NIEUW: Blog reclamevrij maken?WERKMAN OF
BANKIER IEDEREEN
IS WELKOM HIERKlik op de dame
om  blog Love Boy
te bekijkenbestblogs cowboyke

Klik en stem
DANK U


 
Foto
Foto
Een vriend is iemand
Eerlijk en oprecht
Die als het erop aankomt
Voor je bidt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt
Die met je lacht en met je grient
Dan pas kun je zeggen...
''Ik heb een vriend''Foto
FotoFoto
Foto
Foto.
Foto
Foto
Foto
Foto.
Foto
Foto
FotoFoto
Foto
FotoFoto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • In deze kroeg betaal je per minuut, niet per consumptie
 • Cafeïneverslaving officieel erkend als mentale stoornis
 • De waterketel die op Hitler lijkt
 • Eerste editie 'Harry Potter' verkocht voor 150.000 pond
 • Praagse metro krijgt 'flirtwagons'
  Foto  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto  .
  Foto
  Foto
  Foto


  .
  Foto  .
  Al de bezoekers op deze site zijn welkom en tot de volgende keer.BEDANKT  .  .
  Foto
  Foto

  Foto

  Vrolijk Paasfeest


  <aImage and video hosting by TinyPic

  09-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen geloven minst in marsmannetjes

  Belgen geloven minst in marsmannetjes


  Een op vijf gelooft in het bestaan van marsmannetjes. Meer nog, ze zijn er rotsvast van overtuigd dat ze onder ons zijn en het gedaante van mensen aannemen, blijkt uit een enquête onder 23.000 volwassenen uit 22 landen.

  Vooral Chinezen en Indiërs geloven in het bestaan van buitenaardse wezens. Belgen, Zweden en Nederlanders hechten er amper geloof aan net als de overgrote meerderheid van de respondenten, meldt Yahoo News. "Het geloof in aliens is in landen met een lager bevolkingscijfer minder groot omdat die inwoners waarschijnlijk hun buren beter kennen", veronderstelt John Wright van onderzoeksbureau Ipsos.

  Verder blijkt nog dat meer mannen (22 procent) dan vrouwen (17 procent) geloven in het bestaan van marsmannetjes. Vooral jongeren onder 35 zien wel eens groene mannetjes. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man gebruikt busstrook: "Ik werd achtervolgd door ufo"

  Man gebruikt busstrook: "Ik werd achtervolgd door ufo"


  Niemand betaalt graag boetes, dus zoeken nogal wat mensen originele excuses om daar onderuit te komen. Maar de uitvlucht "Ik reed op de busstrook omdat ik achtervolgd werd door een ufo", die lijkt ons te gek voor woorden. Toch kwam een man in Londen op de proppen met dergelijk smoesje.

  De man stond in de file en had daar duidelijk zijn buik van vol. Hij besloot zich op de busstrook te schieten om zo sneller op zijn bestemming te geraken. Wat hij niet wist, is dat er een camera opgesteld stond, die zijn capriolen haarfijn vastlegde. Gevolg: de man kreeg een boete van 120 pond toegestuurd.

  Daar kon de man zich echter niet in vinden en hij besloot het politiekantoor van Southwark een bezoekje te brengen. Volgens Daily Mail deed hij daar zonder verpinken zijn relaas: "Normaal gezien zou ik zoiets nooit doen, maar er kwam een ufo naar me toe gevlogen. Daarop besloot ik via de busstrook de file te verlaten." Toen de medewerkers de man van repliek dienden en zeiden dat die ufo niet op de beelden te zien was, moest hij er zich bij neerleggen. Zijn boete moet hij in elk geval betalen. (ypu)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbreker stuurt zichzelf op

  Inbreker stuurt zichzelf op


  In Polen heeft de politie een man gearresteerd die een spitsvondige manier had gevonden om in te breken. De man kroop in een grote doos en liet zich versturen naar de bedrijven waar hij zijn slag sloeg.

  Eenmaal op zijn bestemming aangekomen, wachtte Stanislaw Muchy (39) tot het personeel het bedrijf had verlaten. Hij kroop dan uit zijn doos en ging op zoek naar buit. Eenmaal de klus geklaard klom hij in een andere doos en liet zich met zijn gestolen waar versturen naar zijn thuisadres in Warshau.

  Verklikt
  Er kwam een einde aan de rooftochten van Muchy nadat hij in onmin was gevallen met de kompaan die hem in zijn inbrekersdoos naar de koerierdiensten bracht. Zijn medeplichtige verklikte hem en de politie zal Muchy nu overbrengen naar de échte doos. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte steekt racistische hond een oog uit

  Zwarte steekt racistische hond een oog uit


  In de staat New York is een zwarte man opgepakt op beschuldiging van dierenmishandeling. De 58-jarige Andrew Owens had een hond bewerkt met een mes. Volgens de dader heeft hij het dier een oog uitgestoken omdat het racistisch is en naar iedereen blaft die niet blank is. Dat meldt NBC New York.

  Niet multicultureel aangelegd
  De eigenaar van de hond Jenna geeft toe dat zijn beestje niet bepaald multicultureel is aangelegd. "Ze haalt altijd uit naar zwarten en hispanics, niet naar blanken", getuigt Paul Tocco. "Owens weet dat mijn hond niet tuk op hem is en dat hij beter uit haar buurt kan blijven".

  Andrew Owens werd gearresteerd. Hij riskeert een celstraf van twee jaar. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Darmkanker kan tegen 2050 worden uitgeroeid'

  ”Darmkanker kan tegen 2050 worden uitgeroeid”

  .

  In ons land sterven elke dag 5 mensen aan de gevolgen van darmkanker. “Terwijl dit de ideale kanker is om vroegtijdig op te sporen en weg te halen”, zegt dokter Luc Colemont.

  Luc Colemont, maag-darmspecialist van het Sint-Vincentiusziekenhuis in Antwerpen, voert een maand lang een unieke online campagne. Hij wordt wel eens omschreven als de ’Luc Beaucourt van de darmkankers’. Zoals de spoedarts jarenlang de boer op ging tegen weekendongevallen, probeert Luc Colemont al jaren huisartsen en 50- plussers te overtuigen van het belang van screening. Tot 15 april breidt hij de actie uit met de hulp van een piepjong Antwerps multimediabedrijf.

  ”We voeren een soort gezamenlijke cyberoorlog tegen darmkanker. Dit type kanker is zo simpel tijdig op te sporen, dat het jammer is dat het zo weinig gebeurt. Het kan met een eenvoudige mascaratest (iFOBtest). Daarbij wordt de stoelgang onderzocht op niet zichtbaar bloed. Dat kan wijzen op een poliep, de voorloper van een tumor. Test iemand positief, dan volgt een coloscopie (inwendig darmonderzoek), dat in tegenstelling tot de vele vooroordelen hierover, niet pijnlijk is.”

  Traag

  “Darmkanker is een van de traagst groeiende tumoren. Het duurt maar liefst 8 tot 10 jaar voor een beginnende poliep zich ontwikkelt tot een kwaadaardige darmkanker. We hebben alle tijd om ze te ontdekken. Uit studies weten we dat poliepen vooral beginnen voor te komen bij vijftigers. Als we deze mensen systematisch om de twee of drie jaar zouden screenen met een eenvoudige stoelgangtest, ben ik ervan overtuigd dat we de ziekte tegen 2030 grotendeels kunnen uitroeien.”

  Vandaag treft de ziekte nog veel mensen. Jaarlijks komen er 4.250 nieuwe gevallen aan het licht in ons land, waarvan er 1.800 overlijden. “Dat is ruim dubbel zoveel als de 850 verkeersdoden die we per jaar moeten betreuren.”

  Dokter Colemont wilde het bevolkingsonderzoek dat de Vlaamse overheid momenteel voert niet afwachten om tijdens de internationale maand tegen darmkanker al zelf een actie op te zetten. “We doen dit volledig op eigen kracht, zonder sponsors. Uit overtuiging. Die studies mogen ons niet tegenhouden om nu al zoveel mogelijk mensen te screenen. Ook de overheid vaart daar wel bij. Met het geld voor één chemobehandeling voor zes maanden, kan je maar liefst 500 preventieve coloscopies betalen.”

  Fata Morgana

  De campagne ‘Stop darmkanker’ heeft zichz naar het voorbeeld van het televisieprogramma Fata Morgana vijf uitdagingen vooropgesteld die tegen 15 april moeten gerealiseerd worden. Zo willen ze 1.800 Facebookfans halen, minstens drie internationale vedetten overtuigen hen te steunen en vijf Bekende Vlamingen een YouTube-filmpje hierover laten maken. Boogie Boy heeft al een song geschreven voor de actie, die hij op 18 april zal voorstellen.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaans koppel hoeft Russisch adoptiezoontje niet meer

  Amerikaans koppel hoeft Russisch adoptiezoontje niet meer

  .

  Een 7-jarig jongentje van Russische afkomst, dat geadopteerd werd door Amerikaanse ouders, is gisteren terug aangekomen in Moskou. Bij zich had hij een briefje met een niet mis te verstane boodschap van zijn adoptieouders: ze hoeven de knaap niet meer.

  Pavel Astakhov, commissaris van de rechten van het kind, onthulde het verbijsterende verhaal gisteren in Daily Mail. "Ik kreeg een boodschap dat Artem Saveliev uit Amerika was aangekomen in Rusland. Het jongentje van zeven zelf spreekt geen Russisch, maar begrijpt de taal wel. Hij had een briefje bij zich waarin stond dat zijn Amerikaans adoptieouders niet meer willen en of adoptie ongedaan kan worden gemaakt." Hoe het jongentje erin geslaagd is om zonder begeleiding van Washington naar Moskou te vliegen is tot dusver nog onduidelijk.

  Labiel
  In de brief, die geadresseerd is aan 'wie het aangaat', geeft de Amerikaanse adoptiemoeder, Torry Hansen, aan dat ze de jongen had geadopteerd in 2009. Ze zegt dat de jongen 'labiel' is en dat haar dat voor de adoptie is verzwegen. "Artem is agressief en vertoond psychopatische neigingen. Ik werd belogen en misleid door de autoriteiten die verantwoordelijk waren voor de adoptie", schreef ze. "Ze wilden gewoon van hem af. Ik heb mijn uiterste best gedaan en het spijt me enorm, maar ik wil dit kind niet langer opvoeden."

  Astakhov ontkent met klem. "Wij hebben de jongen eerst grondig onderzocht, en daaruit bleek dat hij normaal is, zonder mentale problemen. Wij kunnen dit niet zomaar laten gebeuren."

  De jongen werd naar een ziekenhuis gebracht om te onderzoeken of hij geen trauma's of geen sporen van mishandeling heeft opgelopen. Nadien wordt hij naar een opvangtehuis gebracht.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw moet tepelringen verwijderen op luchthaven

  Vrouw moet tepelringen verwijderen op luchthaven  Bewakers op het vliegveld van Los Angeles hebben een vrouw een tang gegeven en gedwongen haar tepelringen te verwijderen voordat ze aan boord mocht. Dat heeft advocaat Gloria Allred vandaag gezegd. Details maakte ze niet bekend.

  Alarm
  De TSA, de organisatie die de veiligheid in het vervoer regelt, liet weten niet over het incident gehoord te hebben. Een woordvoerder zei dat er geen specifieke regels voor tepelringen zijn.

  Maar grote exemplaren kunnen volgens hem het alarm doen afgaan, met als gevolg dat de drager niet zo maar door de beveiliging komt. Mensen die trouw- en andere ringen dragen komen wel zonder problemen door de beveiliging, merkte de woordvoerder op. (novum/ap/eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artsen halen niet-ontplofte kogel uit hoofd van soldaat

  Artsen halen niet-ontplofte kogel uit hoofd van soldaat


  Een Afghaanse soldaat heeft een vijf uur durende hersenoperatie  ondergaan in de luchtmachtbasis van Bagram, toen een explosieve kogel werd verwijderd. Het projectiel kon tijdens de ingreep op elk moment ontploffen, meldt The Sun. 

  50 gram aan explosieven
  De artsen die de man opereerden, droegen kogelvrije vesten. Medisch personeel dat niet hoognodig was tijdens de ingreep, werd geëvacueerd toen bleek dat de man niet gewoon een scherf van een projectiel in zijn hoofd had, maar een niet-ontplofte talibankogel die zo'n 50 gram aan explosieven bevatte, krachtig genoeg om het slachtoffer en zijn hele omgeving te doen exploderen. Het koelbloedige artsenteam rondde de marathonoperatie evenwel zonder kleerscheuren af.

  Hersenschade
  De patiënt, een lid van het Nationale Leger van Afghanistan, houdt wel zware hersenschade over aan de kogelwonde. "We moesten enorm geconcentreerd blijven om de veiligheid van de ploeg en van de patiënt te vrijwaren", gaf een opgeluchte sergeant William Carter, lid van het chirurgenteam, achteraf toe. "Het was een uitzonderlijke situatie"

  De kogel werd na de ingreep vernietigd door de ontmijningsdienst. (tw)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man giet bijtend zuur over vrouw omdat ze seks weigert

  Man giet bijtend zuur over vrouw omdat ze seks weigert


  In Maleisië heeft een man zijn vrouw bewerkt met een bijtend zuur omdat ze weigerde seks met hem te hebben. Hoewel het koppel in hetzelfde huis woont, zijn de twee aan het scheiden. Dat meldt de krant New Straits Times.

  De feiten deden zich gisterochtend omstreeks 2 uur voor. De man des huizes had blijkbaar zin in een potje seks, maar zijn vrouw wilde daar hoegenaamd niet van weten. De kerel barstte uit in woede en ging achteraan in het huis een fles bijtend zuur halen. Hij kieperde de inhoud uit over de vrouw.

  Gelaat en rug verbrand
  Het slachtoffer liep schreeuwend van de pijn naar het huis van haar zus, even verderop in de straat. Die bracht haar naar het ziekenhuis en alarmeerde de politie. De agenten kwamen de woeste onverlaat oppakken. De vrouw hield brandwonden aan haar gelaat en rug over aan de uit de hand gelopen ruzie. (eb)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Vleesetende bacterie zorgt voor onrust in Belgie.

   Vleesetende bacterie zorgt voor onrust in Belgie.

  .

  .

  Het aantal infecties met de zogenaamde 'vleesetende' bacterie is de voorbije maand in ons land verdubbeld ten opzichte van januari vorig jaar. Van de 23 besmette patiënten overleden er vier, soms al na enkele dagen. Bij veel andere patiënten kon de erg agressieve en razendsnel evoluerende infectie slechts gestopt worden met acute amputaties van aangetaste ledematen.

  In januari 2008 raakten elf mensen besmet, één patiënt overleed eraan. Professor Herman Goossens, hoofd van het Antwerpse referentielaboratorium, reageert gealarmeerd op de plotse piek. Hij wil het Wetenschappelijk Instituut voor Volksgezondheid vragen om de zaak nauwgezet te volgen.

  Open wond
  De bacterie, Staphylococcus pyogenes, dringt binnen via een open wondje en tast zo het weefsel aan. "Het gaat over erg atypische gevallen. Patiënten klagen over vreselijke lokale pijn, die niet in verhouding staat tot de wonde", aldus Goossens. "Het evolueert razendsnel. Na enkele uren sterft lokaal weefsel af. Na één tot twee
  dagen kunnen ledematen afsterven."

  De 'vleesetende' bacterie werd in ons land voor het eerst vastgesteld begin jaren negentig, bij enkele net bevallen vrouwen in een Antwerps ziekenhuis. De voorgaande jaren bleef het aantal gevallen ongeveer gelijk. (belga/adv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofddoek raakt vast in kart: moslima sterft

  Hoofddoek raakt vast in kart: moslima sterft


  Een moslima is omgekomen tijdens het karten. De hoofddoek van de jonge vrouw raakte verstrengeld rond de wielas van de gocart. De vrouw overleed aan een hartaanval.

  De 26-jarige moslima was met haar familie naar het circuit van Port Stephen getrokken in de Australische deelstaat New South Wales. Tijdens het karten kwam haar hoofddoek vast te zitten waardoor haar keel toegeknepen werd en de Australische kreeg een hartaanval. Toeschouwers verwittigden onmiddellijk de hulpdiensten en ambulanciers konden haar reanimeren waarna ze met een helikopter overgebracht werd naar een ziekenhuis in Newcastle. Kort na haar aankomst in het hospitaal overleed ze.

  De politie is een onderzoek gestart, meldt News.com.au. "Toen ze aan het rijden was, raakte haar hoofddoek vast rond de wielbasis van de gocart waardoor haar hals toegeknepen werd", aldus inspecteur Brian Larkham. Het personeel van het circuit wil geen commentaar kwijt. Een bord aan de ingang wijst bezoekers erop dat ze op eigen risico racen. Er zijn ook kledingvoorschriften. Wie racet moet 'gepaste kledij' en schoeisel dragen maar hoofddoeken of andere hoofddeksels zijn niet verboden. (vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon (16) klaagt moeder aan wegens laster op Facebook

  Zoon (16) klaagt moeder aan wegens laster op Facebook


  Een jongen van zestien heeft zijn eigen moeder aangeklaagd omdat ze zijn pagina op de socialenetwerksite Facebook gekraakt heeft. De vrouw zou ook lasterlijke opmerkingen op de pagina van haar zoon achtergelaten hebben.

  Denise New uit Arkansas ontkent de beschuldigingen. De Amerikaanse zegt dat haar zoon zijn Facebook-pagina open liet staan op zijn computer. Ze voelde zich geroepen om in te grijpen omdat er volgens haar bezwarende informatie voor zoonlief op de pagina stond. Zo stond er te lezen dat hij wegens liefdesverdriet 's nachts met de auto aan meer dan 150 km/uur over de weg gescheurd had.

  De moeder zou ook de paswoorden van haar zoon veranderd hebben. Denise New is van plan om zich met alle middelen te verzetten tegen de beschuldigingen. Ze meent dat ze volledig binnen haar wettelijke rechten als ouder is gebleven. De zoon woont momenteel bij zijn grootmoeder. (belga/vsv)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (0)

  bloguez.com


   


  Lidmaatschapslogo van

  Gastenboek
 • venta de cialis en colombia
 • 20 comparison price cialis
 • buy viagra greece
 • generic viagra ship overnight
 • only now cialis soft

  Klik op de muis voor berichtje toe te voegen. ( Je vind mij ook op nr.051 bij de Vrolijke bloggers )
  Klik op 
  Artist_ Lover om blog

  te bekijken.


  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen. Antwoordje verzekerd
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Welkom op mijn blog! en bedankt voor u bezoek
  Foto

  Foto

  .

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Archief per dag
 • 02-06-2013
 • 30-05-2013
 • 28-05-2013
 • 22-05-2013
 • 18-05-2013
 • 16-05-2013
 • 15-05-2013
 • 13-05-2013
 • 09-05-2013
 • 02-05-2013
 • 26-04-2013
 • 21-04-2013
 • 17-04-2013
 • 15-04-2013
 • 14-04-2013
 • 13-04-2013
 • 12-04-2013
 • 11-04-2013
 • 20-03-2013
 • 16-03-2013
 • 12-03-2013
 • 10-03-2013
 • 07-03-2013
 • 04-03-2013
 • 01-03-2013
 • 28-02-2013
 • 27-02-2013
 • 21-02-2013
 • 19-02-2013
 • 13-02-2013
 • 12-02-2013
 • 06-02-2013
 • 01-02-2013
 • 27-01-2013
 • 20-01-2013
 • 19-01-2013
 • 10-01-2013
 • 09-01-2013
 • 08-01-2013
 • 07-01-2013
 • 04-01-2013
 • 20-12-2012
 • 19-12-2012
 • 18-12-2012
 • 13-12-2012
 • 11-12-2012
 • 10-12-2012
 • 04-12-2012
 • 26-11-2012
 • 23-11-2012
 • 19-11-2012
 • 14-11-2012
 • 13-11-2012
 • 12-11-2012
 • 26-10-2012
 • 22-10-2012
 • 19-10-2012
 • 18-10-2012
 • 15-10-2012
 • 08-10-2012
 • 01-10-2012
 • 27-09-2012
 • 26-09-2012
 • 13-09-2012
 • 27-08-2012
 • 23-08-2012
 • 22-08-2012
 • 21-08-2012
 • 20-08-2012
 • 13-08-2012
 • 08-08-2012
 • 20-07-2012
 • 18-07-2012
 • 17-07-2012
 • 14-07-2012
 • 13-07-2012
 • 11-07-2012
 • 26-06-2012
 • 25-06-2012
 • 12-06-2012
 • 09-06-2012
 • 06-06-2012
 • 05-06-2012
 • 04-06-2012
 • 31-05-2012
 • 24-05-2012
 • 18-05-2012
 • 16-05-2012
 • 12-05-2012
 • 09-05-2012
 • 06-05-2012
 • 02-05-2012
 • 25-04-2012
 • 21-04-2012
 • 15-04-2012
 • 12-04-2012
 • 08-04-2012
 • 07-04-2012
 • 06-04-2012
 • 05-04-2012
 • 03-04-2012
 • 01-04-2012
 • 29-03-2012
 • 28-03-2012
 • 23-03-2012
 • 17-03-2012
 • 14-03-2012
 • 12-03-2012
 • 08-03-2012
 • 07-03-2012
 • 06-03-2012
 • 05-03-2012
 • 03-03-2012
 • 22-02-2012
 • 16-02-2012
 • 09-02-2012
 • 08-02-2012
 • 05-02-2012
 • 04-02-2012
 • 03-02-2012
 • 02-02-2012
 • 01-02-2012
 • 28-01-2012
 • 25-01-2012
 • 22-01-2012
 • 19-01-2012
 • 17-01-2012
 • 16-01-2012
 • 14-01-2012
 • 12-01-2012
 • 11-01-2012
 • 10-01-2012
 • 06-01-2012
 • 05-01-2012
 • 03-01-2012
 • 30-12-2011
 • 28-12-2011
 • 26-12-2011
 • 24-12-2011
 • 20-12-2011
 • 16-12-2011
 • 15-12-2011
 • 14-12-2011
 • 11-12-2011
 • 06-12-2011
 • 02-12-2011
 • 30-11-2011
 • 28-11-2011
 • 27-11-2011
 • 24-11-2011
 • 21-11-2011
 • 20-11-2011
 • 18-11-2011
 • 16-11-2011
 • 15-11-2011
 • 14-11-2011
 • 07-11-2011
 • 04-11-2011
 • 03-11-2011
 • 02-11-2011
 • 31-10-2011
 • 28-10-2011
 • 21-10-2011
 • 18-10-2011
 • 16-10-2011
 • 13-10-2011
 • 12-10-2011
 • 11-10-2011
 • 09-10-2011
 • 08-10-2011
 • 06-10-2011
 • 05-10-2011
 • 04-10-2011
 • 01-10-2011
 • 30-09-2011
 • 29-09-2011
 • 28-09-2011
 • 27-09-2011
 • 26-09-2011
 • 25-09-2011
 • 23-09-2011
 • 19-09-2011
 • 17-09-2011
 • 13-09-2011
 • 10-09-2011
 • 09-09-2011
 • 08-09-2011
 • 07-09-2011
 • 06-09-2011
 • 04-09-2011
 • 02-09-2011
 • 01-09-2011
 • 31-08-2011
 • 30-08-2011
 • 27-08-2011
 • 21-08-2011
 • 20-08-2011
 • 19-08-2011
 • 17-08-2011
 • 16-08-2011
 • 14-08-2011
 • 12-08-2011
 • 11-08-2011
 • 08-08-2011
 • 05-08-2011
 • 04-08-2011
 • 31-07-2011
 • 29-07-2011
 • 28-07-2011
 • 27-07-2011
 • 26-07-2011
 • 24-07-2011
 • 22-07-2011
 • 20-07-2011
 • 18-07-2011
 • 17-07-2011
 • 16-07-2011
 • 14-07-2011
 • 13-07-2011
 • 12-07-2011
 • 11-07-2011
 • 10-07-2011
 • 08-07-2011
 • 07-07-2011
 • 06-07-2011
 • 05-07-2011
 • 04-07-2011
 • 02-07-2011
 • 01-07-2011
 • 29-06-2011
 • 28-06-2011
 • 27-06-2011
 • 25-06-2011
 • 24-06-2011
 • 23-06-2011
 • 22-06-2011
 • 21-06-2011
 • 20-06-2011
 • 18-06-2011
 • 17-06-2011
 • 16-06-2011
 • 15-06-2011
 • 14-06-2011
 • 13-06-2011
 • 06-06-2011
 • 05-06-2011
 • 04-06-2011
 • 03-06-2011
 • 02-06-2011
 • 01-06-2011
 • 31-05-2011
 • 30-05-2011
 • 29-05-2011
 • 28-05-2011
 • 27-05-2011
 • 25-05-2011
 • 24-05-2011
 • 23-05-2011
 • 20-05-2011
 • 19-05-2011
 • 18-05-2011
 • 17-05-2011
 • 16-05-2011
 • 15-05-2011
 • 14-05-2011
 • 13-05-2011
 • 12-05-2011
 • 11-05-2011
 • 10-05-2011
 • 09-05-2011
 • 07-05-2011
 • 06-05-2011
 • 05-05-2011
 • 04-05-2011
 • 03-05-2011
 • 01-05-2011
 • 29-04-2011
 • 28-04-2011
 • 27-04-2011
 • 26-04-2011
 • 25-04-2011
 • 24-04-2011
 • 23-04-2011
 • 22-04-2011
 • 15-04-2011
 • 14-04-2011
 • 13-04-2011
 • 12-04-2011
 • 11-04-2011
 • 10-04-2011
 • 09-04-2011
 • 07-04-2011
 • 05-04-2011
 • 04-04-2011
 • 01-04-2011
 • 31-03-2011
 • 30-03-2011
 • 28-03-2011
 • 26-03-2011
 • 25-03-2011
 • 24-03-2011
 • 23-03-2011
 • 21-03-2011
 • 18-03-2011
 • 17-03-2011
 • 14-03-2011
 • 11-03-2011
 • 10-03-2011
 • 09-03-2011
 • 08-03-2011
 • 07-03-2011
 • 06-03-2011
 • 05-03-2011
 • 04-03-2011
 • 03-03-2011
 • 02-03-2011
 • 01-03-2011
 • 28-02-2011
 • 26-02-2011
 • 25-02-2011
 • 24-02-2011
 • 23-02-2011
 • 22-02-2011
 • 21-02-2011
 • 19-02-2011
 • 18-02-2011
 • 17-02-2011
 • 16-02-2011
 • 15-02-2011
 • 14-02-2011
 • 13-02-2011
 • 12-02-2011
 • 11-02-2011
 • 10-02-2011
 • 09-02-2011
 • 08-02-2011
 • 07-02-2011
 • 06-02-2011
 • 05-02-2011
 • 04-02-2011
 • 03-02-2011
 • 02-02-2011
 • 01-02-2011
 • 31-01-2011
 • 30-01-2011
 • 29-01-2011
 • 27-01-2011
 • 26-01-2011
 • 25-01-2011
 • 24-01-2011
 • 23-01-2011
 • 21-01-2011
 • 20-01-2011
 • 19-01-2011
 • 18-01-2011
 • 17-01-2011
 • 15-01-2011
 • 14-01-2011
 • 13-01-2011
 • 12-01-2011
 • 11-01-2011
 • 10-01-2011
 • 08-01-2011
 • 07-01-2011
 • 06-01-2011
 • 05-01-2011
 • 04-01-2011
 • 03-01-2011
 • 02-01-2011
 • 31-12-2010
 • 30-12-2010
 • 29-12-2010
 • 28-12-2010
 • 27-12-2010
 • 25-12-2010
 • 24-12-2010
 • 23-12-2010
 • 22-12-2010
 • 21-12-2010
 • 20-12-2010
 • 18-12-2010
 • 17-12-2010
 • 16-12-2010
 • 15-12-2010
 • 14-12-2010
 • 13-12-2010
 • 12-12-2010
 • 11-12-2010
 • 10-12-2010
 • 09-12-2010
 • 08-12-2010
 • 07-12-2010
 • 06-12-2010
 • 05-12-2010
 • 04-12-2010
 • 03-12-2010
 • 02-12-2010
 • 01-12-2010
 • 30-11-2010
 • 29-11-2010
 • 28-11-2010
 • 27-11-2010
 • 26-11-2010
 • 25-11-2010
 • 24-11-2010
 • 23-11-2010
 • 22-11-2010
 • 21-11-2010
 • 20-11-2010
 • 19-11-2010
 • 18-11-2010
 • 17-11-2010
 • 16-11-2010
 • 15-11-2010
 • 14-11-2010
 • 13-11-2010
 • 12-11-2010
 • 11-11-2010
 • 10-11-2010
 • 09-11-2010
 • 08-11-2010
 • 07-11-2010
 • 06-11-2010
 • 05-11-2010
 • 04-11-2010
 • 03-11-2010
 • 02-11-2010
 • 01-11-2010
 • 31-10-2010
 • 30-10-2010
 • 29-10-2010
 • 28-10-2010
 • 27-10-2010
 • 26-10-2010
 • 25-10-2010
 • 24-10-2010
 • 23-10-2010
 • 22-10-2010
 • 21-10-2010
 • 20-10-2010
 • 19-10-2010
 • 18-10-2010
 • 17-10-2010
 • 16-10-2010
 • 15-10-2010
 • 14-10-2010
 • 13-10-2010
 • 12-10-2010
 • 11-10-2010
 • 10-10-2010
 • 09-10-2010
 • 08-10-2010
 • 07-10-2010
 • 06-10-2010
 • 05-10-2010
 • 04-10-2010
 • 03-10-2010
 • 02-10-2010
 • 01-10-2010
 • 30-09-2010
 • 29-09-2010
 • 28-09-2010
 • 27-09-2010
 • 26-09-2010
 • 25-09-2010
 • 24-09-2010
 • 23-09-2010
 • 22-09-2010
 • 21-09-2010
 • 20-09-2010
 • 19-09-2010
 • 18-09-2010
 • 17-09-2010
 • 16-09-2010
 • 15-09-2010
 • 14-09-2010
 • 13-09-2010
 • 12-09-2010
 • 11-09-2010
 • 10-09-2010
 • 09-09-2010
 • 08-09-2010
 • 07-09-2010
 • 06-09-2010
 • 05-09-2010
 • 04-09-2010
 • 03-09-2010
 • 02-09-2010
 • 01-09-2010
 • 31-08-2010
 • 30-08-2010
 • 29-08-2010
 • 28-08-2010
 • 27-08-2010
 • 26-08-2010
 • 25-08-2010
 • 24-08-2010
 • 23-08-2010
 • 22-08-2010
 • 21-08-2010
 • 20-08-2010
 • 19-08-2010
 • 18-08-2010
 • 17-08-2010
 • 16-08-2010
 • 15-08-2010
 • 14-08-2010
 • 13-08-2010
 • 12-08-2010
 • 11-08-2010
 • 10-08-2010
 • 09-08-2010
 • 08-08-2010
 • 07-08-2010
 • 06-08-2010
 • 05-08-2010
 • 04-08-2010
 • 03-08-2010
 • 02-08-2010
 • 01-08-2010
 • 31-07-2010
 • 30-07-2010
 • 29-07-2010
 • 28-07-2010
 • 27-07-2010
 • 26-07-2010
 • 25-07-2010
 • 24-07-2010
 • 23-07-2010
 • 22-07-2010
 • 21-07-2010
 • 20-07-2010
 • 19-07-2010
 • 18-07-2010
 • 17-07-2010
 • 16-07-2010
 • 15-07-2010
 • 14-07-2010
 • 13-07-2010
 • 12-07-2010
 • 11-07-2010
 • 10-07-2010
 • 09-07-2010
 • 08-07-2010
 • 07-07-2010
 • 06-07-2010
 • 05-07-2010
 • 04-07-2010
 • 03-07-2010
 • 02-07-2010
 • 01-07-2010
 • 30-06-2010
 • 29-06-2010
 • 28-06-2010
 • 27-06-2010
 • 26-06-2010
 • 25-06-2010
 • 24-06-2010
 • 23-06-2010
 • 22-06-2010
 • 21-06-2010
 • 20-06-2010
 • 19-06-2010
 • 18-06-2010
 • 17-06-2010
 • 16-06-2010
 • 15-06-2010
 • 14-06-2010
 • 13-06-2010
 • 12-06-2010
 • 11-06-2010
 • 10-06-2010
 • 09-06-2010
 • 08-06-2010
 • 07-06-2010
 • 06-06-2010
 • 05-06-2010
 • 04-06-2010
 • 03-06-2010
 • 02-06-2010
 • 01-06-2010
 • 31-05-2010
 • 30-05-2010
 • 29-05-2010
 • 28-05-2010
 • 27-05-2010
 • 26-05-2010
 • 25-05-2010
 • 24-05-2010
 • 23-05-2010
 • 22-05-2010
 • 21-05-2010
 • 20-05-2010
 • 19-05-2010
 • 18-05-2010
 • 17-05-2010
 • 16-05-2010
 • 15-05-2010
 • 14-05-2010
 • 13-05-2010
 • 12-05-2010
 • 11-05-2010
 • 10-05-2010
 • 09-05-2010
 • 08-05-2010
 • 07-05-2010
 • 06-05-2010
 • 05-05-2010
 • 04-05-2010
 • 03-05-2010
 • 02-05-2010
 • 01-05-2010
 • 30-04-2010
 • 29-04-2010
 • 28-04-2010
 • 27-04-2010
 • 26-04-2010
 • 25-04-2010
 • 24-04-2010
 • 23-04-2010
 • 22-04-2010
 • 21-04-2010
 • 20-04-2010
 • 19-04-2010
 • 18-04-2010
 • 17-04-2010
 • 16-04-2010
 • 15-04-2010
 • 14-04-2010
 • 13-04-2010
 • 12-04-2010
 • 11-04-2010
 • 10-04-2010
 • 09-04-2010
 • 08-04-2010
 • 07-04-2010
 • 06-04-2010
 • 05-04-2010
 • 04-04-2010
 • 03-04-2010
 • 02-04-2010
 • 01-04-2010
 • 31-03-2010
 • 30-03-2010
 • 29-03-2010
 • 28-03-2010
 • 27-03-2010
 • 26-03-2010
 • 25-03-2010
 • 24-03-2010
 • 23-03-2010
 • 22-03-2010
 • 21-03-2010
 • 20-03-2010
 • 19-03-2010
 • 18-03-2010
 • 17-03-2010
 • 16-03-2010
 • 15-03-2010
 • 14-03-2010
 • 13-03-2010
 • 12-03-2010
 • 11-03-2010
 • 10-03-2010
 • 09-03-2010
 • 08-03-2010
 • 07-03-2010
 • 06-03-2010
 • 05-03-2010
 • 04-03-2010
 • 03-03-2010
 • 02-03-2010
 • 01-03-2010
 • 28-02-2010
 • 27-02-2010
 • 26-02-2010
 • 25-02-2010
 • 24-02-2010
 • 23-02-2010
 • 22-02-2010
 • 21-02-2010
 • 20-02-2010
 • 19-02-2010
 • 18-02-2010
 • 17-02-2010
 • 16-02-2010
 • 15-02-2010
 • 14-02-2010
 • 13-02-2010
 • 12-02-2010
 • 11-02-2010
 • 10-02-2010
 • 09-02-2010
 • 08-02-2010
 • 07-02-2010
 • 06-02-2010
 • 05-02-2010
 • 04-02-2010
 • 03-02-2010
 • 02-02-2010
 • 01-02-2010
 • 31-01-2010
 • 30-01-2010
 • 29-01-2010
 • 28-01-2010
 • 27-01-2010
 • 26-01-2010
 • 25-01-2010
 • 24-01-2010
 • 23-01-2010
 • 22-01-2010
 • 21-01-2010
 • 20-01-2010
 • 19-01-2010
  .

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .

  Foto

  Foto

  Foto
  .
  .  bloguez.com
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!