WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    14-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Polen geschokt door cartoon in Gazet van Antwerpen

    Polen geschokt door cartoon in Gazet van Antwerpen


    In Polen is commotie ontstaan over een cartoon die maandag gepubliceerd werd in Gazet van Antwerpen over de vliegtuigcrash die president Lech Kaczynski, zijn vrouw en meer dan 90 andere passagiers afgelopen zaterdag het leven kostte in Smolensk, in het westen van Rusland. Dat meldt de Russische nieuwszender RT.
     
    De cartoon zou een arend (het nationale symbool van Polen) tonen met de Poolse vlag op de achtergrond en de zin "The eagle has landed". Op websites, internetfora en blogs wordt verontwaardigd tot woedend gereageerd.
     
    Hoofdredacteur van Gazet van Antwerpen Pascal Kerkhove laat weten dat hij begrip heeft voor de commotie die ontstaan is, maar dat het nooit de bedoeling was om iemand te schofferen. "Aan de mensen die aanstoot nemen aan de cartoon wil ik me dan ook verontschuldigen", klinkt het. (belga/lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sushi van Breydelham en asperges

    Sushi van Breydelham en asperges

    Sushi van Breydelham en asperges

    Bereidingstijd: 0’-30’

    Breydelingrediënt: Breydelham

    169,8 calorieën/persoon


    Ingrediënten

    (Aantal personen naar keuze)

    Kleefrijst
    Safraan
    Yakisushi nori (algenblaren)
    Asperges
    Breydelham

    Bereidingswijze

    Schil de asperges goed en kook ze gaar. Kook ook de rijst gaar met een mespuntje safraan. De asperges wikkel je in de fijn gesneden Breydelham.
    Bedek, met behulp van een sushimatje, de noriblaadjes met de rijst. Schik in het midden de asperges en rol de blaadjes op.
    Laat alles opstijven en snij in stukjes. Serveer zoals op de foto op een prikker met een zeer fijne sojasaus erbij.

    Smakelijk
    .

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tien litho's van Kuifje met geschatte waarde van 25.000 euro onder de hamer

    Tien litho's van Kuifje met geschatte waarde van 25.000 euro onder de hamer


    Een koffer met tien litho's van Kuifje uit 1981 zal zondag geveild worden in Brussel. De geschatte waarde schommelt tussen 20.000 en 25.000 euro, aldus de organisator van de veiling, Banque Dessinée. Alle litho's uit de koffer (70 X 100), van 'Tintin au pays des Soviets' (Kuifje in het land van de Sovjets) tot 'Vol 714 pour Sydney' (Vlucht 714), werden voor het WWF gemaakt en zijn gesigneerd. "De staat en de exclusiviteit van het lot rechtvaardigen de schatting", verduidelijkt Banque Dessinée.
     
    Daarnaast worden, op een ander prijsniveau, ook twee illustraties in Chinese inkt van de Daltons geveild (4 à 5.000 euro). Een portfolio van 'Le Nid du Marsupilami' van Franquin (Het Nest van de Marsupilami's), bestaande uit drie gesigneerde zeefdrukken, wordt geschat tussen de 2.000 en 2.500 euro.
     
    In totaal komen 700 loten behorende tot de Negende Kunst onder de hamer terecht. Driehonderd loten werden ingediend door dezelfde stripliefhebber. De loten zullen vrijdag en zaterdag tentoongesteld worden. De verkoop begint zondag om 11 uur in zaal Laetitia in Elsene. (belga/adv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste Avondmaal bewijst dat mens steeds meer ging eten

    Laatste Avondmaal bewijst dat mens steeds meer ging eten

    Doorheen de eeuwen is de mens steeds meer gaan eten. Die conclusie hebben auteurs van een artikel in het blad International Journal of Obesity getrokken na een grondige studie van 52 schilderijen van het Laatste Avondmaal van Christus die de voorbije tien eeuwen zijn gemaakt.

    De vorsers kwamen tot de vaststelling dat de omvang van de borden en het brood op de schilderijen doorheen de tijd almaar is toegenomen, ook in verhouding tot de grootte van de gezichten van Jezus en de apostelen.

    Verhoogde productie
    Volgens de Franstalige elektronische nieuwsbrief La Lettre du Médecin bevestigt de studie dat de mens steeds meer voedsel tot zich neemt, wat te verklaren is door de verhoogde productie en de verminderde kosten. (belga/kh)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zet kledingketen aan tot pedofilie met bikini 7-jarigen?

    Zet kledingketen aan tot pedofilie met bikini 7-jarigen?

    Het bikinietje met opgevulde cups

    Ouders reageren geschokt nu kledingketen Primark in Groot-Brittannië roze bikinietjes met opvulkussens voor zevenjarige meisjes op de markt heeft gebracht. Het bovenstuk met voorgevormde en opgevulde cups zou van de kinderen seksuele objecten maken voor perverten. Verschillende kinderrechtenorganisaties beschuldigen de keten van aanzet tot pedofilie en manen Primark dan ook aan om de niemendalletjes uit de rekken te halen. Bovendien wordt de roep om een boycot steeds luider.

    Zelfbeeld
    De haltertop bikini's zijn te koop voor 4,5 euro en hangen gewoon tussen de andere kinderspulletjes. Specialist kinderrechten Shy Keenan verklaart:" Een bikini met opgevulde cups gaat gewoon veel te ver voor een zevenjarige. Geen wonder dat jonge meisjes vaak hun eigen lichaam en zelfbeeld in vraag beginnen te stellen. "

    Onacceptabel gedrag
    Ze voegt eraan toe:"Je mag kinderen nooit seksualiseren. Jonge meisjes kunnen zich misschien wel sexy gedragen maar ze weten helemaal niet wat ze moeten doen indien dit onacceptabel gedrag van volwassenen uitlokt." De kledingketen zelf weigerde elk commentaar. (hlnsydn
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (14) doodt moeder na ruzie over gebruik computer

    Meisje (14) doodt moeder na ruzie over gebruik computer


    Een 14-jarige meisje uit Oostenrijk heeft haar moeder met messteken om het leven gebracht na een ruzie over het gebruik van de computer. Het meisje werd in voorlopige hechtenis geplaatst en riskeert een celstraf van 10 jaar. Dat meldt de politie van Wenen.
     
    De tiener heeft de feiten bekend, maar beweert dat ze niet de bedoeling had om haar moeder te doden, aldus de politie. Moeder en dochter hadden naar verluidt wel vaker ruzie over het gebruik van de computer.
    Het was de echtgenoot van de vrouw en hun 12-jarige zoon die het levenloze lichaam ontdekten in de woning in Wenen. De dochter kon later worden opgepakt in een park. (afp/eb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mekka krijgt klok die zes keer groter is dan Big Ben

    Mekka krijgt klok die zes keer groter is dan Big Ben


    Van 17 kilometer ver te zien

    In Saoedi-Arabië krijgt een hotel in aanbouw vlakbij de grote moskee van Mekka een klok die zes keer groter zal zijn dan de Big Ben in Londen.

    Big Ben
    Big Ben

    Bedoeling is dat de 817 meter hoge toren ook de tweede grootste ter wereld wordt, na de 828 meter grote Burj Khalifa van Dubai. Makkah Clock Royal Tower opent gedeeltelijk de deuren eind juni. De klok wordt een maand later in dienst gesteld.
     
    De klok moet 45 meter lang en 43 meter breed worden, en zal de icoon zijn van het zeven torens tellende complex. De klok zou 's avonds van zeventien kilometer in de omtrek te zien zijn, en overdag van elf tot twaalf kilometer in de omtrek.

    De baas van het hotel droomt er ook van dat de 1,5 miljard moslims in de wereld zich voortaan richten op de Islamic Mean Time (IMT), in plaats van op de Greenwich Mean Time (GMT). (afp/sam)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits koppel vergeet in Dover schoonmoeder op parking bij trip met ferry naar Frankrijk

    Brits koppel vergeet in Dover schoonmoeder op parking bij trip met ferry naar Frankrijk

    Wat voor een Britse schoonmoeder een leuke daguitstap naar Frankrijk moest worden, is uitgedraaid op een regelrechte nachtmerrie. Haar schoonzoon en haar dochter reden eerst met haar zo'n 500 km in de auto van de Merseyside naar Dover, maar bij het inschepen richting Calais liep het helemaal fout. Het koppel vergat domweg de schoonmoeder mee te nemen, toen ze te voet op de boot stapten. De 70-plusser bleef achter in de auto op de parking en werd pas na zes uur 'bevrijd'.

    Pas onderweg op de ferry besefte het koppel de enorme blunder. Ze belden in allerijl naar de politie in Dover. Die troffen de verwarde vrouw nog altijd op de achterbank van de auto aan. Ze had daar zes volle uren in ongeloof gezeten. Toen haar dochter en haar man terug in Dover aankwamen, werden ze (niet onterecht deze keer) stevig de levieten gelezen door de arme bejaarde vrouw. (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder bevalt op toilet van mirakelbaby van 5 maanden

    Moeder bevalt op toilet van mirakelbaby van 5 maanden

    In Melbourne heeft een mirakelprematuurbaby het gehaald. De foetus kwam na amper 23 weken ter wereld terwijl de moeder op toilet zat. De mama stelde in paniek vast dat haar baby in het toilet lag. Gelukkig was ze al in het ziekenhuis. De verpleegsters sneden in allerijl de navelstreng door en hadden zeven minuten nodig om de foetus van amper 33 cm en 695 gram te reanimeren. Het kind kreeg de naam Kian, wat 'krijger' betekent in het Gaelic. Hij heeft zijn naam dus allerminst gestolen. Na drie weken wacht hem een nieuwe strijd, want Kian kampt met een longontsteking.

    Op 6 maart werd Melbourne getroffen door een vreselijke storm. Net op die dag brak het water van Tamara Richardson (29). Haar man Evan snelde naar het ziekenhuis van Melbourne, waar dokters erin slaagden de baby nog twee weken in de baarmoeder te houden.

    Paniek
    Twee weken later werd de moeder overgebracht naar een gespecialiseerd ziekenhuis in Melbourne en amper drie uur later kwam Kian toch heel onverwachts ter wereld. "Ik had geen contracties en er was echt geen reden om te denken dat Kian zou geboren worden", legt Tamara Richardson uit. "Ik zat op het toilet en keek naar beneden. Tot mijn grote ontsteltenis zag ik Kian daar liggen in het toilet. Ik had het zelfs niet gemerkt dat hij geboren was. Ik was helemaal in paniek en duwde op het alarm."

    Adrenaline
    De toegesnelde verpleegsters haalden de baby uit het toilet, sneden de navelstreng door en dienden hem een adrenalinespuit toe. Na zeven minuten reanimatie slaagden ze erin de mirakelbaby terug tot leven te brengen. 33 cm voor 695 gram, Kian was nauwelijks levensvatbaar, maar knokte zich toch door zijn eerste drie weken. Nu moet de 'krijger' zich met bloedtransfusies door een longontsteking knokken.

    1,8 kg
    Kian moet ook nog zeker enkele weken in een speciale couveuse liggen tot hij 1,8 kg bereikt. "Op 32 weken zijn we pas echt veilig", zegt de moeder van Kian. Samen met Kians zusjes Ayla plannen de ouders een groot feest als ze hun aanwinst eindelijk mee naar huis zullen krijgen. (hlnsydney/kh)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroatisch meisje spreekt vloeiend Duits na coma

    Kroatisch meisje spreekt vloeiend Duits na coma


    In Kroatië spreekt een 13-jarig meisje vloeiend Duits na een 24 uur lange coma. Haar moedertaal kent Sandra Ralic uit Knin niet meer, schrijft The Telegraph. Het meisje was onlangs op school begonnen met Duitse lessen, en daarnaast keek ze Duitse tv en las ze Duitse boeken. Volgens haar ouders sprak ze de taal echter lang niet vloeiend.

    Raadsel
    De artsen staan voor een raadsel. "We weten niet hoe een brein reageert op een dergelijk trauma", zegt ziekenhuisdirecteur Dujomir Marasovic. "We hebben natuurlijk wel enkele theorieën, maar kunnen momenteel niet al te veel zeggen om de privacy van de patiënte te respecteren."

    Mirakel
    "In vroegere tijden zou dit een mirakel genoemd worden," zegt psychiater Mijo Milas. "Wij verkiezen te denken dat er een logische verklaring moet zijn, die we gewoon nog niet hebben gevonden." (sam)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!