NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  24-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje vraagt geld aan vader om hem te laten vermoorden

  Meisje vraagt geld aan vader om hem te laten vermoorden

  Een Italiaans meisje van 19 jaar vroeg haar vader 5.000 euro om een reis naar de States te kunnen maken. In werkelijkheid gebruikte ze het geld om twee huurmoordenaars te betalen die haar papa moesten doden.

  De moeder was op de hoogte van het complot. Het opzet mislukte evenwel nadat een van de huurmoordenaars de politie op de hoogte bracht.

  Doder op de fiets
  Ilenia Moretti uit het Noord-Italiaanse stadje Luzzara contacteerde in januari voor de eerste keer een huurdoder, de 22-jarige Alex Grantana uit het naburige Mantova. In de nacht van 8 op 9 januari reed die met zijn fiets naar Luzzara en wachtte daar vader Rodolfo Moretti op. De man werkt als nachtwaker in een fabriek.

  Overmeesterd
  Omstreeks 1.30 uur sprong Grantana uit het struikgewas en ging zijn prooi te lijf met een mes. Meneer Moretti kreeg verscheidene steken in zijn schouder, maar hij kon zijn aanrander overmeesteren en onschadelijk maken. Grantana werd gearresteerd. Over het waarom van zijn daden, antwoordde hij dat hij meneer Moretti 'niet graag had'. De speurders vonden dat verdacht omdat de twee mekaar nooit eerder hadden ontmoet.

  Tweede huurmoordenaar bedenkt zich
  Na deze mislukte moordpoging, ging dochter Ilenia op zoek naar een tweede huurdoder. Die vond ze in de persoon van een jonge Marokkaanse migrant die ze een paar keer in het station was tegengekomen. Die ging aanvankelijk akkoord met de deal, maar bedacht zich en bracht de politie op de hoogte. Hierdoor legden de speurders de link naar de eerste moordpoging op vader Moretti.

  Verbaal geweld
  Ilenia Moretti werd gearresteerd voor het beramen van twee moordpogingen. "Ze verklaarde dat ze een einde wilde maken aan het jarenlange verbale geweld en de intimidatie die ze van haar vader moest ondergaan", aldus een woordvoerder van de politie. Er loopt ook een onderzoek naar moeder Roberta. Vermoed wordt dat zij het licht op groen heeft gezet voor het moordcomplot. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevangene laat winden uit protest

  Gevangene laat winden uit protest


  Een gevangene in Zweden moet stoppen met winden laten. De man heeft naar eigen zeggen last van hevige flatulentie en omdat hij zijn collega's niet wil lastigvallen, laat hij liever zijn winden vliegen in het bijzijn van cipiers.

  Vorm van protest
  De cipiers verdenken hem ervan dat hij het opzettelijk doet om zo zijn ongenoegen te uiten tegen het systeem. Volgens het gevangenispersoneel laat de gevangene doelbewust winden. "Het gaat om geplande aanvallen", zegt Anders Eriksson van de Kirseberggevangenis in Malmö. "Ik werk al sinds 1986 in gevangenissen en heb dit nooit eerder meegemaakt", zegt Eriksson in de krant Metro.

  Waarschuwing
  Dat de man doelbewust handelt, maakt hij op uit het laatste incident. De gevangene was met een groepje gedetineerden aan het kaarten en plots stapte hij op de cipiers af. "Ik kreeg last van mijn maag en wilde mijn medegevangenen niet lastigvallen", zegt de man in kwestie. "Ik stapte dan maar op de cipiers af." Toen hij zijn ding gedaan had, werd hij ondervraagd. Hij beweerde dat zijn winden wel lawaaierig waren maar niet stonken. Hij kreeg prompt een waarschuwing. Bij de volgende aanval zal een straf volgen. (vsv)
   
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oppas leent meisje (10) uit voor seks in ruil voor cocaïne

  Oppas leent meisje (10) uit voor seks in ruil voor cocaïne


  Om haar drang naar cocaïne te kunnen stillen, heeft een kinderoppas in Michigan een tienjarig meisje uitgeleend aan haar 67-jarige dealer. In ruil voor seks met het kind, verstrekte die de drugs aan de oppas van het meisje. Dat meldt The Saginaw News.

  De feiten speelden zich af tussen september en februari. Kinderoppas Angela Blackwell (45) werd inmiddels gearresteerd. Dealer Johnnie L. Griffin wordt nog opgespoord. Ze worden beschuldigd van seksuele mishandeling van een minderjarige. Als ze schuldig worden bevonden, riskeren ze een minimale celstraf van 25 jaar. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje zonder benen is nu levensechte Assepoester

  Meisje zonder benen is nu levensechte Assepoester

  Olivia Story, een zesjarig meisje uit het Engelse Reading, gaat momenteel door het leven als een echte Assepoester. Ze is de eerste persoon over het kanaal die speciaal gemaakte beenprotheses heeft. Op haar tweede werd Olivia geveld door de dodelijke ziekte meningokokken meningitis, waardoor ze haar twee ledematen onder de knie en een arm verloor. Olivia besefte al snel dat ze voor altijd anders zou zijn dan haar klasgenootjes, van een feestje waarin ze uit de bol kon gaan met haar vriendinnen in roze dansschoentjes kon ze alleen maar dromen. Maar na uren werk aan haar beenprotheses met aangepaste voeten zorgt de medische wereld voor soelaas, zodat Olivia naar de feestjes als een levensechte Assepoester kan. (odbs)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kind zit met hoofd klem in soepkom

  Kind zit met hoofd klem in soepkom

  .

  Terwijl hij bij zijn oma in de keuken zat te spelen, stak een Duitse kleuter zijn hoofd in een soepkom. Blijkbaar iets te enthousiast, want het kind kreeg zijn kopje niet meer uit het ding.

  Zeep en boter
  De grootmoeder belde een ambulance nadat ze tevergeefs had geprobeerd om de soepkom los te wrikken met zeep en boter. De ambulanciers wisten ook niet van welk hout pijlen te maken en riepen de hulp in van de brandweer.

  Kijkje nemen
  De brandweermannen van het stadje Eching moesten speciaal materiaal gebruiken om de kom los te snijden. "Het jongetje zei dat hij eens wilde zien hoe die soepkom er vanbinnen uitzag", zei een brandweerman achteraf. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lerares steekt 63 kleuters met lege injectienaald

  Lerares steekt 63 kleuters met lege injectienaald


  Een Chinese lerares is veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar omdat ze meer dan zestig kleuters met een lege injectiespuit heeft gestoken. De lerares heeft bekend schuldig te zijn aan het straffen van 63 kinderen met de naald van een lege injectiespuit op een kleuterschool in de zuidwestelijke provincie Yunnan. Haar daden zouden grote paniek hebben veroorzaakt. De ouders van de kinderen hebben het bestuur van de school aangeklaagd.

  Volgens een rapport kampt de docente met persoonlijkheidsstoornissen, maar kan ze wel verantwoordelijk worden gehouden voor haar daden. De lerares heeft naar eigen zeggen nog niet besloten of ze in hoger beroep zal gaan. (anp/mvl)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mestkever is sterkste insect ter wereld

  Mestkever is sterkste insect ter wereld

  Zes dubbeldeksbussen uit Londen kan het beest tillen. Of toch het equivalent daarvan voor de 'Onthophagus taurus'. Dat is de mestkever die werd uitgeroepen tot het sterktste insect ter wereld.

  De kever kan 1.141 keer zijn eigen gewicht trekken, volgens een onderzoek van de Queen Mary University of London, dat in het wetenschappelijke tijdschrift 'Proceedings of the Royal Society B' werd gepubliceerd. Dat zou voor een gemiddelde sterveling van 70 kilo (droog aan de haak) overeenkomen met een Londense volgeladen dubbeldekkerbus of zes. Toch maar niet, zouden wij zeggen.

  Mijt nog sterker

  Het onderzoek bracht ook aan het licht dat de mijt eigenlijk nog een zwaarder gewicht kan trekken dan de kever, maar mijten behoren, zoals u ongetwijfeld weet, tot de spinachtigen en niet tot de insecten. Vandaar dat ze geen concurrentie zijn voor de macho mestkever, die zijn onvoorstelbare krachten vooral nodig heeft bij gevechten om vrouwtjes.

  Die vrouwtjes graven tunnels waarin de paring kan plaatsvinden. Als een mannetje op zo'n tunnel botst die al bezet is door een rivaal, dan is het oorlog en worden de hoorntjes gekruist met de bedoeling elkaar weg te duwen. (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke expo 'Körperwelten met dieren' geopend

  Unieke expo 'Körperwelten met dieren' geopend

  De Duitser Gunther Von Hagens laat weer van zich spreken. De dokter die wereldwijde bekendheid verwierf met zijn baanbrekend maar tevens controversieel anatomieproject 'Körperwelten', heeft deze keer een aantal dieren voor de eeuwigheid geconserveerd. In de Zoo van Neunkirchen is de tentoonstelling 'Körperwelten der Tiere' geopend.


  De expositie laat heel wat dieren aan bod komen zoals onder meer olifanten, giraffen, beren, gorilla's en inktvissen. Gunther van Hagens maakte opnieuw gebruik van de 'plastinatietechniek' om de dieren te conserveren. Daarbij wordt het lichaam van het dier in kwestie volledig ontwaterd door het een aantal keer in zuivere aceton te leggen.

  Uitdaging
  Het plastineren van een olifant vormde de grootste uitdaging voor de dokter tot nu toe. Hij moest daarvoor een beroep doen op 35 medewerkers die 64.000 werkuren besteedden aan het dier en 40.000 liter aceton gebruikten. Ter vergelijking, het conserveren van een menselijk lichaam vraagt gemiddeld 3000 werkuren volgen Von Hagens.

  Leerrijk
  De unieke en leerrijke tentoonstelling in de zoo van het Duitse Neunkirchen loopt nog tot 2 mei 2010. Later zal de expositie de wereld rondreizen. Bekijk hieronder alvast enkele beklijvende foto's. (hlnsydney/kve)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakketje van zeewolf in Breydelham met zongedroogde tomaten en asperges in hun jus

  Pakketje van zeewolf in Breydelham met zongedroogde tomaten en asperges in hun jus

  Pakketje van zeewolf in Breydelham met zongedroogde tomaten en
asperges in hun jus

  Seizoen: Lente

  Bereidingstijd: 60’-90’

  Breydelingrediënt: Breydelham

  531,2 calorieën/persoon

  Ingrediënten

  (Voor 4 personen)

  600 g zeewolf
  100 g zongedroogde tomaten
  6 dunne sneden Breydelham
  2 dikke sneden Breydelspek
  16 blaadjes koningskruid
  4 kerstomaatjes
  2 sneden wit brood voor korstjes
  1/4 L room
  16 Mechelse asperges

  Bereidingswijze

  Schil de witte asperges en breek het harde uiteinde af. Kook ze op in licht gezouten water met een klein beetje suiker en laat ze afkoelen in hun jus. Kook het afval en de schillen van de asperges op met de room en met enkele blaadjes koningskruid. Laat dit een half uurtje trekken en duw alles door een fijne zeef.
  Mix de gedroogde tomaatjes in een mixer/blender met wat olijfolie en een snuifje provencaalse kruiden.
  Snij twee sneden Breydelham overlangs in twee en laat ze in een oven van 120° tussen twee ovenplaten gedurende een klein uurtje drogen.
  Maak hele fijne korstjes van het brood en bak ze af in wat boter. Snij het Breydelspek eveneens heel fijn en bak ze ook kort af in een beetje boter. Voeg de korstjes en de spekreepjes samen en laat alles mooi uitlekken in een zeef om later te gebruiken als garnituur.

  Wrijf de zeewolf in met de pesto van tomaten en verpak de vis in een fijne snede Breydelham. Bak af in een antikleefpan in wat olijfolie en laat mooi kleuren aan beide kanten gedurende een 8-tal minuten. Laat vervolgens verder garen in een oven van 200°.

  Afwerking:
  Verwarm grote diepe borden. Op de bodem verdeel je de schuin versneden asperges. De jus laat je kort opkoken en werk je af met enkele klontjes boter. Mix deze jus kort schuimig en verdeel over de asperges. De vis leg je er vervolgens middenin. Geef de vis een inkeping en werk af met een gedroogde snede Breydelham, een kerstomaatje en een takje gefrituurde koningskruid. Overstrooi het geheel rijkelijk met korstjes en Breydelspek.

  Smakelijk

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse tiener biedt mams te koop aan op eBay

  Britse tiener biedt mams te koop aan op eBay


  Een Britse puber van veertien, Kieran McGowan, heeft zijn moeder te koop aangeboden op eBay, omdat ze zelf zo vaak op de veilingsite zit te surfen.

  McGowan beschreef zijn 48-jarige mama Sandie als een "zindelijke, zelfstandige kapster, die kan koken en soms rare geluiden maakt - maar draag dan een koptelefoon." Er liepen meteen biedingen binnen tot 20 euro. Maar wie de mama écht wilde kopen, komt bedrogen uit. De tiener wil het geboden geld schenken aan een kankerfonds.

  Sandie Cunliffe, de moeder van Kieran en van diens vijf zussen, kon er wel om lachen. "Ik gebruik eBay vaak voor huishoudelijke dingen, maar had nooit verwacht zelf ooit te koop te staan. Mijn zoon heeft gevoel voor humor." (jv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw laat tumor van elf kilo in baarmoeder wegnemen

  Vrouw laat tumor van elf kilo in baarmoeder wegnemen


  Dokters hebben na een operatie van een uur een tumor van maar liefst elf kilogram verwijderd uit de baarmoeder van een Chinese vrouw. De tumor was zo groot geworden dat mensen dachten dat 47-jarige Mrs Shi, uit de provincie Henan, zwanger was. Scans daarentegen wezen uit dat de vrouw een wel erg grote tumor, met een diameter van veertig centimeter, in haar baarmoeder had zitten. Het equivalent van wel drie pasgeboren baby's.

  Niet verwonderlijk dat de vrouw zich voor de operatie lange tijd niet goed voelde, wat haar veel pillen deed slikken. "Zes maanden geleden begon mijn buik plots op te zwellen. Toch had ik geen zwangerschapssymptomen zoals braken of buikpijn. Pas toen mijn buik maar bleef dikker worden, ben ik naar het ziekenhuis gegaan." Gynaecoloog Yao Li, die de operatie leidde, is er nog niet goed van. "28 jaar sta ik in het vak, maar een tumor van die grootte in de baarmoeder heb ik nog nooit gezien." (odbs)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valsspelende tienergamer overleeft mes los door schedel

  Valsspelende tienergamer overleeft mes los door schedel

    Een hallucinante röntgenfoto toont hoe een keukenmes van 25 cm zich dwars door een schedel boorde. Eigenaar van die schedel is de 16-jarige Chinees Xiao Wei die op wonderbaarlijke wijze de aanval met een mes overleefde. Tijdens een gamesessie in een cybercafé ging de dader helemaal door het lint toen hij het slachtoffer zag valsspelen. Met het enorme mes los door zijn schedel wandelde Xiao Wei nog met de hulp van zijn vrienden naar het ziekenhuis, waar chirurgen zijn leven redden.


  De dader plantte het mes van 25 cm via de linkerslaap in het hoofd van zijn slachtoffer. Enkel het heft was nog zichtbaar aan de linkerslaap, terwijl de punt van het mes aan de rechterslaap één centimer naar buiten stak.

  Wei en zijn vriend Huang waren Counter-Strike aan het spelen en ze versloegen heel wat 'virtuele vijanden'. Volgens enkele andere gamers in het cybercafé gebruikten ze daarbij een code waardoor hun gamepersonage door muren kon kijken, terwijl de tegenstanders dat niet konden. Valsspelen dus, maar de reactie was echt wel buitensporig. "Na een discussie sleurden ze ons uit het café en werden we op de grond gesmakt", legt Huang uit. "Ik kreeg een mes in mijn linkerarm. Pas toen ze afgedropen waren, zag ik Xiao Wei naast me liggen met een mes door zijn hoofd."

  De artsen in het ziekenhuis keken raar op, toen de patiënt in het ziekenhuis aankwam. "In mijn 23-jarige carrière heb ik nog nooit zoiets meegemaakt", zegt Dokter Yan. "Zijn gezicht zat helemaal onder het bloed, maar vreemd genoeg was hij nog bij bewustzijn. Gelukkig werden geen hoofdaders of vitale zenuwen had geraakt. We moesten twee uur opereren om het mes uit zijn schedel te krijgen."

  Ondertussen is Wei weer ontwaakt na de operatie en zijn toestand is stabiel. Hoewel hij de vreselijke aanval miraculeus overleefd heeft, riskeert hij wel wat complicaties aan zijn misselijkmakend avontuur over te houden, zoals infecties, hersenschade, epilepsie-aanvallen en tetanus. (vsv/kh)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omstreden wet in Adelaide: maximum 2 katten per gezin

  Omstreden wet in Adelaide: maximum 2 katten per gezin

  De gemeenteraad van Mitcham, een buitenwijk van Adelaide in Zuid-Australië, heeft een nieuwe wet goedgekeurd, die bepaalt dat een gezin maximum twee katten mag houden.

  Wie meer van zulke viervoeters in huis wil halen, moet aan de gemeente kunnen bewijzen dat hij of zij de poezen goed zal verzorgen én dat de dieren geen overlast zullen bezorgen aan de rest van de inwoners. Alle katten moeten ook geregistreerd worden en een chip ingeplant krijgen.

  Controle
  Gemeenteraadslid Diana Gibbs Ludbrook beweert dat 81 procent van de bevolking achter de nieuwe wet staat. "We doen de katten hiermee geen kwaad, we hebben het over opvoeding en het bieden van een kader waarin we kunnen werken om de katten onder controle te houden."

  Nochtans zijn er ook heel wat collega's van Gibbs Ludbrook die niet zo voor de wet gewonnen zijn, vooral dan wat de efficiëntie en de kosten betreffen. "Het kost ongeveer 40.000 euro voor één jaar en 70.000 euro voor twee jaar. Voor een periode van vijf jaar spreken we over 170.000 euro", zegt Diana Weaver. "Veel geld dus, en het volk is daarover niet geraadpleegd. Bovendien wérkt het systeem gewoon niet." (jv)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongetje (6) heeft 15 vingers en 16 tenen

  Jongetje (6) heeft 15 vingers en 16 tenen
  Een zesjarig Chinees jongetje heeft een merkwaardig en niet echt benijdenswaardig wereldrecord op zijn naam. De knaap heeft 15 vingers (een van de vingers is niet compleet) en 16 tenen. Vandaag verwijderen chirurgen de vingers en tenen tot een normale hoeveelheid.

  Het wereldrecord stond op 25 en behoorde toe aan twee kinderen uit India. Zij hadden 12 vingers en 13 tenen. De jongen heeft een aangeboren afwijking: polydactylie. (hlnsydney/kh)  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!