse overheidsdienst heeft een sensor geïnstalleerd die ervoor zorgt dat het licht in de toiletten na tien minuten uitvalt. Een en ander zette kwaad bloed bij de ambtenaren, te meer omdat de maatregel niet op voorhand werd aangekondigd en naar verluidt voor hilarische taferelen in het duister zorgde.
     
    Volgens de krant The Daily Telegraph werden tientallen ambtenaren slachtoffer van de onaangekondigde beslissing van het Government Office for the West Midlands (GOWM) om timers te installeren in de toiletten.
     
    "Kan je je voorstellen hoe het voelt wanneer plots het licht uitgaat terwijl de natuur zijn gang gaat, en je al struikelend, met de broek op de enkels, een weg moet zoeken naar de schakelaar aan de ingang van de toiletten", klaagt een anoniem slachtoffer uit Birmingham aan.

    Een woordvoerster van de GOMW stelt dat de maatregel bedoeld is om energie en dus ook geld te besparen. De Britse ambtenaren gaan maar beter op zoek naar een deugdelijke zaklamp, want ook andere overheidsgebouwen worden binnenkort met bezuiningsmaatregelen geconfronteerd. De Britse schatkist mikt voor dit jaar immers op efficiëntiewinsten ten belope van 11 miljard pond. (belga/vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant voert taks in voor dragers van teenslippers

    Restaurant voert taks in voor dragers van teenslippers


    Een eigenaar van een restaurant in de tropische stad Darwin in het uiterste Noorden van Australië heeft genoeg van mensen die met teenslippers zijn formele etablissement betreden. Klanten op sletsen doen de reputatie van de eetgelegenheid immers geen goed. Vandaar dat hij er niet beter op gevonden heeft dan zulke restaurantbezoekers te beboeten met een toeslag van tien Australische dollar (zeven euro). Hij hoopt dat klanten zo de nieuwe kledingvoorschriften snel onder de knie krijgen.

    Fatsoenlijk
    De teenslippertaks wordt aangekondigd door middel van een bordje aan de ingang. Kwestie van niet voor een voldongen feit te staan als nieuwe klant. Eigenaar meneer Spellman windt er duidelijk geen doekjes om:" Dit is een formeel restaurant met witte tafeldoeken. Ikzelf draag altijd schoenen en sokken. Ik verwacht van mijn klanten dat ze zich eveneens fatsoenlijk kleden." En teenslippers voldoen duidelijk niet aan de hoge eisen van meneer Spellman. (hlnsydney/kve)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbreker zegt Jezus te zijn en wil seks met vrouw des huizes

    Inbreker zegt Jezus te zijn en wil seks met vrouw des huizes

    In Alabama wordt een inbreker verplicht zich te onderwerpen aan een psychiatrisch onderzoek. Niet vreemd, als je weet dat de man zich uitgaf voor Jezus Christus en dat hij de woning was binnengedrongen om seks te hebben met de vrouw en de dochter van de heer des huizes. Dat schrijft de Times Daily.

    De bewoners van het huis werden zondag gewekt door een vreemd geluid. Toen de huiseigenaar een kijkje ging nemen, zag hij in de woonkamer een man staan. Die stelde zichzelf voor als zijnde Jezus Chritus en dat hij hier was om seks te hebben met de vrouw en de dochter des huizes.

    Elvis Presley laat broek zakken
    Na een paar minuten deed de inbreker er nog een schepje bovenop door te zeggen dat hij Elvis Presley was. Waarop hij zijn broek liet zakken. Volgens de politie hield hij wel z'n onderbroek aan.

    Kleinzoon van Houdini
    Intussen kon een van de bewoners de hulpdiensten bellen. Op het moment dat de politie arriveerde, liep de indringer weg. Met z'n broek op de knieën raakte hij evenwel niet ver. De man werd ingerekend, maar daar maakte hij zich weinig zorgen over. "Ik ben de kleinzoon van Harry Houdini en kan altijd en overal ontsnappen", riep hij.

    De knettergekke inbreker werd geïdentificeerd als Jean Timms (65). Hij wordt beschuldigd van inbraak, poging tot openbare zedenschennis en weerspannigheid. De man moet ook verplicht een psychiatrisch onderzoek ondergaan. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw die vondeling

    Vrouw die vondeling "vindt" blijkt zelf de moeder

    .

    De Nederlandse politie heeft de vrouw aangehouden die ruim twee weken geleden in Rotterdam naast een afvalcontainer een baby had gevonden. Uit onderzoek is gebleken dat de vrouw de moeder van de baby is. Na de vondst van de baby werd een speciaal politieteam geformeerd. Dat onderzoek leidde begin deze week tot de aanhouding van de 'vindster', een 21-jarige Rotterdamse. Wat haar motief is, wordt nog onderzocht.

    Luna
    De baby is waarschijnlijk op 14 maart geboren. Hij werd een dag later door de vrouw 'gevonden'. De burgemeester van Rotterdam gaf het kind op 17 maart aan bij de burgerlijke stand en het kreeg de naam Luna. De vrouw wordt formeel verdacht van het verlaten van een kind. Ze zal niet worden voorgeleid, omdat hulpverlening aan moeder - en kind - vooropstaat. De andere kinderen van de vrouw zijn elders ondergebracht. (anp/mvl)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezin kan huis niet afbetalen en woont nu in duiventil

    Gezin kan huis niet afbetalen en woont nu in duiventil

    .

    De kredietcrisis leidt in sommige gevallen tot dramatische situaties voor mensen die hun hypotheek niet meer kunnen afbetalen. Het Engelse gezin Galloway raakte hun huis kwijt en woont nu noodgedwongen in een duivenschuur. Dat meldt The Sun.

    Zes kinderen
    Debbie (31) en Philip (42) Galloway hebben zes kinderen tussen vier en veertien. Ze woonden in een appartement met drie kamers in Hartlepool. Toen ze het huis kochten was er financieel geen vuiltje aan de lucht, maar dat veranderde toen Philip zijn baan kwijt raakte wegens een ziekte en Debbie minder uren moest gaan werken van haar baas.

    Huis voor de bank
    Het ging financieel bergafwaarts en op een gegeven moment liepen de Galloways zover achter met de aflossingen van de hypotheek dat ze hun huis kwijtraakten aan de bank. De alternatieve huurhuizen die het gezin kreeg aangeboden waren zo goor en ongeschikt voor hun kinderen dat ze uiteindelijk besloten om in een duivenschuur in te trekken.

    Kinderen slapen bij familie
    Debbie en Philip slapen in de schuur en de kinderen gaan iedere nacht naar familie toe. "Soms zit ik te huilen. Dit is niet wat ik wilde voor mijn familie. We hadden een leuk huisje en nu zijn we uit elkaar gerukt", zegt een wanhopige Debbie. (eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opmerkelijk: brandweerwagen heeft twee stuurcabines

    Opmerkelijk: brandweerwagen heeft twee stuurcabines

    .

    Dit is geen aprilgrap van een autofreak met handige vingers, wel het nieuwe model van de Oostenrijkse firma Empl. Empl bouwt speciale voertuigen en pakt uit met een brandweerwagen met twee stuurcabines.

    De eerste exemplaren van de omgebouwde MAN worden als sinds maart ingezet in Shanghai voor het blussen van branden in tunnels. Opmerkelijk is dat de wagen niet achteruit rijden kan maar dat is niet nodig dankzij de twee stuurhutten.

    Het voertuig heeft een topsnelheid van 110 kilometer per uur, schrijft de Duitse krant Express. De brandweerwagen is ook uiterst mobiel. Met een druk op de knop kan het in een ruk een draaibeweging van 180 graden maken. De creatie is ook uiterst vuurbestendig en heeft een watertank van 2.000 liter en een schuimtank van 400 liter. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man schuift kop dode eekhoorn over penis voor kinderen

    Man schuift kop dode eekhoorn over penis voor kinderen


    Een man heeft een groepje kinderen doen schrikken. Hij trok zijn broek uit en schoof de kop van een dode eekhoorn over zijn penis.

    Timothy Flood (46) viel en groepje kinderen lastig in Ridgdale. Volgens twee bengels liet hij zijn broek zakken en zei hij de kinderen dat ze blij mochten zijn dat ze niet zijn teelballen hadden omdat ze "zo hard jeuken", aldus de politie. Daarna schoof hij de schedel van een eekhoorn over zijn penis en dwong de kinderen om ernaar te kijken. Hij haalde daarna de ogen van het dode dier uit de kop en at ze op waarna hij de kinderen bedreigde. Hij zou ze met de schedel op zijn penis slaan, schrijft The Morningstarr. De politie pakte hem op. De exhibitionist zit in de gevangenis van Taney County. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Park Paradisio wordt Pairi Daiza

    Park Paradisio wordt Pairi Daiza


    Het park Paradisio in het Henegouwse Cambron-Casteau heet voortaan Pairi Daiza. Dat maakte topman Eric Domb bekend. De nieuwe naam moet beter aansluiten bij de evolutie van het park. Pairi Daiza opent zijn deuren op 3 april.
     
    Van vogeltuin tot zoo
    "In zestien seizoenen tijd is het park geëvolueerd van een eenvoudige vogeltuin tot een echte zoo van de toekomst", zei Domb. De naam Paradisio werd verder meer en meer gebruikt voor uiteenlopende activiteiten. De directie ging daarom op zoek naar een nieuwe naam.
     
    De naam Pairi Daiza betekent in het Perzich "besloten tuin" of "door muren beschermde moestuin". Paradisio en Pairi Daiza verwijzen beide naar de tuin van Eden. "De naamsverandering wijst op een echte terugkeer naar de bron."
     
    Internationale thema's
    Met een Chinese tuin in 2006 begon het park een verbredingsoperatie in, die nog werd versterkt door het Koninkrijk van Ganesha, een reis door eilanden van de Indonesische archipel. De komende 5 jaar wil het park zo'n 60 miljoen euro investeren, onder meer in een Australisch project.
     
    Paradisio telt momenteel ongeveer 900.000 bezoekers per jaar. Het doel is 1 tot 1,2 miljoen bezoekers te halen. (belga/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw schenkt enveloppe met tienduizend euro aan kerk

    Vrouw schenkt enveloppe met tienduizend euro aan kerk

    .

    Een gelovige heeft een enveloppe met tienduizend euro geschonken aan een kerk in Zweden. Het is al het tweede jaar op rij dat iemand een grote som geld weggeeft in de aanloop naar Pasen.

    De omslag werd achter gelaten in een collectebus in de Gustav Adolfskyrkan in Borås. Een anonieme vrouw schonk vorig jaar precies hetzelfde bedrag aan de kerk. De priester is blij met de giften. "Toch denk ik niet dat het om dezelfde gelovige gaat omdat de werkwijze verschillend is", zegt Patric Cerny aan de krant Borås Tidning.

    De eerste keer schonk een vrouw geld na een oproep van de priester om internationale hulpprojecten te steunen. Toen wachtte ze de priester op en overhandigde ze snel de enveloppe aan het einde van de eucharistieviering waarna ze vliegensvlug verdween. Cerny zal het geld deze keer schenken aan de hulporganisatie 'Hela Världen', 'Heel de Wereld'. "De biljetten zijn nieuw", weet de priester die nu al uitkijkt naar palmzondag 2011. Hij is benieuwd of er dan opnieuw een weldoener opdaagt. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!