WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIER



Klik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijken











bestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''



Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto
Foto



.
Foto
Foto
Foto



Foto
Foto
Foto



Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
  • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
  • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
  • De waterketel die op Hitler lijkt
  • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
  • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
    Foto



    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto



    .
    Foto
    Foto
    Foto


    .
    Foto



    .
    Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT



    .



    .
    Foto
    Foto

    Foto





    Vrolijk Paasfeest


    <aImage and video hosting by TinyPic

    15-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winkeldief moet als Bert uit Sesamstraat voor lul staan

    Winkeldief moet als Bert uit Sesamstraat voor lul staan


    Een winkeldief heeft een originele straf gekregen. De knul moest van de uitbater twee dagen zes uur lang voor de ingang van zijn winkel staan in een pak van Bert uit Sesamstraat met in zijn handen een bordje met het opschrift 'winkeldief'.

    Andrew Perry eigenaar van een zaak met verkleedkledij in Virginia betrapte de 18-jarige op heterdaad. Perry wou de toekomst van de jongeman niet in gevaar brengen door naar de politie te bellen en bedacht zelf een passende straf. De jonge Amerikaan zei dat hij zijn lesje nu wel geleerd had, meldt ABC News. (vsv)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juliana, het meisje zonder gezicht

    Juliana, het meisje zonder gezicht



    Juliana Wetmore lijdt aan een uiterst merkwaardige aandoening. Het nu zevenjarige meisje ontbreekt veertig procent van de beenderen in haar aangezicht.

    Juliana werd geboren zonder kaakbeenderen, oogkassen en oren. Het meisje lijdt aan het Treacher Collins-syndroom, een genetische afwijking die bij één op de 10.000 mensen voorkomt. Juliana is naar verluidt een van de ergst getroffen patiënten die bekend zijn bij de artsen.

    Veertig operaties
    Sinds haar geboorte heeft het moedige meisje al veertig operaties ondergaan om haar gezicht beetje bij beetje te herstellen. De ingrepen moeten er eveneens toe leiden dat het kind beter kan ademen, zien, horen, eten en spreken. (eb)



    Dokter Anthony Wolfe ontfermt zich over Juliana.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (19 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vissen waren eerste dieren die seks hadden voor het plezier

    Vissen waren eerste dieren die seks hadden voor het plezier

    Volgens aanwijzingen op fossielen die in het westen van Australië werden aangetroffen, waren haaiachtige vissen de eerste dieren die puur voor het plezier seks hadden.

    De prehistorische placodermvissen gebruikten hun forse kaken bij het copuleren.

    De prehistorische placodermvissen gebruikten hun forse kaken bij het copuleren.
    Voordien werd aangenomen dat de kaken van de vissen over de generaties groeiden om makkelijker te kunnen eten, maar nu menen wetenschappers dat die grotere kaken hielpen bij het paren.

    Bijters
    "Veel haaien gebruiken bijten zich vast in de achtervinnen van de wijvetjes, zodat de copulatie kan plaatsgrijpen", stelt projectleider John Long.

    Levende wezens hadden voor het eerst seks door copulatie tussen 400 en 410 miljoen jaar geleden. "Deze vissen schoten niet zomaar kuit in het water, hun seks was plezant", verklaarde Long op de 70ste verjaardag van de Society of Vertebrate Paleontology.

    Placodermvissen
    De wetenschappers kwamen tot hun conclusies na het bestuderen van fossielen van embryo's van de ptycytodontin en arthrodiran placodermvissen, verwant met haaien zoals we ze nu kennen.

    Geavanceerde voortplanting
    "Onze bevindingen tonen aan dat deze uitgestorven gepantserde vissen, de placodermen, intiem copuleerden. De mannetjes brachten staven op hun heupvin bij het vrouwtje binnen om er hun sperma te deponeren", aldus nog Long.

    De ontdekking is "relevant omdat het betekent dat een geavanceerde vorm van voortplanting middels copulatie meer voorkwam dan we tot nog toe dachten". (lb)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rottweiler "keert terug uit de dood"

    Rottweiler "keert terug uit de dood"

    Een man uit de Amerikaanse stad Detroit beweert dat hij zijn hond in zijn garage terugvond, levend en wel op de plek waar hij haar na euthanasie voor dood had achtergelaten.

    "Toen ik haar zag staan, vroeg ik me af of ze wel mijn hond was", zegt Matt Olivarez (27). "Het was doodeng: net een scène uit de horrorfilm 'Pet Sematary'." De man had zijn huisdier daags voordien een spuitje laten geven omdat ze door zware rugproblemen nog nauwelijks kon lopen. "Ik moest haar zelfs met de hand voederen, ze raakt niet meer tot aan haar voederbakje."

    Financiële problemen
    Volgens de medewerkers van de dierenartsenpraktijk waar Olivarez zijn hond had heengebracht, was er om nog onbekende reden een te lage dosis toegediend aan de Rottweiler Mia. Haar terugkeer uit de dood betekent overigens niet dat de toekomst er rooskleurig uitziet voor het dier. Niet alleen is er haar zwakke gezondheid, haar baasje dreigt door financiële problemen op straat te worden gezet.

    "Dan kan ik Mia niet meer verzorgen, en wie wil er nu een doodzieke hond adopteren?", vraagt Olivarez zich af. "Euthanasie leek me de minst pijnlijke oplossing, maar ik weet niet of ik het nog eens over mijn hart zal krijgen om haar een spuitje te laten geven." (hlnsydney/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouw binnenkort bij McDonalds

    Trouw binnenkort bij McDonalds

    trouw binnenkort bij mcdonalds

    Wie niet langer een traditioneel trouwfeest wil, kan binnenkort aankloppen bij McDonalds. In Hong Kong gaat de fastfoodketen namelijk huwelijkspakketten aanbieden.

    Het huwelijkspakket van de fastfoodketen, dat vanaf 1 januari 2011 wordt aangeboden, omvat een appeltaart, een trouwjurk gemaakt uit ballonnen, speeltjes voor de kinderen en, hoe kan het ook anders, hamburgers en frietjes.

    Wie hoopt op een glaasje bubbels, zal meteen worden teleurgesteld. Omdat McDonalds niet wil dat hun eettent vol dronken feestlui zit, bieden ze alleen frisdrank aan.

    De fastfoodketen wil de nieuwe formule in eerste instantie in Hong Kong uittesten. Mogelijk zal het pakket daarna ook op andere plekken worden aangeboden.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alcohol goedkoper dan water in Nieuw-Zeeland

    Alcohol goedkoper dan water in Nieuw-Zeeland

    In Nieuw-Zeeland is het tegenwoordig in vele gevallen goedkoper om alcohol te drinken dan flessenwater. Dat hebben gezondheidswetenschappers geconcludeerd.

    Onderzoekers van de Otago University stelden vast dat wijn in een karton al te koop was voor omgerekend 62 Nieuw-Zeelandse cent per glas, zo'n 33,5 eurocent. Bier kost in vergelijking 64 cent en wijn in flessen 65 cent.
     
    Voor flessenwater daarentegen betaal je in Nieuw-Zeeland 67 Nieuw-Zeelandse cent voor 250 ml (ruim 36 eurocent), berekenden professor Nick Wilson en onderzoekster Fiona Gunasekara. Hun bevindingen werden gepubliceerd in de New Zealand Medical Journal.
     
    Goedkoopste drug
    "Onze analyse laat zien dat alcohol nu waarschijnlijk de goedkoopste recreationele drug is in Nieuw-Zeeland, en heel betaalbaar is geworden, en dat terwijl de ongerustheid over de cultuur van het binge drinken toeneemt", aldus Wilson. Hij roept de autoriteiten op om taksen te heffen op alcohol en zo het alcoholverbruik door jongeren te ontmoedigen. (afp/tw)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gepensioneerde voor de rechter omdat ze sluier aftrok

    Gepensioneerde voor de rechter omdat ze sluier aftrok

    In Parijs riskeert een gepensioneerde onderwijzeres drie jaar cel omdat ze de sluier van een moslima afgerukt heeft. Het Openbaar Ministerie stelt zich tevreden met twee maanden voorwaardelijk, zo bleek gisteren.

    Het incident vond al in februari plaats: de 63-jarige Jeanne Ruby was aan het winkelen in een buitenwijk van de Franse hoofdstad toen ze plots de boerka van Shaika al-Suwaidi in de gaten kreeg. "Voor mij staat het dragen van een sluier gelijk aan een agressieve daad. Als vrouw voelde ik mij aangevallen. In mijn land is geen plaats voor een boerka", stelt Ruby kordaat. De zaak valt op een gevoelig moment, net nu Frankrijk na een verhit debat van meer dan twee jaar de boerka en de niqab verboden heeft.

    "Zelfcontrole verloren"
    Ruby, die beschuldigd wordt van geweld met verzwarende omstandigheden, geeft toe dat ze haar zelfcontrole verloor in de meubelwinkel. "Ik wist dat ik het op een dag niet meer zou kunnen houden", aldus Ruby. "Dat hele boerkaverhaal raakt me in mijn ziel. Ik zei haar dat ze haar sluier moest afnemen. Toen ze dat niet deed, begon ik er aan te trekken."

    In hand gebeten
    Enkele minuten later vielen er klappen en beet Ruby zelfs in de hand van de moslima. Zo slaagde ze in haar opzet: weg met die sluier. "Nu kan ik eindelijk je gezicht zien", snauwde de 60-plusser haar toe. Veiligheidspersoneel moest de bekvechtende vrouwen uiteindelijk uit elkaar halen.

    Al-Suwaidi hield aan de 'boerkarazernij' blauwe plekken over en was twee dagen arbeidsongeschikt. Ze was zo van haar melk dat ze Frankrijk de rug toegedraaid heeft. Volgens haar advocaat zit ze nu in de Emiraten en keert ze na de "racistische aanval" nooit meer terug.

    "Les gegeven in Marokko"

    "Ik heb in Marokko en Saoedi-Arabië les gegeven", besluit Ruby. "Ik weet hoezeer deze vrouwen in de schaduw staan van hun man. Ik heb geen geweld tegen haar gebruikt, ik wilde alleen maar dat die boerka uitging."

    De boerka is sinds deze week verboden in het Franse straatbeeld, al gaat de wet effectief pas binnen zes maanden in. Wie zich eraan bezondigt, riskeert een boete en zelfs een celstraf. (svm)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)













    bloguez.com


     






    Lidmaatschapslogo van









    Gastenboek
  • Een fijne Zaterdag vriend
  • Lieve midweekgroetjes blogmaatje
  • Lieve groetjes Nikki
  • Fijne nieuwe week gewenst maatje
  • Wens je een fijne Zondag blogmaatje

    Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )








    Klik op 
    Artist_ Lover om blog

    te bekijken.


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd








    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Foto





    Foto

    Foto

    Foto





    Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
    Foto

    Foto





    .

    Foto

    Foto

    Foto





    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per dag
  • 02-06-2013
  • 30-05-2013
  • 28-05-2013
  • 22-05-2013
  • 18-05-2013
  • 16-05-2013
  • 15-05-2013
  • 13-05-2013
  • 09-05-2013
  • 02-05-2013
  • 26-04-2013
  • 21-04-2013
  • 17-04-2013
  • 15-04-2013
  • 14-04-2013
  • 13-04-2013
  • 12-04-2013
  • 11-04-2013
  • 20-03-2013
  • 16-03-2013
  • 12-03-2013
  • 10-03-2013
  • 07-03-2013
  • 04-03-2013
  • 01-03-2013
  • 28-02-2013
  • 27-02-2013
  • 21-02-2013
  • 19-02-2013
  • 13-02-2013
  • 12-02-2013
  • 06-02-2013
  • 01-02-2013
  • 27-01-2013
  • 20-01-2013
  • 19-01-2013
  • 10-01-2013
  • 09-01-2013
  • 08-01-2013
  • 07-01-2013
  • 04-01-2013
  • 20-12-2012
  • 19-12-2012
  • 18-12-2012
  • 13-12-2012
  • 11-12-2012
  • 10-12-2012
  • 04-12-2012
  • 26-11-2012
  • 23-11-2012
  • 19-11-2012
  • 14-11-2012
  • 13-11-2012
  • 12-11-2012
  • 26-10-2012
  • 22-10-2012
  • 19-10-2012
  • 18-10-2012
  • 15-10-2012
  • 08-10-2012
  • 01-10-2012
  • 27-09-2012
  • 26-09-2012
  • 13-09-2012
  • 27-08-2012
  • 23-08-2012
  • 22-08-2012
  • 21-08-2012
  • 20-08-2012
  • 13-08-2012
  • 08-08-2012
  • 20-07-2012
  • 18-07-2012
  • 17-07-2012
  • 14-07-2012
  • 13-07-2012
  • 11-07-2012
  • 26-06-2012
  • 25-06-2012
  • 12-06-2012
  • 09-06-2012
  • 06-06-2012
  • 05-06-2012
  • 04-06-2012
  • 31-05-2012
  • 24-05-2012
  • 18-05-2012
  • 16-05-2012
  • 12-05-2012
  • 09-05-2012
  • 06-05-2012
  • 02-05-2012
  • 25-04-2012
  • 21-04-2012
  • 15-04-2012
  • 12-04-2012
  • 08-04-2012
  • 07-04-2012
  • 06-04-2012
  • 05-04-2012
  • 03-04-2012
  • 01-04-2012
  • 29-03-2012
  • 28-03-2012
  • 23-03-2012
  • 17-03-2012
  • 14-03-2012
  • 12-03-2012
  • 08-03-2012
  • 07-03-2012
  • 06-03-2012
  • 05-03-2012
  • 03-03-2012
  • 22-02-2012
  • 16-02-2012
  • 09-02-2012
  • 08-02-2012
  • 05-02-2012
  • 04-02-2012
  • 03-02-2012
  • 02-02-2012
  • 01-02-2012
  • 28-01-2012
  • 25-01-2012
  • 22-01-2012
  • 19-01-2012
  • 17-01-2012
  • 16-01-2012
  • 14-01-2012
  • 12-01-2012
  • 11-01-2012
  • 10-01-2012
  • 06-01-2012
  • 05-01-2012
  • 03-01-2012
  • 30-12-2011
  • 28-12-2011
  • 26-12-2011
  • 24-12-2011
  • 20-12-2011
  • 16-12-2011
  • 15-12-2011
  • 14-12-2011
  • 11-12-2011
  • 06-12-2011
  • 02-12-2011
  • 30-11-2011
  • 28-11-2011
  • 27-11-2011
  • 24-11-2011
  • 21-11-2011
  • 20-11-2011
  • 18-11-2011
  • 16-11-2011
  • 15-11-2011
  • 14-11-2011
  • 07-11-2011
  • 04-11-2011
  • 03-11-2011
  • 02-11-2011
  • 31-10-2011
  • 28-10-2011
  • 21-10-2011
  • 18-10-2011
  • 16-10-2011
  • 13-10-2011
  • 12-10-2011
  • 11-10-2011
  • 09-10-2011
  • 08-10-2011
  • 06-10-2011
  • 05-10-2011
  • 04-10-2011
  • 01-10-2011
  • 30-09-2011
  • 29-09-2011
  • 28-09-2011
  • 27-09-2011
  • 26-09-2011
  • 25-09-2011
  • 23-09-2011
  • 19-09-2011
  • 17-09-2011
  • 13-09-2011
  • 10-09-2011
  • 09-09-2011
  • 08-09-2011
  • 07-09-2011
  • 06-09-2011
  • 04-09-2011
  • 02-09-2011
  • 01-09-2011
  • 31-08-2011
  • 30-08-2011
  • 27-08-2011
  • 21-08-2011
  • 20-08-2011
  • 19-08-2011
  • 17-08-2011
  • 16-08-2011
  • 14-08-2011
  • 12-08-2011
  • 11-08-2011
  • 08-08-2011
  • 05-08-2011
  • 04-08-2011
  • 31-07-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 26-07-2011
  • 24-07-2011
  • 22-07-2011
  • 20-07-2011
  • 18-07-2011
  • 17-07-2011
  • 16-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 12-07-2011
  • 11-07-2011
  • 10-07-2011
  • 08-07-2011
  • 07-07-2011
  • 06-07-2011
  • 05-07-2011
  • 04-07-2011
  • 02-07-2011
  • 01-07-2011
  • 29-06-2011
  • 28-06-2011
  • 27-06-2011
  • 25-06-2011
  • 24-06-2011
  • 23-06-2011
  • 22-06-2011
  • 21-06-2011
  • 20-06-2011
  • 18-06-2011
  • 17-06-2011
  • 16-06-2011
  • 15-06-2011
  • 14-06-2011
  • 13-06-2011
  • 06-06-2011
  • 05-06-2011
  • 04-06-2011
  • 03-06-2011
  • 02-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 29-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 25-05-2011
  • 24-05-2011
  • 23-05-2011
  • 20-05-2011
  • 19-05-2011
  • 18-05-2011
  • 17-05-2011
  • 16-05-2011
  • 15-05-2011
  • 14-05-2011
  • 13-05-2011
  • 12-05-2011
  • 11-05-2011
  • 10-05-2011
  • 09-05-2011
  • 07-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 04-05-2011
  • 03-05-2011
  • 01-05-2011
  • 29-04-2011
  • 28-04-2011
  • 27-04-2011
  • 26-04-2011
  • 25-04-2011
  • 24-04-2011
  • 23-04-2011
  • 22-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 13-04-2011
  • 12-04-2011
  • 11-04-2011
  • 10-04-2011
  • 09-04-2011
  • 07-04-2011
  • 05-04-2011
  • 04-04-2011
  • 01-04-2011
  • 31-03-2011
  • 30-03-2011
  • 28-03-2011
  • 26-03-2011
  • 25-03-2011
  • 24-03-2011
  • 23-03-2011
  • 21-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 14-03-2011
  • 11-03-2011
  • 10-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 07-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 02-03-2011
  • 01-03-2011
  • 28-02-2011
  • 26-02-2011
  • 25-02-2011
  • 24-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 21-02-2011
  • 19-02-2011
  • 18-02-2011
  • 17-02-2011
  • 16-02-2011
  • 15-02-2011
  • 14-02-2011
  • 13-02-2011
  • 12-02-2011
  • 11-02-2011
  • 10-02-2011
  • 09-02-2011
  • 08-02-2011
  • 07-02-2011
  • 06-02-2011
  • 05-02-2011
  • 04-02-2011
  • 03-02-2011
  • 02-02-2011
  • 01-02-2011
  • 31-01-2011
  • 30-01-2011
  • 29-01-2011
  • 27-01-2011
  • 26-01-2011
  • 25-01-2011
  • 24-01-2011
  • 23-01-2011
  • 21-01-2011
  • 20-01-2011
  • 19-01-2011
  • 18-01-2011
  • 17-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 08-01-2011
  • 07-01-2011
  • 06-01-2011
  • 05-01-2011
  • 04-01-2011
  • 03-01-2011
  • 02-01-2011
  • 31-12-2010
  • 30-12-2010
  • 29-12-2010
  • 28-12-2010
  • 27-12-2010
  • 25-12-2010
  • 24-12-2010
  • 23-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 20-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 15-12-2010
  • 14-12-2010
  • 13-12-2010
  • 12-12-2010
  • 11-12-2010
  • 10-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 07-12-2010
  • 06-12-2010
  • 05-12-2010
  • 04-12-2010
  • 03-12-2010
  • 02-12-2010
  • 01-12-2010
  • 30-11-2010
  • 29-11-2010
  • 28-11-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 25-11-2010
  • 24-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 21-11-2010
  • 20-11-2010
  • 19-11-2010
  • 18-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 15-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 11-11-2010
  • 10-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010
  • 07-11-2010
  • 06-11-2010
  • 05-11-2010
  • 04-11-2010
  • 03-11-2010
  • 02-11-2010
  • 01-11-2010
  • 31-10-2010
  • 30-10-2010
  • 29-10-2010
  • 28-10-2010
  • 27-10-2010
  • 26-10-2010
  • 25-10-2010
  • 24-10-2010
  • 23-10-2010
  • 22-10-2010
  • 21-10-2010
  • 20-10-2010
  • 19-10-2010
  • 18-10-2010
  • 17-10-2010
  • 16-10-2010
  • 15-10-2010
  • 14-10-2010
  • 13-10-2010
  • 12-10-2010
  • 11-10-2010
  • 10-10-2010
  • 09-10-2010
  • 08-10-2010
  • 07-10-2010
  • 06-10-2010
  • 05-10-2010
  • 04-10-2010
  • 03-10-2010
  • 02-10-2010
  • 01-10-2010
  • 30-09-2010
  • 29-09-2010
  • 28-09-2010
  • 27-09-2010
  • 26-09-2010
  • 25-09-2010
  • 24-09-2010
  • 23-09-2010
  • 22-09-2010
  • 21-09-2010
  • 20-09-2010
  • 19-09-2010
  • 18-09-2010
  • 17-09-2010
  • 16-09-2010
  • 15-09-2010
  • 14-09-2010
  • 13-09-2010
  • 12-09-2010
  • 11-09-2010
  • 10-09-2010
  • 09-09-2010
  • 08-09-2010
  • 07-09-2010
  • 06-09-2010
  • 05-09-2010
  • 04-09-2010
  • 03-09-2010
  • 02-09-2010
  • 01-09-2010
  • 31-08-2010
  • 30-08-2010
  • 29-08-2010
  • 28-08-2010
  • 27-08-2010
  • 26-08-2010
  • 25-08-2010
  • 24-08-2010
  • 23-08-2010
  • 22-08-2010
  • 21-08-2010
  • 20-08-2010
  • 19-08-2010
  • 18-08-2010
  • 17-08-2010
  • 16-08-2010
  • 15-08-2010
  • 14-08-2010
  • 13-08-2010
  • 12-08-2010
  • 11-08-2010
  • 10-08-2010
  • 09-08-2010
  • 08-08-2010
  • 07-08-2010
  • 06-08-2010
  • 05-08-2010
  • 04-08-2010
  • 03-08-2010
  • 02-08-2010
  • 01-08-2010
  • 31-07-2010
  • 30-07-2010
  • 29-07-2010
  • 28-07-2010
  • 27-07-2010
  • 26-07-2010
  • 25-07-2010
  • 24-07-2010
  • 23-07-2010
  • 22-07-2010
  • 21-07-2010
  • 20-07-2010
  • 19-07-2010
  • 18-07-2010
  • 17-07-2010
  • 16-07-2010
  • 15-07-2010
  • 14-07-2010
  • 13-07-2010
  • 12-07-2010
  • 11-07-2010
  • 10-07-2010
  • 09-07-2010
  • 08-07-2010
  • 07-07-2010
  • 06-07-2010
  • 05-07-2010
  • 04-07-2010
  • 03-07-2010
  • 02-07-2010
  • 01-07-2010
  • 30-06-2010
  • 29-06-2010
  • 28-06-2010
  • 27-06-2010
  • 26-06-2010
  • 25-06-2010
  • 24-06-2010
  • 23-06-2010
  • 22-06-2010
  • 21-06-2010
  • 20-06-2010
  • 19-06-2010
  • 18-06-2010
  • 17-06-2010
  • 16-06-2010
  • 15-06-2010
  • 14-06-2010
  • 13-06-2010
  • 12-06-2010
  • 11-06-2010
  • 10-06-2010
  • 09-06-2010
  • 08-06-2010
  • 07-06-2010
  • 06-06-2010
  • 05-06-2010
  • 04-06-2010
  • 03-06-2010
  • 02-06-2010
  • 01-06-2010
  • 31-05-2010
  • 30-05-2010
  • 29-05-2010
  • 28-05-2010
  • 27-05-2010
  • 26-05-2010
  • 25-05-2010
  • 24-05-2010
  • 23-05-2010
  • 22-05-2010
  • 21-05-2010
  • 20-05-2010
  • 19-05-2010
  • 18-05-2010
  • 17-05-2010
  • 16-05-2010
  • 15-05-2010
  • 14-05-2010
  • 13-05-2010
  • 12-05-2010
  • 11-05-2010
  • 10-05-2010
  • 09-05-2010
  • 08-05-2010
  • 07-05-2010
  • 06-05-2010
  • 05-05-2010
  • 04-05-2010
  • 03-05-2010
  • 02-05-2010
  • 01-05-2010
  • 30-04-2010
  • 29-04-2010
  • 28-04-2010
  • 27-04-2010
  • 26-04-2010
  • 25-04-2010
  • 24-04-2010
  • 23-04-2010
  • 22-04-2010
  • 21-04-2010
  • 20-04-2010
  • 19-04-2010
  • 18-04-2010
  • 17-04-2010
  • 16-04-2010
  • 15-04-2010
  • 14-04-2010
  • 13-04-2010
  • 12-04-2010
  • 11-04-2010
  • 10-04-2010
  • 09-04-2010
  • 08-04-2010
  • 07-04-2010
  • 06-04-2010
  • 05-04-2010
  • 04-04-2010
  • 03-04-2010
  • 02-04-2010
  • 01-04-2010
  • 31-03-2010
  • 30-03-2010
  • 29-03-2010
  • 28-03-2010
  • 27-03-2010
  • 26-03-2010
  • 25-03-2010
  • 24-03-2010
  • 23-03-2010
  • 22-03-2010
  • 21-03-2010
  • 20-03-2010
  • 19-03-2010
  • 18-03-2010
  • 17-03-2010
  • 16-03-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 13-03-2010
  • 12-03-2010
  • 11-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 07-03-2010
  • 06-03-2010
  • 05-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 28-02-2010
  • 27-02-2010
  • 26-02-2010
  • 25-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 21-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 15-02-2010
  • 14-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 10-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 28-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 25-01-2010
  • 24-01-2010
  • 23-01-2010
  • 22-01-2010
  • 21-01-2010
  • 20-01-2010
  • 19-01-2010




    .

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .

    Foto

    Foto

    Foto




    .




    .



    bloguez.com








    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!